Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz Dr. Szilikát #177954 üzenetére
Ez így van, a töltött akksi feszültsége csökken a terhelésre, az üres akksi feszültsége meg fölugrik, nem lesz vészesen nagy áram. Persze ez szigorúan azonos akkumulátorok párhuzamos kapcsolására vonatkozik.
Az én diódás javaslatom viszont alkalmas kétféle akku párhuzamos kapcsolására, semmilyen kiegyenlítő áram nem folyik, először a magasabb feszültségű akku terhelődik, majd bekapcsolódik az alacsonyabb, egymástól teljesen függetlenül szolgáltatják az áramot. Csak a mélykisütésre kell figyelni, hogy a fogyasztó kapcsain egyik akku alsó határa+dióda nyitófeszültsége alá ne menjen a feszültség.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
BB9000
senior tag
válasz Dr. Szilikát #177954 üzenetére
A kérdés még foglalkoztat és érdekel a válasz. Elsősorban arra a kérdésre, hogy milyen forrásból tudnék jó áron akkupakkot szerezni. Mindenkinek köszönet, aki foglalkozik a kérdéssel. Már nem ugyanott tartok.
Ahogyan a "szaktopikban" is kérdeztem most egy másik pakkon gondolkodom : 16S4P 21700 . Egyenlőre nem találtam elfogadható áron beszerzési forrást. A szaktopik jelenleg nem "pörög" nincs válasz hetek óta.
Természetesen nem együtt szeretném tölteni a Li pakkot a többi akkuval. Ilyet nem is írtam !
Az elektromos robogó hatótávnövelése lenne a cél. Értelmes áron, (50K ig) valódi és működő megoldást keresek. Az elsőként kiszemelt 16s2p 18650 es pakk valóban gyenge, attól nem várhatnék jelentős hatótáv növekedést. Megértettem és teljesen igazat adok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest