Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz dugesz77 #59606 üzenetére
Nekem meg pont a GearBest a fekete bárány. Először azzal szórakoztak, hogy nem fogadják el a bankkártyámat (csak PayPal mögé "drótozva"), aztán két rendelésem egyáltalán nem jött meg
Amikor jeleztem nekik, hogy nem jött meg, akkor elkezdtek a postára mutogatni, meg arra, hogy várjak még (mi a lótúróra várjak, 90 napos volt akkor már a rendelés).
De a legjobb az volt, amikor azt írták, hogy kérdezzem meg mégegyszer (tehát nem először, mert először bementem a postára érdeklődni) a postán, hogy ott van-e a csomag, akkor nem válaszoltam nekik. Erre volt pofájuk 7 nap után lezárni a reklamációt, mondván, hogy nem válaszoltam, tehát biztosan megkaptam a csomagot
Na erre igen csúnyán elküldtem őket a büdös francba és visszatérítést kértem. Azóta semmi reakció, se csomag, se pénz
Nem ajánlom senkinek a GearBest-es csaló bandát, ezekhez képest az alin csupa úriemberek vannak (ott A3 minősítésem van, 200 rendelés felé közelítek, eddig egy csomagom tűnt el és kétszer nem azt kaptam, amit rendeltem).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest