- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
bigapu
tag
"Borzasztóan borzasztó egy borzasztó világ ez"
-
sellas
tag
Bár gyanús számomra, hogy más ízek se olyan jók mostanában, lehet a Helix az oka, más tapasztalt ilyet, hogy túlságosan tolakodó és erős minden íz neki? Lehet, hogy vissza kellene térnem az integrált vatelinoshoz, és csak a túl intenzív ízhatások miatt nem tetszettek az előzőekben felsoroltak, és néhány még most próbált?
-
sellas
tag
Csak én vagyok finnyás, vagy más is tapasztalta, hogy néhány típusú (és nem is gagyi) e-liquidnek borzasztó íze van, és van egy alap kibírhatatlan mellékíz? Másoknál mennyi a finom, elviselhető, és kidobandó e-liquidek aránya? Tördelmesen bevallom, egy rossz liquid-berendelés miatt 2 hétre visszatértem az analógra
de már ismét megtértem szerencsére az e-re. Gondoltam, kipróbálok új ízeket. Nem kellett volna.. tudom, hogy ízlések és pofonok, de számomra az összes (néhányat próbáltam csak közülük, de ezek alapján következtettem
Mystic, USA Liquid és FlavorArt lötyinek borzasztó íze van. A FlavorArtoknak és a Mysticeknek valahogy ugyanolyan alapja lehet, valamilyen borzasztó, leírhatatlan, émelyítő íz. De az USA Liquideknek is van egy borzasztó mellékíze. Kizárólag a eliquid.hu-s, és az ecigionline.com-osok jönnek be, mostmár soha többet nem váltok. Egyébként ételben pedig nem vagyok finnyás egyáltalán, most hirtelen nem is jut eszembe olyan étel, amit útálok, nem eszek meg.
-
bojtos.arpad
csendes tag
válasz
szakalistvan #3891 üzenetére
Köszi, igyekszünk. Gőzt neki!
Ha esetleg bármi kérdés, kérés, óhaj, sóhaj volna, ne habozz, privátban (is) nyugodtan! -
Kígyó
senior tag
válasz
Csabi42 #3913 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani. Valamit nagyon rosszul csinalsz.
Ott van pl az EO-n a t2 lr. Honapokat kibirnak azok is, 1800Ft/db. Azert nem tudom megmondani meddig birjak pontosan, mert az elso peldanyaim meg mindig tokeletesek, pedig kaptak az ivet rendesen, foleg az elejen, amikor meg nem tudtam mit csinalok. Leegettem oket, foztem osszevissza, napi 3x szetszedtem stb. Most mar kiismertem oket, minimalis karbantartast kapnak, mert rajottem, hogy nem kell nekik tobb, es meg mindig ugy mennek mint uj korukban, pedig ezeket hasznalom a legtobbet. Youtube-on vannak videok, hogy kell oket beloni. Attol, hogy ezeket allitgatod a leves meg nem fogy. Csak kiveszed a patront, es annyi. Lacanal 6000ért kapsz 100ml lotyit. Annak eleg kell hogy legyen egy honapra. Ha nem akkor fogd vissza magad, mert 12-es lotyibol nem igazan ajanlatos napi 3ml-nel tobbet szivni. Legalabbis ezt mondjak az okosak.
Az egett, meg muanyag iz az dehogy normalis, azt egyiknel sem kellene erezned. Ha Szegeden jarsz, akkor itt van egy bolt, ahol ki tudsz probalni evaporos cuccokat 12-es lotyikkel. T3-at, T3 Ego-t is, Raven-t is. Mukodik mind faszan. Biztos van mashol is, de en csak ezt ismerem. -
Csabi42
tag
A 30 ml-es lé olyan 3000 ft körül van, s heti egy közel elmegy, a sok patron próbálás miatt, sok a lé veszteség. Ez van, de legalább talán nem olyan káros, mint az analóg. Tavaly ősz óta e-cigizek, de a nagyobb teljesítmény világába kb 2 hónapja kóstoltam bele. Egyenlőre nem találom a hozzám illő patront. Ezek az égett ízek nagyon zavarnak, s ezért próbálgatok mindenfélét, hátha rátalálok egy megfelelőre, ami nem ég meg néhány szívás után, ami nem túl nagy karbantartás igényű, jó füstöt ad és a TH-a is megfelelő. Riva-T patronból havi 3-4-et elhasználok, de ez a kettő, amit most vettem nagyon pocsék minőségű. Azért gondoltam a T3-ra,mert a tesztje nagyon jó lett, de egyenlőre csalódás, az ára meg majdnem dupla, mint a többi.
-
Kígyó
senior tag
válasz
Csabi42 #3910 üzenetére
Ha probalgatsz kulonbozo akksikat, patronokat, folyadekokat, akkor sokba van persze. De ha csak hasznalod, akkor kb evi egy akksi 2-3000 Ft, 12 kazan 10-20000, folyadek 12x100ml kb 70000ft, a fele ha te keszited. Tehat legrosszabb esetben is kb havi 8000Ft, de 5000 korul meg lehet allni.
-
Csabi42
tag
Sajna nem áztattam meg a kazánt, mert nem tudtam hogy kell. Köszi szépen a leírást.
Kitisztítottam, de most még rosszabb lett. Üvegszál csere lesz ebből, s majd a tanácsaid betartása.
6 Raven patronom van, de egy működik belőle normálisan úgy ahogy. Van egy Helixem is,de kevés a füst és égett az íze.(tisztítás után is,pedig alig használt) Vannak még patronjaim, nem tudom milyen fajtájúak,de mindnek égett lett az íze pár szívás után. Kezdem már unni. Megint analóg cigizés jön,de azért nem vagyok oda. Az E-cigizés nekem drágábbra jön ki,mint a másik. Nálatok is ilyen sokba kerül? (havonta:12.000-13.000 a lé, patronok,közel 10.000,plusz,ha esetleg kell még valami)
Mystic Juice-t(Nutty Dream-12mg) használok és OxyGain-es liquidet.(MD555 v. Marlboro-11mg)
Ez a kissé égett műanyagos íz, lehet hogy természetes az E-cigizésnél, s csak én érzem kellemetlennek. Lehetséges?
-
Kígyó
senior tag
válasz
Wendelke #3905 üzenetére
Okay, csak csekkoltam!
Csabi42: az en tapasztalatom szerint egy jol osszerakott, rendesen beuzemelt 510 t kazan ennyire azert nem erzekeny. Nekem eddig 2szer sikerult t2 lr-t megegetnem meg az elejen. Egyszer csontszarazra szivtam egy buliban, mert nem vettem eszre hogy kifogyott, egyszer pedig veletlenul benyomtam a tuzgombot hosszabb idore, ugy hogy nem szivtam. Rendes hasznalat kozben sosem egett meg annyira, hogy az erzodjon az izen.
Elso hasznalat elott elaztattad a kazant?
Javaslom egy mosas es szalcsere utan, amikor osszeraktad kicsit nyomkodd le a levezetoszalat a tuskeben, hogy biztos erje a futoszalat. Ezutan patront rarak, par hideg szivas, buborekellenorzes, majd hagyd allni allitva az egeszet vagy 10 percet. Utana meg hasznalat elott 1-2 hideg szivas megen. Innentol kezdve nem szabadna, hogy gond legyen, akarhogy is szivod.
Milyen folyadekkal hasznalod egyebkent?
-
Csabi42
tag
válasz
BandiHUN #3904 üzenetére
Köszi a választ, lehet igazad van, próbálnom kell a technikámon változtatni.
Nehéz lesz, de ha élményesebb cigizést szeretnék, akkor muszáj lesz. Ja, szétszedtem a T3-asom, s meg van picit égve a levezető szál, pedig vadi új. Az izzító tekercs is jó barna lett már. Valószínű igazad lesz, az okot illetően, profi vagy.
A technikai részét, ha leírnád az jó lenne, hogy hogyan kell szívni.
-
Wendelke
aktív tag
Nem tudom, hogy tudjátok-e? Lava test feltehetően a legolcsóbban
-
BandiHUN
veterán
válasz
Csabi42 #3903 üzenetére
Nekem van egy gyanúm,hogy a használati technikád lehet a rossz....persze ez saját vélemény.
Vagy túl hamar nyomsz gombot,vagy abbahagyod a szívást,mielőtt elengednéd,vagy nem szívod elég erősen a cigit.
Amit említettél,az ezekre utal,mint ahogy az is,hogy a Riva-T(más néven Raven) patronnal ezt nem érezted...mert ugyanis a legtöbb patron üvegszál levezetőt használ,ami a folyadékot ráviszi az izzószálra,DE nem magától,amikor elkezded a patront szívni,a folyadék elkezd szivárogni a fűtőszálra(a patronban KÖTELEZŐEN hagyandó légbuborék ellenében tud megindulni a folyadék,ha abbahagyod a szívást,az üvegszál mellett légbuborékok mennek a tartályba,ha jól csinálod),vagyis kell egy minimális szívóerő,hogy pótlódjon az anyag,ha nem,és izzítasz,akkor ég meg a levezető üvegszál.
Namármost a Ravennél ilyen azért nincs,mert az az üvegszál,ami a fűtőszál alatt van,közvetlenül nyúlik a tartályba és lötyiben ázik,vagyis egy ilyen patron szívás nélkül is nehezen ég meg,hisz tudja pótolni a tartályból a lötyit.
Egyébként emiatt pl.a Helix,Halmizer szintén működne így,de a kazánok,a BUD például általában levezetőszálasak,már 1-2 rossz,nem elégséges slukkra megégnek... -
Csabi42
tag
Köszönöm mindenkinek a választ, rendesek vagytok.
Ma vettem egy T3-ast, s eddigi tapasztalatok nem a legjobbak. A füst mennyiség megfelelő, az íz visszaadás jó. De sajna az égett,csípős, műanyag íz itt is jelen van 1-2 slukk után. Nem tudom mi oka lehet ennek.
Valamit lehet nem jól csinálok. Vagy ez természetes dolog az e-cigizésnél? Van már mindenféle patronom, s ez a kellemetlen íz mindegyiknél előjön. Lehet hogy ez ezzel jár. Nekem ez nem nagyon jön be. Nálatok mi a helyzet e téren?
A RIVA-T patron nagyon bejön nekem(ott nincs jelen ez a rossz íz), de amiket most vettem, nagyon gyenge minőségűek, kevés füst, nulla TH. Ennek az okára sem jövök rá, mert eddig nem volt gondom.Lehet hogy ez a széria gyengébbre sikeredett valami miatt, s az égett íz is jelen van.
Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged