- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Aktív témák
-
Sdi
addikt
válasz baderoli #12419 üzenetére
Sanyo-k, Nitecore, nézd meg ezt.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz baderoli #12289 üzenetére
Alairasomban van ennek is helye, hardveraprón meg az egyéb kategóriába fel kell hozni néha.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
206 cc
senior tag
válasz baderoli #12131 üzenetére
Szia!
Ez olyan elven működik,hogy három féle feszt tud produkálni és ahhoz mérten világít piros - piros+kék - kék színekben?
Ami biztosan kimérhető az ugye a test ezt a nyákon is vissza tudod követni.A további három drót meg ugye a megfelelő feszkót adva az ahhoz tartozó bizonyos leden ill kapcsolón keresztül fog működni.Nagyon elrontani nem lehet mert ha jól gondolom legfeljebb nem azon a színen lesz a megszokott feszültség amin szokott.Tehát pl. idáig piros= 3.5V
piros+kék= 3.8V
kék= 4.2V
most lehet változik ha nem jól forrasztod be.
A ledek előtt úgy látom van előtét ellenállás mindenütt....de gondolom az akku aljában lehet egy kicsit komolyabb elektronika és ide már a beállított feszültség érkezik csak a visszajelzéshez van led.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz baderoli #12123 üzenetére
Szia!
Nagy valószínűséggel a piros és a fekete a + és a -.Ez a két szélső forrpontra szokott kötve lenni jelölve van a nyákon hogy melyik a pozitív ill. negatív.A fehér ill zöld lehet ezek alapján a változó érték a fesz szerint.
Talán akad valaki aki szedett már szét ilyet?Nekem ehhez nem volt még szerencsém.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
monosz
őstag
válasz baderoli #11952 üzenetére
Konrétan ezt a tipust nem ismerem,lehet hogy jó,de inkább valami mobilabb készüléket válsztanék a helyedben.Ez sajna csak 18650-es akut fogad,ezáltal elég hosszú a készülék.Ha egy kicsit mobilabb cucc kellene,akkor a Vamo SS/Etna variánsait nézegetném a helyedben.
Én Vamo V 2-est használok,de nekem nagyon tetszik.Nyilván van ettől sokkal jobb prémium kategóriás Mod is,de imádom.Nem bántam meg amikor meg vettem.
De lesz itt tanács bőven,mert hálistennek már sokan,sokfélét használunk.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
-
Remus389
veterán
válasz baderoli #11811 üzenetére
nézd, gondolom az a baj hogy nincs otthon se satu, se vasfűrész
van ilyen lemezvágó olló is azzal is esetleg
de biztos van szomszéd aki szívesen megcsinálja, vagy nagypapa, vagy a sarki autószerelő
vagy akkor venni kell ha ilyet akarsz
vagy nekieshetsz egy reszelővel csak azzal sokáig tart
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz baderoli #11809 üzenetére
hogy?
van még egy módszer 850Ft+posta
ami kb 1200-1300ft lehet
egyszerűbb befűrészelni, aztán féltem hogy zárlatos lesz vagy ilyesmi, de semmi, egyből működött
arra figyeltem ne érjenek össze a drótok, meghúzod őket akkor nem fognak
2-es üvegszál, 0.16-os drót, a szokásos
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz baderoli #11613 üzenetére
Első: jó ötlet, hátha! Köszi!
Második: ezt most nem egészen értem. Mérőműszerem nincsen sajnos. Ha a hűtős móka megoldja az első problémát, akkor kizárásos alapon meg tudom mondani, hogy a kettőből melyik fos, az akku vagy a patron
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Brenyo
tag
válasz baderoli #11524 üzenetére
Minden íz elérhető lesz, 10%-ban kell (pontosabban ajánlott) keverni majd, úgy lesz beállítva mind, így elég csak a 10%-ot megjegyezni és nem változik arománként.
Az ára kicsit húzósabb lesz mivel nem kísérletezős aroma és nem kevés idő van bennük 2000Ft/10ml lesz valószínűleg, csak ekkora kiszerelésben.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
BandiHUN
veterán
válasz baderoli #11349 üzenetére
Pont hogy feketét vegyél...az ezüst nyers alu,minden szar meglátszik rajta,a fekete viszont eloxált,és úgy festett,10x tartósabb,van mindkettő...plusz valami húgyagyú kitalálta,hogy ezüstön és feketén is ugyanolyan jó a fehér felirat...
Szóval fekete.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Cha-b
senior tag
válasz baderoli #10606 üzenetére
Sztem itt nincs akkora különbség, hogy megérje, ekkora összegnél ha minden igaz rájöhet a vám meg az áfa is nem? akkor már drágább is szinte. + várhatsz rá esetleg 2-3 hetet, plusz gari sincs, illetve nehézkes intézkedni, ha esetleg van akkor is. Amúgy én is a fenti boltból rendeltem itaste v3at iclear 16al, pont tegnap du. jött meg.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Dongatto01
tag
válasz baderoli #10596 üzenetére
Szia megbízható a webshop,számtalanszor rendeltem és eddig mindig minden sértetlenül megérkezett.A szállítási idő általában kettő-három hét,de volt már rá példa,hogy 6 munkanap alatt is megjött a termék.Paypal-al tudsz fizetni náluk,és amint feladták postára pár nap elteltével folyamatosan nyomonkövethető hogy merre is jár a csomag.Megbízhatóan és alaposan buborékos borítékban postáznak általában.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest