- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Aktív témák
-
Sdi
addikt
válasz baderoli #12419 üzenetére
Sanyo-k, Nitecore, nézd meg ezt.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12416 üzenetére
Sajnos nem mindegy hogyan esik le, a másfél mili falvastagságú pyrex négy darabra repedt egy méteres eséstől
-
Sdi
addikt
válasz Remus389 #12392 üzenetére
Az elméletileg nem ide készül, egy új topik nyilna és annak lenne az első hsz-e. Ez pedig linkelve lenne oda.
Boombasticc
Általában mindegyik hasonló patronnál elhasználódik a fűtőbetét/kazán . Egyszerű ego aksihoz a 2,4-el nem fogsz mellé nyúlni, de a régit ne dobd el, mert felújítható.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12361 üzenetére
Én egy négyes nitét szereztem be, az sem rossz cucc , bár itt jóformán csak az xtart tartják töltőnek
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12354 üzenetére
Az Xtart mire váltottad ? Mi az a nagyobb ?
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12352 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz bombibmw #12250 üzenetére
Kipróbáláshoz elég az / elvégre lehet, hogy neked nem is jön be a dolog /. Én is hasonlót vettem kipróbálni / igaz hamar le is cseréltem /, de ahhoz hogy megnézd mennyire jön be, elsőre bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Daffni2 #12243 üzenetére
Ha már eVic, akkor olcsóbban is megkapható, így még egyszerűbb , ez legalább valóban jó áron van az új boltban.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12156 üzenetére
Nézegettem amikor megjelent, de nekem nem igazán jön be , nem használható egyszerre mindkét módban , a drippert is másra használom és a genesist is. Ha a gent sikerül jól eltaláltan megtekerni, akkor akár több hétig is használom, ha közben meg szükségem lenne a drippre, akkor már ugrik is . Inkább külön egy valóban jó dripper és külön a gen.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12154 üzenetére
Nem tűnnek rossznak, bár én csak 1-et szoktam használni, a másik a töltéshez kell. Egyedül a tank kapacitását keveslem, bár így rövidebb cső is kell bele, így viszont elméletileg jobb lehet a lé szállítása.
A variálhatósaga miatt nekem egy ilyen lenne a nagy vágyam , de ennek már eszement ára van , valószínűleg sosem lesz ilyenem
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12151 üzenetére
Ha lesz majd fölös pízem, akkor valószínűleg egy ilyet fogok beszerezni
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12141 üzenetére
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12083 üzenetére
Külön "okosság" még benne, az egy gombos bonyolult menü , elektronikailag hasonlót / vagy ugyan azt / tudja mint a vamo.
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12080 üzenetére
Nem mecha , isten igazából nekem ez tetszett meg / bár a genesiseim nem nagyon mennének hozzá / , anyagnak Brass van írva
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12077 üzenetére
A V3-as azért tetszik, mert jobban szédszedhető mint a 2-es / a csikok nem igazán érdekelnek /, valamint az eltérő kijelző miatt az elektronika is érdekelne / vajon mi változott, bár szerintem semmi /.
Ehhez mit szólsz / attól elvonatkoztatva, hogy réz / ? Nem az árára gondolok .[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12075 üzenetére
Miért nem sima készüléket veszel, úgy nincs már ? De van még
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12073 üzenetére
Majd írd meg milyen a V3-as SS, mert gondolom az lenne.
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #12071 üzenetére
Vissza akarsz térni a Vamohoz ? SVD-ben nem látok ilyen konfigot
-
Sdi
addikt
Én pl. az esetleges viták és magyarázkodások elkerülése végett, egyszerűen nem használom ott, ahol dohányozni is tilos, elvégre a cigi kiváltására használom. Ezalól a munkahelyem és a rokonságom, baráti köröm lakása / ahol cigizni nem szoktak / a kivétel, de ők ezt elfogadják.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz dashed #11984 üzenetére
Ezt a hirdetést nem is ismertem, pedig járok a fórumra. Ő nyomult a vaterán is ? Legalább 10 darabot veszek tőle, ezzel egy időre meg lesz oldva az aksi kérdés . Csak azt sajnálom, hogy mivel a vaterán már nem volt, így az FT-ről szereztem be, magasabb áron. Bár az onnan vett Sony-k még ezt is verik, igaz nem árban
Abs75
Persze, miért ne lehetne. Csak lehetőleg ne valamilyen dohányost válasz mellé, mert üthetik egymást.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sdi
addikt
A 300 Ft-os INR samukat hagyjuk már / feltéve ha most nem tud valaki élő linket /, mert az inkább 400 volt / 380 /, de nem ez a lényeg , a srác már régóta nincs jelen ilyenekkel a vaterán, máshol meg inkább a 1600-ot súrolják, már ha kaphatóak.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Dare2Live #11964 üzenetére
Az attól is függ merre jár, lakik. Elég sok Budapesti bolt van, az említetteken kívül van több E-vapos viszonteladó / bár az előttem írt üllői úti bolt is az /, valamint a teljesség igénye nélkül ők sem rosszak.
-
Sdi
addikt
válasz BandiHUN #11913 üzenetére
" de a VV/VW lényegében a lusta és minden dologgal elégedetlen ember módszere ", az elégedetlenséget értem, na de hogyan kerül ide a lustaság ? Jelenleg megtaláltam azt a készséget ami nagyjából kiszolgál, de sajna nem megy a sima EGO aksikról úgy, ahogy kielégít. Miért is baj ez ? Az ízekben pedig többet kell kipróbálni, ahhoz hogy megtaláld a neked hosszú távon megfelelőt, utána már tudod használni, de valamikből azért választani kell.
-
Sdi
addikt
Nekem mindkét FREE postával 15 nap alatt érkezett meg a cucc.
206 cc
A töltő jó cucc / bár nem a leggyorsabb és ezt páran nehezményezni szokták, szerintem megfelelő aksikkal baromság /. A V3-at nem ismerem, de a V2-es nagyon jó kis mod készülék.
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
Ha esetleg használ valaki mecha módot, nagyobb teljesítményű patronokkal/kazánokkal, azoknak ez az aksi erősen ajánlott kategória, valóban erősebb mint a Q20-as samu
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #11563 üzenetére
-
Sdi
addikt
Találtam egy elég " érdekes " cuccot , szerintem egy "kicsit" beteg dolog
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #11317 üzenetére
Sima cigipapírra gondol és az első száraz izzításokkal el is égethető.
-
Sdi
addikt
válasz BandiHUN #11312 üzenetére
Ebben nem teljesen adok neked igazat , mint monosz is írta, meg lehet rendesen csinálni, csak kicsit kisérletezni, foglalkozni kell vele, de meghálálja.
Az íz kérdése. Valóban lehet saját íze, eddigi tapasztalataim alapján, minden üvegszálnak, sőt még a vatelineknek is van , de ezt rövid időn belül eltűnik, mert megszokod. Most is van mindhárom féle, érzem a különbségeket . Igaz dohányos cuccokat szívok / némi más izesítővel keverve /, így lehet hogy ez a baj
A lötyit valóban rendesen eszi ha jól műkszik és az aksit sem kíméli, de valamit valamiért. Semilyen szettet sem hordok teljesen vízszintesen, esetleg fejjel lefelé a zsebemben és a genesist is zsebben hordom, igaz inkább a függő felé beállítva.
Multiméter használat / ha esetleg nincs egy ezt kijelzős mod készüléked /, minden készséghez ajánlott a felújítás után. Ezzel sincs több zárlat lehetőség, ha kiismered. Az aksira visszatérve, ez valóban nem való EGO, vagy hasonló teljesítményű cuccokra, kevesek hozzá, képtelenek meghajtani rendesen, a mecha 15A-s aksival sem képes rá. A mérete, lehet kapni elfogadható méretű cuccot is / Mini D.I.D. /, ami nagyobb átmérőjü mint pl. a hal, de a vivi novánál kisebb, ezt is használtam egy ideig és nem rossz, csak ez is egy kicsi átalakítást igényelt, a tökéletesebb teljesítményhez.
Egy szó mint száz, valóban munkaigényesebb mint az " egyszerű " cuccok, de csak az elején, mert ha sikerül rendes csövet csövet csinálnod, akkor az utána nagyon sokáig elég lesz és igen kiégethető / ritkán gázláng felett párszor újraizzítani és lefújkálni /, de ezt szerencsére nem kell sűrűn megcsinálni. Amúgy csak pár naponta kell leizzítani a szálról a ráragadt kokszot, de ez pár másodperces elfoglaltság majdnem üres tanknál.
Cserében / legalábbis én / olyan izeket és főleg "füstöt", TH-t kaptam, amit semelyik más cuccal nem tudtam előállítani és azóta sem sikerült.
Itt olyan cuccokról / patronk, kazánok / van szó, amit max. 5K-ért vettem, nem az "igazán nagyokról", azokat az én zsebem meghagyja másnak"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #11302 üzenetére
Akkor a válaszom is jó, az enyém ugyan ez, más néven.
-
Sdi
addikt
válasz Attis Radeon #11298 üzenetére
" legyen bármilyen összetevöröl is szó ", ez a fémszövetesekre nem igaz , korábban írtam mennyin hajtom a genesist és az 1,7 ohm
-
Sdi
addikt
válasz TazLeacher #11269 üzenetére
Ha olyan mint a Glass SS csavarjai, akkor sima M3-as.
-
Sdi
addikt
Srácok, megjött a 3.-án rendelt csomagom a Fasttech-től . Nagyon korrekt bubis csomagolás, minden benne amit rendeltem és csak 15 nap volt. Max. respect a cégnek
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
válasz kisgyerek85 #11169 üzenetére
Ha túl puhának találod a rugót, kicsit nyújts meg, húzd szét. Az én Telescope V2-öm rugója is harmatos alapban.
-
Sdi
addikt
válasz kisgyerek85 #11167 üzenetére
Ha van neked. akkor igen Igen 18-as. Jó cucc, de mire venni akartam elfogyott
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz kisgyerek85 #11165 üzenetére
Nem rossz, de ahhoz szerezz combosabb aksikat, a mecha módok kívánják a 10A feletieket.
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
válasz tomy_cz #11161 üzenetére
Ha szereted a mókólást, alakítgatást, akkor jó lehet a genesis, egyébként csak szívásnak fogod érezni. Nekem a kedvenc rendszerem, de egyik sem "gyári". Olvasgattam a fórumokat / legalábbis a magyarokat /, nagyon sokan szidják, de szerintem csak balfékek , egész egyszerűen nem nekik való.
-
Sdi
addikt
válasz wwenigma #11151 üzenetére
Ha tudok szerezni, akkor majd küldök . Az a baj, hogy én már keverve kaptam, így nem tudom a "valódi tudását ", de nekem nagyon bejött, igazi száraz dohány cucc.
Én már csak azért is kezet mosk, mert ragad a ráfolyt cuccoktól
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz wwenigma #11148 üzenetére
Nekem a Don Hill olyan enyhén gyógyszeres izű, de összeségében nem rossz. Most ez lenne nálam a favorit, kaptam belőle kostólót és a régi amcsi liquid-ek izét hozta, számomra retró, nagyon bejön. Irtózatosan erős dohány aroma / 10 mili max. 2 csepp / és állítólag valóban dohányból készül, nem valami kevert cucc
Ronam
Én nem szoktam használni, de ha valaki nagyon vigyázni akar az egészségére akkor lehetséges, elméletileg a nikotin bőrön keresztül is felszívódhat, na de én elszívom, így szerintem ez paranoia.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz wwenigma #11145 üzenetére
Nekem 10 csepp alatt még nem igazán jöttek be, igaz old havannával még nem volt dolgom . Lehet, hogy csak az én izlelésem túl gyenge
Mikrózás, az érlelés gyorsítása, állítólag akár 1-2 hetet is dobhat rajta. Ezt nem tudom, mert nálam lötyi még nem érett 2 hetet
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Az Inawera aromákra teljesen , főleg egy kis sharp-al, de azzal vigyázni kell. Az Aromák cseppentősek, így nem kell pipetta. Keverd meg felesben 5-5 mili, tegyél hozzá 1-2 csepp sharpot, majd pár csepp aromát / 10-12 /. Rázd össze alaposan, majd tedd mikróba 5 másodpercre, rázd újra össze és hagyd kihűlni. Elméletileg így már fogyasztható, ha gyenge az íz, tegyél még hozzá aromát és újra mikrózd, de igazán csak hosszabb érlelés után adná ki az ízét.
A főnök választ is adott
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Ha 12-es mindkettő, akkor nincs igazán gond. Összekevered 1-1-ben és kapsz egy úgynevezett "egyensúly levest", ami nem rossz ha nem vagy PG érzékeny, de ehhez még kellene valamilyen aroma is, mert ez magában csak egy édes ízű semilyen cucc . Füstölni lehet vele, de nem igazán ér semmit
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Ha a linkelt 38-as és 36-os alapokat rendelted, akkor lehet hogy jobban jársz, ha megvárod , vagy használd a programot és menj el egy kis WG-ért a körútra az Azurhoz.
Nekem ez a progi jött be. Tök jó mixelő része van.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Ne reménykedj
Ha van annyi patronod, akkor érdemes minden ízhez másikat tartani, az a biztosabb, de elég lehet a takarítás utáni töltés is / feltéve ha nagyon eltérő ízekről van szó /. Én nem szoktam, mert általában dohányos ízeket használok és genesist.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
Messze laksz Kőbányától ?
tomy_cz
Valamennyire biztos érződik, főleg előszőr, de nem vészes / én pl. nem érzem / , inkább azt mondanám, hogy másképpen adja vissza az ízeket. Eternitym nem volt, de biztos, hogy teljesen más.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Innen, de lehet hogy csak regisztráció és belépés után látod.
Ott cnumb a doki neve.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
KÖZLEMÉNY:
MA AZ EURÓPAI PARLAMENT A GYÓGYSZERMAFFIA KEZÉBE ADTA AZ E-CIGARETTÁT. EZZEL A TÖRTÉNELEM LEGGYILKOSABB SZERVEZETÉVÉ VÁLT. A GYÓGYSZERIPARNAK MOST KÉT ÉVE VAN, HOGY TELJESEN MEGSEMMISÍTSEN EGY ÉLETMENTŐ ESZKÖZT ÉS HELYREÁLLÍTSA A RÁK ÉS BETEGSÉGIPAR TOTÁLIS URALMÁT A BEGYÓGYSZEREZETT TÁRSADALOM ÉS POLITIKA FELETT! A MAGYAR KORMÁNY MÁR JÚLIUS 1-TŐL BEHÓDOLT!
TILTAKOZZ EZ ELLEN!
Aki velem van, minden fórumon megosztja ezt.
Aki nincs, az is![ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Nem csak az aksin múlik meddig tart ki, nagyban befolyásolja a patron/kazán is, mekkora áramerősség szükséges a "megfelelő" működéséhez.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz monosz #10817 üzenetére
Aki egy kicsit szeret szarakodni vele, annak szerintem is nagyon megéri , ez a kedvenc.
tomy_cz
Nincs nálam az 1100-es aksim, de a vamo 18650-es módban jóval hosszabb, 18350-ben talán hasonló.
Nem valós az 1200.[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Egyébként, valószínűleg ezt mutatta neked, ez az általad linkeltnek a továbbfejlesztett változata. Itt is érdemes megnézni a videót.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Remus389 #10806 üzenetére
" van ilyen de fémszövetes? ", mire gondolsz ? Ez maga a fémszövetes kazán / nézd meg a linked alján lévő videót /. De ha nem szeretsz mókólni, csak összerakom, aztán szívom, akkor nagyon nem ajánlott. Sokan coptak vele, aztán kijelentették, hogy szar, pedig jól is meg lehet csinálni , csak nem egyszerű eltalálni.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
válasz kisgyerek85 #10741 üzenetére
36 másodperc is több a semminél
-
Sdi
addikt
válasz BandiHUN #10724 üzenetére
Az azért minden formában igaz, hogy mindenütt az úgymond "tehetősebbek, akaratosabbak"' a hangadók. Megnézheted itt a fórumon is a hardver zónában, hogy általában nem a csóreszek nyomják nagyban, hanem akiknek "telik rá".
Az pedig, hogy egyesület mennyit ért el, a magyar vaper társadalom meglehetős negatív hozzáállása miatt is lehetséges. Pont az ilyen ügyekben. Én mostanában kezdtem az egészet / 3 hónapja /, de amiket itt olvasgattam, ill. amit az ECF-en, olyan 150-200 emberre legalább számoltam, ehhez képest pffff...
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Attis Radeon #10663 üzenetére
Azért ne nagyon bízz meg benne , még mókólás után sem. A T6-os lámpák között vannak elég jól "eltaláltak", én is vettem már, igaz nem magamnak és fejlámpa volt, persze 18650-es aksis
-
Sdi
addikt
válasz Attis Radeon #10661 üzenetére
Egy biztos, a fasttech-en 7-8 dollár környékén kezdődenek az elfogadható töltők. És ez nagyon nem drága bolt.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Remus389 #10643 üzenetére
Elnézést, de most látom, hogy töltőt is linkeltél. Na, a 2-3 dolláros töltőket messzire kerüld el, ha esetleg nem szeretnéd leégetni a házad-lakásod. Lehet, hogy működik az idők végezetéig, de az is lehetséges, hogy már a második napon felrobban benne az otthagyott aksi.,
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Remus389 #10652 üzenetére
Igaz nem nekem írtál, de nincs ebben semmi ördöngösség, minél nagyobb egy aksi mérete, annál nagyobb kapacitás hozható ki belőle. Persze azonos méretben nagy szórás is lehetséges, de ezért érdemes jobb minőségű aksikat venni / mielőtt beszerzed, tájékozódni a neten /, az általam linkelt oldalon is érdemes nézelődni a vásárlás előtt.
Attis Radeon
Valóban nagy különbség van egy és két aksi között, de ez inkább pont a mechákban érezhető igazán, az elektronikával vezérelt készülékeknél, kevésbé jön elő a +.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest