- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
Megérkezett nekem is a Vamo SS, most próbálgatom.
Előzetesen az Ego-hoz szokott kezemhez képest :
Tényleg nehéz, AGI Genesis van rajta, így még az is rátesz kicsit, az elsütőgomb valóban szokatlan helyen van, a 18350-et én is beszerzek valószínűleg, mert így nagyon neccesen fér be az övtáskámba.
A gombok méretei nekem jók, az elsütő halkan kattanós úgy, mint a + - gomb.
A menettakaró viszont kicsit foltos, lehet, hogy csak valami szennyeződés ...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
Rico33
aktív tag
válasz Remus389 #11496 üzenetére
Pont kerestél ilyet.
Ma az áramszünet alatt volt időm játszani a T4-el.Alapvetően szar tekeréssel jött, 2slukkk után égetett.Gyors áttekerés -->3mm/2,4 ohm, ez biza még mindig éget.Szálkihuzogatás, próbálgatás, égett íz, a végén folyás, káromkodás.Kazán szét, a tekerés fölötti levegőcsőből 1mm lereszelés ( pelenka anyag, 1 perces meló), vissza a 3mm tekerés--> örömbódóttá, simán bírja a láncdohányzást.Maga a kazán kidolgozása korrekt, a cserélhető szipkának nem veszem hasznád, de tudja ezt is.Íz, TH evodos, nagyobb kapacitással.
Hétvégén próbáltam egy iclear16-ot a mentolos lötyimmel...pocsék, maradok a bc-nél. -
Xero
nagyúr
válasz TazLeacher #11491 üzenetére
Szerintem teljesen jó, bár ez egyéni ízlés kérdése. A kijelzőnek én mondjuk olyan sok hasznát nem látom. Beállítottam 8W-ra és jónapot. Néha ránézek, hogy hogy is áll az aksi, de azt egy visszajelző led is tudná.
szerk: Közben rátekertem egy 650-es eGo-C-re a Protankot. Rém mókásan néz ki, és biza a Protank is piszok nehéz. Olyan "fejnehéz" lesz tőle, hogy ihaj. Ráadásul az egokon túl sok levegőt is kap, hiába van ott a szoknya. Meg persze nyilván nem is hajtják meg annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Remus389 #11488 üzenetére
A bármikor betolható 2000mAh nekem bőven megéri perpill. 18350-ből is veszek hármat-négyet és jó is vagyok.
Lehet, hogy kellene rá valami más is, de ez így most jó. Protankkal jól is néz ki és jól is teljesít. Ha lesz időm, majd nézelődök mivel érdemes próbálkozni.
(#11489) Enton: Kézre estik hüvelyk és mutató ujjal is. Kicsi aksival valószínűleg kicsit lent van, de egyáltalán nem vészes.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Nem kell amúgy nagyon lefele nyúlkálni a tűz gombért?
Így képeken nagyon a közepe alatt helyezkedik el lehet nem tudnám megszokni, talán ha a varigombok és a tűzgomb helyét felcserélném akkor már kényelmesebbnek hatna."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Remus389
veterán
azt majd az idő dönti el hogy megéri-e a variowatt(ami biztos jó) és az erősebb teljesítmény a nagyobb és nehezebb méretet
mondjuk ha már van egy ilyened, akkor én a helyedben vennék rá egy komoly fémszálas, vagy fémrácsos patront, amihez az ego kevéske
kiváncsi vagyok a tapasztalataidra
-
Xero
nagyúr
válasz Remus389 #11486 üzenetére
Még nekem is sok több mint két év egozás után, de majd megszokom. 18350-el bőven jó lesz, így azért bitang. Igazi fénykard. Viszont a vario watt jó dolog. Belőttem 8w-ra és bármit tekerek rá kb, hibátlan eredményt ad.
Teljes menetfelszereléssel 200g körül van nagy aksival és protankkal. -
Xero
nagyúr
Na gyorsan első benyomások:
A Vamo nagyon szépen össze van rakva. A fő gomb kicsit kattanós és ragadós, de szerintem bejáratódik. A bal állító gomb kicsit kijjebb áll mint a jobb pár mm-el. Ezen felül csak a méret ami próblémás.A ProTank, piszok szép kidolgozású. A töltés kissé macera, de a többi rendben. Az íz visszaadás hibátlan a TH lehetne keményebb, de majd játszom a teljesítménnyel.
Vamo V3 - ProTank vs. Joye eGo-C 1000 - Vision V3
-
tomy_cz
senior tag
-
baderoli
tag
Köszi! Ma elsuhanok venni, már nagyon avétos. Fizukor mindenképp veszek egy BCC Mini-t.
-
baderoli
tag
Helix V3 kazán felújításához milyen vastagságú üvegszálat és ellenálláshuzalt javasoltok?
-
Remus389
veterán
lásd videó, 3,3v-tól 4,8v-ig bárhová tekerheted
oké nem lehet tizedpontosan, de úgyis érzésre tekere, ahol ízlik azt kész
most te beállíthatod mondjuk 4,1v-ra, én szemre odatekerem, lesz 4,05 vagy 4,15 volt(vagy pont 4,1 ), na és? úgyse érzed
én is gondolkodtam a vari go-n, de igazából, ugyanúgy 2,5 A a max áramkorlát(tehát ego szint az is), a kijelző nem hoz lázba, sőt csak hosszabb lesz tőle és hibalehetőség, a plusz gombok is csak kontaktosak lehetnek, az ára is...
a spinner nekem a bevált, mod erejére pedig nincs szükség, hisz a bcc 3,8-3,9 volton finom nálam, de a dual coilt is képes azért meghajtani
persze a fémszöveteseket valószínűleg nem, de olyanom nincs
ezzel a bcc-vel tökéletes páros a spinner, finom gőz és könnyű hordozhatóság
legközelebbi spinnerem Kínából rendelem majd, szerintem 3-4000Ft közt lesz, de elég jól bírják a mostaniak, már félévesek, szerintem még ugyanennyit vagy többet kibírnak, alig csökkent az erejük(főleg az 1300-as)
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
elvileg igen, de fel lehet hívni a boltot, pl én felhívtam hogy van-e ezüst lila bcc(olyat akartam), és volt egy, félretették
csak ezektől a színektől kiver a víz nekem tetszenek, a Helix V3-asom, a Tubby BC-m, és az azt megelőző kezdőpatonom is ezüst fekete átlátszó volt
bejön ez a színes cucc, de bcc-ből kapható sima ezüst és sima fekete, tehát nem tudom hol a gond
Geckowize: a sima vision spinner kb ugyanazt tudja mint a Vari Go mega PT-d, illetve, nincs passtrough, nincs kijelző(ezáltal olcsóbb, könnyebb és rövidebb is, és mínusz 1 hibalehetőség), nem tudja a 6V feszültséget sem (max 4,8 volt, hát szerintem ez is elég, viszont áramkorlátba mindkettő 2,5 Amper, tehát ugyanannyi kakaót adnak le, a tekercs ellenállásától függ), asszem tud ellenállást mérni a varigo, a spinner ezt sem tudja
a gombja sprődebb a spinnernek, azt átvehetnék a vari go-tól
alul van egy feszabályzó tekerő, felül egy gomb és kész
nekem jobban tetszik a spinner, azt tudja csak amire szükségem van, semmi csicsa
a mod akksikat annyira nem komálom a súlyuk, méretük miatt, valahogy amíg kiszolgál a spinner, és sokáig jók, addig nincsen rá igényem
itt egy videó, sokan szeretik [link]
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
válasz Remus389 #11466 üzenetére
Hát ha lesz pénzem, veszek új akksit is sztem, meg egy vapeonly bcc minit. Addig átmenetileg gondoltam ezt a HE Vision Dual Coil-t. Ősszel gondoltam beújítani valami jobb akksival, egy kisebbet szeretnék, mint a vari-go mega pt 1200 mAh, mert nem valami férfias ilyen hosszú tárgyat a számba rakni
Mielőtt vettem, a Spinnert ajánlottátok, az miben más? Vape42-n csak 1300ast találok, gondolom az is akkora, mint a mega pt. Ahogy látom fix 3,3V. Nekem azért jól jött a fesz változtatása, főleg mikor kezdett beszarni a kazán, és 4V alatt alig akart füstöt adni, aztán csak felemeltem a feszt, és jött, majdnem úgy, mintha egy szűz kazánnal füstöltem volna.
Nincs valami nagy rálátásom az akksik piacára, valaki jó lenne ha összefoglalná, hogy milyen kategóriák vannak. Ilyenre gondolok, hogy belépőszint pl a spinner és a mega pt, aztán felette mi van? Lavatube?
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz geckowize #11465 üzenetére
én ott vettem a 3200ft-osat, megéri, adtak 3 kazant, fantasztikus gőze van, jól néz ki stb
a dual coil-lal még az is baj hogy nehéz felújítani(tehát lehet veszed hozzá a potkazanokat ) illetve ha fel is ujitod sok uvegszalba kerül, szóval hamar elfogy, tehát lehet az olcsóbb a drágább
amellett a gőze bár nagyobb, de kisebb a TH (szóval nem annyira jó mint a bcc )
Én a bcc-t javaslom, megbánni nem fogod, a dual coil-t igaz nem próbáltam, az se rossz, de hiszek lorenzo9 beszámolójának, neki mindkettő van és a bcc-re szavaz, amellett nem tartja rossznak a dual coilt sem
ja és ha elmész a Vape42 boltba lesd meg hogy az ember mit használ, ő kipróbált minden csodát már (femszalas, protank stb ), de a nagy mod keszulekén egy vapeonly mega bcc csucsul
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
válasz Remus389 #11461 üzenetére
Nekem csak a vape42 személyes átvétel most ami játszik.
Azért, mert ha vidékre rendelném otthonra, lenne asszem 700 ft postaköltség, Budapestre meg nem tudok rendelni. Vape42 azért jó, mert kb 5 percre van a szállástól és könnyen el tudok jutni oda, ez a vaporo.me pedig elég messze van. -
Remus389
veterán
-
opr
nagyúr
válasz MmDorian #11453 üzenetére
Nem vagyok a kékekkel, programozó lennék. Na nem azért, mert nem tudok belekötni bármibe, ez csak így alalkult (Az avatar meg simán tetszett)
A vámról sajnos semmi info-m nincs, max amit a fórumokon összeszedtem, de az se sok. Még csak vámost haver sincs
Mi az, hogy 'fel' kell menni dolgozni? Ezt nem igazán értettem mostRemusz911: Igen, csak pont ezzel van a bajom,hogy nagyon vizipipa feelingem van, és elvesztem az időérzékem, csak hátradőlök és pöfékelek kényelmesen, itt fent meg őrjöngve rohangálnak, hogy 10 perce megy a meeting, és nincs itt a fejlesztő
Xero: nem lehet, hogy próbálták már kivinni, csak nem voltál ott? Nálunk nem egyszer játszotta már meg a postás, hogy nem dobott be ilyenkor semmit, csak tojt rá, aztán ~2-4-5 nap múlva hozta megint (és még le is b@szott, hogy mi már az, hogy délben nincs otthon senki)...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Xero
nagyúr
Rendeltem már bőven kintről, szóval képben vagyok, csak felbosszantott, hogy egyszerre kerültek gépre, és mégis csúszásban vagyok:
"
2013.07.17 14:41 Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.24 11:29 Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.24 11:31 Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
" -
-
opr
nagyúr
Nekem gyorsan megvoltak vele, konkrétan:
2013.07.17, 14:59: Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.23, 13:34: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.23, 13:36: Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.07.24, 08:53: Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.07.25, 11:32: Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredSzerintem már neked se kell sokat várni rá, az eddigiek alapján a magyar posta-féle tracking amúgy is egy laza 24-36 órás késében van a valósághoz képest.
Ez a Joyetech eVic ez 510-es? Illetve lehet valahol értelmes áron kapni? Nem nagyon láttam fasttech-en
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Na, tegnap megjött a cucc, nagyon király!
Eddig tapasztalt előnyök/hátrányok:
Előnyök:
- nagyon finom
- a számat nem szárítja annyira
- nincs hülye utóíze
- nem büdös (és én sem vagyok az. Legalábbis a cigitől nem )
- nem hiányzik a sima cigi (eddig, tegnap este 7-12ig, meg ma reggel 6-mostanáig ezt szívtam, és nem kell a sima bagó)Hátrányok:
- megnézik az embert (engem zavar. Ha azt szeretném, hogy megnézzenek, csinálnék egy f@sztetkót az orromra...)
- nem igazán mérhető a bevitel, nincs meg az elszívtam egy cigit feeling
- az időérzéket hajlamos megtréfálni, pont mivel nincs meg az 1 cigi ~3-5 perc, tehát 2 cigi egy szünet mérési metódus -> reggel egy laza 20 percet gőzöltem melóban cigiszünet címszó alatt az udvaron, mire leesett, hogy hüvhazz, menni kéne felfelé.
- ízváltáshoz vagy kell még több patron, vagy öntögetni, vagy elszívni az egészet, és csak utána lehet mókolni (ez belefér)
- nagyon nagy a cigi után, olyan, mint egy hosszúkás, de vékony szivar. Ha valaki nem hord magánál táskát, elég nehéz elpakolni. Én perpill famerzsebben hordom, de nem az igazi, kelleni fog egy valamilyen táska.Jah, és a max smoke-os eper meg mentol is valami isteni, ajánlott!
Jövő hó 10-én veszek mini BCC-t, kíváncsi leszek azzal mennyivel lesz jobb, mint a mostani CE4-el.Köszönöm mindenkinek, aki segített eddig eljutni, összességében nagyon jó döntésnek tartom!
Illetve még egy kérdés: az időutazós témára megoldásként: van olyan akku, ami valahogy jelzi, ha kb egy ciginyit szívott el a kedves user? Prüntyög, rázkódik, megráz, villog, indít egy ICBM-et, tökmindegy hogyan, csak úgy nagyjából jelezze a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
kuksa90
őstag
válasz Remus389 #11444 üzenetére
Szerintem sem így van...
Ízbajnok 23% 77%
Egyensúly 50% 50%
Füstbajnok 77% 23%Az mitől lehet, hogy két egymásutáni rendelés (ugyanonnan, ugyanaz) színe jelentősen eltér egymástól? Túlraktárazott lenne?
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Remus389
veterán
válasz geckowize #11441 üzenetére
- Meg még van 1400 ft-tal drágábban a VapeOnly BCC Mini. Ennyivel tényleg többet ér? Miben jobb?
kapsz hozzá összesen 3 db kazánt, a 3200Ft-oshoz, de ha sokallod, [link], ehhez nem kapsz pótkazánt, de viszont erre rájön -5% kedvezmény, tehát majdnem 2000Ft, alig drágább
miben jobb a Helix V3-tól és Kanger T3-tól? (ezeket próbáltam)
+ egyszerűen jobb gőzt csinál, jobb TH, melegebb, a rendes cigire szvsz jobban emlékeztet
+ szexibb kinézet, többféle szín
+ alul zárt, tehát nem csöpög
+ a drip tip(szipka) cserélhető, nem csavaros, pattintós, a kazán is kihúzható, nem menetes(tehát simán kihúzod, patent)
+ alsó fűtőszálas, nem kell döntögetniami nem jó:
- picit drágább
- nem olyan strapabíró cucc, vigyázni kell rá (eltörhet, karcolódhat)
- a kazán felújításánál, baromi nehéz kihúzni a csövet(harapófogó kell, de akkor meg roncsolódik, úgy lehet, hogy az egyik ember megfogja az alsó részt, a másik dug egy megfelelő méretű csavarhúzót a csövébe hogy ne nyomódjon össze, és harapófogóval húzzátok, ezért is ajánlott a 3 kazános, mert sanszos hogy tönkremegy elsőre, utána a csőről az alattomos kis éket le kell reszelni azonnal, utána jó lesz)szóval mindenképp menj rá a mini bcc-re, hidd el szintet lépsz a többihez képest(hibái ellenére is), ez egy új generáció, megéri az árát
sőt a legjobb bizonyíték erre szerintem, hogy a vape42 boltos, aki végigpróbált mindent(genezis fémszálas meg mindent, az vapeonly megát használt)
a többi, többé kevésbé egy szinten van
HE Vision Dual Coil 1.8 Ohm ez is jó lehet, olyan lehet mint az innokin iclear 16, sok gőz, én ezt is kipróbálnám
Lorenzo9, Kisgyerek85: köszi a kiigazítást
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Remus389 #11444 üzenetére
rosszul tudod...
Hacsak nem veszed az 5% aromát,és akkoris a lentebbi jön ki.
Egyébként még van a full PG,ezek jellemzően a kínai lötyik,de külföldön is tud jellemző lenni,az ecigwizardra is ezért haragszok,mert van 1-2 jó ízük,de 1 se saját keverés,és PG is mind...viszont pl.a Joyetech-féle Camel-hez sem aromaként se VG-ként nem lehet hozzájutni
Nomeg van a full VG,persze itt szokott lenni inkább a 90VG,5% aroma és 5% víz,esetleg 10% vízzel is...
De persze nem minden shop tököl a 2 véglettel,jellemzően a kicsit allergiások elvannak a füstbajnok lötyivel már,és az íz miatt is lehet gond a full VG,mert azt meg úgyis túl kell aromázni,akár 10-15%-ig is,aki nem vizez,de hát az aroma pedig mindig PG szokott lenni,pár talán vízalapú,de az ritka.
Szóval a füstbajnok kábé ami minden szempontból jó,elég sűrű,nem piszkálja az allergiásakat se nagyon,kevés aroma kell,és vizezni se kell.Nomeg állagra a leguniverzálisabb,elég sűrű,hogy ne folyjon a patron,de még télen se dermed meg.
A víz egyébként elég jó ellensége a FE(vas) tartalmú szálnak...ilyet simán megeszik a lötyi az 1 hétig pihentetett patronban,Genesissel is jártam így,hogy a RIBBONT feloldotta a Cobrában 1 hét alatt,alig használtam.Tanulság:legjobb minden patront,ami épp nem kell,kimosni és szárazon eltenni.Egyébként is könnyen esik csapdába az ember,hogy van 5-6 féle patron,és mindet próbálgatja...jó kis lötyipazarlás,mert a lötyi is romlék,bomlik a nikotin,sötétedik,5 patronba ráadásul nem is nagy dolog szétlocsolni 20ml lötyit,aminek a legjobbat kivéve ugye,ami napi szinten marad,a többiből kiöntés a vége...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Freddy420
csendes tag
Ezt itt találtam a topicban:
(VG/PG)
Ízbajnok 30% 70%
Egyensúly 50% 50%
Füstbajnok 70% 30%Ez tényleg így van?
-
geckowize
őstag
Hello!
Van olyan patron ami (kompatibilis a Vari-Go Mega PT 3,0-6,0V 1200mAh akksimmal és) olyan jó, vagy jobb, mint a Halmizer Evolution/Helix V3 hasonló áron? Most halt meg megint egy kazánom, aztán ha úgyis rendelek, gondoltam kipróbálok újat, mert amúgy is elég régóta van meg a patron, és celluxszal kellett rögzítenem alul a fémhez az "üveget", mert volt, amikor lejött róla, aztán ki is folyt a likvid, valamint a szipka menete is szar már eléggé.Néztem vape42-n, ezek jöhetnének szóba (1742 ft):
- HE Vision Dual Coil 1.8 Ohm
- Halmizer Tubby 2.4 Ohm
- Vivi Nova v2 milyen? Most nem lehet rendelni, de azért gondoltam megkérdem, 600 ft-tal drágább ezeknél.
- Meg még van 1400 ft-tal drágábban a VapeOnly BCC Mini. Ennyivel tényleg többet ér? Miben jobb?Igazából ami legjobban zavart a Halmizer Evolution/Helix V3-ban, hogy a liquidet mikor csöpögtettem bele, nagyon könnyen ment a kazánba is, így rá is rakódott a fűtőszálra a liquid, amitől - gondolom én - elég hamar be is krepált a kazán.
A másik, hogy könnyen elmozdult a "kazántartó" rész, aztán így a szipka nem mindig csatlakozott helyesen a kazán szilikonsapkájához, ebből kifolyólag jó pár csepp eliquid a számban landolt, ami nem volt egy kellemes élmény...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz kisgyerek85 #11437 üzenetére
Nekem már van Diablo-m... Mármint aroma. Ajándék volt, én is tovább ajándékoztam havernak. Van most sok aromám, ezt nem ismerem, nem volt kedvem kísérletezgetni.
-
kisgyerek85
senior tag
Laca leveseinek aromái [link] két héten belül jön még Diablo, Könnyed d., málna, indiai d., Mentolos rágó, kávé, lime, emojito, E-Pina Colada
-
baderoli
tag
válasz kisgyerek85 #11435 üzenetére
Köszi! Akkor nincs más hátra mint előre és próbálgatni kell.
-
-
kew
senior tag
Én a vapeonly 3 kazánjából egyet tudtam szétfeszíteni, de közbe szétnyomkodtam-szaggattam benne az üvegszálakat és a tekerést... baromi idegesítő, nem is nagyon használom már, pedig jó kis patron lenne
Bár igazából már ecigit is kezdem elhagyni, már csak sörözéshez pöfögök
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
Bocs skacok, biztos már sokszor le volt írva, de nem találom,plusz nézegettem a keverési arány táblázatot. Egyszerűen nem tudom eldönteni,kiszámolni mennyit tegyek bele. Rendeltem IW alapot és aromákat. VPG Power Smoke-ot és RY4-et valamint Tabacco Black Cherry-t. Az RY4 1-2% ot a másikra 3%-ot ajánl az oldal. Ez kb hány csepp? Nem akarom kukázni. Köszi!
-
baderoli
tag
Köszi Urak! Akkor maradok egyenlőre a beváltnál.
-
-
baderoli
tag
Az IW től próbálta már valaki a French Pipe-ot?
-
ati2
őstag
Megjöttek az Ismoka-s mini bcc-k. Jobb a mini mint a mega.
A mini S-nek meg át van fúrva a középérintkezője is gyárilag, valószínű így jó vákuum kapcsolós aksihoz is.
Viszont a fejben nem pontozással van rögzítve a felvezető cső, nem bírtam kipattintani -
urbi73
senior tag
A vélemények rovatban .1 Elítélte , 4 dicsérte . Talán érnie kellene ? Szerintem azért ennyire nem lehet bonyolult a dolog . Viszont a csokis dohány , az "elmegy kategória " . Hát ami még nekem eddig bejött rövidke E - cigis pályafutásom alatt ,.az a Cseresznyés dohány ,meg amit most kaptam a Helma Diabló aroma . Ez a utóbbi ,még frissen is bejövős ,ezzel lehet érdemes lesz törekedni a tökéletes arányra .
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz BandiHUN #11422 üzenetére
Szerinted puszira vannak ott jelen?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz BandiHUN #11419 üzenetére
Kicsit drága ottlenni...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BandiHUN
veterán
-
urbi73
senior tag
Értem akkor sok lett a menet ,. Ez az aroma "madagaskar vanilly" hát ez valami rettenetes . 4 cseppet raktam 10 ml - hez de kuka lett belőle . Nekem legalábbis ,nagyon rossz íze van .
-
-
Hege1234
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
válasz Remus389 #11413 üzenetére
0,15 ős huzallal teker valaki ? (Helix ) Siettem vele ,nem mértem meg hány Ohm lett. 6 menetet tekertem , 3 mm szálra . De nem lett legjobb . kevés gőz ,nehezen izzik fel . Muszáj 0,15 sel mert ,0 két tartalék 1100 - es Ego akku ,ezzel működik csak . Mennyi az a optimális menet szám ?
-
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #11410 üzenetére
na vegigprobaltam a mini mind3 kazanjat
1.8 ohmon elvesznek az ízek, 2.5 ohmon kicsit too much gőz, valahogy nem olyan jó
de 2.2 ohm-on valami fantasztikusan jó
sikerült kioperalni a csövet két kazanbol is, egyik eltört (harapo fogó, kalapács, kés, csavarhuzo minden ), és látni hogy van egy alattomos ék benne, amitől irtó nehéz kihúzni (qrva anyjukat ), azt egyből reszelovel el kell távolítani
na eddig ez a negatívum, meg persze hogy torekenynek tűnik (muanyagmenet, karcolodos alumínium )
szerencséjére szuper gőzt csinál és jól mutat, meg nem folyik , ezzel nincs gond
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz titti6968 #11409 üzenetére
biztos, úgy látszik most ez a vapeonly bcc az idei sláger
ettől jobbat kitalálni mondjuk úgy lehetne, hogy dual coil bcc
mindig kell valami amit el tudnak adni
aztán pedig szerintem lassan jönnek az olcsó és kicsi fémszövetes patronok
de azért lassan elérjük azt a határt hogy nehéz lesz újat kitalálni :/
sikerült egyébként széthúzni a kazánját, csavarhúzó(bele a csőbe hogy ne nyomódjon össze) és két fogó kellett hozzá, két ember
a rohadt anyjukat, utána egyből leköszörültem azt az alattomos éket, ami miatt nem lehet széthúzni(persze profitot akarnak, hogy vegyen az ember mindig új kazánt)
[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz kisgyerek85 #11399 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
csakb:
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
titti6968
csendes tag
válasz TazLeacher #11383 üzenetére
Kedves jer1cho!
Köszönjük az észrevételeidet, de néhány dologra szeretném felhívni a figyelmedet. Az általad felrakott linkben található BCC mini eltér az általunk forgalmazottól. A vaporo.hu-n található BCC mini második generációs, amely azt jelenti számotokra, hogy a vapeonly használata közben érzett égett íz, ebben a típusban nincs jelen. Mi egy kazánnal áruljuk, de a kazán külön is megvásárolható. Ha levonod az -5%-ot, akkor gyakorlatilag ugyan ott vagy, ráadásul egy jobb, továbbfejlesztett változatot kapsz. Egyébként a kazán a mi webshopunkban a legolcsóbb.
Mi az iSmoka hivatalos viszonteladója vagyunk, az ő termékeit forgalmazzuk, de egyébként sem az a célunk, hogy ugyan azt áruljuk, mint a többi webshop. A bizalmat igyekszünk kiérdemelni, ami együtt jár a megszokással is.
És a -5% kedvezmény nálunk ( is ) van, emlékeztetőül: "nyitasiakcio" -
Remus389
veterán
válasz TazLeacher #11402 üzenetére
így van, de ez azoknak jó akiknek már van egy vapeonly bcc-jük 3 porlasztóval
és mondjuk eltörik
akkor jó egy ilyen
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest