- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Necros77
csendes tag
Szerintem jobb ha kérsz egy refund-ot, biztos, ami biztos.
Egy másik fórumon olvastam, hogy rendeltek innen liquidet és semmi íze nem volt. Boncolgatták a témát, de nem sokra jutottak vele, pedig sok mindent kipróbált, hogy hátha a patronnak van baja, de a helyzet változatlan maradt. -
Enton
addikt
Szerintem még boltot is találsz ott a környéken bkv-val könnyen elérhető helyen akár 16:30-ig.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
opr
nagyúr
ui, csak kifogytam a szerkesztési időből: ha nem pont a nyugati, hanem bkv-val onnan relative könnyen/gyorsan elérhető hely, és megfelelő mondjuk egy 16:30-as időpont, akkor értelemszerűen értemegyek.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
TazLeacher
nagyúr
-
csakb
őstag
A középérintkezőt egy hegyes csipesszel (szemöldökcsipesz), vagy tűvel tudod feljebb piszkálni. Óvatosan (és nem mélyen) be kell nyomni a tű hegyét a réztuskó mellett a gumi szigetelésbe, és picit feljebb kell piszkálni az érintkezőt. Be kell támadni több irányból, és elég csak 1-2 mm-t feljebb tolni.
Csinálni egyszerűbb, mint leírni. Próbáld meg, rá fogsz jönni.A leírtak alapján 90%, hogy a középérintkező csúszott be egy kicsit. Gyakori baleset az eGo akkukkal.
-
TazLeacher
nagyúr
2. a kazánfejet elég nehéz rászorítani, de ha már "eléggé" rá van tekerve, annak mennie kéne
3. Igazából nincs "mennyire". Valami helyesebb tárggyal alányúlsz és óvatosan "megemeled". Próbáld ki, ha nem vadállat módján csinálod, kicsit megpiszkálod, érezni fogod.
5. Nedvesen kell kiégetni, igen, ha száraz volt, simán elpattanhat a szál. Én erre tippelnék: kiégetésnél kapta a hőt, nagyon felforrósodott, majdnem elpattant a szál. Összeraktad, megkapta az első izzítást, és el is pattant.De továbbra is kérdésem. Gond újratekerni a kazánt? Illetve még valami: bár a másik patron rászorult az akksira, attól akksin is szét lehet szedni. szipka ki, lötyi kiönt, palást leteker, kazánfej leteker, másik patronba beteker, rápróbál.
-
baderoli
tag
Valszeg azért nem fűt,mert vagy zárlatos a patron, vagy rossz az aksi. Esetleg zsebzárban van. Esetleg szedd újra szét hátha maradt benne egy kis víz, vagy valami nem érintkezik rendesen. Nekem eddig minden egom tűzgombja akkor is világított ha nem volt rajta semmi.
[ Szerkesztve ]
-
csakb
őstag
A másodikra: az akku gombja azért világít, ha megnyomod? Ha gyorsan villog, amikor rajta a patron, akkor zárlat van. Ha csak világít, de a patron nem működik, akkor szakadás. Szakadás lehet a kazánrészben, vagy valamelyik illesztésnél sok a kosz, és nem megy át a delej. De ennél is gyakoribb, hogy becsúszott az akku középérintkezője. Ezt egy tűvel kijjebb tudod piszkálni.
Multimétert érdemes beszerezni, pár ezerért már lehet kapni egyszerűbb darabokat.
-
TazLeacher
nagyúr
Első: ha valamit mégis szét kell cseszni, az inkább a patron legyen.
Másodikra tippek:
1. Lehet a mosás miatt valami elmozdult, és zárlatos lett a kazán. (Ez esetben, ha jól rémlik az akksi "levillog", mintha merülne, de már nem emlékszem)
2. Nincs rendesen rátekerve a kazánfej a rúdra.
3. Mosástól teljesen függetlenül benyomódott az akksi középérintkezője, nem érintkezik a patronnal.
4. Koszos a patron vagy az akksi érintkezője.
5. (Igen, ez kimaradt). Égetésnél túlhevítetted a patront, és elpattant a szál.
6. Lemerült az akku/billenytűzár van rajta...hátha.Elég gyorsan le lehet szőkíteni, ha van másik akksi/patorn, de a nélkül elég nehéz. Ha látszatra minden jó, akkor gyorsan újrahúznám a kazánt (amennyiben ebben nem vagy otthon, cserélném a kazánfejet újra), és megnézném úgy.
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
Az első problémára tipp: tedd be a hűtőbe egy kicsit hátha meglazul annyira hogy szét tudd tekerni. Drasztikusabb megoldás egy kombi fogó, pofájába tegyél rongyot.
A másikra ,ha van esetleg mérő műszered, akkor keress zárlatot,ha nincs akkor egy elem és izzó segítségével tudsz keresni hibát.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Rendeltem már bőven kintről, szóval képben vagyok, csak felbosszantott, hogy egyszerre kerültek gépre, és mégis csúszásban vagyok:
"
2013.07.17 14:41 Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.24 11:29 Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.24 11:31 Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
" -
-
Enton
addikt
Egy ilyen BCC mini-t fekete/pirosban én is elrakok könyvjelzőbe. Következő hónapban beruházok egyre tuti.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
2-3 hét a szokásos átfutási idő. Nem kell félni már tuti kajakoznak vele felfele a mekongon.
-
kisgyerek85
senior tag
Elég gyorsan ideért. Ha mákod van akkor lehetséges.
2013.07.05
14:31
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.09
21:37
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.09
21:39
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.07.10
06:32
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.07.11
07:20 Balassagyarmat 1 posta
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered -
-
Sdi
addikt
Ne reménykedj
Ha van annyi patronod, akkor érdemes minden ízhez másikat tartani, az a biztosabb, de elég lehet a takarítás utáni töltés is / feltéve ha nagyon eltérő ízekről van szó /. Én nem szoktam, mert általában dohányos ízeket használok és genesist.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
interstate76
addikt
24-est szerintem teljesen felesleges rendelned, ne mérgezd magad nikotinnal, ha nem muszáj! A 24-es erősség azoknak is elég, akik piros Marlborót tesznek le az e-cigi kedvéért, szerintem neked simán elég a 12-es erősségű lötyi (én a helyedben még 18-asból is csak nagyon keveset rendelnék). Ami nem ártott volna, az az, ha tényleg varivoltos e-cigit veszel, mert ha gyenge, akkor azt 0,1 voltonként feljebb tudod tekerni, és máris megúszod a dolgot kisebb nikotinbevitellel (igaz, magasabb feszültségen kicsit több lilquid fogy, de nem sokkal), amit te vettél, azon meg - ha jól emlékszem - csak 0,6 voltonként lehet állítani.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Remus389
veterán
nem marhaság, még egy 6-ost is vehetnel ha belefér
kell egy gyümölcs(pl fekete afonya ), egy dessert (csoki, muffin, rago ), vagy mogyoros
szóval legyél tisztába az erosegekkel illetve hogy inkább a gyümölcs vagy a dessert (én szeretem mindkettőt )
rosszat nem is szívtam, max a dinnyes, az epres volt kicsit csalódás meg a kávé
ja és ne Kínából rendelj, egyrészt a vám, másrészt a minőség miatt
maximum smoke -tól lehet
jobb ha az elején kitapasztal az ember 1-2 dolgot, pl 24-esbol sokat nem szabad szívni, fejfájás lehet a vége(enyhe nikotin mérgezés ), az ütős
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
mennyi "rendes ". cigarettát szivsz?
ha 1 dobozzal, akkor legalább 12-es folyadékot vegyél, ha nagyon rá vagy szokva 18-24-est (én 24-est is vettem jó az már durva, de 18 még belefér )
a 6-os elsőre gyenge lehet, inkább akik kocadohanyosok azoknak jó
ja láthatod mennyivel olcsóbb ha magadnak kevered, de nem art kipróbálni pár gyári levest
meg lesz flaskad is
és a következő lépcső hogy vesz az ember tomenyebb nikotinos alapot (38-50mg/ml ), és felhigitja
úgy még valamivel olcsóbb, de első kevereshez inkább kész alapot, mondjuk 12mg mentholos inawera, az jó, vettem én is olyat, a menthol kristály az tutibb szerintem, jobban "hűt "
[ Szerkesztve ]
-
ati2
őstag
Jó régi tesztek lehettek, de legalább nem volt drága Egy [Itaste VV]-vel jobban jártál volna. A patron kezdésnek jó.
-
Remus389
veterán
nem rossz döntés, hisz változtatható feszültségű, bár csak három lépésben, úgyis 4,2-n fogod tolni
ez jó kezdőszett, anno én sokkal rosszabbat vettem drágábbért
szerintem már most kéne nézni lötyit, mert az is idő míg megérkezik
aztán idővel, ha tetszik a dolog, lassan ezt-azt veszel, pl egy Kanger T3S vagy evo D egy fokkal jobb gőzt csinál
esetleg egy spinnert... (szabadon állítható 3.3-4.8 voltig)
idővel, ha bejön, de kezdésnek ez jó
[ Szerkesztve ]
-
ati2
őstag
A gyári és a kevertnél is nagyon mellé lehet nyúlni ízben. Nincs két egyforma aroma, hiába ugyanaz a neve. Ráadásul minden gyártó, vagy aroma termékei közül max 50% jóízű. A dohány ízek kritikán aluliak, így kb 30 fajtát próbálva (Hanseng, Dekang, USA-Liquid, iw normál, iw tino labs, FlavourArt).
Ha kell az analógos dohány íz, akkor aromában a [FA Dark Vapure] és a [FA Perique-black] az ver mindent, kivéve az USA-Liquid The Real szériát (valódi dohány kivonatos volt). Sajnos ezt a céget felvásárolták és megszüntették már.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
készüléket már választottál?
ajánlom a vision spinner 1300mah (7000ft)
Kanger T3s (1700ft)
töltő (1200Ft, figyelj hogy 420 mA legyen és ne 0.2A!, akkor ne vedd inkább meg hisz baromi lassan tölti az utóbbi)ezek jók kezdésnek, bár ha teljesen átszoksz úgyis fogsz venni még egy akksit hogy amíg töltőn van tudjál vapelni(akár kisebbet)
esetleg egyből vehetsz etnát, de akkor más patront vegyél(pl protank, ami nem a legjob de illik hozzá)
de érdemesebb azzal kezdeni amit írtam, hisz előszőr meg kell szokni ezt a méretet, elsőre egy etna súlya és mérete, szóval elveheti a kedvet
mindezeket az óbudai vape42 boltban megveheted, eurocenter földszint, aromát is lehet(nincs közöm hozzá, de jók az eladók)
ja de most látom, már rendeltél szettet, mindegy milyet?
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
mindenképp érdemes készre keverttel kezdeni, hisz lesz viszonyítási alapod, tudod milyen a "jó"
illetve a kiürült flaskák jól jönnek majd, ha magadnak kevered, abba beletöltöd a saját keverést
de tény, míg egy készre kevert 10ml, 1000-1200Ft, ha nagyon gazdaságosan csinálod a keverést(nagy tételbe veszed nikotinos alapot és nullásat), akár 120Ft is lehet, 120-200Ft/10ml
ezen lehet nevetsz, de ha felszorzod egy évre, akkor 70-100.000 Ft-ot is spórolhatsz ha keversz magadnak egy évben, ahhoz képest
ráadásul akár teljesen egyedi lötyiket csinálhatsz, mondjuk mint amit én fogok, áfonyás-muffin, mogyis-muffin, csokis-mogyi
epres-menthol stb
tehát ha magadnak kevered, fillérekből megúszod az e cigizést, és azt mondom, nem rosszabb, sőt már-már jobb mint az eddigi etalon Laca féle készre kevert(persze saját ízlésem alapján), sőt dekang-nál sokkal jobb a sajátom
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
hát elsőre jobb ha veszel magadnak, ha van nikotinos(én is így kezdtem)
attól is függ mennyi a pénzed
a keverést pedig...
inawerától asszem lehet venni 12mg-os alapfolyadékot, amibe aromát kell csak csepegetetni és kész is
tehát veszel mondjuk 2*100ml 12 mg/ml alapfolyadékot(50-50% pg/vg), és veszel mondjuk a vape 42-től két aromát
menthol kristályt is megpróbálhatod
nem nagyon kell semmilyen plusz felszerelés egyébként, letekered a kupakot és beletöltöd a 100ml-be 2ml aromát és esetleg hagyod pihizni, nem nagy kaland
utána lehet úgy ahogy én ha belejössz
[ Szerkesztve ]
-
csakb
őstag
Nem ártanak 10 és 30 ml-es flakonok (de akár nagyobb is), valamint 1-2 ml-es, és mondjuk 20 ml-es fecskendő, esetleg pár vastagabb injekciós tű. Ezen kívül türelem kell hozzá, meg idő, és kísérletezés.
Először mindig kis mennyiséget érdemes keverni (én max. 5 ml-t szoktam), és ha megfelelő pár nap-hét után, akkor amennyi jólesik.Szerk.: fecskendővel sokkal pontosabban tudod beállítani a százalékos arányt, mint csepegtetéssel. A cseppméret függ az aroma összetételétől, a hőmérséklettől, a lyuk méretétől a csepegtetőn stb.
Nem árt egy egyszerű dripkazánt is beszerezni a kóstoláshoz.
Kezdetnek vegyél készrekevert levest (a MS szerintem nagyon jó, de majd mindjárt jön a szirénázás a nyerészkedésről), és közben kezdj kevergetni.
[ Szerkesztve ]
-
8HAA
tag
Szia!
Én Lacitól rendeltem válogatva eGo twist akku valamint eGo-V akkut , Helix V3 kazánokat és pár pót kazán alkatrészt.
Szerintem elég jó árban van nála minden
Nem szált él az árakkal -
Remus389
veterán
azért ne feledd hogy nem olyan egyszerű az, egyrészt egy vállalkozónak rengeteg költsége lehet, amiről nem tudsz, ezen felül nyilván hasznot is akar
ezért sokkal drágább, azonkívül nem biztos hogy nagy forgalmuak ezek az e cigi boltok, szvsz így is épphogy fentmaradnak, talán egy kis pluszt termelnek
-
BandiHUN
veterán
2 gond helyből...a cigihez levő patron vacak,és ráadásul egyszerhaszálatos.A tollkupak felesleges,senki nem használ ilyesmit.A másik,hogy a hozzáadott 5ml lötyi kábé 2-3 nap,DE a nagyobb baj,hogy a franc tudja,mi,és elsejétől NAGYON harapnak az EU-n kívüli lötyire!
Nézd meg ezt:
http://www.fasttech.com/products/1411/10001733/1339310
10 dolcsival kevesebb,vagyis a harmadával,mint emez,és a patron jobb is,tisztítható-felújítható is,ráadásul ha nem is akarsz tökölni,itthon is kapsz pótkazánt egy ötszázasért...egyébként egy kazán átlag 4 tisztítást bír ki,és hetente érdemes legalább...szóval mindenképp jó már elsőre olyan cuccot szerezned,ami ennek megfelel.Ez jó patron(Helix V3 néven fut itthon),nem lesz gond különösebben.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest