- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Most dobtam össze.
ronda ez a ph feltöltős, rendes kép: [link] -
törölt tag
Amikor azt írjátok, hogy az S3/S4 laggol a Nexus 4-hez képest, az custom ROM esetén is tartja ezt az álláspontját?
-
defy456
aktív tag
Hát paranoid alatt tényleg nem szabad cserélgetni a kernelt...
-
FearTomi
őstag
válasz
forintuser #13490 üzenetére
Nem tudom mit paráztok ezen, ott a telefonotokon gyárilag
-
forintuser
őstag
Nekem meg nem kompatibilis egyik eszközöm se...
-
Scooter74
őstag
Tényleg 4.3-ról nincs még semmi hír?
-
Scooter74
őstag
válasz
korpicschess #13486 üzenetére
Ez nagyon tetszik:
-
HardRic
addikt
Nem gondoltam volna, hogy egyszer ennyire fogok szeretni egy "szaros" LG telefont.
Olyan ez a Nexus 4, mintha megalkották volna a tökéletes telefont, és kicserélték volna a kameráját és a hangszóróját rosszabra, hogy azért mégse kerüljön 200ezerbe.
-
ordogl
tag
Sziasztok!
Nem rég cseréltem S2-ről és nagyon megszerettem (megszoktam) a régi csengő és sms hangokat. Hol tudnám letölteni?
Oldphone és postman
Köszönöm! -
zorromoto
senior tag
Valaki össze tudná foglalni hogy melyik kernelhez van vezérlő app. és ezen felűl melyik vezérlő melyik kernelt képes irányítani.
Amit én biztosan tudok ,hogy : semaphore , Faux, Franco Ezekhez van saját vezérlő app.
-
Fricy78
tag
Sziasztok!
Korábban volt egy nexus 4-em, de eladtam, most viszont újra tervezek egyet beszerezni. Egy kérdésem lenne felétek. A wifi nálam akadékoskodott. Beállítottam, hogy soha ne kapcsolja le, erre kijelző lekapcsolása után ledobta, majd azt írta ki, hogy hatókörön kívül és nen csatlota vissza. Minden telefonnal, tablettel, laptoppal hibátlanul megy, csak a nexus 4-emmel nem. Nincs valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez. Hétvégén érkezik meg az új nexusom, addig tesztelni nem tudok. Köszi.
-
Thomasz0
tag
sziaztok
Találtam egy nagyon érdekes vezeték nélküli töltőt [link]Ti milyet ajánlotok ?
-
zezoka
őstag
válasz
Horovic #13460 üzenetére
Nekem meg a Light Manager nem okozott még problémát!
Fényképezőre:
Itt van két kép, amit tegnap fényképeztem telóval.Az elsőn (meg úgy általában a többin is) eddig még nem vettem észre, de elvitte a fehér egyensúlyt (valószínűleg a sok zöld), mert az összes kép, ami ekkor készült arról a témáról, kékes.
A második kép egy HDR módban fényképezett kép, ami szerintem tök jó lett, szép színes, színhű!
Mindkét kép érintetlen, ahogy a telefonról lejött! Fényképező automatikus beállítások mellett fényképezett. Érdekes, h eddig a sima fényképezéssel voltam megelégedve, és a HDR móddal nem annyira (mert az meg sárgás-zöldes árnyalatú lett), de mindkét esetben borúsabb idő volt, vagy beltér, vagy a távolabbi kép miatt. Úgy látszik napsütésben (mert tegnap akkor épp sütött a nap), vagy sok zöld között meg fordított az eset.
-
animoo
senior tag
válasz
FearTomi #13467 üzenetére
Hat remelem is, hogy nem valtja le semmi a nexust, es lesz kovetkezo is. Ezek a vanillas zaszloshajok amugy is kisse faramuci modon oldjak meg a szoftveres gombokat a gyarival szemben.
Ami azt illeti, fragmentacio igy is lesz (plane, hogy az oem keszulekek mellett plusz egy varianst jelent ez), csak most mar a usernek van valasztasi lehetosege, es jobban megismerik a tiszta google-feluletet. -
FearTomi
őstag
Official Nexus Google Keyboard Na most már kezdem kapiskálni mit is akar a Google
Zseniális
-
technoboi
tag
válasz
zsoltiz #13406 üzenetére
mindenképpen beszámolok róla...
12 óra töltés után továbbra sem kapcsol be, nulláról kezdi a töltést és piros led 3 másodperc után, DE az alatt a 3 másodperc alatt sikerült elindítanom a recovery-t, rom-ot enged flashelni, de újraindulás után megint nem kapcsol be... ami érdekes, a twrp ugye alapból mutatja az akksi töltöttségét százalékban, most viszont nem mutat semmit, mintha nem lenne benne akksi... -
SÖ
addikt
válasz
korpicschess #13459 üzenetére
Akkor nem telefonáltál vele?
de már streamelésnél is.
-
SÖ
addikt
válasz
trance89 #13451 üzenetére
Igazából én is rosszabbra számítottam nem akadnak a filmek, a rendszer sem laggol, de némelyik alkalmazás nagyon - ez lehet a fejlesztő hibája - és fogyasztásban sem tudom mit tud az Adreno. Viszont az iPhone 5-ben PowerVR SGX 543MP3 (triple-core graphics) vagyis több magos GPU ketyeg mert az Apple nem a számításra, hanem a megjelenítésre fektette a hangsúlyt. Tehát ha a következő model csak ugyan ezzel a SoC-al jönne, de több magos GPU-val, az a maradék felhasználói élmény előnye is eltűnne az iPhonnak.
-
törölt tag
Sziasztok, az utobbi idoben elkezdtem kacsingatni a nexus 4 fele ugyanis valtani szeretnek egy samsung galaxy w-rol, az idopont is pont jo (lassan szulinap), azt szeretnem toletek megkerdezni, hogy mi a legolcsobb/olcso gsm kereskedes ahol a 16gb-os kiadas, olyan 100e korulvan, es meg megbuzhato is?
Valaszokat elore is koszonom! -
cantu99
csendes tag
Sziasztok,
A nemsokára megjövő N4-emhez valójában ezt a fóliát néztem ki és szerintetek itt a szenzornál is ki van vágva a helye, nem akarok pórul járni :Sbocsi egy kicsit elnéztem : Revised to include cutout for the proximity sensor to prevent any interference
-
dogi01
aktív tag
-
nzolo76
tag
válasz
ChaosAD #12569 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy legalább a tudatomat megnyugtatom, és fórumtárstól (ChaosAD) elő és hátlapi fóliát rendeltem. Örültem neki, hogy végre olyan fóliát kaptam, amin a közelségszenzor helye is ki volt vágva, mert nekem behalt a szenzor, ha fóliát tettem rá. A hátlapon meg miután lejött a gyári, nem is volt fólia. És árban is kiváló volt a kolléga. Úgyhogy elégedett vagyok
.
Más:
Valaki tapasztalt olyat, hogy a Touch Control app nem megfelelően működik? A jelenség, hogy egy bejövő hívás elutasítása után az érintőképernyő nem reagál, konkrétan nem tudom a képernyőzárat feloldani. Megnyomom a bakapcs gombot, hogy újra screen off legyen, és máris két képernyőn tett koppintással működik a app, éled a kijelző,és mintha mi se történt volna működik rendesen minden.
Kipróbáltam a legújabb PAC és XenonHD romon is, de ugyan ez a hiba. Amíg elutasított hívás után nem alszik újra a telcsi, nem érzékeli az érintést.
(Korábban ezt nem vettem észre, lehet kipróbálom majd egy régebbi ROMmal.) -
TomPack
őstag
Ezt a tesztet már láttátok?
-
SÖ
addikt
válasz
FearTomi #13423 üzenetére
Semmi bajom a kamerával, mindenki azt mondja, hogy rossz, de nem indokolja meg miért. Gyorsabban csinál képeket mint az iPhone4.
Amit szeretnék azt biztos nem teszik bele, mert csak év végén kerül piacra. Viszont tuti gyorsabb GPU-t fog kapni, és lesz 32-64GB. Valamint bekenik azzal a víztaszítóval - SonyZ -
mcsabi84
senior tag
Nagyon durván jó lett az új gmail. Most már nem is ragaszkodok annyira az új androidhoz, ezzel kiengeszteltek a srácok. Bár állítólag már tesztelik az új playt
-
SÖ
addikt
válasz
trance89 #13391 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy a Phone X-en legyen hardver gomb. A Motorola gyártja, és tudjuk, hogy az is a Google-é. Tehát egy biztos, hogy Google telefon lesz, és a motot ismerve tiszta fém. Lehet ősszel váltok, ha lesz gyári OTG. Persze ha jók lesznek a teszteredmények, és a jelhasználói visszajelzések.
-
HardRic
addikt
A partnero k*rva anyját! Most hozták meg nekem 102ezerért, amikor árengedményt kertem, azt mondta, hogy nem tud engedni, erre 95?!?!?! Mutherfucking 95?!
-
SÖ
addikt
válasz
FearTomi #13382 üzenetére
Ha így van, tervezési hiba. Erősítőket építettem régen, és ott a tranzisztorokat hővezető pasztával kentem be, ahol érintkezett a hűtőbordával. De a ram akkor sem hűti a SoC-ot,
ezért is van a légrés.
Akkor ez lehet az oka, hogy a N4 gyorsabban melegszik. Ez egy zsákutca, nem szabad feszegetni a határokat, felül írni a védelmet, mert megszaladhat.
Amúgy amióta nem a Chromot használom, lényegesen jobb az üzemidő, és épp hogy langyos.Más
Találtam egy mindenes lejátszót - zene, film, hangos könyv. A lényeg, hogy a high end körökben elismert gyártóról van szó. Remélem nem lopta a nevét! Meridian Player. Jól szól, de nálam még mind a beépített a nyerő hangminőségben. Persze ez nem jelent semmit, meg kell hallgatni. -
nat330
csendes tag
válasz
Kokufuu1986 #13363 üzenetére
PartNero-nal nem 95 ha jól látom? vagy az akkor csak ilyen kirakati ár
-
tybsen
addikt
válasz
trance89 #13395 üzenetére
Ezt nem lehetett volna precízebben megfogalmazni. +1.
(#13393) hariboh: En a helyedben megvennem ezt es nem varnek. Esetleg ha lesz majd valamikor (legalabb fel ev) uj nexus, akkor eladod ezt es megveszed azt, ha annyira szeretned. Mindig lesz ujabb, illetve ha epp nincs is ujabb, akkor meg pletykak vannak az ujabb megjeleneserol, szoval ez ilyen.
(#13403) trance89: teljesen egyetertek. Nekem volt galaxy nexus, aztan lg4x, majd ujra gnex. Fura dolog, de gnex utan erezheto volt az lg4x erosebb hardvere, viszont a gnex smooth-abb volt es nekem ez jobban bejott. Inkabb vartam kicsit, de legyen az egesz rendszer "egyben". Na most a nexus 4 gyakorlatilag a kettot egyesiti, sot ra is tesz egy lapattal a 2 GB miatt, egyszeruen villamgyors, gondolkodas nelkul teszi a dolgat, valt az alkalmazasok kozott, stb. Ilyen gyors es akadasmentes androidot eddig nem lattam.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
technoboi #13397 üzenetére
Ha visszaviszed utána mindenképp számolj be róla légyszi, hogy mit mondott a szerviz, mit csináltak, szerintem mindenkit érdekel. Esetleg tudnak-e valami okosat mondani a hibáról, mi okozza, el lehet-e valahogy kerülni vagy megelőzni. Persze lehet, hogy simán kicserélik a telódat ésakkor nem leszünk okosabbak.
-
trance89
őstag
válasz
FearTomi #13398 üzenetére
én is hasonló cipőben jártam még év elején csak én meg is vettem a galaxy nexust, jó készülék az is de a n4 mellett labdába sem rúghat
elég "smooth" és aszittem gyors is de csak azután döbbentem rá hogy mi a gyorsaság amikor először kézbevettem a n4-et, hiába volt a gnex elég szmútos, azért hardverigényesebb appok indításánál érezni lehetett hogy a benne lévő soc nem arra a felbontásra teremtetett (720x1280), sokkal több pixelt kellett kiszogálnia egy kb S2-ével azonos erejű hardvernek, ott viszont csak 480x800 a felbontás...
a n4 lelke viszont egy atomerőmű amit nem csak elméletben de gyakorlatban is szinte lehetetlen megakasztani, mindemellé ugyanolyan fogyasztás társul mint gnex esetén, sőt nálam mint ha még valamivel jobban is teljesítene
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!