- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
sellas
tag
Ma ismét erős, belefájdul a fejem, és teljesen kielégít, és véletlenül se kell analóg Lehet, az a titka, hogy jóval hosszabbakat, és mélyebbeket szívok bele ma Szóval tetszik, véglegesen átálltam, mindenkinek javaslom, aki gondolkozik a váltáson, megszámlálhatatlan előnye van. Az egyik legjobb, hogy óriásikat eszek, és "szagolok" a világba azóta, nem is emlékeztem hogy ilyen ízek meg illatok léteznek Még a sima kenyérnek is annyira más, és jobb az íze, mióta letettem az analógot, a komolyabb fogásokról nem is beszélve Majd összehasonlítom a ravent extremet, az integrált xl-t, és a T2-t egy kezdő szemszögéből, eliquides lötyikkel, a jövő héten, ha mind nálam lesznek. Köszi mindenkinek a segítséget, a válaszokat az amatőr kérdéseimre
Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
-
fer
őstag
Nálam sem volt semmi reakció, a bőrön, még is fulladok a PG-töl, gyakran vérzett az orrom, meg a fogínyem!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
Ha tisztán szívod a PG-t, akkor el is fog menni a hangod, de még 50 : 50-be is! Allergiatesztet csináltál?
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
Lousha
csendes tag
Szvsz nekem hiába mondja el valaki kedvesen a téves útvonalat oda, ahová menni akarok, nem vagyok vele kisegítve De mindegy is.
Az integrálttal valóban nem lesz bajod, nagyon jó az, csak később majd próbáld ki az egyéb lehetőségeket is, úgy tudod a neked ideálisat megtalálni. Ha már a normális kategóriában vagyunk, és nem e-Health-szel sz*rozunk, akkor már jó és jobb között lehet válogatni, szóval nagy baj nem érhet
Az érveid egyébként igazak, valóban könnyű integrálttal kezdeni és a macera is kevés vele; egy apróság nem stimmel: az integrált patron élettartama jelentősen kevesebb, mint egy tank kazáné.
http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf
-
Xero
nagyúr
pozitív: - A tank megbízhatóbb, figyelemmel kísérhető a folyadék szint, egyszerű a töltés.
negatív: - Érzékeny az aksira, kicsit drágább, hűvösebb a gőz.(#1886) Lousha: Pedig alapvetően korrektek. Volt alkalmam személyesen találkozni a tulajjal (?), lévén miskolci vagyok, és semmi nemű ellenszenv nem alakult ki bennem. A hibákat gyorsan kezelte, az átvételben rugalmas volt. Mióta ráadásul eredeti cuccokat rakott a gagyik helyére, azóta még vésztartalék vásárlásra is őket javaslom!
[ Szerkesztve ]
-
Lousha
csendes tag
Melyik áruház volt ez, ha szabad kérdezni?
Várj, megtippelem: ecigishop... Más nevében nem nyilatkoznék, én speciel őket max. a kicsit nagyobb választék miatt szoktam ajánlani, amúgy nem vagyok túl nagy rajongójuk, több okból sem.
[ Szerkesztve ]
http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf
-
Lousha
csendes tag
Összekeverted a dolgokat. A tankokkal, főleg a kis pufferrel rendelkező T2-vel pillanatok alatt lehet ízt váltani. Beteszed az új patront, slukkolsz kettőt és kész. (Kivétel, ha olyan intenzív ízt használsz, mint a mentol vagy a kávé, olyankor nem árt egy pucolás a kazánnak az új íz előtt.)
A vatelines integrált, vagyis amit rendeltél, az az, amiben nehéz az ízváltás. Két dohányos íz esetében ott sincs gond, elkezded rácsöpögtetni az újat, és egy idő után már azt érzed. De eltérőbb ízek esetében már baj van. Kókuszos után hiába töltesz rá banánosat, a kókuszos úgyis benne marad.
Olvasgasd majd el újra a pdf-et, ha már kezedben lesz hozzá a konkrét cigi, érthetőbb lesz minden, és nem lesz gondod a karbantartással sem.
Ha megveszed a kóstolós csomagot, két lehetőséged van hatékony ízlelgetésre: vagy veszel egy kazánt (drip kazánt a ecigishopról vagy sima 510-es kazánt bárhonnan, esetleg egy T2-t, amiből kipattintod a tüskét drippeléskor) meg egy drip tipet, és szépen pár cseppet teszel a kazánba, szívogatod, ízleled, majd kifújod a kazánt és jöhet az új íz, vagy veszel egy tankot (pl. T2 vagy eGo A), feltöltöd a patront, szívod, míg kiürül, majd megtöltöd egy új ízzel és kész. Ha nagyon intenzív az íz, akkor esetleg kilötykölöd vízzel a patront előtte.
Integrált patronnal én nem állnék neki nagy arányú kóstolgatásnak, mert állati macerás lesz. "Kiönteni" nem tudod a lötyit, mivel ez nem tank rendszerű, ebben a löttyöt felissza egy vatelines réteg. Max. kifőzni, kimosni tudod, de ezt 16 ízzel végigjátszani, és mosás után mindig várni két napot, míg kiszárad a vatelin... Enyhén macera.
Egyébként tetszeni fog az integrált, jó cucc az, csak konkrétan kóstolgatáshoz nem ideális.
-
fer
őstag
Kezdőként is nyugodtan kezdhettél volna tankkal, ez hülyeség, hogy a kezdőknek integrált!! Én kezdőként is tankkal kezdtem (T2), de rendeltem egy pár integráltat is, először jók voltak, de miután kipróbáltam a tankosat, többet nem emeltem a számhoz integráltat! Sok vele a macera, mindig csepegtetni, hogy ne száradjon ki, ne legyen égett vatelin íz, ha meg túltöltöd folyik belőle a lé (talán kivétel a dupla fűtőszálas, de azt még nem ismerem)! A tanknál ilyen nem nagyon fordul elő, mindig látod mennyi van benne, és sokkal jobb erősebb ízeket lehet kicsalni belőle, de a tankos rendszert is alaposan karban kell tartani, mert ellenkező esetben tud az is kellemetlen ízzel meglepni!
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest