Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axe Miskolc
tag
Ha inkább vennétek harmadik kezet:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Axe Miskolc
tag
Már a második ilyen csúzlit nyúzzuk,az elsőn a gumit a nap ette meg.A gyerkőccel bohóckodni jó,nem vadászunk de szerintem madarakat,kisebb állatokat lenyomna csapágygolyóval.
---
Csak,hogy a másik oldal is megszólaljon a termékcsoporttal kapcsolatban.
Tronsmart kábelgyűjteményt (csomagot) vettem,ötből három kuka. -
Axe Miskolc
tag
A monitoros tartó:
https://ru.aliexpress.com/item/Creative-DIY-computer-monitor-storage-rack-finishing-the-desktop-grid-storage-box-stationery-message-board/32469759265.html?spm=2114.41010308.4.1.E1WUMaMost nézem,ez drágább mint amit linkeltél.Bocs!
Update2: ráadásul meg is előztek
[ Szerkesztve ]
-
Axe Miskolc
tag
Vércukor mérőt tudtok ajánlani?
-
Axe Miskolc
tag
Fűthető talpbetétet vagy zoknit vett mostanában valaki?Tanácsokat, tapasztalatokat kérek!
[ Szerkesztve ]
-
Axe Miskolc
tag
Nem kütyük, nem olcsók de megjöttek:
Harley Quinn imitátoroknak öltözék:
LábbeliKislányom boldoggá avattam vele! Egész jó minőség, ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
Axe Miskolc
tag
Munkaruházattal és munkavédelemmel foglalkozunk, néhány kéretlen jó tanács:
-ne használj noname pormaszkot! Rosszabb mint ha nem lenne rajtad semmi mert azt hiszed,hogy védve vagy de lehet, hogy nem.
-méregosztály és koncentráció szerint változik, hogy mi az ajánlott, ha nem jót használsz...ld. első pont.
-porra pormaszkot, gázokra-gőzökre inkább fél vagy teljesálarcot gáz és gőzszűrő betéttel+ az ezek eltömítődését meggátoló részecskeszűrőt rá.
-ha nem használod, kiporolva, letisztítva zárt helyen tárold, mert a levegő átjárja és eltömődik haszontalanul az asztalon.
-a szelepes verziók jobbak, komfortosabbak és ha szemüveget is viselsz, azok se párásodnak be kilégzéskor. -
Axe Miskolc
tag
Xiaomi digitális lázmérő kérdés:
Szép, jó, gyors de a régi típusú digitálissal eltérő eredményeket produkál.
Akinek van, az ugyanezt tapasztalta? Hogyan lehetne kalibrálni/bemérni házilag? -
Axe Miskolc
tag
868,8 MHz-es SOMMER APERTO 4035 és SOMMER 4026 távirányítókat kaptunk egy kapuhoz. Még vennem kellene tíz darabot, csökkenteném a kiadást. Van tapasztalata valakinek tanítható kapunyitókkal? Kettő már megjött aliról de hiába írták, hogy jók az említett típusok helyett, nem tanulnak semmit
Van ajánlott típus? -
Axe Miskolc
tag
válasz Axe Miskolc #121491 üzenetére
Valaki valamit erre?
-
Axe Miskolc
tag
Nem ismerem, semmi érdekem nincs benne csak felugrott a tweetjeim között, [HOC].
Valamiféle kuponokat is találhatunk rajta.
Ha nem szabályos vagy csak k@ki, töröljétek![ Szerkesztve ]
-
Axe Miskolc
tag
válasz Ádám16 #138146 üzenetére
Azt javaslom, hogy menj be egy munkaruha boltba és vegyél mindegyikből egy-egy párat és próbáld ki!
40-150Ft. körül mennek, megéri tesztelni őket!
Jól jön egy tartalék pár az ágy mellett mert éjjel az egyik mindig kiesik nekem, ne kelljen keresgélni ha te is így járnál. -
Axe Miskolc
tag
Munkatársam venne 20eFt alatt tabletet gyerkőcnek, ami még ideér Karácsonyra.Mi a BB jelenleg?
Sajnos ennél többet nem szánnak rá, hiába mondtam, hogy pénzégetés. -
Axe Miskolc
tag
Köszi srácok, továbbítom!
-
Axe Miskolc
tag
-
Axe Miskolc
tag
válasz Truman #143615 üzenetére
Sokszor leírtam, 15 éve van munkaruha-munkavédelmi boltunk. Az öreg szakik kifejezetten rühellik az ilyen fejpajzsokat ( bár forgalmazzuk mi is de én el szoktam ezt mondani) mert a szem gyorsabb mint amilyen sötétedési sebességet ezekkel el lehet érni és hamar elfárasztotta illetve rontotta a szemüket. Úgyhogy inkább a normális pajzsot ajánlom a rokonnak!
-
Axe Miskolc
tag
Bevált napellenzőre tehető napszemüvegtartót ajánlanátok?
A legelső bírta évekig, az utóbbi 5db hetekig-hónapokig. -
Axe Miskolc
tag
Van itt valaki aki nagy tételben vásárolt az Alibabáról? Érdekelnének a tapasztalatok!
Esetleg van erre is topik? -
Axe Miskolc
tag
-
Axe Miskolc
tag
Többféle szúnyogkillert is vettem, egyik se fog semmit!
A legjobb a teniszütő kialakítású! [link][ Szerkesztve ]
-
Axe Miskolc
tag
válasz Paxker315 #186070 üzenetére
20éve van munkavédelmi boltunk.
A füldugókat SNR (zajcsillapítási együttható) alapján is lehet kiválasztani, minél nagyobb annál jobb. Amiket linkeltél azok max 20-asok. Jelenleg 39-es a lemagasabb [link] , ez a mi webshopunk, ahol SNR-re is tudsz szűkíteni.
A probléma az, hogy általában dobozzal lehet venni ezeket (150-250pár). Néhányat megbontunk és áruljuk páranként, szerencsére ezt is
A motoros az pofátlanul van túlárazva! Ebből van zsinór nélküli változat megbontva, nem vagyok a boltban, de kb 700 forintért: [link] .
Nem tudom, az általatok használt módon beválnak-e, de mindenképpen megérnek egy próbát! Örülök, ha segíthettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest