Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marton.m
tag
Sziasztok!
Egy 49LF632V-s LG tv-t szeretnék összekötni a pc-mmel HDMI kábellel. Ár/érték arányban mi most a nyerő?
Én ezt a Ugreent találtam, 10 méteresre lenne szükségem.[ Szerkesztve ]
-
marton.m
tag
Sziasztok!
A párom már régóta rágja a fülem, hogy szeretne egy "O bag" táskát, de én az eredeti árát kicsit sokallom ahhoz mérten, hogy ez csak gumi. Átfutottam már ebayt és alit miatta, de csak eredetit találtam méregdrágán.
Valamelyikőtök nem találkozott még a kínai változatával? -
marton.m
tag
Sziasztok!
Rendeltem Shenzhen Heronsky Technology Co., LTD-től egy tempered glasst, de miután felraktam, feltűnt, hogy a kijelző szélén maradt egy buborék, amit nem tudtam kinyomni. Ez amiatt van, hogy valószínűleg gyártásnál elcseszték, és sorjás maradt a széle.
Már több mint egy hete indítottam egy disputet, de az eladó nagyon lassan reagált, és csak kedvezmenyt ajánlott fel egy későbbi vásárlásomhoz. Nem tudtunk megegyezni, ezért közbelépett az Ali, de ők sem hisznek nekem, azt állítják, hogy felrakás közben sértettem meg az üvegfóliát.
Próbáljam még bizonygatni az igazam, vagy hagyjam annyiban a dolgot? A 300 Ft nem vág földhöz, igazából csak meglepő, hogy nem segítőkészek, eddig csak pozitív tapasztalatom volt ilyen ügyekben. -
marton.m
tag
A Nexus topik mellett ide is írnék, hátha tud valamelyikőtök segíteni.
Eredeti Nexus 5 Bumper tokot szeretnék rendelni, vagy legalábbis arra tökéletesen hasonlítót, piros színben. Már rendeltem két hamisat 1-2 ezres árkategóriában ebayről, de mindkettőnek lazacszíne lett, az egyik talán inkább rózsaszínes, de nagyon távol állnak a pirostól.
Illetve a feliratok is elég gagyin lettek rájuk nyomtatva.
Tudtok ajánlani minőségi utánzatot, vagy esetleg eladót, aki árulhat még eredetit? -
marton.m
tag
Srácok, 30-50 literes sporttáskát keresek, viszont nem igazán találtam fillérekért sem ebayen, sem alin.
Esetleg, ha valamelyikőtök rendelt a közelmúltban, akkor kisegíthet. -
marton.m
tag
Az imént rendeltem Gearbestről ezt a fejlámpát, 158 pontot engedett beváltani rá, így 2100 Ft-ért tudtam elhozni, ami ebayes árához képest közel a fele.
Szeretnék is rendelni hozzá két 18650-es akksit, milyet ajánlanátok?
Illetve ez a szivargyújtűs töltő ugye megfelelne hozzá?[ Szerkesztve ]
-
marton.m
tag
Srácok, 10. 11-én rendeltem Gearbestről egy fejlámpát, viszont azóta semmi nyoma. Ezt a TN-t kaptam hozzá: NL14765636448591, elméletileg holland posta. Láttok még rá esélyt, hogy megjön? Karácsonyi ajándék lenne.
Az akksik, amiket úgyszintén Gearbestről rendeltem 17-én, már két hete megjöttek.[ Szerkesztve ]
-
marton.m
tag
válasz MittuDomain_ #69156 üzenetére
A szállítási címmel minden rendben, az összes eddigi csomagom megjött.
bazsimano
Amennyiben a vámosok ülnének rajta, akkor már kaptam volna az értesítőt, nem?Köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
marton.m
tag
Led témában jártas emberek tanácsait várnám. PC házat fogok megvilágítani, a tápellátást molex csatlakozóról megoldom.
Első körben erre a két dologra lenne szükségem:1. 50cm 5050 RGB (RGBW?) led szalag
2. ezt vezérelni képes eszköz a színek illetve fényerő (dimmelhető) állításához. Fontos, hogy olyan bevált vezérlő kell, ami a memóriájában megjegyzi a kikapcsolás előtt beállított színt.[ Szerkesztve ]
-
marton.m
tag
Szerintetek hogyan keressek rá Ebayen/Alin erre: 10 mm-es csapos fix talp?
Egyszerűen csak görgőket találok.[ Szerkesztve ]
-
marton.m
tag
Rendelnék egy ilyen Digoo órát, viszont nincs itthon felesleges töltőfejem.
Tudnátok ajánlani egy megbízhatót, olcsón? Semmi komolyra nincs szükség, csak az órát táplálná 0-24. -
marton.m
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy vezetéknélküli fülhallgatót, elsősorban súlyzós edzésekhez. Azt még nem döntöttem el, hogy TWS vagy pedig "hagyományos" legyen-e, mind a kettő szimpatikus.
Az alábbiakat találtam visszaolvasgatva, ezek közül (persze más ajánlott is jöhet) szeretném a legjobb hangzásút kiválasztani:Redmi AirDots
Xiaomi Youth Wireless
Baseus S09
Blitzwolf BW-BTS1Kíváncsi lennék a véleményetekre.
[ Szerkesztve ]
-
marton.m
tag
Geekmaxin elég jó áron van most a [Xiaomi Dreame V9] akkus porszívó, nem mellesleg német raktárból.
A termékoldalon azt írja, hogy ugyan annyi az ár akkor is, ha kiválasztom az ajándék Tronsmart bluetoothos hangszórót, viszont a kosárba helyezve már jóval drágább. Mégsincs ingyen az ajándék?[ Szerkesztve ]
-
marton.m
tag
Sziasztok!
Honnan lehet most esetleg jó áron beszerezni Oclean Z1 fogkefét?
A hivatalos webshopjukban kuponnal 50$-ig levihető a csomag amihez + fejet és utazótokot is adnak, ez már egész jó ár, viszont ahogy nézem kínából küldenék, ezért van rá esély, hogy vámot kellene rá fizetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest