- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Sdi
addikt
válasz
baderoli #12419 üzenetére
Sanyo-k, Nitecore, nézd meg ezt.
-
206 cc
senior tag
válasz
baderoli #12131 üzenetére
Szia!
Ez olyan elven működik,hogy három féle feszt tud produkálni és ahhoz mérten világít piros - piros+kék - kék színekben?
Ami biztosan kimérhető az ugye a test ezt a nyákon is vissza tudod követni.A további három drót meg ugye a megfelelő feszkót adva az ahhoz tartozó bizonyos leden ill kapcsolón keresztül fog működni.Nagyon elrontani nem lehet mert ha jól gondolom legfeljebb nem azon a színen lesz a megszokott feszültség amin szokott.Tehát pl. idáig piros= 3.5V
piros+kék= 3.8V
kék= 4.2V
most lehet változik ha nem jól forrasztod be.
A ledek előtt úgy látom van előtét ellenállás mindenütt....de gondolom az akku aljában lehet egy kicsit komolyabb elektronika és ide már a beállított feszültség érkezik csak a visszajelzéshez van led. -
206 cc
senior tag
válasz
baderoli #12123 üzenetére
Szia!
Nagy valószínűséggel a piros és a fekete a + és a -.Ez a két szélső forrpontra szokott kötve lenni jelölve van a nyákon hogy melyik a pozitív ill. negatív.A fehér ill zöld lehet ezek alapján a változó érték a fesz szerint.
Talán akad valaki aki szedett már szét ilyet?Nekem ehhez nem volt még szerencsém. -
monosz
őstag
válasz
baderoli #11952 üzenetére
Konrétan ezt a tipust nem ismerem,lehet hogy jó,de inkább valami mobilabb készüléket válsztanék a helyedben.Ez sajna csak 18650-es akut fogad,ezáltal elég hosszú a készülék.Ha egy kicsit mobilabb cucc kellene,akkor a Vamo SS/Etna variánsait nézegetném a helyedben.
Én Vamo V 2-est használok,de nekem nagyon tetszik.Nyilván van ettől sokkal jobb prémium kategóriás Mod is,de imádom.Nem bántam meg amikor meg vettem.
De lesz itt tanács bőven,mert hálistennek már sokan,sokfélét használunk. -
Remus389
veterán
válasz
baderoli #11811 üzenetére
nézd, gondolom az a baj hogy nincs otthon se satu, se vasfűrész
van ilyen lemezvágó olló is azzal is esetleg
de biztos van szomszéd aki szívesen megcsinálja, vagy nagypapa, vagy a sarki autószerelő
vagy akkor venni kell ha ilyet akarsz
vagy nekieshetsz egy reszelővel csak azzal sokáig tart
-
Remus389
veterán
-
Brenyo
tag
válasz
baderoli #11524 üzenetére
Minden íz elérhető lesz, 10%-ban kell (pontosabban ajánlott) keverni majd, úgy lesz beállítva mind, így elég csak a 10%-ot megjegyezni és nem változik arománként.
Az ára kicsit húzósabb lesz mivel nem kísérletezős aroma és nem kevés idő van bennük
2000Ft/10ml lesz valószínűleg, csak ekkora kiszerelésben.
-
-
-
BandiHUN
veterán
-
Cha-b
senior tag
válasz
baderoli #10606 üzenetére
Sztem itt nincs akkora különbség, hogy megérje, ekkora összegnél ha minden igaz rájöhet a vám meg az áfa is nem? akkor már drágább is szinte. + várhatsz rá esetleg 2-3 hetet, plusz gari sincs, illetve nehézkes intézkedni, ha esetleg van akkor is. Amúgy én is a fenti boltból rendeltem itaste v3at iclear 16al, pont tegnap du. jött meg.
-
Dongatto01
tag
válasz
baderoli #10596 üzenetére
Szia megbízható a webshop,számtalanszor rendeltem és eddig mindig minden sértetlenül megérkezett.A szállítási idő általában kettő-három hét,de volt már rá példa,hogy 6 munkanap alatt is megjött a termék.Paypal-al tudsz fizetni náluk,és amint feladták postára pár nap elteltével folyamatosan nyomonkövethető hogy merre is jár a csomag.Megbízhatóan és alaposan buborékos borítékban postáznak általában.
Aktív témák
Hirdetés
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest