- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Aktív témák
-
Enton
addikt
Psota kölcséget szítottak pluszban vagy tényleges free shiping van?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Azért tényleg durva hogy ilyen árakon vannak cuccok itt:
Ennyiért egy EvoD nincs itthon, egy nyamvad töltőt 1200-ért adnak egokhoz. Ez meg ha tényleg ingyen psota akkor 2200-ból megvan. Ez azért nem mindegy.
Itthon meg lenne min 6000 körül."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Rico33
aktív tag
válasz BandiHUN #10294 üzenetére
A szépség szubjektív, persze nekem is jobban bejön az evod stílusa, ezért is lett a T3-ból nekemMT3.A kapacitásról meg a véleményem: evod-ot és a eternity-t itthon használom, a T3 a "melós", telerakom és 2 napig megvagyok vele, ízromlást, barnulást nem tapasztaltam, se folyatást ha ürül, se szörcsögést ( bár zsebben hordom és kazánnel lefele ).Áttértem a 6-osra, így már a napi 2 ml simán elfogy..szeretem az ízét, nah A következő rendelésem már nullás lesz, nyilván nő a fogyasztásom is.
Valószínűleg lesz a T3s-ből is MT3s, szóval addig is lehet hogy kipróbálok egy mini BCC-t.De mindenek előtt már várom a vv akkut, nagyon kell a jobb élményhez.puff-puff : van vari-go 650-es is.És most már hajlok afelé, hogy a kezdők is inkább vv akkuval kezdjenek ha komolyan gondolják az áttérést.Jobb élmény és ha nem jön be gond nélkül el tudják adni.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Rico33 #10289 üzenetére
Szerintem jobb az EvoD.Fém külső(rozsdamentes acél,SZÉP,betekintőablakokkal),NEM festett-lakkozott alsórész,mint a Tubby BC-nél,ami nekem masszívan kontakthibákat hoz,és még drága is.Nomeg vonzó lehet a 3 milis tank,de tapasztalat,hogy minél nagyobb a tank,annál jobban jelentkezik,hogy a teli patronban kevés a légrugó,így éget,és ahogy fogy,úgy egyre jobban lesz folyatós,a végét már képes maga alá pisálni...az EvoD kapacitása a maga 2 milijével szerintem még pont az,amit meg lehet tekerni úgy,hogy ne legyen gond.Vapeonly Mini BCC dettó,imádom,gondmentes,ok,én a közepét kifúrtam+szellőzőbővítés is,alapból nem ment szívós akksin,így pont jó levegő,2milis lyuk középre,oldalak bővítve 1.2-re.Hasonló bajom van pl.az iClear 30-assal is...egyszerűen a túl nagy tank túl sokat változik.
Szerintem nem a világ vége,ha egy patront napközben 1x fel kell tölteni,Én is így teszek,cserébe viszont a patron 90%-át égés vagy folyás nélkül tudom használni.És minél nagyobb a tank,annál inkább ott a hőtágulás is,és aki keveset gőzöl/több eszközt/ízt használ,az nyugodtan számolhat vele,hogy a melegedés és a levegő miatt a patronbana lötyi 2 nap alatt is megbarnul,íztelen lesz,stb.Emiatt nem szeretem az ilyen nagy izéket.
Egyedüli célközönségnek azt tartom,akinek egy cucc van egész napra,és tényleg nincs ideje töltögetni,egy ízt szív,és reggeltől estig dolgozik.Mindenki más jobban jár a 2 mili körüli patronokkal(V3-tól bármelyikkel),mert igenis meghálálja az az 1 perc,amit napközben a töltésre szán,friss lötyi,stabil működés a jutalom.Én csak befürödtem mindennel 2 mili felett...ha mással nem is,azzal mindenképp,hogy buliba pl.tök jó,hogy tuti elég lesz,de ha nincs buli,csak beleposhad a lötyi.Jó példa erre a vatelines,ami ráadásul 4! milit hoz EvoD-hosszban David tankkal,ami nyáron nem megvetendő helyigénycsökkenés,DE visszaüt,mert 2 nap múlv már csak húzza az ember a száját,hogy vagy szívja a poshadt lötyit,vagy pazarolja,mert moshatja át frissel legalább a vatelines patront,de a tartályban is jól besötétedik a lötyi.Vagyis saját magánvéleményem,hogy aki tényleg szereti a lötyije ízét,és szereti megkapni a nikotint,az igenis maradjon a ~2 milis patronoknál,és hordjon egy kis10 flaskát,bármiféle táskában elfér.Tartson egy nagyobb valamit bulira,stb...de üzemszerűen egy patron akkor lesz csak jó,ha naponta ki van használva...atöbb eszközt/ízt használóknál ez már könnyen nem teljesül,hacsak nem gőzölnek 5-6 miliket.
~2 mili az,ami kábé doboz cigivel ér fel.Ebben benne van az íz miatti plusz élvezet,a másképp felszívódó nikotin,mert szerintem ez csak duma,hogy az ember a hivatalos 1mili/dobozhoz belőtt nikotinnal jut annyi élvezethez(avagy slukkszámhoz,ki mit élvez az ilyen-olyan cigiben) és nikotinhoz...és ráadásul eszközfüggő.Amikor jöttek ezek az "ökörszabályok",még nem voltak csak 510 kazánkák és nem LR vatelinesek,kerámiák,amik a maguk 3 ohmjával és 0.8-as tankjukkal valóban mentek 1 napot...de hol van már ez?A mostani patronok "zabálják" a lötyit...aki nem hiszi,vegyen egy ilyet,vagy pl.BUD Sapphire-t,rá fog jönni,hogy a 0.8 is elég lehet egész nap egy jól belőtt levezetőszálas eszközön,ami nem folyat,és meglesz a doboz ciginyi 12 slukk/cigi slukkszám.Szerintem aki 2mili alatt/felett gőzöl naponta normál esetben,az nem lövi be jól a NIC szintet,vagy már ráfüggött az E-re túlságosan.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Remus389
veterán
bár igazából ennek örülnék, a vastagabb gumibevonatos változatnak
ilyet is kerestem a boltban de nincs jó áron
sőt azt a hülye kijelzőt is lehagyhatnák meg a gombokat(rövidebb lenne, hibaforrások), simán kéne egy 1300 spinner áramkorlát nélkül, hogy majd komolyabb patronokat is megtudjak hajtani
nem mintha nem lenne elég a 4,8 volt, de kipróbálnám a modok tudását
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
nagyon jókat linkeltel
én is majd ezeket fogom venni ha megdoglik valamelyik ami van, de ezeket azért elhasznalom ha már megvettem
a kanger t3 utódja is tetszik, tényleg macerás a jelenlegit felújítani, de attól meg azért nem valtom le, hisz 1 hete vettem
porse: amit kolléga linkelt abból a szempontból lehet jobb mint az itaste, hogy nagyobb az aramkorlatja, tehát olyan erős mint egy lavatube, az itaste pedig olyan mint az ego
mondjuk a gyakorlatban én is 4-4.3 volton használom, de 2.5 amperos vagy 6 voltot tudó akksira komoly patront is ratehetsz
de az itaste se rossz döntés ha az tetszik, igenyesnek igényesebb
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #10287 üzenetére
megdobbentoek ezek az árak, egészen mostanáig olyan 8-10 ezer forintnak hittem egy e cigi szettet
olyan kínai boltot nem tudtok ahol vari go PT -t. lehet venni, vagy 1300mah spinnert?
de inkább a vari go PT 1200mah érdekelne jó áron, vagy hasonló
lavatube tudása van, kompaktabb méretben
-
porse
őstag
Én is innen akarok most, egy itaste t , ennyi megér nem?
... szerintem.
-
Rico33
aktív tag
válasz puff-puff #10284 üzenetére
2$-al több lenne, ha 1100-as akkuval kéred.A szállítás pedig free, asszem nyomkövetéssel is.
Evod vs M3 : az M3 jobban tolerálja a lustaságot, 3 hét után kezdtem érezni hogy gyengül a hatásfoka, az evodnak 1 hét a max amit kibír takarítás nélkül.
Chinabuye-ék 2 nap után postáztak, pedig 3-5 napot írnak a rendeléstől.Eddig tetszik, de nem fotóztak mint a fasttech
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz kisgyerek85 #10282 üzenetére
nekem most egy szavam se lehet, a fastteches csomag amit a múlt hétfőn rendeltem tegnsp futott be.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
kisgyerek85
senior tag
Mikor megláttam ezt a cikket egyből ez a topic jutott eszembe.
-
Ra3
őstag
Nektek szárazon milyen az üvegszál mondjuk egy helix-ben, vagy bármilyen felső fűtőszálasban?
Eddig amiket rendeltem azok ilyen vastag szövésűek voltak, szinte mint egy darab spárga, semmi foszlás vagy ilyesmi nem látszott rajta, most egy másik webshopból hozattunk v3-ashoz fejet és ennél sokkal vékonyabb szálakból áll a kanóc. Ahogy megfogom kicsi foszlósabb, egyből marad belőle a kezemen, mondjuk gondolom nedvesen jobban összeáll. Lehet hogy paranoiás vagyok, de az jutott az eszembe hogy ez nem juthat be a tüdőbe?''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
otto1
tag
válasz MmDorian #10275 üzenetére
Annyit mondok róla, hogy mióta megvan (kb. 2 hete) semmilyen más patront nem vettem elő.
Gőz szerintem kitűnő, krémes, sok, jó ízű. Pedig van iClear30 -am is itthon, minek nem kevés füstje van...
Én gyári dobozban kaptam, 1,8; 2,2; 2,4 Ohm-os kazánokkal. Az elsőt használom (2,2) 4-5-ször mostam eddig. Természetesen kapható hozzá pótkazán is.
Először volt olyan gondom vele, hogy ha tele (3ml) töltöttem égetett, de ez elmúlt pár nap után.
Bleki videója alapján, nekem nem volt gond a használattal.
Novám sajnos nincs, erről nem tudok nyilatkozni.
iTaste SVD -vel használom 3,7-3,8 voltról. PWM módban nekem nem jött be.[ Szerkesztve ]
-
-
MmDorian
őstag
használ valaki vapeonly bcc-t ? kezdem unni, hogy a novát döntögetni kell ha félig van, az u-tank meg nem kap elég levegőt az etnán.
[ Szerkesztve ]
-
Telefunen2
csendes tag
válasz Telefunen2 #10265 üzenetére
Revideálnám az álláspontomat az evodról (talán kellett neki néhány nap?); Nem rosszabb ez, csak más -máshogy kell szívni-, meg kellett szoknom
Más: Sajnos akárhányszor ráteszem a helixet a régi akksira (bármilyen lazán is) a középérintkező benyomódik. Nincs valami módszer, amivel tartósan rögzíthetém?
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Meglett a csájfun klónom. Eddig marhajó, de érdekelne, ki hogyan használja, milyen konfigban. Gyári szála egy rakás ... volt és égetett. Most 2 mm lepkeszerű masnival egész jó, de a 2 nútot az aljában nem tömtem el....
Dream néven fut.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Sdi
addikt
Nem rossz, de mint írták, egy kicsit macerás lehet . Nálam valamivel nagyobb gőzt csinál mint a sima 0,2-es, de az ízben ill. a th-ban nem nagyon veszek észre különbséget / bár közel 30 év dohányzás után, nem vagyok egy ízlelő bajnok /. Szerintem érdemes kipróbálni, nem olyan drága cucc.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
TazLeacher
nagyúr
Nincs ugye Magnum. Erről mi a vélemény?
-
Telefunen2
csendes tag
-
ati2
őstag
válasz Telefunen2 #10266 üzenetére
Nem kell kihúzni szálat, inkább találd el a tű vastagságát. Nálam a gombostű vált be a V3-hoz.
Most meg az EVOD újratekeréssel szívok, a 1x3mm -es szál mellett még folyik, a 2x2mm-es már nagyjából jó, de enyhén szivárog ez is, a gyári tekerés meg nem folyt semmit.
-
Telefunen2
csendes tag
2. tekerésem. Maradtam az 5 menetnél, de tűre tekerve az legalább sokkal szebb lett. Amin változtattam, az az volt, hogy az üvegszálból kihúztam 2 szálat. Így ez most egészen jónak tűnik
-
Telefunen2
csendes tag
Így a 2. nap után nekem talán mégis jobban ízlik a V3 sajnos (melegebb gőz, nagyobb Th). Kár, pedig kényes egy jószág és ezért nem kedvelem
-
TazLeacher
nagyúr
Nagyon sokan el vannak tőle ájulva, nekem nagy változást nem hozott. Fémszövet csőre, üvegszálra könnyebb sokkal feltekerni a formája miatt, de én bekötésnél (mondjuk a Dripper SS esetében) hatalmasat sz*ptam pont a miatt, hogy lapos és nem kerek, állandóan kicsúszott a csavar alól. Eternity-n használtam, ott nagy változást nem vettem észre, de valószínűleg velem van a baj, mert szinte mindenki ódákat zeng róla. Tekerésnél a meneteket kb. úgy kell számolni ellenállás szempontjából, mintha egy 0,2-es huzal lenne.
-
ati2
őstag
Ilyen ribbon 0.3x0.1mm -el tekert már valaki? milyen?
-
Remus389
veterán
válasz agent_k #10260 üzenetére
hamar elfogy az a 300ml, multkor 200ml-t rendeltem, bő masfel honapig volt eleg
arra gondolok szerintem ez a szivozas az e cigivel el fog huzodni, illetve idő kell míg kialakul hogyan kerülhető meg(elérik hogy a feketekereskedelem felviragozzon, illetve külföldről csempesszek ide egyesek )
szóval literben vagy afelett érdemes most gondolkodni, két liter felett az meg azért nem jó mert egy idő után megposhadhat a lotyi, olyan másfél év után úgy tudom van rá esély, attól még el lehet szívni talán
szóval 1-2 liter közt kell tervezni
és úgy érdemes hogy 38-as alapot, abból 4-500ml, és akkor mindig friss 0-assal higitani, az továbbra is legális lesz, patikában is kapható ha más nem
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
4 nap alatt megjön külföldről kártya nélkül ugyanennyiért vagy olcsóbban.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Enton
addikt
Van itt valaki villanypára tag?
Jó lenne vele rendelni együtt, nem hiszem hogy 4 nap alatt megküldenék nekem a kártyát, hogy már használni is tudjam.
Szolnokiak előnyben."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Telefunen2
csendes tag
Elkészítettem első saját tekerésem, mérni nem tudom (csoda hogy nem csináltam rövidzárat). 3mm-es üvegszálat belepréseltem a V3 kazánjába és 5 menetet tekertem rá minden segédeszköz nélkül 0.16-os huzalból. Ahogy látom 6 kellett volna, illetve visszaolvasva érdemes segédtűt használni és hővel lágyítani a huzalt (kelleni is fog, 6 menet ekkora méretben nem lesz könnyű). Minenesetre első tapasztalatnak jó volt.
-
ati2
őstag
-
Remus389
veterán
válasz ithomas #10249 üzenetére
38-as PG alaplet az inaweratol (eleget egy jó időre. )
0-as fustbajnok lotyit az eliquidtolnem egyszerűbb bevásárolni előre jó pár hónapra, évre, mint aggódni meg gorcsolni?
alapvetően a nikotinos alaplebol kell bevásárolni, esetleg a nullasbol
aromat, alkatrészeket szerintem nehezen tudják tiltani
[ Szerkesztve ]
-
csakb
őstag
válasz ithomas #10249 üzenetére
Ezt szerintem még nem tudja senki, és ha lesz is ilyen megoldás, az jobb, ha nem nyilvános fórumokon terjed majd.
Érdemes bespájzolni pár hónapra (vagy még tovább, a nic-es alap fagyasztóban sokáig eláll), aztán majd közben kiderül, hogy mi lesz.
Szerk.: Laca 25%-os akcióval segíti a spájzolást (és nyilván a készletsöprést) hó végén: [link].
[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
Pár napja kaptam ezt az üzenetet a vepe42-től:
Úgy tudjuk, hogy igyekezetünk ellenére kormányzatunk nem hátrál meg és július 1-től a nikotinos e-liquid forgalmazást bűncselekménnyé nyilvánítja. Érdemes némi készletet felhalmozni, bár információink szerint egyes kedvelt hazai gyártók találtak megoldást a kellemetlen helyzetre és elérhető lesz továbbra is a nikotinos utántöltő egyes helyeken.
Lemardtam valamiről?
Melyik ez a hely, és vajon hogyan kívánják megoldani?Real eyes realize real lies!
-
Rico33
aktív tag
válasz Telefunen2 #10247 üzenetére
Akkor nem csak nekem tünt úgy, hogy az evod-ban valahogy lágyabbak az ízek.Bár most pihen, kicsit tönkrement, de jövő héten rendelek másikat
-
Telefunen2
csendes tag
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy az Evod-ba másféle lötyit töltöttem, így nem tudom a helix-el közvetlenül összehasonlítani. Érzésre több gőz de kevesebb íz, ugyanakkor lehet, hogy ezt a prime66 és az Ry4 különbsége okozza. Mindenesetre a külleme és a felépítése szimpatikusabb, úgyhogy elégedett vagyok
-
csakb
őstag
válasz Telefunen2 #10245 üzenetére
Ne húzd rá nagyon erősen a patronokat, akkor talán nem csúszik be. De ha mégis becsúszik, akkor legközelebb már tudod, hogy mit kell csinálni.
-
csakb
őstag
válasz Telefunen2 #10243 üzenetére
Egy erősebb tűvel, vagy szemöldökcsipesz hegyével kicsit kijjebb tudod piszkálni az akku középérintkezőjét. Próbáld meg azért, valszeg ez lesz a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Telefunen2
csendes tag
Megjött az Evod, némi huzal és üvegszál, valamint egy másik ego akksi. A problémám, hogy a régebbi, Evaporos króm egomon nem mutat semmi életjelet az Evod (a helix megy mindkét akksin). Az ego meneten amúgysem megy olyan mélyre (marad egy ~1mm-es hézag az Evod és az akksi között) a régi akksin, de az új akksin, ha nem tekerem olyan mélyre, akkoris megy. Talán a belső érintkező mélyebben van, de szemre nem lehet ez sem jelentős. Hogyan tudnám "kihúzni" ezt?
//Bár az is lehet hogy nem ez a probléma, ha a helixet csak annyira tekerem rá, hogy lötyög a meneten, akkoris működik
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Kulfoldi raktarba beerkezik, itthon forgalomba kerul. Nagy cucc...
Tegnap neztem lengyel rendelest 8e penz 300ml 26os 50/50 cucc 12esre utom fel tiszta vg-vel + aroma es maris 70/30 aranyu. )
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
csakb
őstag
válasz BandiHUN #10237 üzenetére
"Igazából ez tetű dolog.Kínából fele-harmadárú a hardver,lengyelektől félárú az alapanyag...iszonyatos,mit is tesznek zsebre egyesek."
Akkor rendelj Kínából, hajrá. Senki sem kényszerít rá, hogy ne tedd, és mást sem.
A tetű viszont alapvetően nem a boltos, hanem az EU-s, és a magyar vám- és adózási szabályok. Ha nagy tételben rendelsz, az nem fog átcsusszanni a vámon ajándékként, vámot, áfát kell fizetned utána. Ugyanakkor egy kereskedő nyilván nem karitatív tevékenységet folytat, és nem is fénnyel táplálkozik, szeretne valamelyest megélni, esetleg még üzletet is fenntartani itt-ott, alkalmazottakkal. Sokaknak ez meglepő lehet, de az ilyen móka pénzbe kerül. Nyilván nem tudja adni beszerzési áron a motyót. Cserébe helyben meg tudod tapogatni, elmagyarázzák; ha megveszed, akkor rögtön, vagy másnap már a kezedben van, és van garancia, meg support is a normális helyeken, nem is rossz. -
TazLeacher
nagyúr
10-15% modjuk simán megérheti a "sürgősségi" díjat, tehát 2 nap múlva itt van. Arról nem is beszélve, akik nem tudnak/akarnak kintről rendelni. Első rendelésre én is tőlük rendeltem, ha majd beállt a dolog, hogy mit/mennyit akarok rendszeresen rendelni, átállok külföldre. Most meg sürgős is volt.
-
csakb
őstag
Nekem nem kell magyarázni, nem véletlenül vásárolok én is az IW-től. Csak arra akartam rámutatni, hogy az E-smook (ha már felmerült, mint alternatíva) semmivel sem olcsóbb az EO-nál, hanem inkább még drágább is.
Egyébként nem rég csináltam egy kalkulációt mindenféle boltoknál, hogy ~800 ml 9-es alapléhez való honnan mibe fáj. Az EO 14-15%-kal drágább, mint az IW, ha a postaköltséget is nézzük. A Maximum Smoke meg 80%-kal, na az igazán drága.
-
BandiHUN
veterán
Minden drágább az EO-n amúgy,és ha szigorúan azt nézed,hogy mibe kerül a lengyeleknél az alapanyag...
Igazából ez tetű dolog.Kínából fele-harmadárú a hardver,lengyelektől félárú az alapanyag...iszonyatos,mit is tesznek zsebre egyesek.És még ebben benne sincs a gyártói és mennyiségi kedvezmény,csak mezei boltok.
Pont most írtam,hogy egyedüli magyar Hangsen forgalmazóként nem tervezik esetleg a nagyobb kiszerelésű HS leveseket,mert 10 mili egy ezresért 2 nap,nincs nikotinkedvezmény,és majdnem cigiár?
Kedves válasz:nem.
Logikus,amit csak TE árulsz,azt úgy csinálod,hogy NEKED legyen jó...kénytelen vagyok aromát venni az angoloktól,mert viszont HS aroma ott sincs...lehet én vagyok smucig,de Nekem a vapelés nem éri meg napi öccázé' akkor se,ha finom és egészséges...Külföldön meg volt 1 éve 50 és 80 milis HS lötyi is...csak azért most kivárok,hogy kockáztassak-e...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
csakb
őstag
válasz monosz #10231 üzenetére
Nem pénztárcabarát az EO?
E-smook: 100 ml 36 mg-os alaplé - 6299 JMF; 100 ml 0 mg-os - 721 JMF; 30 ml-es flakon - 220 JMF
EO: 100 ml 36 mg-os HS alaplé - 5980 JMF; 100 ml 0 mg-os: 720 JMF; 25 ml-es flakon - 90 JMF.A pénztárcád azt szereti, ha több pénzt vesznek ki belőle?
-
monosz
őstag
válasz kisgyerek85 #10233 üzenetére
Az teljesen rendben van,engem az alaplé minősége érdekelne,mert elég jó áron kínálják.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
monosz
őstag
válasz Remus389 #10230 üzenetére
Igen ezt már jelezted,csak a nyelvi akadályok.
Viszont az ecigionline-t is mondták,hogy ott is minőségi alapok vannak.Csak az már nem annyira pénztárca barát.
Köszönöm azért a tanácsot.Várok még,hátha használt itt valaki a linkelt lötyiből,és tud valami hasznos infót adni.
Más: Ma érkezett meg a Vamo SS,hát,le vagyok nyűgözve.A sima Ego-k hoz képest,ég és föld.Így,egy fél nap használat után,nagyon tetszik.
"örülünk Vincent?
-örülünk"A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
monosz
őstag
Üdv mindenkinek.
Alaplevet szeretnék rendelni,de nem tudom hogy ez,mennyire megbízható,és mennyire minőségi alap? Ehhez már elvileg csak aroma kell,és kész,vagy hogy is van ez? Elnézést az "idétlen" kérdésekért,de eddig csak előre elkészített (bekevert) liquideket használtam.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
ati2
őstag
-
MmDorian
őstag
ez mi a bánat ? kicsit nagyobb lenne, mace vindu lézerkardja is lehetne.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Rico33 #10220 üzenetére
Nekem rekordom kinabol rendelés csütörtökön, rákövetkező hét szerdán csöngetett a postás a cuccal. Csak néztem hogy ez hogy.
-
Rico33
aktív tag
Kipróbálom a Chinabuye-t, rendeltem egy akkut.Óra indul, nézzük az érkezést
-
TazLeacher
nagyúr
Adalékokat használ valaki az aromákhoz (pl.: MTS Vape Wizzard)?
-
csakb
őstag
válasz Csabi42 #10217 üzenetére
Szia!
Első használat előtt lehet, hogy ki kellene mosni az üvegszálat, meg kiégetni a tekercset.
Porlasztófej ki, szilikonsapit levesz, folyó, meleg vízben alaposan kimosod az üvegszálat, meg a kazánrészt. Pzs-vel megszárítod, az üvegszálból kiitatod a vizet, kazánt visszarakod szilikonsapi nélkül, rá az akkura, és párszor ráizzítasz 4-5 mp-ig, és fújod a tekerést. Amikor már nem száll belőle gőz, és nincs szaga sem, akkor OK, összeszerelheted, feltöltheted. -
Csabi42
tag
Sziasztok. A mini novánál a műanyag ízzel lehet valamit kezdeni? Nagyon zavaró....
"Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!"
-
Remus389
veterán
vettem laca féle fustbajnok alapot
maximum smoke féle epres aroma, menthol kristallyal izesitve, mmmm nagyon jó
majd ha megjön a 38mg-os PG nikotin, akkor ezzel higitva és a PG alapú aromaval higitva kb 60-40 VG/PG 6-7mg/ml lotyim lesz (szerintem a tökéletes az egyensúly és fustbajnok kozt van, olyan 60%VG 40%PG az a Szent gral
tökéletes
attól tartottam hogy büdös lesz a laca féle alap, de ugyanolyan mintha gyári laca féle lotyi
szóval jó.
-
törölt tag
válasz Daffni2 #10204 üzenetére
Egy munkatársamnak van és azért vette, mert szerinte ez hasonlít legjobban az analógra. Pár hónapig használta, még meg van neki, de régóta nem láttam nála sem, nem hogy a kezében, vagy használni egyáltalán.
Egy jó minőségű eGo-t máig használna, ebben biztos vagyok, mert eléggé technikai beállítottságú.
Szerintem csak egy drága 808-as, nem több. A patronok ára is az égben van. Ha mindenképpen cigarettaforma kell, akkor olcsóbb és jobb is van nála. Ha meg mindenképpen sok pénzt akar rá valaki költeni, akkor annak az áráért jó minőségű modokat is lehet már kapni, vagy dupla eGo készletet folyadékkal.
-
urbi73
senior tag
válasz Daffni2 #10213 üzenetére
6 Hónapja én sem hittem hogy letudok szokni E- cigivel .Nekem meg az EGO - Helix páros jött be akkor .Ráadásul 12 Mg nic lötyi helyett ,6 - os nic tartalmút küldtek . Lehet jobb is . Ma már nullásat gőzölök . Most én bámulok a kollégákra hogy mire képesek egy cigarettáért .Komolyan mondom amíg én is ezt tettem, fel sem tűnt hogy képesek esőben hidegben ,mindegy mikor stb kimenni dohányozni (Mindenáron ) . Akárki mint mond szó szerint irányítja az ember életét, részévé válik életünknek észrevétlenül . És itt a legnagyobb baj , majdnem minden dohányos azzal van hogy bármikor letudja rakni ,persze ez NEM igaz .Aztán ha egyszer mégis rá veszi az ember magát a leszokásra akkor jön a szembesülés hogy mégsem olyan egyszerű .Nagyon nehéz leszokni ,17 éve leszokott öreg kollégám azt monda hogy a mai napig rátudna gyújtani ,ez azért nem semmi .
-
-
addikt
Köszi, i16 - eGo V v2 párost használok.
E-Smoker G sorozattal szoktam le.
Egészen kielégítő mennyiségű gőz, jó íz.
A kérdezettet nem próbáltam azért kérdeztem hátha van valakinek tapasztalata.Sokan az ismerőseim közül a példámon felbuzdulva e-cigivel szeretnék megkönnyíteni a leszokást, viszont az a tapaszatalatom, hogy először mindenki ragaszkodik a cigaretta formához.
Én ilyen voltam, ezért használtam a GreenTech gyártmányát.
Teljesen kielégített.Most csak itthon pöfékelek néha, arra tökéletes az amit most használok.
"Aki ad,az nyer"
-
agent_k
őstag
válasz Daffni2 #10209 üzenetére
Amíg csak javaslat, addig megy a marháskodás. Ha rendelet lesz, akkor majd lesz türelmi idő és tovább megy a marháskodás. 1,5-2 éven belül nem lesz változás szerintem júli 1-hez számítva.
Amikor majd nagy nehezen csinálniuk kell valamit, akkor majd valami szervezett keretet csinálnak neki a mostani árak megháromszorozásával vagy négyszerezésével, jó sok adóval és ennyi
Továbbra is virágozni fog az import. A kevésbé rizikós történet EU-n belüli beszerzéssel, a rizikósabb meg EU-n kívülről. Egy az egyben a CD/DVD/SD/Pendrivos mutatvány jut eszembe. Menjen mindenki amerre lát.Bárminek az áráról:
Szénszálas mintázatú fekete bmw emblémát vadásztam a neten. Találtam az ebay-en 6500-ért előre, hátra, kerekekre és a kormányra is.
Találtam több magyar forrást is, de ott 20k alatt nem lehet hozzájutni.
Mi lesz? Természetesen ebay. -
fLeSs
nagyúr
válasz Daffni2 #10207 üzenetére
Nekem e-smoker mini duo csomagom van, az nagyjából ugyanez.
Arra számíts, hogy az akksi nagyon gyorsan lemerül (nagyobb slukkot nem is bír el), a patronok pedig hamar kifogynak (de újra lehet őket tölteni ha veszel e-liquidet). Ilyen áron inkább dupla ego szettet vegyél.szerk: ha nagyon ki akarod ezt a fajtát próbálni, akkor az enyémet eladom neked ennél jóval olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
addikt
AZ ELEKTROMOS CIGARETTA EGYSÉGESEN SZABAD FORGALMAZÁSÁT JAVASOLJA AZ EU EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA
May 25th, 2013„Bizonyított, hogy az e-cigaretta az ártalom-csökkentő stratégiák hatékony eszköze lehet, ezért lehetővé kell tenni, hogy szabadabban versenyezhessen a hagyományos cigarettával” a Bizottság indoklásából
Május 16-án tárgyalta az Európai Parlament Környezet, Egészségügyi és Ételbiztonsági Bizottsága az elektromos cigaretták egységes európai szabályozási tervét. A Bizottság a parlament elé terjesztendő végső javaslatában az elektromos cigaretták, patronok és folyadékok szabad forgalmazását előíró szabályozást javasol tekintet nélkül a termékek nikotin tartalmára.
A javaslat kitér arra, hogy szükséges megteremteni az egységes, minden tagállamra kötelező szabályozást és figyelemmel a termék ártalom-csökkentési hatásosságára egy minimális piaci regulációt ír elő. A gyártóknak, forgalmazóknak igazolniuk kell a termékek összetételét, azok tisztaságát, a nikotintartalmat és egy figyelmeztető üzenetet kell feltüntetniük a csomagoláson. A javaslat szerint a termék csak felnőtteknek árusítható. E szabályozási javaslat gyakorlatilag megegyezik azzal az etikai, forgalmazási kódexszel, melyet pl. a magyar e-cigaretta forgalmazók és importőrők egyesülete is megfogalmazott.Az EU államok túlnyomó többségében a termék ma is szabadon forgalmazható. Az egységes szabályozásra mégis nagy szükség van, mert egyes kisebb tagállamok a többségtől eltérően különböző mértékben korlátozzák az elektromos cigaretta forgalmazását. Az európai normákkal ellentétes joggyakorlatban élen jár a Magyar kormány, aki – kihasználva, hogy jelenleg nincs olyan kötelező érvényű EU rendelet, ami szabályozná e terméket – egy ötletszerű OGYI véleményre hivatkozva az elektromos cigaretta nikotintartalmú patronját és a nikotintartalmú utántöltő folyadékokat gyógyszernek tekinti, a forgalmazását pedig minden eszközzel tiltani igyekszik.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
csakb
őstag
-
addikt
Green Smoke-ot próbálta már valaki?
"Aki ad,az nyer"
-
urbi73
senior tag
válasz BandiHUN #10202 üzenetére
Nekem amit még az Egom -hoz kaptam töltőt már kétszer ment tönkre .Mind a kétszer szálszakadás volt .Volt is para az elején hogy most mi a fax van.Hiába volt mindenből legalább kettő ha töltőm csak egy volt. Viszont érdekes hogy amit nemrég szereztem két darab használt 1100 -es EGO sima akkut ,ez a töltő valamiért nem akarja tölteni ,levillog az akku mintha zárlatos lenne. Mérve 3,2 volt megvan benne ,0,2 es huzallal tekert helix -re tekerve is ugyan ez a helyzet . Talán 0,16 . os huzallal még egy próbát megérne ,de ezt majd csak valamikor ,.Most jól elvagyok az új szerzeményemmel .
-
-
BandiHUN
veterán
eGo-knál a lekapcsolásért az elektronika felel...és ezértis villog a töltő,az elektronika lekapcsolja a töltést a celláról,és úgy vizsgálja.Cseles dolog,mert az öregebb akksik is így telitölthetők,mert ha a belsőellenállás nő,ami ugye veszteség,az áram alatti mérés egyre nagyobb feszt mérne emiatt,és egyre kevésbé töltené tele az akksit a töltő,ez ezért van.Üresben méri,és nem foglalkozik vele,hogy mondjuk már 1 tized volttal többet kell az akksira kapcsolni,hogy telemenjen.Ezértis ad ki a töltőfej nagyobb feszt.
Viszont vannak eGo-ból,főleg a régebbi akksikból viccesek...pl.amin világít a gomb a töltés alatt végig...és ez becsapja a töltőt,mert az csak az áramot érzékeli,hogy vesz az akku töltést,ami tele van,DE a LED pár mA-es árama megmarad...sajna töltőfejből is van sok,ami nem az igazi...jelenleg van itthon ÖTFÉLE elektronikás 420mA-es töltőm,ebből műszerészként 2 fajtára mondom,hogy korrekt...igaz így,hogy az akksi kapcsolja lemagát,végülis a többi is megy...de nem az igaziak,jellemző az egyszerűbb felépítés miatt a merült akksinál az 500mA feletti árammal kezdés ezeknél,és a 4.2V környéki akksinál a durva áramcsökkenés,ez nem "védelem",hanem mert gagyi...van olyanom is,ami egyszerűen nem képes a visszajelzős akksijaim emiatt 100%-ra tölteni,mert 4.2V-on az akksi ledsoros kijelzője többet kér,mint a töltőáram a töltés alatt "csendes" akksit teletőlti.
Másik káros mellékhatás,vagyis inkább kényelmetlenség,hogy a félig telt akksit is majdnem annyi ideig töltik ezek,mint más töltő az üreset,mert 4V felett már csak 200mA áramot adnak...
A jó töltő tömi az akksit a 420-al akkoris,ha üres,akkoris ha majdnem teli,és ez is az igazi.A cellás töltők is ilyenek...jellemzően 4.15V fölött szokott csökkenni kicsit az áram,de ez is csak biztonsági.
Egyébként a csepptöltés pár mA-el nem mondható károsnak...csak épp nem szükséges.Hőt minimálisat termel,de jobb azért egy éjszakánál tovább semmit nem tölteni.Fosni se kell,bármilyen cigiakksi elvan 2-3 hetet 100%-on,nem kell rátöltögetni,nem is ajánlott.Lemerülten nem szabad eltenni...50% felett már nem gond.Nomeg nem hagyni ellustulni,pár hetenként érdemes lemeríteni és feltölteni,mert pl.fél év alatt tönkremehet álltó helyében,18350 cellám ment így el,fél év kutyabaj,napi töltés...aztán hanyagoltam a modot,és kapott 18650-es cellát,ha már van hosszú hüvely is...és a tele akksi két hónapmúlva szivárogni kezdett elég szépen,egyik napról a másikra.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
csakb
őstag
válasz wwenigma #10188 üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztési idő.
"LI-Ion akkuknal elektronika nem engedi a túltöltés mondhatni a túltöltés mondhatni kötelezően benne van vagy az akkuban vagy a töltőben."
Sajnos van olyan töltő, ami szivárog pár, vagy rosszabb esetben pár tucat mA-t a töltés végeztével.
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest