- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ferenczi Áko #5417 üzenetére
Jaaa, hogy majd két hét múlva megtudjuk.
Értem, köszi! -
válasz
Ferenczi Áko #5414 üzenetére
Szabad a gazda, nem találom. Hol van ez vagy hogy lehet benne részt venni?
-
válasz
Ferenczi Áko #5414 üzenetére
Annyira kiestem a játékból, hogy ez amit most mutatsz, nem is tudom hirtelen hol van vagy mit kell érte csinálni, de majd ha elindítom legközelebb a játékot és kicsit nézelődök lehet hamar megtalálom én is.
Meg rápróbálok majd még az arénára is, hátha annyira kevesen játszák már a játékot, hogy könnyebben benne lehet maradni olyan helyezésben, amiért jutalom jár.
-
válasz
Ferenczi Áko #5412 üzenetére
Az mindig is az épp kezedben lévő fegyver típusától függött, csak tényleg régen volt már a legutóbbi játék nah.
Ha könnyű közelharci fegyver/pisztoly/SMG van a kezedben, olyankor van kb kocogás, egyéb esetekben inkább sétához közeli tempó, ez ilyen.
Kicsit nyomtam most vele, de nem sokat változott a játék az évek alatt, nem fog már úgy elkapni újra úgy a tempó, mint régebben. De jól esett persze leporolni.
Azért addig még mindenképp fent hagyom, míg nem fejlesztődik fel két hét múlva új szintre a technikus, aztán vele együtt a csapat többi tagját is szinteztetem, meg a fegyvereket is. Közben vadászgatom még az új blueprinteket is.
Pénz az lesz mindenre dögivel, 19x millióból futni fogja az biztos.Ahogy pörgettem a jelenlegi fegyverlistámat, legtöbbnél beugrott, hogy mennyire használtam én azokat régebben, meg hogy melyik mit tud.
Például közelharcra ott van a pillangó, pisztolynak vagy az arany Desert Eagle vagy a dual Revolver, fő fegyvernek meg ha durvulni akarok, akkor a duplacsövű sörét, egyébként meg inkább az, amire már amúgy egyáltalán nem emlékeztem, hogy olyanom is van, de egy STEYR AUG nevű karabély, ami 13210-as sebzéssel mindent maga mögé nyom.
Emlékszem, hogy ilyen kategóriás fegyvert illetően sokat játszottam a SCAR-ral meg az FN 2000-el, de ezeknek fele sebzése sincs a STEYR-hez képest. -
válasz
Ferenczi Áko #5410 üzenetére
Pont én is gondoltam rá a napokban az új Poco F1-el.
Valószínűleg újra lehetne különféle ugrade-ekkel foglalkoztatni csapatunk tagjait.
-
Azért lett pár új fegyó a játékban, ahogy az elmúlt néhány napban valamiért újratelepítettem nem is tudom mennyi idő után megint.
Nem is fér bele egy képbe, amikhez lehetne megint akár gyűjtögetni a tervrajzokat.Ja és előszeretettel kínálgat 19ezer Ft-os exluzív aranyozott duál pészmékert a rend kedvéért. Aranyos.
-
válasz
Dr.Anonymus #5386 üzenetére
Te mikor még nem játszottál a játékkal, akkor gondoltad azt, hogy a hülye energiarendszer miatt esetleg nem is fogsz játszani vele vagy ez nem befolyásolt?
Én most jelenleg úgy vagyok vele, hogy csak az energiarendszer tart vissza és ha azt netán egy frissítéssel (közösségi javasolgatásra) kiszednék, akkor lehet kipróbálnám.
Viszont olvasom, hogy végül nem is annyira bánod, hogy energiarendszeres. -
válasz
Ferenczi Áko #5357 üzenetére
Szerintem elég lehet majd a játék megjelenésekor nyitni neki, aztán ide belinkelni.
Ez helyett berakom majd azt kedvencekbe, ez meg megy a "hónaponként 1x ránézek" könyvjelző mappámba.Persze nem muszáj ezt a gondolat menetet követni.
-
válasz
milkabrams #5354 üzenetére
Ezért is lesz érdemes megvárni a hivatalos Play verzió kiadását, mert az ilyen netről letöltött ilyen-olyan apk-k nem mindig kompatibilisek mindennel.
Előfordul olyan, hogy több féle apk van és egyik ilyen készülékekhez jó, másik meg amolyanokhoz, míg a Play verzió meg a készülékedhez passzoló dolgokat szedi le neked.Nem annyira nagy szám játék amúgy, hogy türelmetlenkedjen miatta az ember és bevállaljon Play-en kívüli forrásokat.
-
válasz
BandiHUN #5332 üzenetére
Ahogy olvasom (tőled is), Madfinger rájött, hogy hogyan lehet igazán lejáratni magukat. Ehhez csak gratulálni tudok.
Azért az valahol a minimum lenne, hogy ha a közösség egyöntetű kérése ellenére sem raknak coop-ot a következő játékukba, akkor cserébe azt ne barmolják szét energiarendszerrel, pénzéhesebb fegyvertuninggal és egyéb butításokkal.
Erre jelenleg nem találok szavakat. Amennyire nagy DT 2 fan voltam, most kb annyira ábrándultam ki mindenből, ami Madfinger.
-
válasz
Dr.Anonymus #5313 üzenetére
Igen, kb ilyen vélemény jöhet le már csak a legutóbb ide belinkelt gameplay videók alapján is.
Ehhez még csak játszani sem kell vele. :/ -
válasz
Dr.Anonymus #5296 üzenetére
Tökéletesen egyetértek a véleményeddel és ezt nem csak azért írom, mert ugye amúgy is van rengeteg tapasztalatod a DT játékokkal, hanem tényleg.... én is egyedüli újdonságnak a rúgást látom a játékban.
Az biztos, hogy ennek az Unkilled-nek talán fele ennyi hozzászólást sem jósolok majd itt PH berkeken belül, mint ami ennyi idő alatt itt összegyűlt ebben a topikban.
-
Van közben hosszabb videó is már róla.
Őszintén szólva picit unottan néztem már a vége fele a videót, ez a játék sem néz ki egyáltalán megváltónak a DT2 után.
Tulajdonképpen azt nem értem, hogy ennek miért kellett új cím? Dead Trigger 3 teljesen passzolna hozzá, mert a videó alapján a körítésen kívül (fegyver, zombi skinek, pályák, HUD) teljesen DT2 a játék.Ugyanazok a zombi animációk, ugyanúgy zöld-, piros szemű, bot nélküli, botos zombi.
De ugyanazok a hangok is teljesen, a menüről ne beszéljünk (egy az egyben DT2), itt is ugyanúgy tükröződik a pályák minimum fele területén a padló és ha már itt vagyunk a grafika is ugyanaz kb.Annyi, hogy itt játék alatt több szikrázást lehet látni. Erre ahogy látom olyannyira ráfeküdtek, hogy a leölt zombik is élénk szikrahalmazzá válnak és ezek a szikrák hullanak széjjel.
Szerintem írtó zavaró ez és nem is tudkm hogyan gondolhatták ezt, remélem a végleges verzióban ezt kigyomlálják a játékból. -
válasz
f(x)=exp(x) #5289 üzenetére
Ehh, én naív azt gondoltam a DT2-ről jött ki valami videó (ha már ennek a topikja ez ugye), valamiért nem is gondoltam az Unkilled-re.
Új arénát nem láttam még, meg már lehet nem is fogom (hacsak direkt nem nézek arról is youtube videót majd).
-
válasz
f(x)=exp(x) #5289 üzenetére
Köszi! Otthon majd megnézem.
-
válasz
f(x)=exp(x) #5286 üzenetére
Van, csak lusta vagyok magamtól rákeresni a videóra (meg annyira nem is érdekel már a játék), így véleményt sem tudtam még írni.
Jelenlegi ROM-omon pl már fel sincs telepítve. -
válasz
BandiHUN #5272 üzenetére
Inkább azt mond meg nekem légyszíves, hogy előző hozzászólásodban, ahol írtad, hogy "Acsi megvan" , azt pontosan hogy értetted? Ezt elfelejtettem megkérdezni előzi szólásomban.
Csak mert korábban volt már róla szó, hogy az arénás Gladiator II és Gladiator III acsik valszeg bugosak, mert rajtam kívül itt egy másik fórumtársnak is 0%-os mindkettő acsi és nem tudok olyanról, akinek meglenne mindkettő.
Nálad ezek akkor működnek? -
válasz
BandiHUN #5270 üzenetére
Az arany beugrós eventekre is jelentkezel (ugye ez ilyenkor 20 arany szokott lenni)?
Azért ott én meg gondolom a dolgot, mert nem azért játszok arany spórolós üzemmódban, hogy aztán jelentkezzek vele event-re, aztán meg úgy sikerül, hogy mégsem érek rá játszani az egésznek a végéig és akkor igaz, hogy csak 20 arany, de az akkor is bukó.
Csúnyább az olyan szokott lenni, mikor akaratom ellenére jelentkezek, mikor játék indítás után Hideout-ban nyomnám a World gombot, hogy nyomassak küldetéseket, de mikor épp odaérne az ujjam a kijelzőhöz, akkor dobja be pop-up kis ablakba az aréna jelentkezést és persze a jelentkezés gomb is pont ott helyezkedik el a kijelzőn, ahol a World gomb is és akaratlanul megnyomom.Kontrolleres témát meg csak off-ba, mert nekem pont, hogy bűntetés lenne érintőképernyő helyett kontrollerrel játszani.
Mire odafordulok azzal a lassú analoggal a zozóhoz, vagy az nyír ki, vagy a többiek.Unkilled ügyileg sem értelek.
Ha már PC-n akarok játszani, akkor már a lehetőségeket kihasználva valami komolyabb, eleve PC-re készült zombis játékot nyomatnék, nem ilyen "mobil grafikás" valamit.
De ez persze csak az én gondolat menetem. -
-
Aki megveszi az szóljon és bizonyítékokkal is támassza alá, mert akkor én is beruházok rá!
Nem akarok az egyetlen magyar lenni, akinek elmennek otthonról.@csabikaa89: Ez a fegyver nem arról szól, hogy erősebb legyen.
Ez olyan, mint például a bizonyos példányszámban legyártott, aranyozott Samsung Galaxy S6-ok.
Azok is keci drágák és nem jobbak.
Amolyan presztízs dolgot képvisel az ilyen. -
Megkezdődött a játékban a húsvétozás.
Játékon belül arany malacok helyett arany nyuszikat lehet kilőni, Hideout-ban a legutóbbi karácsonyfa helyén most festett tojásos asztal van, bár (egyelőre még) ajándékok nélkül.
Katana is végre megkapta a hozzá illő egy-vágásos sebzést.Na jó ez utóbbi csak kamu és amúgy sincs köze a húsvéthoz.
-
válasz
BeastMode #5250 üzenetére
Egy héten belül én is kimaxolom az M16-ost és én is elmondhatom ezt.
Onnantól fogva már visszább fogom a játékot, wildwest pack varázsa is elmúlt és így, hogy már lvl54-es lettem egy hete kb, így méginkább kezdek lecsendesedni.Azért a napi missziókat és kihívásokat még teljesítgetem.
-
válasz
Dr.Anonymus #5246 üzenetére
Na meg az Arena pakk ingyenessé tételével is lógnak még. Legalábbis úgy emlékszem aszonták később játékbeli pénzen is megvehető lesz.
Mondjuk ebből nem igen lesz semmi, ahogy nézem, hogy olykor pofámba dobja 3xxx Ft-ért a pakkot, miközben nemrég volt féláron. :/ -
Ugyanígy állok én is és én ráadásul szoktam azért néha arénázni.
Tehát ezek az utolsó játékba "hányt" achi-k nem igazán jöttek össze Madfinger-éknek (a facebook-os achi-ért külön seggberúgás járna, mert nekem pl csak kamu FB-m van, amin nem gyűjtök ismerősöket).Ja és köszi a választ!
Már azt gondoltam rajtam kívül mindenkit megettek innen a zombik. -
Valaki, aki szokott játszani hébe-hóha arénát, megnézné nekem legyen szíves, hogy növekednek-e nála a Gladiator achievement százalékok?
Be sem muszáj lépni a játékba miatta, mert ha van telepítve Play Games kliens, azon belül is ellenőrizhetőek az achi-k.Más:
Mostanában vettem észre, hogy missziók végén az eredménytáblán alul hiányzik egy gombom és csak a Continue gomb virít középen.
Eddig a második gomb az ilyen Gameplay megosztásos gomb volt, na annak most hűlt helye és a beállításokban sem találok neki kapcsolót (emlékszem régebben volt neki).Igazából csak az mk2-es M16-omat (minden más már kimaxolva, ezt meg direkt tartogattam
) szerettem volna megörökíteni, hogy milyen mókás a sebzése, de így bukó lesz.
De a lényeg annyi, hogy sima zombikra ellövöm az egész készletet, az összes tárat és egy hajszálnyi életük sem megy le a végére.
Nemsokára 54-es leszek és az mk2-es szint gyakorlatilag olyan értékű, hogy való életben viszonyítva kb egy vízipisztollyal komolyabb sebzést érek el.Nagyon kíváncsi leszek ez az idióta rendszer vissza fog-e köszönni majd a következő zombis játékukban is.
-
Nektek az újabb Play achievementek közül a Gladiator achi-k számolódnak?
Nem mondom, hogy Aréna függő vagyok, de azért időközönként csak játszok, amikor épp Tournament van és egészen máig 0 %-ot mutat. :/Azt gondolnám, hogy ez valami bug lehet.
-
válasz
Dr.Anonymus #5223 üzenetére
Ott a pont!
-
válasz
LibErty #5217 üzenetére
Már nem teljesen emlékszem miket próbáltál eddig, de leírom, hogy nulláról kezdve én miket próbálnék ki:
Elsősorban másik böngésző (nálam Chrome alól jó a játék).
Esetleg újratelepíteni az egész böngészőt és meggyőződni, hogy a problémával kapcsolatos driver-ek és egyéb szoftverek frissek-e.
Ellenőrizném a VGA-nak és az egérnek a driver-jét.
Frissíteném a Java futtatási környezetet (lehet köze sincs hozzá, de azt amúgy sem árt biztonsági okokból frissen tartani), meg a Windows frissítéseket sem hagynám ki.Ha pedig mindezek nem válnak be és még a fejlesztők sem tanúsítanak nagyon segítőkészséget, akkor pedig szarnék bele az egészbe, mert ennyi szenvedést nem(!) ér meg egy alapból is mobilplatformra készült játék és telepítenék inkább egy Dying Light-ot, Dead Rising-et, Left for Dead-et, State of Decay-t vagy tököm tudja milyen komolyabb minőségibb zombis játék van még PC-re.
-
válasz
lacora5 #5204 üzenetére
Szia!
Simán bejelentkezel a játékba az eddigi felhaszálónév-jelszó párosoddal és minden ott folytatódik, ahol abba maradt.
Ezt nem a búvóhelyen tudod megtenni, hanem rögtön játékindítás után a főképernyőn, ahol rá szoktál menni a Play-re.
Na ezen a képernyőn jobb oldalt látsz egy LogIn gombot, az lesz a te gombod -
Szokott valaki még aranyat venni a játékban valós pénzen?
Most látom, hogy akció van jelenleg ilyen téren és náha játék alatt is bedobálja az ajánlatokat a képembe.Bár igazából csak Hideout díszítésre tudnék aranyat költeni, azt meg nem érzem annyira fontosnak.
Bár az a sör szállító, embereim körül körbe-körbe menő kisvonat vicces tud lenni. -
Nagy itt a pangás!
Nektek is szokott olyan lenni, hogy nyomjátok az aktuális városfoglalásos küldiket sorra egymás után, majd egyszercsak a térképen az ikonján ott figyel az a rádió ikon, mint mikor még csak most kezdenél bele abba a városfoglalásba?
Ilyenkor rendesen be is dobja a rádiós szöveget, amit aztán elnyomva folytathatok tovább mindent, ahol abbahagytam, csak néha mégis előhozza ezt a rádiós jelenséget és nem tudom hova tenni, hogy miért.Plusz olyan is van néha, hogy küldetés előtti töltésnél befagy a játék (legalábbis percek után is csak a töltésképernyőt látom).
Ilyenkor nyomok Alkalmazásokból a játékra egy Kényszerített leállítást, újraindítom és egy darabig megint jó.Az utóbbi problémát még be tudom annak látni, hogy esetleg a CM 12 nem tetszik teljesen a játéknak, de a rádiós dolgot úgy tippelném, hogy nem egyedi probléma.
-
válasz
Dr.Anonymus #5180 üzenetére
Nem azt kérdezte mikor volt, hanem mikor lesz.
Nehogy komolyan vedd amúgy, csak nem tudtam kihagyni.
-
válasz
f(x)=exp(x) #5150 üzenetére
Jaaa, akkor a telón használt böngészőm nem tudja rendesen megjeleníteni (UC browser), csak mert nálam egy négyzet látszódik, X-el a közepén.
-
Kb 3 hete kaptam Virus mutated-et, de az akkor végülis várható is volt, mert a vadnyugati pakkal elégge sikerült ráizgulnom a játékra, szóval mondtam akkor oké, ennek ebben a játékban így kell történnie.
Ha túl jól szórakozom, gondoskodnia kell a játéknak, hogy lombozódjon a hangulatom.Már az utóbbi napokban is feltűnt, hogy gyengül a duplacsövű, legalábbis egyre gyakoribb az olyan, hogy a sűrűjébe belelőve, több zombi csak derékcsonkításon esik át és a földön kúsznak felém a továbbiakban (amúgy ezek roppant idegesítőek, mert egyrészt ki is esnek a lövés síkból, mert lefelé is kell hozzájuk ugye célozni a kinyírásukhoz és nem is mindig veszem észre őket, másrészt legalább olyanokat tudnak csípni az életünkből, mint két lábon járó társaik).
Pár napja beadott megint egy Virus mutated-et.
Bele se merek ezek után gondolni, hogy ha én vagyok most 53-as, nálam jóval magasabb szintűeknél milyen sebzésűek lehetnek a fegyverek...
Ezek után kinézem a játékból, hogy egyes überkockáknál már egy mk10-es hagyományos shotgun közvetlen közelről nem nyírna ki egy sima zombit, ami azért már tényleg elég "álljon már meg a világ" kategória lenne... -
válasz
Dr.Anonymus #5128 üzenetére
Szerencsére a játék automatát személyesen meg tudtam tapasztalni.
Haverom szokott nálunk játszani néha PC-n, mert nekik nincsen net otthon és elég csavargó a srác, nem kell néki kétszer mondani pl, hogy "menjünk kocsmázni".Rá is kattant a játékbeli automatára és sikeresen eljátszott 150-200 gold-ot, nullázva magát.
-
válasz
icsigo123 #5122 üzenetére
Többször is elolvastam ezt a hozzászólást és mindig csak pislogok a végén és halvány fingom sincs, hogy mit szeretnél megtudni.
Gold-ot amúgy pluszban még el játékgépezhetsz meg akár a rejtekhelyedet szépítheted különféle látvány célú berendezésekkel.
Ezeknek természetesen nem sok értelme van, booster-ekre több értelme van őket szórni, fegyverek elkészülésével meg inkább türelmesnek lenni, úgyis elunod az egész játékot egy idő után, minek azt siettetni.
-
Igazán nem bánnám, ha le lehetne tiltani külön az arénás baráti score értesítéseket...
Mióta töltöm a telefont 2x is zargatott vele, miközben fontos e-mail-t várnék. Mindig remélem ilyenkor, hogy az jön és elég idegesítő, mikor látom, hogy csak a játék zaklat.
-
Azért az akkor sem igen nevezhető Easter Egg-nek, hiszen kiszúrja a játékos szemét és ezt mind úgy, hogy pálya betöltés után rögtön ott van előttünk a látótérben.
Legalábbis úgy tudom Easter Egg-ek rejtettek szoktak általában lenni.
Szerk:
Pont most értesített a játék, hogy itt a ZEN Aréna, de csak néhány órára. -
válasz
Ferenczi Áko #5093 üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy akkor végül melyikőtök marad szőrös?
-
válasz
Zozzy94 #5091 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lett a játékkal nálam is.
Tegnap nem játszottam annyit, mint amennyit ünnepek alatt, mégis dobott 3(!) BP-t is, abból egyik az AK.Ja és felmentem Arénázni (csak a napi arany kedvéért) és összehoztam egy ilyet:
KÉPKicsit meglepődtem a nem minden napi látványon.
Bár egyéb spec-eket is sikerült már fel lógatnom, de ennél a robbanóhordósnál különösen látványos. -
válasz
Dr.Anonymus #5068 üzenetére
Tökéletesen egyetértek!
Sajnálatos, ami a játékkal történt és fura, hogy ez nem is befolyásolható IAP-pal sem, szóval nagyon kicsesznek magukkal.Általánosságban:
Szégyelljék magukat a Katana miatt is, azt véletlenül sem gondoltam volna, hogy alapon 3(!) vágás kell a zombinak, mikor már csak ránézésre is lerí a fegyverről, hogy ennek sima ellenfelet egy csapásra el kellene intéznie. -
válasz
LibErty #5056 üzenetére
Szia!
Ha szoktál más játékokkal játszani a gépen (legjobb, ha szintén lövöldözős) és azokban nem tapasztalsz ilyesmi irányításbeli gondokat, akkor szerintem írjál rá MadFinger-ékre vagy esetleg külföldi fórumokba is belenézhetsz, mert itt nem emlékszem, hogy lett volna bármelyikünknek is ilyes féle baja.
attilasd:
Most nyomtam keményen az biztos, hosszú szünet volt szerencsére.
Na meg hajtott a wild west pakk újdonsága, meg hogy igyekezzek leginkább kihasználni a hosszú speed booster-t.
Most speed booster nélkül nagyon meglepődtem. Szó szerint mintha sétálna emberünk a dual peacemakerrel a kezében (azok pedig könnyű fegyverek lehetnek). :/Én simán adnék még ebbe a játékba annyit, hogy cserébe örök speed booster-em legyen.
-
válasz
Dr.Anonymus #5049 üzenetére
Legutóbbi emlékeim szerint nálam is van High, ami egy darabig jó volt, de a legutóbbi valamelyik frissítés óta beállította magát Medium-ra és bár visszaállíthatnám High-ra, de a repteres pálya bizony nálam is bebizonyítja, hogy nem véletlenül ajánlja az LG G2-esemnek csak a Medium-ot.
attilasd:
Most pár napja (mióta véget ért a speed booster) hanyagolom már a játékot, meg akkor sem néztem nagyon, hogy ki hogy áll városfoglalással.
Arra emlékszem, hogy MadcowkillU- meg bolliezoli-val voltam dobogós a barátlistán, de akkor te is ott lehetsz biztos valahol fentebb. -
válasz
f(x)=exp(x) #5045 üzenetére
Akkor nem is én állok a legrosszabbul úgy tűnik.
Ez kicsit megnyugtat. Persze nem tudom mennyit játszol.Meg az én esetemben is a játékstílusom valóban BP hátráltató egy tényező lehet.
De idegesítő amúgy ez is, mert nagyon nehezen akar az "Average mission time" 5 csillagra ugrani a 4-ről. :/ -
válasz
Dr.Anonymus #5007 üzenetére
Ez valami ultragáz!
Amúgy is ultragagyi kategóriába sorolom az Area51-es pakk fegyvereit, ez csak hab volt a tortán. -
válasz
Dr.Anonymus #4994 üzenetére
Te ne beszélj!
Én ma délelőtt fél 12-től eddig az egész napomat erre a játékra szántam, csak akkor nem játszok, mikor a telefont töltőn van (mint ahogy most is jelenleg
) és én mégsem kaptam még egyetlen egy BT-t sem, továbbra is itt pislogok 1 db Katanás BP-vel.
-
válasz
bollizolee #4985 üzenetére
Grat!
Azért nem sokkal vagyok én se mögötted.Más:
Írjátok, hogy Katana-ból az átlag BP szám, ami ilyenkorra összegyűlik nálatok az a bűvös 3-as.Ne szörnyülködjetek, inkább örüljetek neki!
Én most megnéztem és nekem kerek 1 db van belőle, Óóójeee!
Azt tudtam, hogy olyan sok nem lehet, de erre magam sem számítottam. Cserébe a Butterfly már kigyűlt korábban, de még pl az AK sincs még meg.Az is igaz, hogy én nem kizárólag spec gyilkolásra megyek, hanem a minél rövidebb idő alatti misszió teljesítésekre. Így pl ha egy adott misszió vége felé járok és épp van körülöttem egy spec, akkor is inkább a misszió teljesítésre megyek elsősorban.
-
válasz
BandiHUN #4979 üzenetére
A hóember (legyen inkább hózombi) engem sem annyira érdekel, csak hirtelen feljött gondolatban, hogy ugye szezonális cucc és hogy ott lesz-e vajon nyáron is.
Ajándék fegyók valóban érdekesre sikerültek, hogy ünnepek alatt nem tudtuk őket készhez kapni, a BP esés gyakorisági értékét jobban is átgondolhatták volna a fiúk ott a MF főhadiszálláson.
-
Ehh, ma írtam éjfél után nem sokkal, hogy milyen régen nem volt már Virus mutated feliratom...
Most a legutolsó mai meccsem után megörvendeztetett vele a játék engem is... Széépp!
Úgy érzem érezhetően romlik majd a teljesítményem még a wild west pakkal is a közeljövőben, főleg miután véget ér a speed boost maraton.Egyébként tényleg durva, hogy mennyire megszokja az ember a speed boost-os sebességet.
Nyomtam arénát is és olyan csiga lassúnak tűnt az emberem a Crossbow-ot cipelve (ott ugye nem érvényesek a boost-ok), hogy már majdnem azt gondoltam, hogy bug-os a játékom.
Picit játszva így szembesültem, hogy ez végülis lehet tényleg ilyen volt mindig is, csak valóban piszok mód el lettem ettől szokva.
Ettől függetlenül így is belekerültem abba a top kategóriába, amivel majd a végén meglesz a 100 arany jutalmam.Arra a zombi hóemberes szobadíszünkre meg kíváncsi vagyok, hogy örök lesz-e, pl hogy fél év múlva nyáron is ugyanúgy ott lesz-e vagy nem.
Ja, a korábban említett értesítősávos ikonproblémám meg úgy tűnik olyasmi lesz, hogy nem szereti a játék a CyanogenMod 12-es ROM-okat, mert a mai nap telepítettem fel tisztán egy újabb változatát a rendszernek és maradt a hiba.
-
válasz
Dr.Anonymus #4952 üzenetére
Hú én mióta nem láttam már Virus mutated feliratot...
Mondjuk amikor legutóbb volt, azelőtt is "vártam rá" rengeteget.
Az is igaz, hogy így lvl53-asként már nem is kell nagyon adogatnia a zombi erősödést, de nálam ez a wild west pakk még jelen állapotomban is rendesen üt.Duál békéltetővel még így is elég 1 lövés fejre minden sima zozónak, Duplacsövessel meg simán csinálok multi killeket (olyankor olyan jó nézni, ahogy hullik mindenki a hatókörzetben, erős nyugtató hatása van neki
).
Tényleg szoktam csinálni olyanokat, hogy csak megyek melle fegyóval (hogy véletlenül se öljek meg valakit távolról automata célzás miatt) gyilkolás nélkül, hogy összegyűljön a jónép, majd ha már jó sok piros halálfejet látok magam mögött, ráváltok a duplacsövesre, behúzom a célkeresztet a sűrűjébe és pafff!Ez mind így könnyebben megy persze így speed boosterrel. Nagyon hozzá lehet szokni ehhez a futási sebességhez.
Az a baj túl sokáig is tart így 7 napon keresztül és utána így még rosszabb lesz visszaszokni a normál sebességhez majd. Ez am szerintem a töltési sebességeket nem befolyásolja, legalábbis nekem korábbról nem rémlik, hogy gyorsabban tárazódnának tőle a fegyverek.A BP dolog meg engem, hogy lassan gyűlik abszolút nem érdekel szerencsére. Így is van még mit mk10-esítenie a fegyverkovácsnak és jelenleg úgysem érdekelnek jobban az új fegyverek, mint ez a wild west pakk.
-
Ho, le is tudtam most kapni a bug-ot, itt ni:
KÉP (vigyázz, 2,1 megásra sikerült)
Nem mondom, hogy nem megy a főképernyőm stílusához meg én már egyből levágom, hogy ez ilyenkor a DT2-től jön, csak azért mégis fura.
Dr.Anonymus :
Az új aréna pálya még nekem sem bukkant fel, igaz, esélyt sem adtam neki még.Most látom viszont, hogy aranyat lehet nyerni a jelenlegi hétvégi aréna bajnokságon, igyekszem megint bekerülni a top 1000-be, 100 arany azért nem olyan rossz.
Örülök a Crossbow-nak is, hogy megint azzal kell menni, bár nem tudom mostanában miért vannak így rászállva arénákon, de nem bánom.Arra leszek kíváncsi, hogy a vadnyugati fegyókkal hogyan lehet majd érvényesülni, engedni fogják azokat is gondolom valamikor.
Area 51 engem sem érdekel egy picit sem.A cache ürítést majd kipróbálom, köszi!
-
válasz
Dr.Anonymus #4928 üzenetére
Örüljünk akkor együtt.
Meg azoknak a pillanatoknak, mikor direktbe gyűjtjük a mögöttünk cammogó zombi hordát, majd hátrafordulva Coach-al, íratjuk ki a képernyő szélére a triple kill, multi kill feliratokat.Komolyan, megyek ezzel, de amúgy általában a dual peacemaker-rel és nem tehetek róla, de mosolygok játék közben ezekkel a fegyverekkel játszva.
Kicsit pszihopatának tűnhetek biztos ilyenkor, de valahol annak is örülök, hogy újra visszalendültem ebbe a remek játékba.
Szerintem már nem fog amúgy ehhez ilyen élményteli fegyverpakk megjelenni. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy milyen klasszikus fegyverekkel lehetne még feldobni a játékot legalább így.Ja és bug:
Nektek mostanában nem csinál olyat a játék, hogy ha játékon kívüli értesítést kaptok tőle, akkor az értesítési sáv ikonja csak egy fehér kocka?
Régen rendes DT2 ikon volt a helyette. Legalább 1 hete már ilyen nálam. -
válasz
Dr.Anonymus #4916 üzenetére
Bevallom a fő löketet nekem a te leírásod hozta meg és azután már nekem is feltétlen be kellett zsákolnom és én is csak azt tudom mondani, hogy Hűha!
Nagyon durva fegyver mind a kettő, nem bántam meg.
-
válasz
f(x)=exp(x) #4901 üzenetére
Oké, köszi!
-
válasz
Ferenczi Áko #4897 üzenetére
Mikor indítsuk el a speed boost-ot, ha nem most, a több napos szünidőben?
Oké, teljesen egyéni, hogy ki hogy érzi és/vagy mikor ér rá.
Én sem egyből nyomtam le, szintén néztem a sarokban található back feliratot, csak nem mertem mégse rányomni, gondoltam hátha pechem lenne és valami apró bug miatt a végén később se tudjam majd elérni.Ilyenkor amúgy honnan kell utólag aktiválni? Bekerül az inventory-nkba?
Dr.Anonymus:
Nekem sincs még meg az AK és úgy adta a 7 napos booster-t.
Bár az valóban érdekes, hogy akinek már megvan, az szintén AK-t kap fa alól (ilyet mondjuk Desert Eagle-ből elviselnék, ha utána Dual DE-el nyomulhatnék).
-
Juj de durva, kibontottam az első karácsonyi ajándékomat.
Kerek 7 napon át tartó speed booster.
Kénytelen leszek év végéig többet játszani, mint ahogy terveztem.A hideout fő dísznek is nagyon örülnék, a sör körbehordozós kisvonatnak, de ha ennyi aranyéet lehet megvenni, azt csak várhatom ajándéknak.
-
Akkor ha jól értem iOS-esek most globálisan nem tudnak játszani így ünnepekkor?
Ha így van, az mi durva már...Epic fail lehet kevés ide kifejezésnek.
-
Nálam jön minden féle spec, mint ahogy eddig is.
De ha már "hiány", nekem a gyalogos Sentinel küldik nagyon hiányoznak, nem tudom kiknek fájt, hogy néhány frissítéssel korábban ki kellett őket venni a játékból.
Kajak nekem így visszaemlékezve azok voltak a kedvenc misszióim. -
-
válasz
Dr.Anonymus #4784 üzenetére
Halloween-es update-et is napokkal a valós esemény után adták ki, nem nagy ügy.
Főleg, hogy úgyis az lesz, hogy megint pár naphosszra elővesszük pár percre a játékot max és utána megint leül az egész és folytatódik a hosszas pangás, ahogy eddig is.
-
válasz
BandiHUN #4745 üzenetére
Igazad van az árakat tekintve.
Na de ha nem vennék őket, akkor biztos nem ennyit kérnének értük.
Ott van egy sokkal durvább példa az Asphalt 8, meg a GT Racing 2, amiben 30000 Ft-ért(!) kínálnak autó pakkokat, amik 2-3 új autót tartalmaznak.
Ha azokat veszik, akkor azokhoz képest a DT 2 3 rongyos fegyver pakkjait viszik biztos, mint a cukrot.Azon meg továbbra is felesleges duzzogni, hogy ez a játék ennyit kínál csak és nincs benne coop meg egymás elleni harc.
Mással kell játszani és kész.Én azon vagyok mindig kicsit ledöbbenve, hogy az Aréna bajnokságok általában pénzdíjat adnak, pl a top nemtommennyi helyzet 500k pénzt kap.
Szerintem aki már top helyezettként végez, annak pont semmi szüksége sincs arra az 500k-ra, mert dúskálhat a lében.
Ha állandóan aranyért kéne küzdeni, az azt mondanám oké. -
válasz
BeastMode #4742 üzenetére
Válaszolni tuti fognak, megköszönik a javaslatot, meg hogy figyelembe fogják venni a jövőben.
Legalábbis ilyet reagáltak az én levelemre is, miben közöltem nekik, hogy én bizony nagyon örülnék neki, ha ez lenne az első fps Droid-on, amit VR szemüveggel tudnék tolni.
Ha arra a levelemre válaszoltak, a tiédre is fognak.bostone:
Amennyi kevés játékkal játszok mostanában, csak az új Asphalt játékban láttam ilyen Fekete péntekezést, 30 %-al több aranyat adtak vásárlásnál.
Mondtam oké, ezek sem tudják mi az a Feket péntek. -
válasz
Dr.Anonymus #4733 üzenetére
Azt válaszolta, hogy 15360-as sebzése van és nem használt booster-eket a videó alatt.
Hm. -
válasz
Dr.Anonymus #4731 üzenetére
Linkelt videód alapján nagyon felkeltette az érdeklődésemet, elkapott nagyon egyfajta DooM 2-es érzés most.
Az még engem is érdekelne, bogy boosterrel vagy nem (ezen hozzászólás írása közhen erre rá is kérdeztem youtube kommentben
), ha booster nélkül, asszem üsse kő, ennyit szívesen költök még a játékra.
Bár ehhez a fegyverhez nagyon jól jönne egy reload gomb pluszba az érintiképernyőn.
-
válasz
f(x)=exp(x) #4722 üzenetére
Én igazából még hónap elején pakoltam tele a fegyverkovácsot kb 2 hétre elegendő tennivalóval.
Ez a topik emlékeztetett (mármint, hogy íródott új hozzászólás), hogy nézzek már be a játékba és akkor láttam, hogy már csak 1 napnyi teendője volt hátra a fegyverkovácsnak, szóval azon nyomban telepakoltam megint fegyverekkel a listáját.
Aztán lehet legközelebb csak decemberben nézek rá vissza. -
válasz
f(x)=exp(x) #4710 üzenetére
Azért ez nagy köcsögség szerintem.
Mostanra már elég idő telt el, nem kellene már ezt a fajta exluzivitást tovább folytatniuk, legalább valós pénzért igazán bekínálhatnák azoknak, akik lemaradtak róla. -
válasz
bostone #4697 üzenetére
Csak mert ha már iszonyú sokat játszottam a játékkal, megérdemelhetnek a fejlesztők még pár ezrest, főleg, hogy sokan itt a topikból jóval kevesebbet játszottak, mégis több 10000 nagyságú kiadásokat nyomtak a játékba.
Második kérdésedet nem tudom annyira, mert nem szoktam a harc hevében figyelni, hogy egyenként mennyit csípnek a különféle zombik, csak ha már látom, hogy elég szegényes életerőm van, akkor pumpálok néhány painkillert.
Meg ez függ erősen, hogy mennyi wave van már a hátad mögött, pl ha már eléggé bedurvul a helyzet, akkor a botos zombik egy csapással százassával képes életerőt lecsípni.
Szerintem a botos zombiktól leginkább tartani arénában. -
Teljesen egyetértek! Én is ezért nem játszom ezt gépen.
Ha már gép előtt vagyok, akkor olyan minőségű játékokat nyomatok inkább, nem ilyen mobil színvonalút.Valaki megvette amúgy ezt a western pack-ot?
Ha meglehetne venni winchester nélkül (mivel már az megvan), hogy olcsóbb legyen, úgy egyből ráugranék. Bár az is igaz, hogy eddig én játszottam itt talán a legtöbbet a játékkal és mégis csak egy pénzduplázónyit fizettem bele. -
Létezne olyan, hogy nincs átmenetileg semmi aktív Városfoglalás sem?
Csak mert mingyá' lvl53-as leszek, de eddig még ilyet nem tapasztaltam sose. Amint vége az egyiknek, abban a pillanatban elérhetővé vált a következő.
Most meg csak azt látom a világtérképen ezzel kapcsolatban, hogy hol lesz a következő.De nembaj, addig is nyomom a téli pályákat.
-
Hihetetlen mennyire nem kötnek le ezek az új, Európában játszódó arénák.
Pedig még az a gondolat is eljátszódott a fejemben, hogy lehet vadi új helyszínen játszódnának így az arénák és még így sem tudom magam rávenni az arénázásra.
Már a normális játékot is hanyagolom az utóbbi hetekben.De tudom mivel tudnák újra felkelteni az érdeklődésem (de ez természetesen úgyse fog megvalósulni, felesleges is nekik írnom ez ügyben).
Grafikai módokba egy olyan opció, amivel "VR-esíteni" lehessen a játékot.Van hozzá szemüvegem, MOGA Pro Bluetooth kontrollerem, szóval az alap feltételek adottak lennének egy igazán friss, újfajta intenzív fps élmény kipróbálásához.
Egyéb techdemo féle fps-ekkel már kipróbálva működik együtt rendesen minden, igazán örülnék, ha a DT 2 lenne az első mérföldkő, ami VR-esítést kap, ez mobil platformon durva ugrás lenne szerintem. -
válasz
BandiHUN #4637 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de nagyon egybefolynak a hozzászólásaid. Átlag hozzászólásokhoz viszonyítva a tieidnek helyenként többször is neki kell futnom, mert totálisan elveszítem a fonalat.
Javasolnám a tágasabb tagolásokat, írásjelek után meg szóközök használatát.
Most picit szégyellem magam, hogy "mégis ki vagyok én, hogy beszólok", csak már a sokadik "ömlesztett" hozzászólásodat olvasom.
Természeten csupán segítő jelleggel említem ezeket, amik persze szigorúan csak javaslatok. -
válasz
bostone #4607 üzenetére
Nem tartanám kizártnak valóban a közeljövőben egy DT online megjelenését Shadowgun mintára (ugye online-osításra értve) én sem.
gergom91:
Te sem sűrűn cserélsz akkor telót/ROM-ot.
Én kb hónaponként kénytelen vagyok újrapakolni a játékot.
De akkor a te esetedből kiindulva, nem hízik a játék magától, több hónap elteltével sem. Ez kellemes dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az updateket mindig az oldal alján olvashatjátok!Sziasztok! Ez az első blogbejegyzésem. Először úgy indult, hogy a Dead...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest