Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
st6969
őstag
válasz musli26 #59697 üzenetére
Akkus topicban nem igazán javasolják. Én hallgattam rájuk, és ugyanilyen áron megrendeltem egy profit kintről. Igaz, nincs 3 év garancia, kevesebb akku fér bele, és sokára is jön meg, de nekem nem volt sürgős.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #59693 üzenetére
Mármint usbs lámpát? Mert utólagos hattervilagitas az para. Eleve cserélni kell a komplett tetoket olyanra ami át is engedi a fényt, ill alá a kapcsolokba kendacsolni ledet táppal... Az elég para Max ha volt abból a verzióból hatteres és veszel kompletten billt bele
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz Blaise #59689 üzenetére
szerintem ha nyitáskor még marad, válaszd a hazait. én azt tenném. a lild meg az aldi nem szokott szemétkedni ha garis ügyintézést kell csinálni, plusz ők általában mindenre három évet adnak, csak a blokk legyen meg.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
maestro87
őstag
válasz musli26 #59691 üzenetére
Ugyanannyi. Ami app-ban olcsóbb az jelezve van a weblapon is. Lásd Blitzwolf lámpa
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
Notebook billentyűzethez keresek valami háttérvilágítást. Tud valaki ajánlani valamit?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
musli26
tag
Valaki ezt megtudná nézni nekem ,hogy ez hány $ kerül?:[link]
APPBÓL?
KöszönömDell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
Cavsfan
tag
Tud valaki jó minőségű üveget A3 2016-hoz?
-
cris78
őstag
ez most 10-5USD-s kuponnal nagyon jó.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #59681 üzenetére
Igen, ezt tudom.
Akkor Zolinak hogy sikerült?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
bugizozi
őstag
válasz havri1 #59676 üzenetére
Shipping and handling GBP 0.69 <- 1 termékre vonatkozik
Each additional item GBP 0.67 <- minden plusz hozzáadott darabnál ennyivel nő a pk.Te két db-ot rendeltél így:
1.09 + 0.69 + 1.09 + 0.67
Ha 5 db-ot rendeltél volna, akkor: 1.09 + 0.69 + 4 x (1.09 + 0.67)
Itt van leírva:
[ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
-
nagyúr
Na rendeltem én is egy ilyen led lámpát, nagyon íkváncsi vagyok mennyi fényt ad majd
-
musli26
tag
A Banggood-on Új regisztrációval+(szülinap másnap) kapok egy 10$ kupont.
Hány $ felett lehet felhasználni?20,30$?Erre akarnám felhasználni:[link]
Köszi[ Szerkesztve ]
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
gbela
senior tag
Vki tud vmi minőségi, akár univerzális (változtatható feszű) AC DC adaptert? Tabletemhez kellene új töltő, 12V 2.5A, de ilyet nem igazán lelek sehol, 12V 2A van több. Ez simán csak lassabban töltene igaz? Az a baj ezek sem túl minőséginek tűnnek, alin leltem párat. Ha még a 2A-t sem adja le akkor bachatom.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz Silent77 #59610 üzenetére
Neked is tonkrement a Xiaomi pb-hez kapott? Nalunk eddig 3-bol 2 tonkrement.
Amugy BG-n van Xiaomi 20 centis, mas mint ami a pb-hez jar. Vagy az egyik kollega tesztelte az 1 dollar koruli ebayos 20 centiseket, ha hazaertem visszakeresem, de ugy emlekszem azok is atviszik majd a 2A-t. Egyet rn is rendeltem, bar nem en hasznalom.
Szerk.: Kozben tovabb olvastam, akkor mar targytalan.
[ Szerkesztve ]
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Tomi_Sci #59657 üzenetére
80€-s Solomonom van. A páka része pár év használat után magától eltört. Megöregedett a bakelit, és elpattogott. A hegy sem bír ki benne 2-évnél többet, pedig mindig gyárit veszek bele. Nem a bevonat maródik le róla, hanem az ón nem fut rajta szépen, és nem lehet vele széen dolgozni, csak maszatolni. Néha segít ha kicsit megcsiszolom dörzspapírral, de nem mindig...
Ráadásul fútőszálat is kellett már benne cserélnem. (Kb. 6 éve van meg.)
Hipermarketeset nem próbáltam még soha, lehet, hogy azzal még rosszabb dolgozni, de a drágábbak sem mindig kompromisszum mentesek. -
veterán
válasz Mr.Csizmás #59658 üzenetére
Köszönöm cicukám.
Lista, lusta voltam asztali nézetre váltani, beírni a kódot meg pláne.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
HornedReaper
senior tag
válasz tonyrulez #59601 üzenetére
Cree XML lámpa: erősnek erős Csak hamar lezabálhatja az akksit.. Nem vagyok szaki / műszerész, de a led és az akksik sem 5 Voltosak, így fel - le kell transzformálni az áramot mindkét "eszközön" (töltő és lámpafej), ami gondolom bizonyos mértékben hővé alakul
Nekem is van ilyen lámpám, de igazából még nem használtam hosszú távon, gyenge (1 akksis olcsó) powerbank meg sem hajtja, kell neki az amper rendesen.. -
Mr.Csizmás
titán
válasz Silent77 #59656 üzenetére
rendesen linkelni meg a macska fog Original XiaoMi Bluetooth V4.0 Mi Smart Weight Scale by 4 x AA Battery
- WHITE"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Tomi_Sci
őstag
válasz kmisi99 #59655 üzenetére
A forrasztópáka/állomás dologhoz nagyon off hozzászólva: szerintem kár ezen spórolni. Egy JLT/SMA/Solomon állomást már kapni 10k-ért. Ha saját állomást épít valaki, akkor az előbb nevezett állomások pákája 2k, a hegy bele 300huf, és végtelen ideig bírja ha mindig van rajta ón. Nálunk a kattogós Wellerek mellett 12 órában megy egy ilyen páka, teljesen jól működik, a hegy még a gyári. Valaki írt hasonló nyaralós sztorit, és nem lett baja.
Ha fél évente kell 2k-ért hegyet venni a gagyiba, behozza az árát.[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
veterán
Xiaomi mérleg végre normális postával!
E-mail only 35,99+1,87 a posta.
Pontokkal 7500ft körül lehet kihozni.
I found a very interesting good in Gearbest:Original XiaoMi Bluetooth V4.0 Mi Smart Scale by 4 x AA Battery http://m.gearbest.comhttp://m.gearbest.com/home-gadgets/pp_168281.htmlLegfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
kmisi99
addikt
A lidl ös parkside forrasztópákához kapcsolódva, én is kicsit megjártam vele. Bár saját hülyeségem miatt. Vadiúj cucc volt, kb 2 hete volt meg, majd hoppá elutaztam 1 hétre és na vajon mi történt? Pont bedugva hagytam pont mikor 1 hétig nem vagyok otthon. A hegy kb használhatatlanra sült. Na meg a sok hőtől lötyögős lettt a menet benne. Aztán elég szar, hogy nem nagyon kapni hegyet hozzá csak vagyonokért. Valószínű ismerős esztergályossal készítetetk hegyet, 2 perc alatt ingyen megcsinálja.
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
sziasztok, ilyet szeretne a párom Tészta lapító henger
, de itt a posta kb annyi mint a cucc, esetleg valahonnan nem tudtok? köszi -
erzol
őstag
válasz MenőManó03 #59650 üzenetére
Én április 21.-én vettem ezt.
Ugyanígy jártam.
Lekapartam a taknyot az ablakról és kidobtam az egészet a ..cs@ba. -
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Március 24-én vettem a Banggoodon egy autós telefontartót, aminek a gumiját megette az UV a szélvédőn. Lehet ilyenkor valamit tenni?
Maga a szerkezet tökéletes, de a tapadófelület elcseppfolyósodott.
Segítséget, előre is köszönöm.Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
távcsőves
senior tag
válasz balazs1956 #59644 üzenetére
Köszi, de ezért írtam, inkább építek egyett. (Ami klón létére is jobb forrasztáshoz.) Bemegyek a Lidl-be és veszek egy másikat ezért a pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
ha júli 19-én rendeltem két egeret, aminek az estimated delivery dátuma augusztus 4 és 23 közé esik, de a mai napig nem jött meg, akkor mikor írjak az eladónak hogy hoci vissza a pénzt?
(pikáns lesz egyébként is, mert kértem, hogy törölje a rendelést, de nem volt rá hajlandó, erre lámsza lámsza pont nem érkezett meg, nahát... pedig tényleg nem érkezett meg)
-
havri1
félisten
A szállítás az általában nem /db-ra vonatkozik?
Rendeltem 2 horogtartót, erre duplázta a szállítást. Nem vág földhöz, csak szemétségnek tartom.Mini Fishing Tackle Box Fishing Hook Storage Case with Magnet 6Compartments 11DC
[ Szerkesztve ]
havri
-
tlala
addikt
Ne rendeljetek ilyen USB 3-as hubot.
Tök kicsi, elegáns, de túl (nagyon) közel vannak egymáshoz az USB foglalatok, még a keskenyebb USB drive-ok sem férnek el egymás mellett, szóval a 4 bővítőhelyből csak 2 használható.
-
balazs1956
senior tag
válasz távcsőves #59640 üzenetére
Hát picit drágának tűnik.
Szállítással 1ütt majdnem 1500 Ft.
A komplett készülékre nem emléxem, de talán a duplája lehetett.
Megkeresem pontosan,de lejár a szerkesztési idő.
Más vonalat nézek itthon, de már valaki ma reggel megelőzött.
Ha van infóm közzéteszem.[ Szerkesztve ]
-
távcsőves
senior tag
válasz balazs1956 #59639 üzenetére
Igen, elnézést, rossz volt a link. Ez lesz a jó.
De a lap alján az ajánlatok közt látszott azért.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz dugesz77 #59637 üzenetére
A szervo dölésszögét jól állítottad? Itt van egy F.A.Q. hozzá, manuális trimmelés is. (V911)
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
zsolti72837
addikt
Xiaomi 120 CM-es kábelt hol érdemes venni? Eredetit?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
air
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #59634 üzenetére
Tudom, már közel 2 hete megrendeltem. Igaz akkor még 22.99 volt.
Erre írta 206 cc, hogy 18.99-ért lesz. Jó kis vita lett belőle köztünk, és lám, igazam lett. Bár $2-t engedtek az árából, de továbbra is szept. 19-én lesz készleten. A $2 miatt meg nem megyek a Dunának.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Saccco
nagyúr
válasz dugesz77 #59626 üzenetére
Egyetértek a legalább 3 csatornával, de ezt a helit a gyerkőcnek szánom, arra jó, hogy rángassa a gázkart neki. Reptettem Syma S107-et, azok nagyon jó kis gépek.
Viszont hamar kinövi az ember ezeket a koax heliket (propellerek egymással szemben forognak). Pont most kezdtem újra a heliken gondolkodni és akadtam rá a V911-re (annyit hozzátennék, hogy csak a Pro verziót szabad megvenni). Külön tetszik benne, hogy bindelhető a Turnigy 9X távirányítóhoz. Helikopterek közül még a Hisky HFP80 tetszik nagyon, viszont ehhez kell egy HT8 modul, hogy menjen a 9X-szel.
A quados felvetésedre meg +1! Konkrét példával alátámasztva: Eachine E010 (Inductrix klón).
A védőkeret miatt nem lehet csak úgy belenyúlni a propellerbe, illetve a keret gyakorlatilag elpusztíthatatlanná teszi, nem mellesleg olcsó! Sőt ahhoz képest, hogy copy még javítottak is a koncepción, erősebb a váza.
Rendeltem is egyet, beváltottam rá egy 10-5 kupont.
Egy kisebb átalakítással még FPV-re is lehet használni, kell rá egy kamera (Eachine EF-01)...[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Juditta_56
aktív tag
válasz Vasinger! #59549 üzenetére
Mindenképpen érdemes spórolni a coinokkal, mert szeptember 1-től kuponra is be lehet váltani azokat!
Exchange Zone legalul...
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
távcsőves
senior tag
válasz balazs1956 #59627 üzenetére
Ha már Ebay fórum akkor például itt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #59621 üzenetére
Sorry, az lemaradt hogy ez egy usb ledes ventilátor
-
dugesz77
őstag
válasz Saccco #59625 üzenetére
Én heliknél azt mondom 3 de inkább 4 csatorna a minimum. Syma S107 kezdőnek tökéletes utána ha bejön lehet feljebb lépni V911 felé. Én is összevásároltam egy halom heli és csak ezek hozták azt az élményt amiért érdemes. a 2,5 csatornással sokkal nehezebb repülni kezdőként is. De a quadok olyan arcátlanul olcsók lettek,hogy lehet azzal jobban járna eleve. Már a legalsó kategóriában is normális gyro stb.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz csadi0011 #59623 üzenetére
Vagy ott van az MJ901, banggood app-on keresztül 1.667 Ft, ha beváltasz rá 90 pontot, akkor 1.400 Ft.
(2.5ch helikopter)
-
dugesz77
őstag
Tudtommal 32GB a legkisebb EVO+. Class10-es narancssárgából van 16-os az egész jó akcióban van most GB-n.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Ahogy írták feljebb, nem szabályozhatod, hogy merre dőljön. Előre dől folyamatosan, így csak az orra irányába megy, ha gázt adsz neki. Kanyarodni tud, így irányítod.
Sok új tapasztalat nincs vele. Azóta is ugyan olyan jól megy. Hátránya, hogy minden kisebb légmozgás ki tudja zökkenteni. Lassan megy, de jól ellehet vele szórakozni. Pontosan repülni nem olyan könnyű, de bele lehet jönni.
Van QS5010-em is. Az ugye majdnem ugyanaz, csak tudod előre hátra irányítani. Nagyon sokat nem ad hozzá, de azért jobb.
Viszont az áruk (főleg most) nem a legjobb. Szerintem egy quadkopter jobban megérné. H101 vagy H8 Mini pl.. Nem sokkal drágább, de azokat nem kell félteni a légmozgástól. És sebességük is van. Na meg trükköket is tudnak.
De ha mindenképp QS5013 érdekel, akkor BG-n VIP szinttel, pontokkal 1600 Ft körül van. Ebay-en most nagyon felment az ára. -
titán
válasz havri1 #59615 üzenetére
Az elosztóig rendben van, addig mindenkié átmegy ugyanazon a soron. Utána viszont már elég rövid a lista. Valóban túlzás egy emberen elverni a balhét, de helyi postán max 3-4 közül egyiknek enyves a keze. Ezek közül egyik a kézbesítő, aki a legnagyobb esélyes, ugyanis a többi egymást ellenőrzi. Tehát hacsak nem együtt csinálják, akkor a kézbesítő a a ludas.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
norbert1998
nagyúr
Ezeknek mennyi értelme van, minőségben és használhatóságban powerbankról, egyebekről?
-
-
távcsőves
senior tag
válasz Golyo69 #58398 üzenetére
Lidl parkside nekem van. Rengeteget használtam, de nem ajánlom. Azért nem, mert a hegy hozzá... Szóval drága és csak pár helyen kapni. Én azt mondanám évi 3-4 alkalomra vegyél [link] ilyet. Most akciós és ennyiért megéri. Van hozzá fűtőbetét és hegy is. Ráadásul holnap után nálad lehet. Parkside-ra visszatérve, nem rossz, csak mondom nem igazi hőfok szabályzója van, hannem egy dimmer csak. Előbb utóbb elégnek a hegyek és akkor kijön az olcsóság. én rendeltem Ebay-ről Hakko 907 klón pákát és építek egy állomást magamnak inkább. De 2000Ft-ért szabályzót is tudsz venni hozzá készen Ebay-n, csak DC táp kell. Mondjuk egy jobb laptop töltő.
[ Szerkesztve ]
-
bippeti
tag
válasz Golyo69 #58398 üzenetére
Forrasztó páka tartozékokkal, vagy forrasztókészlet kérdéskörben ugyanez érdekelne engem is, kapcsolódó választ nem találtam az előző kérdésre: Szintén alkalmi felhasználásra, kisebb javításokra érdekelne. Tudtok ajánlani valami kínait, ami jó is, vagy nézzek inkább itthon?
-
zsiz
őstag
válasz dugesz77 #59589 üzenetére
16GB-os nincs a Samsung EVO+ból? Most nem tudom milyen, de szerintem valami noname, 16GB-os van tesóm telefonjában, innen apróról rendeltem neki pár éve. A tárhely valós és elég neki, működni működik. Csak az új telefon kiírta, hogy lassú a kártya, ezért cserés lesz.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
marton.m
tag
A Nexus topik mellett ide is írnék, hátha tud valamelyikőtök segíteni.
Eredeti Nexus 5 Bumper tokot szeretnék rendelni, vagy legalábbis arra tökéletesen hasonlítót, piros színben. Már rendeltem két hamisat 1-2 ezres árkategóriában ebayről, de mindkettőnek lazacszíne lett, az egyik talán inkább rózsaszínes, de nagyon távol állnak a pirostól.
Illetve a feliratok is elég gagyin lettek rájuk nyomtatva.
Tudtok ajánlani minőségi utánzatot, vagy esetleg eladót, aki árulhat még eredetit? -
titán
válasz Donki Hóte #59607 üzenetére
Nem a gearbest, hanem a postásod a tolvaj. Cseréld le a postásodat. Nálam 45/45 érkezett meg.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #59610 üzenetére
Itt lehet tronsmart készletből darabra is vásárolni csak drága a posta. Nillkint meg drága meg a múltkori malőr miatt már nem is vennék. 50cm az hosszú már? Az van Ugreen-ből és az igen jófajta. Vagy 3DB Orico 6$. Bár a márka jó a kábeleit még nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Donki Hóte #59607 üzenetére
Először nekem is az volt, az utóbbi hónapokban viszont onnan rendelek a legtöbbet.
30cm micro usb kábel van ajánlott? Powerbankhoz kell, nagyobb nem jó.
Aliexpressről kéne mindenképp.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz dugesz77 #59606 üzenetére
Nekem meg pont a GearBest a fekete bárány. Először azzal szórakoztak, hogy nem fogadják el a bankkártyámat (csak PayPal mögé "drótozva"), aztán két rendelésem egyáltalán nem jött meg
Amikor jeleztem nekik, hogy nem jött meg, akkor elkezdtek a postára mutogatni, meg arra, hogy várjak még (mi a lótúróra várjak, 90 napos volt akkor már a rendelés).
De a legjobb az volt, amikor azt írták, hogy kérdezzem meg mégegyszer (tehát nem először, mert először bementem a postára érdeklődni) a postán, hogy ott van-e a csomag, akkor nem válaszoltam nekik. Erre volt pofájuk 7 nap után lezárni a reklamációt, mondván, hogy nem válaszoltam, tehát biztosan megkaptam a csomagot
Na erre igen csúnyán elküldtem őket a büdös francba és visszatérítést kértem. Azóta semmi reakció, se csomag, se pénz
Nem ajánlom senkinek a GearBest-es csaló bandát, ezekhez képest az alin csupa úriemberek vannak (ott A3 minősítésem van, 200 rendelés felé közelítek, eddig egy csomagom tűnt el és kétszer nem azt kaptam, amit rendeltem).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dugesz77
őstag
válasz zoltan6 #59594 üzenetére
Gearbest pontozás. 10 pont ha írsz róla értékelést. 20 ha fényképet is csatolsz. 50 pont a videó csatolásért. 100 pont az 2$ ért. Nem olyan nehéz összeszedni. Nem is kell feltétlen a 10 centes dolgokra gondolni. Nálam teljesen megszokott lett, hogy fotózok/értékelek ha a GB-ről érkezik valamim. Meg mostanában szinte mindent a GB-ről rendelek. Nekem nagyon bejöttek az árak/posta gyorsasága/pont rendszer.
air rendben legyünk korrektek akkor ő a "hivatalos " eladó az Alin.
De ne csináljunk ebből vitát. Mindenki azt vesz amit akar. Ha rámeri bízni az a adatait egy kis spórolással ezekre a kártyákra csak akkor vegye.[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Vegre megjott a jatszos oszcilloszkop (mult het kedd ota van az orszagban ). Orommel latom, hogy -ellentetben par youtube videoval- antisztatikus zacsiban van minden. De a kijelzot ketsegtelen, hogy berakhattak volna habfoliaba, vagy valami bubisba, vagy akarmibe :/
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Vajon egy ilyen kerékpárlámpa 5V-os powerbankról hajtva milyen erős lehet?
Ugyanilyen 4x18650 akksiról hajthatóm van, de azok már alig működnek, negyed óra múlva nagyon leesik a fényerő. Xiaomi 10000 akksim van, ha nem is nagy fényerőt de kontstansan tartaná, az jó lenne.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest