- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz TazLeacher #11392 üzenetére
Ez miért olcsóbb? Lehet valamit benézek, de ~1000ft-al pont, hogy drágább az, amit lineltél. :S
vaporo - 2190
vapeonly - 3142"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
csakb
őstag
válasz kisgyerek85 #11397 üzenetére
Köszi, megvan a címe, de amikor nekem kellett 18650-es akku, akkor pont nem volt neki, így az FT-ről vettem 20Q-kat, és tökéletesen elégedett vagyok velük azóta is.
-
kisgyerek85
senior tag
Ha innen rendelne akkor 18350-be jöhet ilyen is. [link]
Nekem 2db ilyen szürke meg 2db efest-em volt. Nagy különbséget nem éreztem.
Ismerősöm használta ezeket amíg megjött neki is a csomag kintről amibe jöttek ilyen szürke akkuk. Mondja, hogy sokkal jobbak mint az enyéim. Hát igen azok már túl vannak minimum 400 töltésen.Zöld Samu pár hónapja volt téma itt. Volt egy vaterás aki 390ft/db áron adott ilyen cellákat:
IMR 13Q én Vamoba használom és igazából meg vagyok elégedve velük. Ha érdekel privátba megadhatom a mailcímét, hátha van még neki belőle.[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz kisgyerek85 #11394 üzenetére
Oks,kösz,majd akkor szétnézek arrafelé.
A zöld samu-ról nem olvastam,viszont a kéket istenítik elég sok forumon.
Jelenleg Sanyo 2800-as-t használok,de sajnos a végét járja szegény.
18350-es be,csak 900 mah-as érdekelne,abból kettő,és egész napra ellennék.
Köszönöm.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
monosz
őstag
Kezdenek kapacítívan romlani a Mod akku-im,18650-18350.(Vamo-Etna)
Netán tud valaki jóárasított hasonló cellákat?Leginkább hazai shop,forgalmazótól?
Az Ego-k már nem tudnak kiszolgálni,nap közben is nehezen viselem.(De sajna muszály)[ Szerkesztve ]
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
TazLeacher
nagyúr
Mondjuk itt. Ráadásul ide van ugye 5%-os kupon kód is...
-
olta
aktív tag
válasz Athos.187 #11387 üzenetére
Alul kivalaszthatod az aromad tipusat.
Mindenki izlelese egyedi, kiindulasi pontnak jo lehet szamodra ez a doksi, azonban mindenkinek sajat maganak kell kitapasztalnia
-
Athos.187
csendes tag
Sziasztok!
Inawera-s aromákból mennyit érdemes belecseppenteni a liqudibe, hogy jó íze legyen? Van ahol 10 cseppet írnak, van ahol 15-öt, de azért ezek között van egy kis különbség . Egyébként gyümölcsös aromákról van szó. Esetleg nem tudtok egy oldalt, ahol ezek részletesen le vannak írva?
-
monosz
őstag
válasz agent_k #11384 üzenetére
Na igen,Mod cuccot én sem láttam,csak a BCC-nek sok variánsát.Szerintem egy Kanger TS,vagy Tubby,netán egy kis "Mod" cucc elkelne shop-ban.
Igazából,kezdő gőzölőknek akár jó is lehet.(#11387) Athos.187 : Én FlavorArt-os gyümis aromából kb 10-12 cseppet szoktam,BF aromából,elég 6-7 csepp/10ml.
Ha túl aromázod,legalább is nekem valahogy elmegy a zamat,és olyan semleges lesz.
A te általad használt aromákat sajnos nem ismerem.Próbálkozni kell,biztos hogy kijön a megfelelő íz-aroma.[ Szerkesztve ]
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
porse
őstag
-
agent_k
őstag
válasz TazLeacher #11383 üzenetére
Azonkívül VV készülékek ezek? Nem derül ki. Ha nem akkor a dizájnért ezt talán kicsit nagy ár. Egyébként igényes webshop benyomását kelti. Szerintem még nincs kész.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz titti6968 #11373 üzenetére
A gond az, hogy drágábbak vagytok, mint a jól bejáratott helyek. Most olyanról nem is beszélek, hogy megszokás, bizalom, 5%-os kupon kód. A kínálat elég szegényes, lényegében ha nem teljesen kezdő vagyok, nem nagyon tudok mit venni, maximum egy BCC-t (ami viszont ahogy említettem, máshol olcsóbb). Az általatok forgalmazott akksikról nem igazából hallottam, de ez lehet az én tájokozatlanságomnak köszönhető, de úgy gondolom nem szerencsés egy új shop-ot azok nélkül a cuccok nélkül indítani, amit általában 90%-ban ajánlanak, legyen az akksi, porlasztó. A dizájn nem rossz, talán a képek (mármint a termék listázási képei) talán egy kicsit nagyok 6 termék sem fél el egy oldalon (19"-os 1440-es monitor). Ami még a külcsínhez hozzá tartozik, hogy a webcímetek http://vaporo.hu/, de a bolt neve Vaporo.me, ez számomra nem logikus.
Röviden: én nem vásárolnék itt. Ha megnyitnám a weblapot, végigfutnék a kínálaton, és nagyon gyorsan tovább állnék.
Felfoghatod tanácsnak, véleménynek, kötekedésnek, aminek tetszik, de tisztázzuk: potenciális vásárló vagyok, tehát a véleményem valószínűleg számít.
[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz MmDorian #11378 üzenetére
Igen,de valszeg neked nem 5V jött le az akksiról,hanem csak 3,7V körüli érték.
5V/2A-es tápegységgel,(10 Watt) pont ki lehet hajtani,egy 2,5Ohm-os kazánt. Ha 1,8-2,2Ohm körül van a tekerés,akkor meg pláne.Nem melegszik.
De majd az okosok kiigazítanak ha tévednék.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Enton
addikt
Egy ilyen BCC mini-t fekete/pirosban én is elrakok könyvjelzőbe. Következő hónapban beruházok egyre tuti.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
opr
nagyúr
Hmmmm, megnéztem, egész tűrhető árak vannak magyarországhoz képest.
Az itt található mini bcc = azzal a mini bcc-vel, amiről itt a fórumon olyan sokat olvashattam, vagy ez annak valami másolata?
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz titti6968 #11373 üzenetére
Hát, itt semmibe nem sikerül belekötnöm a kínálatból. Az összes megjelenített termék hibátlan!
Igaz, ennek köze lehet ahhoz, hogy ezt dobja a honlap:There has been an error processing your request
Exception printing is disabled by default for security reasons.Error log record number: 199315126598
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
titti6968
csendes tag
Sziasztok!
Most nyitottunk, itt is körbenézhettek! [link]
Nyitási akciós kupon, Júl.29-ig érvényes (-5%): nyitasiakcio[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
Na végre megérkezett a rendelésem .Most már tényleg mindenből van elegendő ,karácsonyig tuti kitart . Már csak egy töltőt kel + ba beszerezni ,mert abból csak egy van . De ez is esedékes hamarosan mert már háromszor volt szálszakadása . Diabló aromát kevert e már valaki ? Frissen keverve is nagyon bejövősnek tűnik .
-
-
baderoli
tag
Sziasztok! Van egy lepukkant ego aksim. Az lenne a tervem vele, hogy kikapnám belőle a cellát és az elektrónikára direkbe bekötnék egy usb kábelt. Egész nap a gép előtt vagyok, gondoltam jól jönne egy passthrough dolog. Mit gondoltok, működhet? Köszi! Üdv!
-
Enton
addikt
2-3 hét a szokásos átfutási idő. Nem kell félni már tuti kajakoznak vele felfele a mekongon.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
opr
nagyúr
Komolyan, ez a hülye Singapore Post mivel szállítja a csomagokat? Ekhós szekérrel? Egy hete az a státusz, hogy despatched to overseas, ez normális náluk? Már nagyon e-bagóznék, a lötyinek otthon olyan illata van, hogy ha tovább kell várni, hogy rápróbálhassak, megiszom oszt kész
-
TazLeacher
nagyúr
válasz tomy_cz #11361 üzenetére
Furcsa...mióta elkezdtem, azóta Mystic-et szívtam, most, hogy kezdődött ez a mizéria, kezdtem kevergetni. Egyelőre kisebb-nagyobb (most inkább kisebb... ) sikerekkel. Rosszat még nem sikerült összehozni, de valahogy nem olyan jó. Ha már magamnak csinálom, legyen olyan, hogy azt mondjam: "EZ AZ!". Egyelőre ilyen "elmegy" szintre jutottam. Viszont pont 2 napja szívtam bele a régen szívott ízbe...és már nem olyan. Határozottan hiszem, hogy kellő idővel meg tudom magamnak úgy csinálni, hogy az király legyen, ne csak szimplán jó.
Az ára meg a töredéke a boltinak.
-
monosz
őstag
-
tomy_cz
senior tag
válasz TazLeacher #11360 üzenetére
2x2 néha 5.
Igen biztosan sz@r lenne az íze, magamnak nemigazám akarom kavargatni a lötyit, kénytelen leszek lemondani a nic-es mistiq-ről...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
tomy_cz
senior tag
Ha szerzek nic alapot, és itthon veszek mistiq juice kész liquidet, és összeöntöm mennyire fog megváltozni az íze? Próbálkoztatok már ilyen "tuning"-al?
50ml 36-os PG-VG alap + 100ml MJ 0-ás lötyiből lenne elvileg 18-as, kérdés ugyebár az íz...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
baderoli
tag
válasz DCI_market #11355 üzenetére
Ha az idő pénz ,akkor számomra nem. A gariztatásról nem is beszélve.
-
BandiHUN
veterán
válasz Remus389 #11348 üzenetére
Keresel egy beleillő csavarhúzót,fontos,hogy kábé olyan vastag legyen mint a cső,mellé fogó.Külömben letörik a cső tőben.
Fogóval megfogod a házat,NEM szorítani kell,hanem megtartani,és úgy állsz neki,hogy valamelyik szálvég felé billentsd.Ha kijön,nyert ügy,többet nem tehetsz,ha törik,cumi.Az újak ilyen vackok,még jó,hogy 3 kazán jár a patronhoz,átlag 2 szétszedhető,1 törik
Ami pedig szétjött,annál a csövecskével irány a smirgli,fenőkő,a kis peremet le kell róla szedni,többet nem lesz gond.Nem tudom,miért lett ilyen,az első széria kazánjain se volt bevágás és a cső is sima volt,mégse esett szét,ráadásul a patron eleve összetartja.Igaz lehettek gondok azzal,hogy a csőnél fogva szedi ki az ember,és ha kijön,akkor szerszám nélkül nem jön ki a kazán,mégha elég egy csipesz is.
Gondoljunk bele,a vízfejű marháknak készül,akik veszik a kazánt,fingjuk sincs a tekerésről,és a Nagy Nyugaton a 600ft-os kazán megfelel 60-100ft-nak a mi szemszögünkből...hetente csak kikúrja a szemétbe,bele az új.
Egyszer majd talán EZ az ország is lesz olyan,hogy nem még drágább,mint a 10x-es fizetésű Nyugat...amit nem értek,de mindegy.És nem a lehúzásról szól minden üzlet,lásd akár csak a 3x-os áron árult ecigis cuccok,és még nem is számoltam bele ugye csak a darabárat,a kis sárgák szépen mennek MÉG lefelé 1000-es tételeknél.De hát ez a naplopók országa,itt dolgozni senkinek nincs ingere,aki megteszi/nem tehet mást,kiröhögik,lenézik,lehúzzák,és a modell is ez,hogy ügyeskedjé',nehogymár szerszámot fogjál...és alkoss is valamit,ne mások munkáján élősködj vagy ékelődj be eladási láncokba.Csakhát az ország nem bír el ennyi ingyenélőt és "közszolgát" de ezt még nem fogjuk fel,ezértis tartunk itt+a Nagy Nyugat is elviszi a hasznot is...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz TazLeacher #11347 üzenetére
Nekem a héten jött vape42-es 3-as szál,és teljesen rendben van.Lehet,hogy dobról van,és a vége jutott valakinek...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz baderoli #11349 üzenetére
Pont hogy feketét vegyél...az ezüst nyers alu,minden szar meglátszik rajta,a fekete viszont eloxált,és úgy festett,10x tartósabb,van mindkettő...plusz valami húgyagyú kitalálta,hogy ezüstön és feketén is ugyanolyan jó a fehér felirat...
Szóval fekete.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
agent_k
őstag
válasz TazLeacher #11341 üzenetére
Óh bőven nem... csak elfogadják, hogy én ecigizek. Toleráns brigád. Csak mindig emlegetik a macskahúgyos folyadékot...
-
baderoli
tag
Nagyon tetszik a vapeonly bcc mini fekete szinű, de félek hogy hamar lekopna a festék. Van esetleg valakinek tapasztalata? Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
nincs arra valami jó módszer hogy a vapeonly mini bcc kazanjanak a csövének a lehuzasa olyan rohadt nehéz?
mintha oda lenne ragasztva képtelen vagyok lehúzni
-
TazLeacher
nagyúr
Amúgy nem tudom, hogy egyesek mit árulnak üvegszál helyett, mert pl a vape42-es az puha, összenyomódik és vágni is szar, mintha nejlon lenne.
Most dobtam ki pont én is majdnem 1m szálat. 1mm-es volt, Eternity-be tekertem bele. Egyszerűen alig volt íz/gőz, azt se tudtam, hogy mi a baja...sokáig próbálkoztam vele, de semmi. A szál lötyivel áztatva is olyan merev volt, mint a spárga...mintha taszította volna a lötyit. Most csak ezért rendelek evaportól, mert nem kísérletezek ilyen szálakkal.
-
porse
őstag
Ahogy néztem a fedőszál ilyen tojás alakot vett fel, túl széttágult.
Fogtam és duplán vettem a 2es szálat és arra tekertem, 2.2 ohm osat fedő nélkül, így kicsit karcosabb, íztelenebb, de elfogyott az üvegszálam ..[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
ati2
őstag
3-as + 2-es fedőnek (az evapor-os jó hozzá, elég kemény nem nyomódik össze).
Amúgy nem tudom, hogy egyesek mit árulnak üvegszál helyett, mert pl a vape42-es az puha, összenyomódik és vágni is szar, mintha nejlon lenne.
Most próbáltam a V3-ba evapor-os 3-ast, kurva jó lett, semmi folyás, bő gőz, TH Csak egy kicsit nehéz volt betolni.
-
Remus389
veterán
kanger t3-on én úgy csináltam hogy szetbontott szálakat helyeztem a tetejére, tehát a kettes uvegszal kb vékony sparga vastasagu részeit helyeztem fedoszalnak, úgy eligazitva, kis csipesszel könnyebb
de úgy ha raprobaltam a csövet, ne maradjon rés, de túlságosan szoros se legyen
így szetbontva talán hatékonyabban szívja a levest, de azért szigetel is
rá kell érezni, ha egyszer rájössz, utána nem fog se folyni, se szorcsogni max minimálisan
ja és ha.már tekersz próbálj 1.8 ohm-osat, t3-ason, ami hasonló, javul a TH, szerintem jobb lesz
[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
Ki hogy tekeri az evod t? 2es szál, és ugyanekkora fedő és szörcsög így is kissé. Gyári tekeresen amugy a tekerés alatt is volt fedő szál nem csak felette.
... szerintem.
-
Remus389
veterán
válasz BandiHUN #11336 üzenetére
köszi a részletes leírást
én is csak úgy gondolok rá mint egy fun patron-ra
nagy gőz, jó ízek, de elhiszem hogy nem jobb mint a bcc, ilyen kiegészítésként gondolok rá
az iclear 16 a szimpatikus, a 30-as túl nagy, nem illik az ego-ra(víztorony, eldől, fejnehéz+ugye amiket mondtál pisis, nem kell)
elgondolkodok azon a Helix V3-ba való dual coil kazánon is, amit Urbi73 linkelt, legalább beizzítom az öregfiút, bár már elég ramaty állapotú szegény(a csöve már ferde, a talpa már bemattult, az üvegje elszíneződött picit és már repedt leejtés hatására, de nem szivárog)
igazából érdemes egy új icleart Kínából rendelni+mondjuk 5 fejet hozzá, és akkor egy darabig elég
egyébként az iclear 16 és helix v3 üvegje kompatibilis? jó lenne mert akkor lenne egy pót üvegem is
van esetleg másfajta dual coil ami szóba jöhet?
Kínából honnan lehet rendelni olyan olcsón iclear 16-ot+pótfejeket
---------------------------------------------
más: ma volt egy kalandom a vapeonly mini bcc-vel, leesett asztalmagasságból szőnyegre, és befeszült az üvegje, ferdén állt, se előre, se hátra, semmit se tudtam vele kezdeni hiába erőltettem
nagyon bosszús voltam, hisz 4 napos, imádom, azt hittem el fog törni az üvegje, csak úgy lehet megoldani
próbáltam kézzel visszanyomni, de nagyon nem hagyta magát
forró víz alá tettem az alsó részt (hátha kicsit kitágul a fém, de úgy se ment vissza), ezért fogtam egy kalapácsot, közé tettem egy rongyot, és határozott mozdulattal ráütöttem(nyíilván nem tiszta erőből, de azért erősen, és visszapattant, persze előtte forró vízben felforrósítottam), csodák csodája semmi baja nincs, sőt meg se karcolódott köszönhetően a rongynak (jó-jó egy zokni volt kéznél)
de azért bosszant, hogy úgy van ez kitalálva hogy a leejtést nem tolerálja, miért nem képesek egy bcc szintű gőzt előállítani képes, de masszív patront csinálni (mint a Kanger T3, az bírja a leejtést betonra is, tapasztalat, az masszív ehhez képest)
---------------------------------------------------
más: kromofág mindig segít, az 1300-ason már lekopóban volt az a gumibevonat(nem vészesen, de volt egy két folt, meg karc), plusz jobban mutat a bcc-n ha ezüst
szóval bekentem, lekapartam és íme [link]
sajnos nem olyan krómozott(mint a gyárilag fémszínű), inkább ilyen acél-ezüst színű, pedig kicsit políroztam is
[ Szerkesztve ]
-
agent_k
őstag
válasz TazLeacher #11338 üzenetére
Nincs ecigis a 120 emberbol csak en. Tetszett nekik a formaja. Vicceltek a lezerkarddal Mindenesetre nalunk nagyon eldogadoak. Bent az irodaban is lehet, de csak ha nyitva az ablak. Sajnos nehany keveressel mar porul jartam, mert macskapisi szaga volt a goznek. De a pipas vagy gyumolcsos aromakert meg nem szolt senki. Neha jegyzik meg, hogy ez most edes vagy vattacukros. Jo kollegaim vannak
[ Szerkesztve ]
-
agent_k
őstag
válasz TazLeacher #11335 üzenetére
Ja így értem. Munkahelyen szinte mindenki dicserte a lava+protank kombot. Drip tip nekem nem hianyzik, mert ez eleve nem drip kazán megoldású.
Iclear16. Ezt is utolerte a kinai ragaszto problemaja. Lejott a felso fem gyuru amibe a szipka megy. Ragaszthatom megint. A meleg tonkreteszi sajnos, nem az elso szethullasa már egy patronnak nalam.
-
BandiHUN
veterán
válasz Remus389 #11327 üzenetére
A 16 remek,imádom,csak a fej hülye,sajnos nem a V3-é,hanem hosszabb,és macerás felújítani,ráadásul a felső szálról le kell számolni legalább 1 menetet,mert 2x majd 1 centi megy lefelé,vagyis kábé fél ohmmal lesz a felső tekerés nagyobb.
Viszont olcsó a gyári fej(600,de Kínából már majdnem ennyi egy komplett patron!),és remekül is bírja,sokan szeretik az icleart...aV3-ba már egy ideje van ez a fej,de senkitől nem hallottam véleményt...lehet teszek én is egy próbát vele.
Igazából akinek van amúgy jól bejáratott V3-a és szereti,sokat nem bukhat vele,talán mert rövidebb,tekerni is könnyebb.30-ast ne vegyél...vagy ha mindenáron kell,van nekem egy szinte alig használt,lényegében pár slukkos,cserebere,mittudomén.Nagy batár dög,nehéz,rozsdamentes acél,a drip-tip jó mókának TŰNIK elsőre,hogy forog,de hááát...és NEM kompatíbilis mással,hiába ugyanaz a menet,a belső rész sokkal rövidebb,mint a V3 szipkáké,így mondhatni nem lecserélhető.
Másik,nagyobb bajom vele,hogy szépen "telepisálta" a Tox Cannon-omat,álló helyzetben látszólag nem folyik(90%VG-t használok),viszont napok alatt az alsó szálig "leengedi" a lötyit szépen...marha boldog voltam,amikor erre rájöttem,sok meló,pár napig nem vettem elő a cuccost,állt az asztalon,aztán feltűnt alatta a lötyitócsa...szerencsére a lsssú szivárgás miatt a modban is belül a falon csorgott végig a lötyi,az elektronikára nem ment,viszont az akksiba igen...-1 db 18350 cella,védetlen volt,a lötyi vezetése elég volt megrohasztani a tetejét és nullára kisütni.Még jó,hogy mást nem vágott haza.Szóval annak jó,aki használja.Túl nagy a tank és túl gonosz a fizika.A Dual Coil fejek ugyanúgy értendők,mint a sima,semmi nem kicsi hozzá!
A 2.1 vagy 1.8 ohm az egész fejre értendő,2db 4ohm körüli tekerés van benne...még jobban megy,mint a dual vatelinesek,vagy akár az 1.7ohmos Magnummal!
Egyébként hiába dual,talán még az 1 fűtőszálas patronnál is kevesebb lötyit eszik az iclear16,sokkal finomabb íz,több gőz...viszont TH-t vadászni alkalmatlan.Mint jobbára a felsőszálasok..DE a sima V3-nál azért jobb sokkal TH-ra is.Előny még,hogy a dupla szál kevésbé koszolódik.
Azoknak jók ezek,akik kisebb feszen/nagyobb ellenállással gőzölnének,hogy finom legyen,viszont egy 3+ ohmos tekeréssel már a gőz a kevés.
Én 3.4V stabil akksival hajtom,szívóssal,mégcsak kondenzet SE termel,és gőzöl,mint az állat,mindig a zsebemben van a no2.lötyimmel az iclear16 egy kis akksival...első osztályú.Állandóra viszont nekem már kicsit sok,viszont a jó kis USA Mix lötyit pont úgy is szeretem,hogy előkapom naponta többször és ciginyi,mert az íze sem igazán állandós,elég intenzív.Viszont sör mellett... szóval nálam az iclear16 királyság,az iclear30 kuka.
a 16 a második kedvenc patron,első ugyanis a BCC Mini[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
TazLeacher
nagyúr
válasz agent_k #11333 üzenetére
Úgy semmi, nem vettem meg azért, amit írtam. Ez az egybe öntött forma úgy, hogy még drip tip-et sem tudok cserélni, nagyon nem jött be. Azon kívül - ez persze magán vélemény - még ronda is. Ez az új változat már megér egy próbát. Az üveg "ház" nagyon bejön, habár jobban kell rá vigyázni. Így első nekifutásra az új konstrukció elég megnyerőnek tűnt.
-
urbi73
senior tag
Nem is tudtam hogy ilyen is létezik [link]
-
-
agent_k
őstag
válasz TazLeacher #11331 üzenetére
Mi gondod volt vele?
-
Attis Radeon
tag
válasz TazLeacher #11331 üzenetére
Nem is rossz
Amikor én vettem a kangert,akkor még nem volt ez a verzió.
Bár ugyan az,csak ugye drip tip.
Ennyiért,meg páne megéri.
Bátor szívvel ajánlom -
TazLeacher
nagyúr
válasz Attis Radeon #11328 üzenetére
Hogy őszinte legyek ezt néztem ki. A Kanger Protank-al több problémám is akadt, ami miatt eszembe se jutott, többek között a drip tip inkompatibilitás és a szétszedhetetlenség, ez meg úgy, ahogy van, patentnak tűnik, lehet tennék vele egy próbát. Az üveghasználattal megvettek kilóra.
-
sunseth
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni hogy az eGo VV USB tápegységet hajthatom-e fali töltőről s ha igen, akkor milyet javasoltok?
Azért érdekelne mert rövid a vezetéke,így nem éri el a gépen levő nagy teljesítményű usb portokat. -
Attis Radeon
tag
válasz TazLeacher #11323 üzenetére
Én protankozok (csak most nem,mert várom az alkatrészt hozzá)
Tény és való hogy sok a levegő,de nagyon finom tud lenni.
Kicsit fura az elején,de utána meg a többi lesz fullasztó a tank-hoz képest. -
Remus389
veterán
az innokin iclear 16 és 30-ról kinek mi a tapasztalata
esetleg megpróbálnék egy ilyen dual coil-t
a 16 és 30-as közt van különbség a tartályméreten kívűl?
van-e hasonló dual coil?
tudom azt mondátok kevés hozzá egy vision spinner, de ha 2*1,8 ohm-os ellenállással és 4,8v-on próbálkozok csak elég nem?
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Találtam egy elég " érdekes " cuccot , szerintem egy "kicsit" beteg dolog
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Remus389
veterán
Én úgy tudom hogy olyan mint a T3 gozre
-
MmDorian
őstag
én szívtam bele kettőt, de nem volt nagy durr. túl sok levegőt ad, szerintem élvezhetetlen.
-
TazLeacher
nagyúr
Protank-ot próbálta már valaki?
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
válasz urbi73 #11309 üzenetére
nem ugyanolyan mint egy helix alsó futoszallal
Lorenzo9, Fless is leírta hogy van különbség a gozeben
de mindegy jut eszembe, emlékszem kanger t3-asra egyszer 1.8 ohm-os tekerest tettem és javult a Th a hőmérséklete is, szóval segithetsz a t3-ason íly módon ha van kedved
1.8 ohm-os tekeressel, emlékeim szerint úgy jobb volt
bár szerintem a gyári tekerest használd el, én mindig kihasznalom a gyarit
meg fogod utálni mikor felujitod egyébként
és egyébként nem értelek, mindenki mondja hogy a bcc milyen jó, te pedig gyozkodod magad hogy nem különb mint a többi
pedig sokan leírták hogy de
3200 Ft, neked azt hiszem másfél doboz szofi volt az adagod, ami napi 1200ft, hamarosan 1500ft(emelni fogják a cigi árát +nehéz ma már beszerezni, trafikba kell érte menni )
tehát napi 1500ft lenne, akkor miert sajnalsz erre az e cigi dologra, amivel napi 1000 forintokat sporolsz, egyszer 3200ft-ot?
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #11317 üzenetére
Sima cigipapírra gondol és az első száraz izzításokkal el is égethető.
-
Sdi
addikt
válasz BandiHUN #11312 üzenetére
Ebben nem teljesen adok neked igazat , mint monosz is írta, meg lehet rendesen csinálni, csak kicsit kisérletezni, foglalkozni kell vele, de meghálálja.
Az íz kérdése. Valóban lehet saját íze, eddigi tapasztalataim alapján, minden üvegszálnak, sőt még a vatelineknek is van , de ezt rövid időn belül eltűnik, mert megszokod. Most is van mindhárom féle, érzem a különbségeket . Igaz dohányos cuccokat szívok / némi más izesítővel keverve /, így lehet hogy ez a baj
A lötyit valóban rendesen eszi ha jól műkszik és az aksit sem kíméli, de valamit valamiért. Semilyen szettet sem hordok teljesen vízszintesen, esetleg fejjel lefelé a zsebemben és a genesist is zsebben hordom, igaz inkább a függő felé beállítva.
Multiméter használat / ha esetleg nincs egy ezt kijelzős mod készüléked /, minden készséghez ajánlott a felújítás után. Ezzel sincs több zárlat lehetőség, ha kiismered. Az aksira visszatérve, ez valóban nem való EGO, vagy hasonló teljesítményű cuccokra, kevesek hozzá, képtelenek meghajtani rendesen, a mecha 15A-s aksival sem képes rá. A mérete, lehet kapni elfogadható méretű cuccot is / Mini D.I.D. /, ami nagyobb átmérőjü mint pl. a hal, de a vivi novánál kisebb, ezt is használtam egy ideig és nem rossz, csak ez is egy kicsi átalakítást igényelt, a tökéletesebb teljesítményhez.
Egy szó mint száz, valóban munkaigényesebb mint az " egyszerű " cuccok, de csak az elején, mert ha sikerül rendes csövet csövet csinálnod, akkor az utána nagyon sokáig elég lesz és igen kiégethető / ritkán gázláng felett párszor újraizzítani és lefújkálni /, de ezt szerencsére nem kell sűrűn megcsinálni. Amúgy csak pár naponta kell leizzítani a szálról a ráragadt kokszot, de ez pár másodperces elfoglaltság majdnem üres tanknál.
Cserében / legalábbis én / olyan izeket és főleg "füstöt", TH-t kaptam, amit semelyik más cuccal nem tudtam előállítani és azóta sem sikerült.
Itt olyan cuccokról / patronk, kazánok / van szó, amit max. 5K-ért vettem, nem az "igazán nagyokról", azokat az én zsebem meghagyja másnak"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
sellas
tag
már nem aktuális a liquidkeresésem, írtak itt is, és a másik fórumon is, nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt ennyien, köszi mindenki segítőkészségét!
Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
-
monosz
őstag
válasz BandiHUN #11312 üzenetére
Először megszívtam a Genesis-el,mert olyan fémszövetet kaptam,amit nem lehetett oxidálni.Akármit csináltam vele,vezetett! (Kivezetö,bevezető szál,gyakran izzott,és égett ízt éreztem) De rendeltem másikat,(máshonnan) és ezzel maga a tökély.Mind a négy menet egyszerre izzik fel.
Viszont én úgy tekerem,hogy egy cigaretta papírt tekerek a fémszövetre,és utána jön a ribbon huzal.Leégetem a cigi papírt,és nincs rövidzár,és össze-vissza ellenállás,ez mindíg fix!
8-9 Watt körül szoktam használni,és dől a gőz belőle,semmi égett íz.Mondjuk,elbóklásztam vele,míg fogyaszthatóvá tettem a Genesist.
Van :V3 is Tubby,Kanger,Tank,Nova is,szerintem mind lehet nagyon jól használni.Nyilván egy kis tapasztalat kell az otthoni felujjításhoz,de ha ez meg van,akkor brutál lehet élvezkedni az ízek kavalkádjában.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
BandiHUN
veterán
válasz monosz #11311 üzenetére
A fémszövettel csak 2 nagy baj van,azon kívül,hogy csak MOD méretű van(leszámítva,hogy én Minimizerbe és Helixbe is tettem ),az első,hogy tökölős megcsinálni és tisztítani,mert nem égethető ki,mint az üvegszál(nomeg a lötyit is irtóra szereti sötétíteni,mert visszafolyik a felfűtött,de el nem párolgott leves a kox-al),és lényegében bármikor zárlat is jöhet,a másik az,hogy a fémszövetnek van egy saját ÍZE,ami mindenben ottvan,és tök mindegy,min égeted a fémszövetet,vagy honnan van,és miféle huzalt teszel rá,vagy mivel tekered,mibe teszed.Dohányosoknál nem gond,főleg a markáns,száraz ízt kedvelőknél,de édes dohányt,gyümölcsöt hazavág...erre nem való.
Kisebb gondok,hogy a Genesisek kényesek a tárolásra,a zsebbenhordás felejtős,a technika iszonyat instabil,2 egyforma tekerés,fémszövetcső nincs...emellé jön a nagy lötyi és akksifogyasztás.Egyébként aki tud tekerni,próbából javaslom,hogy vegyen fémszövetet is,és tegye pl.egy Helixbe...ugyanúgy készül,mint más tekerés,csak ugye oxidálás...és mégis olcsóbb,mint venni valami Genesist,ráadásul ahhoz sok szövet is kell!
Vape42-nél kapni kis kocka fémszövetet olcsón többfélét,ki lehet próbálni,milyen élmény...a kis kocka elég 4 patronra is,aki nem akar sokat szopni,tekerheti a szövetet 2-es üvegszálra is,az érzésen,ízen nem változtat ilyen patronban,csak kevesebb kell a fémszövetből.Nomeg legyen multiméter,és kell száraz izzítás után is mérni,az elején ha változik az íz,akkoris.Könnyen bánhatja eGo akksi,gyengébb mod,stb...mert ugye a túláramvédelem fix zárlatra tervezett,NEM szikrázó,összevissza változó patronra.Nomeg induláskor működik ez jól,ki lehet próbálni LR patronnal,amit nem hajt az akksi feltekerve,gomb megnyom,patron így ráteker,jéé ontja a gőzt a Dual Coil is Persze ezt csak megmért tényleg LR és nem hibás patronnal..A vatelineseknél egyébként sokszor van,hogy összeérnek a tekerés menetei alapból,töméskor összenyomódik,tilt az akksi...az első felfűtés után így "igazodik" a tekerés,és az első vékony réteg kox is kialakul,utána jó lesz...
[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
-
sellas
tag
Sziasztok!
Nem tudom, szokás-e az ilyen, de vennék valakitől liquidet Budapesten! Persze, meghálálom, 10 ml-ért 1000 Ft helyett 2000-et fizetek, tehát az árból két újat vehetsz, és oda megyek, ahova szeretnéd Budapesten a szombati vagy vasárnapi nap. Már rendeltem inaweráról, de sajnos csak tegnap adták fel, hétfő előtt biztos nem ér oda, és az utolsó cseppeket szívom a maradékból, analógot egyáltalán nem szeretnék venni. 12-est szívok, amiket szeretek: eliquid.hu-s sült banán, szilva, görögdinnye, málna, mandarin, t. gold ducat, t. symphony, e-magic malibu, fahéjas álom, ill. ecigionline-os par'mal és d'doff. Persze, ha más is van, az is jó, vagy nem 12-es (csak azért ne legyen brutál erős), van pár, amit nem szeretek viszont. Légyszi írjatok privát üzenetet, ha valaki segítene!
Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
-
urbi73
senior tag
válasz Remus389 #11280 üzenetére
Erre azért reagálnék : " A Helixeknek úgy is mindegy " Hát azért én még nem írnám le azért . Főleg azért mert tulajdonképpen most is aszt használod ,csak lentebb van a fűtőszál . Mivel nekem még mindig van v3 is ,.a Kanger után ,hát nem is tudom . Én szeretem még mindig használni.
-
-
BandiHUN
veterán
Tévedés azt hinni,hogy széthúzva/összetolva sokminden változik...az üvegszál melegítése NEM feladat,ha összetolja az ember a tekerést,akkor kisebb területen összpontosul a meleg,már az első-második slukk "jó",DE a lötyi ugyanannyi jön,és a koksz is koncentrálódik kis területre.Viszont hamarabb jön TH,DE égés is,mert felmelegszik a szál közepe könnyen,tehát hamar közepes eredmény,de korlátozott ideig és hamar romlással.
A széthúzott tekerés nehezebben indul be,viszont mivel a 2 szélét hűti a friss lötyi,így lesz közepes TH,mellé a szélekről rosszabbul párologtatott ízes anyag is,szélesebb fesztartományban lehet jó,viszont kell pár slukkk,és az igazi cigihez hasonlóan fokozatosabb TH-t és ízt ad,és a szál is nagyobb területen koxosodik,tovább bírja...
Tehát láncdohányosnak,hosszan szipákolónak széthúzott a jó,aki viszont a "közepébe vágna" de csak pár slukk,annak összetolva jobb.
A felület,watt ugyanakkora.
Egyébként az üvegszál szerepe csak annyi,hogy vigye a párologtatnivalót,és mégis szigeteljen,hogy ne folyjon ki a lötyi...és ezértis esznek pl.a Genesisek többet,ahol bár a folyadék talán jobban és egyenletesebben jön,DE a fém vezeti a hőt...tömörre csinált fémszövet vagy üvegszálbélelt méginkább.Egyébként érdemes agyalni is a dolgokon,ki mit szeret...a TH-soknak nagyobb,koncentrált hő kell,az ízeseknek pedig nagy felület,kisebb hővel.És nagyon nem mindegy,mennyi a huzal..az LR hamarabb indul,kis feszen jó ízeseknek is,mert az első slukk után már bemelegszik,kevés üzemanyag,kevés gőz,de nem vált TH-sba a kazán,a közepes(2.2-3ohm Vs 3.4V stabil/mecha mod,nemstabil akksi) mindenből közepes,indulási időben is,LR magasabb feszen TH,HR alacsonyabb feszen íz,de lassú indulás,HR nagyobb feszen sok gőz,jó íz,viszont nem láncdohányosbarát a nagy lötyiigény miatt.
-
dashed
senior tag
válasz Remus389 #11305 üzenetére
Nyilvan valamennyire erdemes szethuzni. Bar ha ugyan olyan menettavolsagot hasznalsz 4 tekeresnel mint 5-6 tekeresnel akkor se lesz baj. Probaltam mar nagy/kis menettavolsagu tekereseket, de nem jelentos a kulonbseg.
Sokan mondjak, hogy a nagyobb hezag nagyobb th-t eredmenyez. Akar 0-as lotyinel th is kicsikarhato igy.
De ez foleg genezisnel vagy moon/QZI vatelines keszuleknel szamit, ahol van is hely jo nagy hezagokat hagyni, integraltaknal nem hiszem. -
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #11302 üzenetére
Akkor a válaszom is jó, az enyém ugyan ez, más néven.
-
dashed
senior tag
válasz Remus389 #11296 üzenetére
"ha nem tévedek, 1,8 ohm annak jobb a th, kisebb gőz"
Csak emiatt irtam. 1.8 ohm-os tekeresnek nem lehet kisebb a goze egy magasabb ellenallasu tekeressel szemben ha ugyan azzal a feszultseggel hajtjuk.
"tehát 1,8 ohm-ra érdemes tekerni?
de cserébe éget is"Igaz integralt patronokrol van szo ezert elofordulhat, hogy mivel nem kap eleg liquidet az uvegszal, alacsony ellenallason hamar "elegeti" a puffert es egett izt ad a patront.
Nem hasznalok integralt patronokat. Mini nova ill. helix jart nalam utoljara de ezek is csak mint probakepp azota nem probaltam az ujabb bcc-ket.
Ezeket 1.5 - 1.8ohm korulire tekertem mindig. 4v felett voltak hajtva, illetve mecha modokon. Nem egettek. De ehhez kellett a jo liquid ellatas is.Nem akartam tanacsot adni hany ohm-ra tekerjetek, mindenkinek ahogy izlik / tetszik.
Csak mint tenyt kozoltem, hogy ha kisebb az ellenallas ugyan azon a feszultsegen a teljesitmeny no. Tehat nagyobb th, fust, illetve melegebb goz. Az egett izt pedig a nem megfelelo liquid ellatas okozhatja.
[ Szerkesztve ]
-
Attis Radeon
tag
Jó az más kategória
Ezek üvegszálas cuccok.
Na majd egyszer ráharapok a genesis félékre is
Vatelineseket is próbáltam.
Első élmény,(dual fűtőszál).
Háááát....
Leharaptam az ujjam annyira brutal volt
Eszméletlen fincsi volt.
Aztán 3 nap mulva kihaltak.Na mondom akkor vissza a jó öreg üvegszálhoz[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest