Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Nekem most a Carbon tetszik, hellscore kernellel (hellscore appal le tudod tölteni, nem cm, hanem KK verzió kell hozzá!)
Rengeteg jó rom van, sőt, van multirom, amivel egyszerre több rendszered is lehet telepítve, így tudod próbálgatni a különböző rendszereket egyszerre. Én annó a stock androidot be se laktam, annyira nem érdekelt
Root nélkül meg nincs élet se reklámblokkoló, se titanium backup, meg ha már az én telefonom, miért ne lenne root jogom??
Sok sikert a telefonhoz, és inkább olvass 2x, mielőtt bármit is romolszELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
pantomimes
aktív tag
Sajnos létező probléma, van akinél jelentkezik, van akinél nem, ha jól tudom még nem derült ki, hogy mi az oka. Nekem a sok hsz.-ból az jött le, hogy a vaku sokszor ludas, akár zseblámpa módban is előjöhet a probléma.
A másik "érdekesség", a zörgő hang a kameránál, az sem hiba, hanem feature
-
NTonee
veterán
Nem jól érted.
Unlock (ez alapból wipe-ol mindent), felraksz egy custom recoveryt, felmásolod a kiválasztott romot +gapps +supersu zip (+kernel, ha akarsz). Recoveryben csinálsz backupot (ha akarsz), install rom +gapps +supersu (+kernel).
A következő rom cserekor pedig a flashelés előtt recoveryben FR+system wipe, majd install.
Nem lockolsz bootloadert a végén![ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
a franco kernelt felejtsd el. szerk: a No-Cpu Frills-t is.
Ha nem jó a romban lévő kernel, akkor használd a HellsCore-t például. És a hozzá írt HellsCore kernel managert.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
amit ő linkelt az rom, azt egyébként nem ismerem. A kernel az egyik lehetőség, ami miatt nagyon merül. Franco már N5-re dolgozik, egy ideje már nem jók a N4 kernelei. Hellscore kernelt használom általában, mindent tud, amit a franco. Sőt, akár többet is. Bár nem használom, mert szerintem sokat eszik, de akár a dupla koppintásos ébresztés is megy. Governor is több van, van egy kis undervolt is benne alapból. A kernel manager app xda-s oldalán le vannak írva a fő buherálási lehetőségek is.
-
-
NTonee
veterán
Nálam ezek vannak:
cpu governor: intellidemand
min-max cpu: ahogy szeretnéd
Suspend frequency: 702MHz
i/o scheduler: zen
vibra erősség 90%
LCD control fülön Load profile és válogass a színprofilokból, vannak nagyon jók.
Ott a touch control is, ha érdekel a dupla koppos ébresztés. Sound controlban is lehet erősíteni a dolgokon. A füles hangerő zenelejátszás esetén elég halk tud lenni, itt azt is piszkálhatod. CPU profilozás is van, szóval tényleg amit csak akarsz. -
dsr
senior tag
Xposed Framework , letöltöd, majd feltelepíted. Ezután a programon belül , a letöltések menüpontban megkeresed a Gravitybox-ot és telepíted. Rengeteg plusz funkciót tudsz vele hozzáadni a rendszerhez, amik gyárilag nincsenek benne, pl.: Navigációs sáv magasságának állítása, teljes képernyős hívófotó, számtalan gyorsbeállítási csempe és még sok más.
A másik kérdésedre nem tudok sajna választ adni. -
NTonee
veterán
a legfrissebb mijáú Nexus4-re 4.2.2, de cm-ből 4.4.4 van a hivatalos cm oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
cm snapshot M8 a legfrissebb stable. Elvileg nem lesz vele kamera restart, legalábbis NewmanHD írta nemrég.
Én LiquidSmooth romot használok, itt sem találkoztam még ezzel a hibával.A mijáúból keresd meg a Slukkica által készített verziót.Ne keresd, itt van.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Ha neked Samsung Galaxy Advance telefonod van, akkor jó lesz az utolsó link, de akkor nem tudom, hogy kerülsz a Nexus4 topikba.
Az második linkről érhető el hivatalos letöltési oldal, de jelenleg valóban nem működik.
Rakd fel a LiquidSmoot rom 3.1 stable verzióját (+gapps), mellé például Slukkica r36c cm kernelét.
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
tessék carbon romhoz link
https://carbonrom.org/downloads/?device=mako&type=nightly -
-
NTonee
veterán
az ingyenes trickstermod appban a specific fülön lentebb görgetve van undervolt beállítási lehetőség, ami a legtöbb custom kernelnél működik. -100mV-ot szerintem állíthatsz nyugodtan (de a legalacsonyabb érték ne menjen 725 alá). Az összesnek egyszerre úgy tudsz állítani, ha a MPU Voltages sor jobb oldalán lévő -+ gombra nyomsz. Teszteld le (használd a telefont normálisan) és ha stabil, akkor a jobbról behúzható beállítások menüben a "set on boot" résznél be kell pipálni a Kernel Settings sort, hogy reboot után is betöltődjenek az értékek. Ha instabilnak érzed a telefont, akkor +25mV. Ha nagyon leveszed, akkor akadozni, fagyni, rebootolni fog a telefon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest