- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Aktív témák
-
Remus389
veterán
nyílván kicsit viccesen írtam, kb 100 gramm sárgaréz nem ér olyan sokat, talán pár száz Ft-ot
mondjuk a sárgaréz tudtommal értékesebb mint a vörösréz
ha végleg kuka, akkor még jöhet egy kis kárpótlás
egy mod akksiban, mondjuk a cellák ugyan nem, de elektronika, menet, tűzgomb hasonló dolgok elromolhatnak, ha mégis ilyen történne valakinek a etnájával, honnan lehet bele elektronikát venni? egyáltalán lehet? gondolom akkor meg forrasztani is kell, meg szét szedni meg minden
lehet jobb akkor már venni egy újat(pláne hogy kb 7000-8000Ft) főleg ha már kiszolgált, akkor marad a méh
[ Szerkesztve ]
-
tomy_cz
senior tag
Debrecenben van ecigibolt?
Egy két számomra ismeretlen kazánt szeretnék kipróbálni, feltéve ha lehet ilyet...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
porse
őstag
válasz Remus389 #10897 üzenetére
Az a vörös.....
__
Fullra merítettem a itaste v3 at először, 320~ jó slukk lett belőle, 4.0v környékén. A halmizereim amit 2.0-2.4 nek hittem jó ideje, azok 3.2-3.4 esek Pedig mindig 4-5 tekerés plusz a lelógóak.. Az evod király, tényleg jól szelel, túl jól is, az egyik lukat néha befogom, úgy jobb. egon is jól megy, nem folyik. Persze érdekes lesz majd felújítani...
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
Remus389
veterán
ezért mondják sokan hogy a stainless steel valtozatut kell venni hisz az nem kopik le
hogy fog kinézni a tied 2 év vagy 3 év múlva? undorító lesz
interstate 76: igazad van a 24-es tényleg felesleges, én 2*10ml-t. vettem de a végén már higitottam, kipróbálni viszont ki lehet
a 18-as akkor jó, ha nem akarunk ragyujtani, az jöhet viszont
a 6-os nem elég viszont, napi 1 dobozrol, 12-es az első pár hónapban legalábbis
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
24-est szerintem teljesen felesleges rendelned, ne mérgezd magad nikotinnal, ha nem muszáj! A 24-es erősség azoknak is elég, akik piros Marlborót tesznek le az e-cigi kedvéért, szerintem neked simán elég a 12-es erősségű lötyi (én a helyedben még 18-asból is csak nagyon keveset rendelnék). Ami nem ártott volna, az az, ha tényleg varivoltos e-cigit veszel, mert ha gyenge, akkor azt 0,1 voltonként feljebb tudod tekerni, és máris megúszod a dolgot kisebb nikotinbevitellel (igaz, magasabb feszültségen kicsit több lilquid fogy, de nem sokkal), amit te vettél, azon meg - ha jól emlékszem - csak 0,6 voltonként lehet állítani.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Izzé
őstag
válasz tomy_cz #10883 üzenetére
Csak forgalmazni tilos, használni nem.
Fastteches Vamo v2-ről egy kis negatívum: Feketét rendeltem és ahol fogom (melegben izaad a kezem) már két hét után kezdett lekopni a fekete króm. Panasonic ch-s 2250mAh-s akksiból kuzinnak egy a táskában szétfolyt. Egyelőre ennyi, a kopást én lekakilom, nem bálba megyek vele, de gondoltam inkább leírom hátha valakinek fontos lehet!
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
nem marhaság, még egy 6-ost is vehetnel ha belefér
kell egy gyümölcs(pl fekete afonya ), egy dessert (csoki, muffin, rago ), vagy mogyoros
szóval legyél tisztába az erosegekkel illetve hogy inkább a gyümölcs vagy a dessert (én szeretem mindkettőt )
rosszat nem is szívtam, max a dinnyes, az epres volt kicsit csalódás meg a kávé
ja és ne Kínából rendelj, egyrészt a vám, másrészt a minőség miatt
maximum smoke -tól lehet
jobb ha az elején kitapasztal az ember 1-2 dolgot, pl 24-esbol sokat nem szabad szívni, fejfájás lehet a vége(enyhe nikotin mérgezés ), az ütős
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tomy_cz #10883 üzenetére
Kb. ki fogják venni a csomagból, ha vámra kerül, bár mostmár papírod van róla hogy személyes fogyasztásra vásárolod és az nem tilos.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
opr
nagyúr
válasz Remus389 #10882 üzenetére
Hmmmmm. Lötyit még nem rendeltem, de akkor lehet az lesz, hogy:
Úgyis 3*10ml-t akartam elsőre, egy kipróbálás erejéig, lehet akkor majd az lesz, hogy lesz közte 12-18-24-es, és meglátjuk, melyik jön be a leginkább. Vagy ez nagoyn nagy marhaság?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
tomy_cz
senior tag
Berendeltem én is a fasttech-ről a vamoss-t, szinte ugyanazt mint Xero. Dobtram hozzá 2x30ml lötyit is (12mg/ml), szerintetek mennyire gáz a lötyi miatt a vámolás, vagy ellenőrzés a mai helyzetre való tekintettel?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
opr
nagyúr
válasz Remus389 #10880 üzenetére
Hát, attól függ:
6-8mg-osat szívok áltlaában, ami így alakul:Egy átlag laza hétvégi napon: ~0,5-1 doboz
Egy átlag napon olyan ~1 doboz
Ha felidegelnek a melóhelyen, akkor elmegy néha 1,5 doboz is (de ahhoz nagyon fel kell idegeljenek)
Ha iszok, akkor simán elmegy 1-2 doboz is egy este alatt akár, alkohol mellé nagyon csúszik."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Remus389
veterán
mennyi "rendes ". cigarettát szivsz?
ha 1 dobozzal, akkor legalább 12-es folyadékot vegyél, ha nagyon rá vagy szokva 18-24-est (én 24-est is vettem jó az már durva, de 18 még belefér )
a 6-os elsőre gyenge lehet, inkább akik kocadohanyosok azoknak jó
ja láthatod mennyivel olcsóbb ha magadnak kevered, de nem art kipróbálni pár gyári levest
meg lesz flaskad is
és a következő lépcső hogy vesz az ember tomenyebb nikotinos alapot (38-50mg/ml ), és felhigitja
úgy még valamivel olcsóbb, de első kevereshez inkább kész alapot, mondjuk 12mg mentholos inawera, az jó, vettem én is olyat, a menthol kristály az tutibb szerintem, jobban "hűt "
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Rico33 #10876 üzenetére
akkor nincs 50km-es körzetedben patika
szerintem úgy kérd hogy növényi glicerin, a menthol kristályt is lehet nevén nevezni
első patikában adtak
ne kristályos meth-et mondj (tudom gyenge poén)
fecsit szvsz nem adnak, de ha van egészségügyis ismerősöd, akkor hoz
fecsi szerintem nem szükséglet, én 100ml-t alapot szoktam kikeverni egyszerre (1/4 PG 38mg alap+3/4 0-ás alap+2 kávéskanál menthol)
utána ezek egy részét vagy az egészet betöltöm megtisztított 10ml-es flaskákba és csepegtetek
de olyan is volt hogy 100ml-hez csepegtettem 10 szeres aroma mennyiséget
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz Rico33 #10876 üzenetére
Ja, hogy ez kivételesen nem ingyenpostás móka. Igazából még akkor is bőven megéri kategória, csak érdemes egyszerre a lehető legtöbbet megrendelni és kész.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz Rico33 #10874 üzenetére
100ml kevesebb, mint 4 ojró?! (a 6mg-osat nézem, állítólag közepesen erős bagó után az a megfelelő)
Hát, ez enyhén szólva durva ár, köszönöm, megy is bookmark-ba!Remusz911: ilyen mentolkristályt vagy mit honnan lehet beszerezni? Valszeg nagoyn béna vagyok, de az istennek nem találom.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Rico33
aktív tag
-
Remus389
veterán
szerintem jól döntött
amit te linkeltel az 1 db 800-as, ő meg kevesebb pénzért 2*1300-ast kapott
oké kicsit egyszerűbb, nem csicsas vagy precíz, de olcsóbb és több power
úgyis, 4.2 voltra is lehet állítani, igazából leggyakrabban azon használja az ember
mondjuk ha két spinner lett volna kicsit több pénzért az lett volna a tuti, és mondjuk Evo D-vel
de szerintem jó az amit vett
vagy legalábbis árában van mindenképp, engem mondjuk már zavarna a spinner után a 3 allasos feszultsegallitas, de kezdonek király
rico33: vagy tesz bele menthol kristályt, az is filléres dolog (tiszta menthol növényi kivonat ), sőt extra mentholosra is lehet belőni
[ Szerkesztve ]
-
ati2
őstag
válasz Hege1234 #10872 üzenetére
Nyugodtan pattintsad szét, nem sérül! Csak mindig valamelyik pontozásnál nyomjad a közepét, a két végét meg ellentétes irányban.
Akkor van gond inkább, ha hossz irányban próbálod kihúzni. Amit elsőre fogóval szedtem így szét, annak kicsit lóg a csöveMeg mindenképp tekerd szét a szálat, hogy ne legyen sodrott a résnél, mert attól is folyhat. És inkább egyben fogasd össze, ha több szálat használsz, ez a fedőszálas megoldás nem jó semmire. Csak fojtást ad és könnyeben éget. Meg kiégetni sem lehet tőle normálisan.
Délelőtt épp újratekertem 3mm + 1,5mm -es puha szállal egyben, még nem folyik -
ati2
őstag
Jó régi tesztek lehettek, de legalább nem volt drága Egy [Itaste VV]-vel jobban jártál volna. A patron kezdésnek jó.
-
Remus389
veterán
nem rossz döntés, hisz változtatható feszültségű, bár csak három lépésben, úgyis 4,2-n fogod tolni
ez jó kezdőszett, anno én sokkal rosszabbat vettem drágábbért
szerintem már most kéne nézni lötyit, mert az is idő míg megérkezik
aztán idővel, ha tetszik a dolog, lassan ezt-azt veszel, pl egy Kanger T3S vagy evo D egy fokkal jobb gőzt csinál
esetleg egy spinnert... (szabadon állítható 3.3-4.8 voltig)
idővel, ha bejön, de kezdésnek ez jó
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz Remus389 #10865 üzenetére
Netes teszteket olvasgatva végül ezt rendeltem meg. A terv annyi, hogy kipróbálásra, első 1-2 hónapra jó ez, aztán meglátjuk, hogy van-e igényem komolyabbra, vagy nem. IIlletve rendeltem még hozzá egy ilyet is, szintén mert jót olvastam róla.
ati2: engem inkább a gyümölcsös ízek (meg a menthol) vonzanak, vizipipában is azokat szerettem a legjobban, ráadásul az analógból is mentolosat szívom. Dohányízt csak a szivarnál szeretek, de azt kizártnak tartom, hogy egy e-cigi tudja nyújtani, vagy akár csak megközelíteni. Annyira nem gáz, 2-3 havonta egy szivar belefér az e-cigi mellett is ^^.
Jelenleg MS eper, alma vagy körte, mentol lesz szerintem az első körös rendelés, 10-10-10ml kezdésnek, aztán majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
az american toacco-t nem próbáltad a maximum smoke-tól?
bár nem olyan cigi ízű, de szvsz jó nagyon
aki a analóg cigaretta érzést szeretné szerintem, amiket írtál+vatelines patron és legyen kb 12 mg/ml
szerintem az közelítheti meg a legjobban, a vatelines patron a kulcs
talán füstbajnok alap
-
ati2
őstag
A gyári és a kevertnél is nagyon mellé lehet nyúlni ízben. Nincs két egyforma aroma, hiába ugyanaz a neve. Ráadásul minden gyártó, vagy aroma termékei közül max 50% jóízű. A dohány ízek kritikán aluliak, így kb 30 fajtát próbálva (Hanseng, Dekang, USA-Liquid, iw normál, iw tino labs, FlavourArt).
Ha kell az analógos dohány íz, akkor aromában a [FA Dark Vapure] és a [FA Perique-black] az ver mindent, kivéve az USA-Liquid The Real szériát (valódi dohány kivonatos volt). Sajnos ezt a céget felvásárolták és megszüntették már.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
készüléket már választottál?
ajánlom a vision spinner 1300mah (7000ft)
Kanger T3s (1700ft)
töltő (1200Ft, figyelj hogy 420 mA legyen és ne 0.2A!, akkor ne vedd inkább meg hisz baromi lassan tölti az utóbbi)ezek jók kezdésnek, bár ha teljesen átszoksz úgyis fogsz venni még egy akksit hogy amíg töltőn van tudjál vapelni(akár kisebbet)
esetleg egyből vehetsz etnát, de akkor más patront vegyél(pl protank, ami nem a legjob de illik hozzá)
de érdemesebb azzal kezdeni amit írtam, hisz előszőr meg kell szokni ezt a méretet, elsőre egy etna súlya és mérete, szóval elveheti a kedvet
mindezeket az óbudai vape42 boltban megveheted, eurocenter földszint, aromát is lehet(nincs közöm hozzá, de jók az eladók)
ja de most látom, már rendeltél szettet, mindegy milyet?
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz Remus389 #10863 üzenetére
Nem nevetek rajta, nyilván egy idő után készre evertet dobni a kidobott pénz kategória, de pont azért, amiket leírtál, egyelőre kész lötyivel szeretném kezdeni. A ciginél így is mérföldekkel olcsóbb, egyelőre nekem ennyi elég
A keverésben elsősorban engem is az motivál, hogy saját ízlésre tudjam szabni a dolgokat, ne az előre gyártott mintából kelljen válogatnom. Ínyenckedek egy kicsit, hamár főzni nem tudok, legalább a bagómmal
-
Remus389
veterán
mindenképp érdemes készre keverttel kezdeni, hisz lesz viszonyítási alapod, tudod milyen a "jó"
illetve a kiürült flaskák jól jönnek majd, ha magadnak kevered, abba beletöltöd a saját keverést
de tény, míg egy készre kevert 10ml, 1000-1200Ft, ha nagyon gazdaságosan csinálod a keverést(nagy tételbe veszed nikotinos alapot és nullásat), akár 120Ft is lehet, 120-200Ft/10ml
ezen lehet nevetsz, de ha felszorzod egy évre, akkor 70-100.000 Ft-ot is spórolhatsz ha keversz magadnak egy évben, ahhoz képest
ráadásul akár teljesen egyedi lötyiket csinálhatsz, mondjuk mint amit én fogok, áfonyás-muffin, mogyis-muffin, csokis-mogyi
epres-menthol stb
tehát ha magadnak kevered, fillérekből megúszod az e cigizést, és azt mondom, nem rosszabb, sőt már-már jobb mint az eddigi etalon Laca féle készre kevert(persze saját ízlésem alapján), sőt dekang-nál sokkal jobb a sajátom
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Neked is köszi a tanácsot, észre se vettem, hogy nem csak egy válasz jött ^^
Könnyen lehet, hogy végül ezt a módszert fogom követni ha egyszer belekezdek, alapvetően precíz ember vagyok, szakmámhoz is ez kell, nem szeretem a sacc/kb megoldásokat, ráadásul az ideg rázna, ha egyszer sikerül egy nagoyn jót csinálni, és nem tudom megismételniMax.Smoke/nyerészkedés: őszintén szólva amíg finom, nem igazán érdekel, mennyit nyer rajta. Így is sokadáron van a cigihez képest, nekem ennyi elég.
-
csakb
őstag
válasz wwenigma #10860 üzenetére
Szíved joga. Én magamnak is keverek olcsón, de venni is szoktam olyat, amit nem tudok magamnak előállítani, de jó, és szeretem. Kezdőként nekem elment volna a kedvem, ha rögtön házi kevergetéssel indítok.
(#10859) Remusz911: Bocs, hogy tanácsoltam én is valamit. Nem, főzni nem patikamérleggel szoktam, de ha 5 ml-be cseppentek, nekem nem mindegy, hogy 1, vagy 2% lesz, ha véletlenül megszalad, 100 ml-hez pedig nem kell tucatjával számolgatni a cseppeket.
-
wwenigma
Jómunkásember
Bocsi de inkabb a zsebembe - vagy a kollega zsebébe - maradjon az a 6-800ft különbség...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Remus389
veterán
jaj nem kell ez
gumikesztyű, injekciós tű, desztillált víz, mintha droglabor lenne
érzésre kell, és mi van ha 4,5% helyett 4,8% lesz az aroma, elárulom, semmi, kicsit intenzívebb lesz az íz, de észre sem veszed, így is finom úgy is finom
rántottát is úgy csinálsz hogy 20 gramm só a patikamérlegen, 15 gramm bors, 5dkg hagyma stb
érzésre kell, mint egy jó szakács
megveszi a 12mg-os egyensúly alapot, és beltölti az ajánlott aromát, ennyi
csak ne "sózza el", vagyis maximum smoke-os aroma kb 5%, baker flavor max 2%
ha a rántotta kicsit sósabb az nem baj, vagy több benne a kolbász...akkor is jó, ha jó az alapanyag
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz Remus389 #10855 üzenetére
Ok, köszönöm!
Még gondolkozom rajta, hogy elsőre vegyem vagy csináljam, de szerintem megfogadom a tanácsod, és elsőre készen veszem, elég lesz az e-bagó dolgait megszokni, aztán ha azzal megvagyok, lehet kísérletezgetni
-
wwenigma
Jómunkásember
Csak hoyg igazad legyen - ha magadnak kevered, max 200ft/10ml a lötyi.
-
Remus389
veterán
hát elsőre jobb ha veszel magadnak, ha van nikotinos(én is így kezdtem)
attól is függ mennyi a pénzed
a keverést pedig...
inawerától asszem lehet venni 12mg-os alapfolyadékot, amibe aromát kell csak csepegetetni és kész is
tehát veszel mondjuk 2*100ml 12 mg/ml alapfolyadékot(50-50% pg/vg), és veszel mondjuk a vape 42-től két aromát
menthol kristályt is megpróbálhatod
nem nagyon kell semmilyen plusz felszerelés egyébként, letekered a kupakot és beletöltöd a 100ml-be 2ml aromát és esetleg hagyod pihizni, nem nagy kaland
utána lehet úgy ahogy én ha belejössz
[ Szerkesztve ]
-
csakb
őstag
Nem ártanak 10 és 30 ml-es flakonok (de akár nagyobb is), valamint 1-2 ml-es, és mondjuk 20 ml-es fecskendő, esetleg pár vastagabb injekciós tű. Ezen kívül türelem kell hozzá, meg idő, és kísérletezés.
Először mindig kis mennyiséget érdemes keverni (én max. 5 ml-t szoktam), és ha megfelelő pár nap-hét után, akkor amennyi jólesik.Szerk.: fecskendővel sokkal pontosabban tudod beállítani a százalékos arányt, mint csepegtetéssel. A cseppméret függ az aroma összetételétől, a hőmérséklettől, a lyuk méretétől a csepegtetőn stb.
Nem árt egy egyszerű dripkazánt is beszerezni a kóstoláshoz.
Kezdetnek vegyél készrekevert levest (a MS szerintem nagyon jó, de majd mindjárt jön a szirénázás a nyerészkedésről), és közben kezdj kevergetni.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz Remus389 #10848 üzenetére
Keveréshez kell valami extra-felszerelés otthonra? (Extra -> ami nincs meg egy tök alap konyhában)
Ebben a hónapban fogom elkezdeni az e-bagót, perpill a szettre várok, és nem tudom, hogy vegyem a löttyöt pl. max.smoke-tól, vagy keverjem magamnak otthon.
-
Remus389
veterán
a protank szerintem nem jó döntés, azt mondják, éget, szörcsög, maga alá csinál
nem jobb mint egy kanger t3, csak csicsásabb
én akkor már egy ehhez hasonlót vettem volna, ez jobban passzolna [link]
jó nem azt mondom hogy rossz a protank, de itt a fórumon, ill az eladó se volt oda érte (pedig ő végigpróbált szinte mindent)
[ Szerkesztve ]
-
ati2
őstag
válasz Hege1234 #10829 üzenetére
A 2x2mm-es az nem 4mm. A 1x3mm-es szálnak kb 3x2mm-es felel meg átmérőben.
Szétszedés: Csak nyomd az egyik pontozás irányába a cső végét, mintha egy ropit törnél kettéÉn is szívok még a felújítással, mert a puha szálak nem jók a BCC-be, állandóan folyik, amikor megmelegszik a lötyi a tankban. A gyári üvegszál az nem csinált ilyet nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #10847 üzenetére
rosszul modtam mert úgy a jó ha berakod a kb 22% nikotinos alapot és rányomod a kb 2ml aromát(ha 100ml-t keversz persze, 2%), és utána a többit, így az aroma a középen lesz nem a tetején fog úszkálni, jobban elkeveredik, könnyebben
esetleg a menthol kristályt is ekkor
kb egy ml így olyan 16-18Ft-a kerül, tehát 10ml 160 Ft, jobban megéri keverni
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #10845 üzenetére
tehát inawera 38mg PG alap (20-22%), a 100ml üveg kb negyedéig, illetve attól kicsit kevesebbre (kb 7-8 mg/ ml lesz a végtermék)
Laca féle füstajnok 0-as 86-88% (legközelebb 100% VG lesz), majdnem teli az üveget
Baker Flavor Muffin 2% körül (legközelebb némi fekete áfonyával bolondítom)
és plusz patikából vehető menthol kristály, hát 100ml-hez két kávéskanálnyi, hogy th-sabb legyen
összerázni mint egy koktélt, ha van rá mód levett kupakkal szobahőmérsékleten állni hagyni pár napig(de frissen is jó), én úgy szoktam hogy kapjon levegőt, tehát annál több ne legyen ahol összeszűkűl már az üveg
kitölteni kisebb üvegekbe(használt kimosott flaskák jók), hogy könnyebb legyen kezelni vagy szállítani
és kész! imádom
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
hú ez a baker flavour (vape42) muffin, valami fergeteges
4 csepp 10ml-be és annnyira jó (elég lett volna a 3 csepp is annyira tömény de sebaj)
van még fekete áfonya is, az is jó
a terv az 2 csepp muffin, egy csepp fekete áfonya, az eladó ezt tanácsolta
fekete áfonyás muffin
hát ez veri nálam a laca féle mogyit is, most már azt mondhatom eljutottam arra a szintre keverésben
[ Szerkesztve ]
-
ati2
őstag
Samsung Igaz én a INR18650-13Q -t használom nem a 20Q-t. De izmosabb, mint a pana CH.
Amúgy a csomagolás ugyanaz, szabvány átlátszó műanyag tok a 18650-eseknél, ha párban van
Azt a ICR18350-et meg felejtsd el, AW vagy Efest IMR ami jó belőle, de ezeket nem láttam a fasttech-en. -
ati2
őstag
válasz tomy_cz #10838 üzenetére
Csak sima ICR aksiból van védett, de azt meg nem érdemes használni mod-ban, nem ad le elég áramot.
Az INR, IMR és egyéb nagy amperes aksik nem pukkannak, azért nincs belőlük védett.
Ez a hibrid CH-s pana elég jó, kapacitásra belemegy 2300mAh, de 3,6V alatt kicsit ez is kezd gyöngülni, a samu INR Q széria jobb vamoba. -
Xero
nagyúr
Én is erre jutottam.
Viszont dealextreme-ről most nem rendelnék töltőt, mert mire az ideér megöregszem.
(#10840) csakb: Na most akkor Pana vagy Samsung aksi? Nyilván Panával van normálisabb csomagolás is, ami annyira nem szempont, de na.
A kuponos kérdés pedig továbbra is él. Eddig csak az aksira találtam minimális kupont.
[ Szerkesztve ]
-
ati2
őstag
Inkább darabokban vedd és akkor minden jó (kb 60$):
[Samsung INR18650-20Q]
[Vamo V3 SS]
[Nitecore I2] vagy [DX Soshine SC-S7] (ha gyors töltő kell)[ Szerkesztve ]
-
tomy_cz
senior tag
-
Remus389
veterán
válasz kisgyerek85 #10834 üzenetére
na jó de ez nem stainless steel
érdemes rozsdamentes acélt venni hogy szép maradjon
-
Xero
nagyúr
válasz kisgyerek85 #10834 üzenetére
Igen ezt nézegettem.
Az ilyen finomságok miatt dobtam be a kérdést.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Kezdem meggyőzni magamat a Vamo V3-ról. A kérdés már csak az lenne, hogy melyik csomagot érdemes megvenni a Fasttech-től? Töltőt nem találtam a háznál, szóval az is kell úgyis. Van itt minden féle 5 az 1-ben és több csomag.
Azt is látom, hogy már két rövid közdarabbal küldik.Szóval most ott tartok, hogy Vamo V3 6 az 1-ben csomag és Samsung 18650-es aksi pár pluszban.
Nem igazán látom át a csomagok közti különbségeket perpill, szóval egy megerősítés jöhet. Ha van fasttech kupon azt se tartsátok magatokban.
-
Sdi
addikt
Nem csak az aksin múlik meddig tart ki, nagyban befolyásolja a patron/kazán is, mekkora áramerősség szükséges a "megfelelő" működéséhez.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
MmDorian
őstag
ha valaki aromán gondolkodik, nyugodtam próbáljátok ki az új vape42 által forgalmazott cumót. lime, eper, dinnye. szerintem zseniális.
más. valaki jutott már közel a babilon ízéhez ?
-
Hege1234
addikt
nekem van egy régi itaste-em ez még olyan hogy menettakarónak a menetei sincsenek rajta
kb egy éves de bírja a 280 slukkot 2.2 ohm os-t tekerek és 3.3 -on hajtom
és minden slukkom szép nagy gőzt csinálés van egy vv3-as om is ez nincs 1 hónapos
370 slukkot bír ez is 2.2 ohm 3.3
alap 6W-on filmnézéskor ezt is csak oldalra lehet fújni
különben nem látom a filmet : )én nagyon megvagyok velük elégedve
ezekkel használom:
oxy gain mini bcc
vision v3a mini bcc viszont csinál szörcsögéseket
laca féle növényi glicerinnél az a tökéletes amikor egy fedőszálat kiszedtem belőle2. mini bcc-t használom füstbajnokos lötyikhez nahh itt szokott szörcsögés lenni
pedig itt 4mm-es üvegszálat tekertem (2x2mm)
lehet a tetejére kellene még raknom fedőszálat ?
(ha nem lenne olyan rohadt nehéz szétszedni már ki is próbáltam volna
de gondoltam inkább megkérdezlek titeket)[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Most akartam beírni, hogy lehet, hogy túloztam, de látom, közben itt is a tényszerű cáfolat: durva használat az iTaste-en is kifoghat! Mondjuk fura, mert én pl. tegnap már kora délután elkezdtem iszogatni és láncgőzölögni egy kellemes kis pincepartyn kb. hajnali 2-ig, de még most is zöld az akksim, pedig tegnap délelőtt volt utoljára töltőn. Azt mondjuk nem tudom megmondani, hogy hány ml ment el, mert többször is patront cseréltem, ill. még annyi hozzátartozik a történethez, hogy ma alig szívtam.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Enton
addikt
válasz interstate76 #10825 üzenetére
Hát ez megintcsak emberfüggő.
Én az elmult egy évben már 1 doboz marboro flavor note (3/0.2/4) tehát 2 mg nikotin per szál egy hét alatt, az is inkább hétvégén.
De 2 hónapja van meg az itaste VV és úgy 7 napból 3x töltöm egy nap alatt kétszer is.
4.2 volt és fölötte használva.
Nadehát füstölögni jó, főleg ilyen finomságokat. Nagyon élem ezeket az ízes gőzöket, dohányosoktól frászt kapok, száomra száraz semmilyen izük nincs nem hogy analóg cigi ize.
De pont ezért is lett a két kis 650-es kis ego, hogy ha semmiképp nincs töltési lehetőségem akkor se maradjak gőz nélkül.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
monosz
őstag
válasz tomy_cz #10822 üzenetére
Lehet nagyot mondok,de kis tulzással,életfogytig.Nem nagyon tud mi elhasználódni a fémszöveten,max az ellenállás huzal "öregszik" szakad,ég el.Nyilván új tekerésnél,ajánlatos újra oxidálni,a rövidzár,ill. a menet zárlat miatt.
Én még eddig nem tapasztaltam semmi hanyatlást,gyengülést íz,ill.Th téren.
Macerás "jó"-ra megcsinálni,de ha sikerül,akkor nagyot ÜT. Kis gyakorlással,kisérletezgetéssel bele lehet jönni,és akkor kb.5 perc a felujjítás.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
tomy_cz
senior tag
Provape-en van ebből az AW-ból. Rendeltetek már innen? Szállítási időt tudtok nagyjából?
(#10823): Azt elhiszem.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
tomy_cz
senior tag
válasz monosz #10820 üzenetére
a fotóért.
(#10819) Sdi:
Ez így elég soványka, még eldöntöm...egyelőre lehet, hogy kisebb akkut rendelnék hozzá, mert még ezzel is nagyobb/szélesebb lesz az ego-tól, és hozzá kell majd szokni..(#10817) monosz:
Meddig tart az oxidálás ezeken a fémszöveteken? Mármint mennyi ideig használható egy fémszövet? Ha romlik a oxidáció a használat során, akkor hogyan nyilvánul meg? Ízben, gőzben rosszabb lesz?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
csakb
őstag
válasz tomy_cz #10818 üzenetére
Trustfire, Surefire, Akármifire ICR-t én annyira nem erőltetnék, nagy a belső ellenállásuk. Inkább IMR összetételűre vadássz. Az 1200 mAh tutira kamu. Sdi linkjén szomorúan látható, hogy az Efest is kamuzik rendesen.
Az AW IMR-t istenítik a leginkább, de nem olcsó, meg itthon nem is egyszerű hozzájutni. -
Sdi
addikt
válasz monosz #10817 üzenetére
Aki egy kicsit szeret szarakodni vele, annak szerintem is nagyon megéri , ez a kedvenc.
tomy_cz
Nincs nálam az 1100-es aksim, de a vamo 18650-es módban jóval hosszabb, 18350-ben talán hasonló.
Nem valós az 1200.[ Szerkesztve ]
-
tomy_cz
senior tag
Ez is jó lehet a VamoSS-hez? Mennyire lehet valós ez a 1200mAh?
Egy ilyen elvileg egy napig kibírná nekem a VamoSS-ben, és így a magassága majdnem ugyanaz lenne, mint az eGO Spinnernek...ha jól számolgatok..
Valaki nem lőne egy fotót amin rajta van egy ego akku (1100mAh) + egy vamo ss? Az arányok miatt kívácsni lennék.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
monosz
őstag
Ez valóban igaz!
Én amit kaptam "gyárilag" a Cobra-hoz fémszövetet,azt nem lehetett (bírtam) oxidálni. Akár hogyan próbáltam,vezetett a szövet,és az Ohm-ikus ellenállása mindig változott.A Vamó is szenvedett vele,sokszor rövidzárnak érzékelte.
Mióta az "új" szövettel használom,tökéletes. 2. Ohm-ra tekertem,(5 menet,0,2-es huzal) de most már mindig annyi,hidegen,melegen,szárazon,"lötyisen.
Az biztos hogy lehet vele mókolni,de megéri a szenvedést,mert brutál íz,és brutál Th jellemzi.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Remus389
veterán
én ugye magamnak keverem már
vettem ilyen [link] aromákat, 700Ft és nagyon tömény
míg a maximum smoke-osból 5% kell kb, eből elég 1-2%, tényleg nagyon tömény
de nagyon finom
vagyis ha 5ml Baker flavour aromát vesz az ember 700Ft-ért az megfelel mondjuk 15ml maximum smoke-osnak ami ugye 2000Ft+
egyébként fekete áfonyát és muffint vettem egyelőre
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Egyébként, valószínűleg ezt mutatta neked, ez az általad linkeltnek a továbbfejlesztett változata. Itt is érdemes megnézni a videót.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Remus389 #10806 üzenetére
" van ilyen de fémszövetes? ", mire gondolsz ? Ez maga a fémszövetes kazán / nézd meg a linked alján lévő videót /. De ha nem szeretsz mókólni, csak összerakom, aztán szívom, akkor nagyon nem ajánlott. Sokan coptak vele, aztán kijelentették, hogy szar, pedig jól is meg lehet csinálni , csak nem egyszerű eltalálni.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Megjött az első fasttech-es rendelés:
Ez így dúrván egy tizes de jó két hónapi fütőlnivaló. Csak a lötyik valami 6100 körül.
Áfonya, banán, redbull, kóla, tiramisu.
Eddig redbull, tiramisu, banán, nagyon adja. Visszafogott íz, kellő mennyiségű füst, TH a 16mg-osokban dögivel.
EvoD is nagyon klassz, kis pici lukakból az ember ki nem nézné hogy így tudnak szelelni, 650-es akksik is működnek töltő is tölt."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Cha-b
senior tag
válasz Attis Radeon #10810 üzenetére
Van itthon új porlasztó vettem hozzá, de most nem karom kicserélni, mert holnap jön új lötyi, az más ízú lesz, nem akarom a mostanival összelötyizni. Mindenesetre szeretnék majd venni 1 nagyobb tankot, valszeg kanger protank lesz az alsó üvegszálas, mindig bele fog érni a lötyibe.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz Attis Radeon #10807 üzenetére
Köszi nézegettem már őket. 4,1 ohmot ír most az itaste, szal nem oldotta meg a mosás.
Szerk.: Amúgy ez az üvegszál elégés azért van mert magas Vn vagy Wn használtam? esetleg nem jutott elég liquid az üvegszálra amikor szívtam? vagy is-is ?
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #10802 üzenetére
valami ehhez hasonlót mutatott az eladó, van ilyen de fémszövetes?
azt mondta brutális, hogy ő 10ml-t is elgőzöl, de egy ilyen patronnal+etna, 10 slukk után letette mert annyira megütötte a gőz hogy elég volt egy időre, megcsapta
egy ilyen kéne, az etnával
valaki használ ehhez hasonlót?
[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
válasz Attis Radeon #10803 üzenetére
1 hetes kazán, bár eléggé be voltam rugva 7végén lehet sikerült elégetni. Most kimostam a felső üvegszál fekete volt középen, ahol hozzáért a fűtőszálhoz., azt kivágtam, a felső üvegszál így rövidebb lesz, az alsó pedig megmaradt hosszúnak, most szárad , aztán megnézem maradt-e 4.2 kedd óta van csak meg az itaste, első liquidesem, szal nem értek még hozzá.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Remus389
veterán
ajánlom mindenkinek az eurocenterben lévő vape42 boltot
rengeteg dolgot megmutatnak, az eladók értenek hozzá és keszsegesek
már látom is mit veszek legközelebb, etna ss + asszem Genesis patron (femszovetes cucc és állítólag nagyon ütős ), passzol az etnahoz
a vari go mega pt-t is megnéztem hát túl hosszú és ugyanúgy 2.5 A aramkorlatos, az etna 5A is lehet!
tudtommal a lavatube 2.5A, a provari is csak 3.5A
szóval az etna brutális, azonkívül nem olyan vészes az ára és a mérete sem
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok! Ugyebár az Itaste-n ha egyszerre lenyomva tartjuk a + és a - gombolt , akkor kiírja a kazán ellenállását stb. Nah most nekem 2.1 ohmos iclear van rajta. Eddig naggyából eltalálta 2.1-2.2-t szokott írni. Most fogta magát megváltozott az íze, füstje teljesen más szívni. megnyomom a +, -t egyszerre, és most 4.2 ohmot ír. Mitől változhat így meg magától? mit kell ilyenkor csinálni ?
CSAKAKISPEST!!!!
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok