Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Stylewars_kp
őstag
Folyamatos rögzítésre keresnék biztonsági kamerát. Hangot vegyen fel és ennyi. Nincs nagy elvárás felé, akár beltéri is lehet, még majdnem a képminőség is mindegy. 15k huf a max amit rászánnék.
Tudtok valami bevált kamerát ajánlani?
Köszi!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
veterán
válasz Stylewars_kp #184597 üzenetére
Aliexpress.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
GIJoe
addikt
Gigabyte BRIX Barebone GB-BRR3-4300 170€
- Ryzen 3 4300U 4x 2,00GHz, AMD-Grafik, 2x DDR4 SO-DIMM, 1x M.2, oOS
JA Solar JAM54S31-405MR 405W Solarmodul Solarpanel PV-Modul Fullblack 111€
Tire Inflator Portable Air Compressor 25€ BGCGHD034
Annke Crater 2 baby kamera 18€ DAKAN6M2CPFH
Mattel Mega Construx Tesla Cybertruck 70€
FNIRSI FNB48P USB Voltage Current Tester 27€ 5FORJUNE
Oppo Find X2 5G £235[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz w.miki #184590 üzenetére
JUNEUP3 - $3/$25
ezt próbáltam, nem működik, legalábbis abban az esetben, ha a kosárértéket nézem. Azt írja, nem értem el a minimum rendelési értékhatárt (posta nélkül), pedig összesen 33$-ért rendeltem, amiből csak egyik fizetős postás, az is 3,5$.
Lehet, hogy csak akkor megy, ha egy terméknél van meg a 25$? -
w.miki
veterán
Aliexpress júniusi kuponok
JUNEUP3 - $3/$25
JUNE6OT - $6/$50
JUNE9OT - $9/$80
JUNE14OT - $14/$140
JUNE24OT - $24/$200
RSNPZD6 - $6/50
RSNPZD9 - $8/80
RSNPZD14 - $14/140
RSNPZD24 - $24/200
androprice6OT - $6/50
androprice14OT - $14/140
androprice24OT - $24/200Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
st6969
őstag
válasz nagysz #184588 üzenetére
Érdekes, nálam pc-n nem volt bevillanás, csak mobilon. A PC-n az volt a probléma, hogy vagy rögtön paypal-lal lehetett fizetni (ilyenkor a kuponkódot nem tudod beírni), vagy checkout-ra nyomva (ez gondolom bankkártya végül), de ott így nem jár a paypal-ért a 10%-os kedvezmény.
Az a fura, hogy mobilos nézetben (ugynúgy böngésző, nem applikáció!) pedig a checkout után is ott van egy paypal checkbox. Ennek a két nézetnek szerintem ugyanolyannak kéne lenni... -
-
AlyrArkhon
senior tag
a) klimabomba (lehetoleg olyan, amiben hatoanyag is van, nem csak citromlészag)
b) valoban jo otlet egy ozongenerator megjaratni benne, de veletlenul se maradjon senki a kocsiban, mig jar, es utana is egy nagyon nagyon alapos szelloztetes![ Szerkesztve ]
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
titán
válasz #38464487 #184580 üzenetére
HÉA = ÁFA
150 € (136,6 GBP) értékig nincs vám.
eBay topik Összefoglaló, 16. Vámügyintézésről néhány gondolat
Ez IOSS vásárlás lenne, ha az eladó megadja a szállítónak hogy az eBay beszedte az áfát akkor ha a Magyar Posta kézbesíti csak 399 Ft vagy 799 Ft amit fizetni kell. -
törölt tag
Sziasztok!
Vásároltam egy ilyen tokot [link] Fizetem valami HÉA*GBP 1,02 ez nemtudom micsoda lenne . Ez a vám ára lenne ? fizetnem kell vámot majd a postán ? nemtudom,hogy müködik ez.
-
-ZeeZee-
senior tag
Tudnátok ajánlani kocsi szagsemlegesítésre valamilyen ózongenerátort? Sajnos 1 hétig más használta a céges autót és olyan izzadságszaga lett a belsejének, hogy majdnem elhányom magam ha be kell ülnöm. Folyamatosan lehúzott ablakkal tudok csak vele menni, ezt az állapotot szeretném orvosolni.
-
azbest
félisten
válasz Digitalpimp #184566 üzenetére
Nem tudom mennyire közismert, de rengetegféle cipőt árulnak munkavédelmi üzletekben is. Helyi kínai üzetes cipők talp rácsa mindig összetört alattam pár hét után, mert ahogy láttam vagy 46os méretig ugyanazt a rácsozást használják, mint a kicsiknél. A szivacsszerű talpú cipőből, amit például tescoban árultak meg egyre hitványabb minőségűeket kaptam, a ragasztásuk vált szét mindig.
Aztán munkavédelmi boltban vettem egy ilyet piros-feketében. Egy év alatt, kb minden munkanap megyek benne 3km-t és egyben van. A sarkánál kopott ki belül a szövet. Meg a tapadós taplbetét eszi a gagyibb zoknikat. De rengetegféle másik is van náluk. Elvileg van benne talp és lábujjvédő betét is.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz fateless #184569 üzenetére
Én nem futok, csak nyári járkálós cipőnek vettem. Kár, hogy a Liningeknek elszállt az ára, azokat nézegettem.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
veterán
válasz Digitalpimp #184568 üzenetére
Csak poénból írtam, de nem voltam egyértelmű, bocs. Nem kockáztatnék inkább, egyszer már ellaposodott a harántboltozatom rosszul megválasztott futócipőtől
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Digitalpimp
senior tag
válasz fateless #184567 üzenetére
Ha lenne még az akció, boltolhatnánk, de egyelőre marad.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
veterán
válasz Digitalpimp #184566 üzenetére
Nekem 46-os kell, átvegyem?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Breki #184564 üzenetére
Én a megadott arányok, meg hogy a bal lábam kicsit nagyobb, azért vettem a 46-ost, de ezek után ebből a modellből elég lenne a 45-ös, ami a rendes méretem. Amúgy nem vészesen nagy, mert nem bő, tartja rendesen a lábam, meg nem csúszkál-mozog hosszirányban sem. A hivatalos boltból vettem coinos akcióban, 22 dollár volt. Gondoltam annyit megér próbából. Hamar megjött, 2 hét se volt
. Ez a modell:[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Breki #184561 üzenetére
Nekem a Li Ning Rouge Rabbit IV nagyon bevált. Másfél éve két párat vettem, és épp egy hónapja vettem elő a második párat, mert már elhasználódott a talprésze az előzőnek (eddig volt egy otthoni és egy "ha elutazom, azt viszem magammal" futócipő).
Szóval úgy bírt 400km-t a cipő, hogy én 130kg vagyok (oké, tudom, egy futócipő 800-1000km-t bír, de nem ekkora súllyal)
Azért ha neked beválik ez, mondd el, mert érdekel...
Korábban Asics futócipőm volt, és az a megdöbbentő, hogy a Rouge Rabbit IV jobban bevált olcsóbban, mint az alsőközepes Asics picit drágábban. Persze, a 60-80k-sok jobbak lehetnek, de annyit nem adnék érte.Kérlek, ne gyertek azzal, hogy ekkora súllyal ne fussak. Tudom, hogy nehéz vagyok, van rajtam háj is, de 12 éves korom óta 100kg felett vagyok, 9 évig katona voltam, az edzett súlyom is 110kg körül volt. Ekkora dög súllyal mászok hegyeket, járok futni, ez van - örülnék, ha kevesebb lennék, de ez lassan megy le... Viszont a futást nem akarom abbahagyni, ha már 30 éve futok, amiből minimum 20 éve 125-130kg-mal teszem ezt...
-
Breki
veterán
válasz Digitalpimp #184562 üzenetére
Ohh köszi, akkor igazából nem tudom milyen méretet rendeljek.
Nekem 27 cm a méretem eddig úgy gondoltam akkor 43-ast rendelek, de így már nem tudom.
A hivatalos boltból rendeled?
Mennyi idő alatt jött meg?Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
st6969
őstag
Sziasztok,
Geekbuying-ról szokott valaki vásárolni? Számomra elég fura dolgot tapasztaltam. Mobilon böngészőből (AdBlock) akartam feladni a rendelést. A "kosár" lap alján 2 lehetőség van: "paypal fizetés" vagy "checkout". Mivel volt kuponkódom, a checkout-ot választottam. Itt be tudtam írni a kuponkódot, amit el is fogadott, valamint 10% kedvezmény volt, ha paypal-lel fizetek, amit egy külön checkbox-szal jelzett is. Tehát minden rendben, nyomnék a fizetésre, de a mobil böngésző valamiért nem nyitja meg a paypal-t (felvillan, de végül nem nyitja meg).
OK, semmi gond, átmegyek PC-re. És itt jött a döbbenet, hogy ha a kosár oldalon ugyanígy a checkout-ra nyomok, nem jelenik meg a "fizetés paypal"-lel sor, és így azt a 10% kedvezményt nyilván nem is adja hozzá. Ha meg a kosár oldalon egyből a paypal fizetés gombra nyomok, akkor meg a kuponkódot nem lehet beírni (teljesen végig vittem a rendelést, már csak a pay gomb megnyomása lett volna hátra).
A megoldás végül az lett, hogy vissza mentem mobilra, de egy másik böngészőt (Chrome) használtam, az megnyitotta a paypal-t, és így meg tudtam rendelni. Furcsa, hogy asztali PC-n ezt nem lehetett megcsinálni...
Ide kapcsolódva, arra sem jöttem rá, hogy mi az alap pénzneme a geekbuyingnak (hogy fizetéskor ne legyen konverzió). Alapból Ft-ot ír ki, de ez nyilván egy átváltott összeg, és nem biztos, hogy a vevőnek kedvező árfolyamon. Én USD-ben fizettem (több ezret spóroltam így végül), de csak tippeltem, hogy ez lehet az alap, mivel a listából elsőként lehetett kiválasztani). -
Digitalpimp
senior tag
válasz Breki #184561 üzenetére
Én vettem egyet pár hete, azért az árért nem rossz. Varott a talpa, jó a talpbetétje, kényelmes, könnyű. Nem egy Lining, de rendben van. A tartósság meg majd kiderül. Viszont kicsit nagyobb, mint a megadott méret-cm arány, vagy bő fél centivel. Legalábbis amit én vettem. 46-os:
-
Breki
veterán
Sziasztok
Itt is megkérdezném.
Xiaomi Freeties cipőt cserélném.
Van ezzel a márkával valakinek tapasztalata?
Részletesen itt
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
csibe1
addikt
válasz tam@s #184557 üzenetére
"Nem akartam ilyen hosszan kifejteni a kérdést, elnézést érte, csak látom, hogy furán nézel, gondoltam így megérted."
Igen így már érthetőbb a dolog, hogy miért szeretnéd csökkenteni a súlyt.Nem tudom milyen gyakran járnak túrázni; lehet érdemes lenne kisebb távokkal kezdeni, hogy szokja a hátizsák súlyát, edzésként.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
tlala
addikt
válasz tam@s #184557 üzenetére
Teljesen megértem a szempontjaidat - nem kell minden feladat megoldását túlméretezni.
Esetleg nézd meg ezt (ha jó az USB C): 4500mAh, 90g. -
tam@s
tag
válasz csibe1 #184555 üzenetére
Szerintem számít minden dkg, ez legyen az én heppem. Egy hetedikes, 32 kg-os lányról van szó, aki a gimis csapatával járja az Országos Kék túrát. Tegnap utazott el, a hátizsákja 7,1 kg volt, lemértem, szeretném még könnyebbé tenni, mert ma is jelezte, hogy nehéz a táska. 40.000 lépést tett, nem mindegy, hidd el. A 10Ah PBank súlya 270 g volt, ezt szeretném csökkenteni. A nyomógombos nem opció ennyi idősen. Térkép kell, szeretném látni, hogy merre van, meg néha egy üzenet is jól jön, hogy ne aggódjunk. Egyszer egy liitokala lii-100asba tettem egy cellát, de eléggé gánya volt úgy.
Azt hiszem, hogy 3000-es a cella, ami van, lila, de nem biztos. Nem kell gyorstöltés, egy éjszaka a sátorban úgyis feltöltődik. Itt a súly és méret a lényeg. Ugyanez a suliban is, néha jól jönne, ha délután még rátöltene a telefonra, nem mindig bír ki egy napot, el kellene dugni a szekrénybe valami kis méretű Pbankot. Arra számítok, hogy másnak is fontos egy könnyű vésztartalék.
Nem akartam ilyen hosszan kifejteni a kérdést, elnézést érte, csak látom, hogy furán nézel, gondoltam így megérted. -
DJGABI
addikt
válasz tam@s #184554 üzenetére
kérdés a bontott cella hány mAh-t tud, léteznek gyorstöltős DIY házak is [link] bár ennyiből szerintem kész powerbank is kijön
5000mAh-s is töltő létezik, bár azzal meg max egyszer fogja tudni feltölteni. a 10Ah-s szerintem nem nehéz, 20-asom volt, arra azért azt mondom még táskában is érezni
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
csibe1
addikt
válasz tam@s #184554 üzenetére
"A másik felhasználási mód, hogy sokat túrázik (szerencsére), 2-3 napra is elvonulva, oda is jó lenne valami megoldás, mert a jelenlegi 10e mAh túl nehéz."
Annyira nehéz a 10e mAh powerbank, hogy nem fér el a 2-3 napra való cuccok között?
Vegyen egy nyomógombos telefont, az 1 hetet is kibír töltés nélkül." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
tam@s
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani könnyű és kis helyen elférő powerbank-et? Lányomnak kellene vész esetére, ha a suliban lemerül a 3000 mAh-s telefonja, akkor kihúzza vele estig.
A másik felhasználási mód, hogy sokat túrázik (szerencsére), 2-3 napra is elvonulva, oda is jó lenne valami megoldás, mert a jelenlegi 10e mAh túl nehéz.
Bontott akksis celláim vannak itthon, de nem ragaszkodom hozzájuk. Lehet, hogy két külön eszközben kellene gondolkodnom?! -
titán
válasz MasterDeeJay #184552 üzenetére
A csomagojók postai, szállítói eleltronikuas adatállományaiból dolgoznak, ha fizikailag nézik a csomagot akkor annál már más probléma van, de az is kevés lenne ha a vásárlási igazolás és az hogy a kereskedő beszedte az áfát is a csomag külső oldalára lenne nyomtatva, nem az van előírva. Már minden elektronikus adatközlésre van beállítva és így nem kell kézzel átírni az adatbázisba az adatokat.
-
Köszi, jókat küldtem el ezek szerint és a jó oldalon.
IOSS-t nem tüntette fel a csomagon kívül (vámárú nyilatkozat szerű címke volt rajta), belül ott volt egy számla amin rajta volt az IOSS. Szerintem ez lehetett a baj hogy kintre nem került fel, felbontásra meg nem került. Israel post küldte.Na most kaptam ebaytől üzenetet hogy a dupla áfa refundja folyamatban van.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz MasterDeeJay #184547 üzenetére
Az eBay topik Összefoglalóba ez is be van írva, 17.A.1. Az eBay-től történő áfa visszakérés ha a Magyar Posta vagy a szállító újból beszedné.
Ha az eBay-től kéred vissza akkor nem érdekes az IOSS azonosító, azt a feladónak kellett volna megad a szállítási cég megrendelési oldalán és a vám-árúnyiltkozaton, ha nem tette meg akkor itt jogosan kérik az áfát.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Öszben le van irva az eljarasi procefúra.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sepsi0
őstag
-
A számlán ami a csomagban volt ott is szerepel az IOSS szám elég kicsi betüvel. Gondolom azzal kellene kezdenem valamit. Talán az lehet a gond hogy magán a csomagon ez nem volt feltüntetve csak a csomagon belül. Akkor elvileg az eladó cseszte el.
[ Szerkesztve ]
-
Ebayen dupla áfát fizettem, egyiket ugye alapból fizetéskor (HEA vagy VAT) a másodikat pedig postán átvevéskor. Csomag izraelből érkezett.
Mi a menete a visszaigénylésnek?
Gondolom ebay fele kellene jeleznem nem az eladó fele. Bár nem látok a csomagon vámra vonatkozó infót és azt sem látom a számlán hogy meg lenne fizetve.Találtam valami fórumba egy oldalt
https://ocsnext.ebay.com/ocs/mudcwf?deptName=CollectRemitRefund
Ide elküldtem minden doksit amit kaptam meg az ebayes számlát is, de nem vagyok benne biztos hogy jól csináltam.
Nem találtam sehol infót az ebayen hogy mit kellene ilyenkor kiválasztani.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Csak sejtem, hogy ez okozhatta előtte, mert bent sem voltunk és pont az a kör kismegszakítója oldott le...
Én is néztem a negatív értékeléseket és mind idén májusban és júniusban született. Remélem kiszorták akcióban a hitványabb darabokat.
Letojom azt a 800ft-ot amibe került, csak nehogy gondot okozzon nekem vagy másnak. Ezért is írtam.
Meg kíváncs leszek ezek után az okos relékre, mert azokkal meg a buta folyosó/lépcsőfeljáró világítását akarom okosítani, igaz azok max 10w/eszköz fogyasztásúak, remélem nem lesz gond velük.
Pedig hogy örültem, hogy milyen jól jártam és mennyire olcsó volt .
Lehet megterhelem a maradék három dugaszt mielőtt használnám.
Az 5W amit írtál érdekes.... A fiam megígérte, ha szétszedem, megszakérti.Max maradok Xiaomi/Sonoff/Blitzwolf vonalon, csak azok jóval drágábbak. Meg egyre jobban tetszik ez a Smart Life app. Még az Eta robotporszívóimat is tudtam integrálni ebbe.
Most gondolkodom, az egyik Blitzwolf pont két hete szórakozott, a mosógép elé volt dugva és azzal is leverte a biztit kb 2kw-nál,pedig vagy 2 éve használom. Mióta kihúztam, nem volt gond a mosógéppel.
Lehet csak ilyen a szerencsém.A Blitzwolfokban tényleg több anyag van...
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz sepsi0 #184540 üzenetére
Na ez kemény
Nekem kettő van itthon meg egy jön, mondjuk csak egy üzemel és ledes lámpa van rákötve, a nagyobb fogyasztású cuccok nálam is két Blitzwolfról mennek.
Mondjuk a BW-ben érzetre is jóval több anyag van, lehet egyet beáldozok és megnézem mi van ezeknek a kínai csodáknak a belsejében.
Kettő Aubess van/lesz, meg egy QNCX, de tök ugyanaz külsőre, csak a felirat más, most megnéztem a kommenteket, az egyik negatívnál van egy kép a beléről, valami 5W felvételű cucctól füstölt el állítólag.
szerk.: Akkor nálad már az áramkimaradást is ez okozhatta?[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Azért írok, mert nemrég rendeltem én is okos kütyüket az Aliról ebben a pár dodós akcióban. Rendeltem 4db-ot,mind különböző, de mind 20A-es elvileg és wifis. 2 napja üzemeltem be az egyiket, van itthon 4db Blitzwolf is régóta.
Szóval beüzemeltem, egy Blitzwolf BW-ST01 bidé volt beledugva, max 1200w csúcsfogyasztás. Azért lett rádugva, mert okosítottam a wc világítását és fogyasztás alapján kapcsolta a lámpát..
Nem is ez a lényeg, ma elment az áram a wc körén, pont kint voltunk, nem tudtam mi a baj, visszakapcsoltam, wcn senki nem volt. 3 óra múlva ülök a wcre, indul a bide max 150w fogyasztás, nagy durranás és az okos dugasz behalt, még füstölgött vagy 5 percig...
Szóval csak óvatosan velük, mondom nekem 4db is jött...
Ja és a napokban jönnek az okos világítás kapcsolók is, remélem azok nem csinálnak hasonlót...
A dobozán csak ennyi vsn:
20A power monitor smart plug, Alexa meg Google
meg ez ráragasztott matricán: sku: 699932666256Reklamációt nem érdemel, azt sem tudom melyik, de vigyázzatok ezekkel.
Nekem a Blitzwolf simán elbírt apokig egy Xiaomi hősugárzót 2500W-al,másikon meg a klímát monitorozom, nemis mekegednek....Képek alapján ez lesz az...
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Azért legalább egy kicsit komolyabb bullshitet lenyomhatott volna, főleg, hogy ennyi ideig ült rajta. Ügyfelen dolgozom én is, de ilyen választ kiküldeni.....
-
titán
Nem te választod hogy ők kézbesítsék, ha a szállításra megbízott logisztikai cég a vámolás után hozzájuk továbbítja kézbesítésre akkor lenne lehetőség esetlegesen az elsődleges kézbesítési idő és hely megváltoztatására, ha egyáltalán biztosítanak ilyet.
Amióta ezt írták még azóta egysem jelent meg ilyen szállítással, egyedül MPL-es kézbesítéssel a PNLUC...... azonosítósok jelentek meg újként. -
st6969
őstag
-
titán
válasz DJGABI #184529 üzenetére
Mobil hőnyomtatóban színest nem fogsz találni. Ami hőt használ még az a színes lézernyomtató és nem igazán van miniverzióban, de ugye ez azért nem hőnyomtató. Hordozható kis méretben tintasugaras van elterjedve vagy azok amelyek a "speciális papírt" (ZINK - Zero Ink ) igényelnek és nem igazán olcsóak. Brother Brother VC-500W 65000 Ft a papír meg 5*7,6 cm 20 db minimum 5700 Ft
Amit linkelt azt lehetett kapni nálunk is. és nem színes nyomatú.
Ahhoz hasonló viszont van 12.413 Ft[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
valaki vett már mobil hőnyomtatót itt? -
GIJoe
addikt
Fujitsu Esprimo Q556 68€ Intel Core i5-6500T @2,8GHz, 128GB SSD, 8GB DDR4 (mk)
-
JackeL
tag
válasz Tasunkó #184518 üzenetére
Minden adat amit a szemed bemérésénél felírtak meg kell adni. A leírásban példaként van feltéve, hogy hogy kell megadni. Nekem egyszerű volt, távolra +2.5, távolra +5.0 volt a papírra írva 63mm PDvel. Ezt így adtam meg neki: left/right sph +2.50, add: +2.50 PD: 63mm és ennyi. Akinek több paraméter van a szeméről annak kicsit nehezebb, de szerintem nem egy nagy kunszt.
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz Tasunkó #184518 üzenetére
A szemtávolság (PD) ott van; ha aszimmetrikus, akkor külön megadható a bal és a jobb.
Hogy távolsági vagy olvasó, az felesleges információ az elkészítés szempontjából.A szemtengelyen és fókuszon mit értesz?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
senior tag
Jó és más nem kell, csak a diptria? Szemtengely adatok, fókusz adatok, szemtávolság fluxus , ilyenek nincsenek? Illetve hogy távolsági vagy olvasódioptria, mittomén, amiket a szemorvos ír a papírra.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
-
edk-
őstag
válasz lkristóf #184507 üzenetére
Ma megérkezett két dioptriás szemüveg a BCLEAR boltból, két héten belül. Tökéletes minőség, a hazai árak töredékéért. 104 dollár volt összesen, az egyik 1.67-es, a másik 1.74-es törőindexű lencsével (utóbbit nálunk csillagászati áron mérik).
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
senior tag
Esetleg ha más is így járna... Nem tudtam fizetni az aliexpressen, nem vonta le a kártyáról az összeget. Az adblock plus kikapcsolása az oldalon és a ghostery trust site-ra kapcsolás együttese oldotta meg. A ghostery-nél nem volt elég pause-ra tenni.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
titán
Nekem maradt a 12-én vásárolt Digitaling Store 3x1,79$ az Express One, viszont a Choice nyári kedvezményesre ami Aliexpress Selection Standard móddal jön PNLUC.... azonosítót kaptam én is.
De a többi ilyen módú szállításnál EO azonosítót kapzam, szóval az nem változott, ez egy másik kézbesítő cég lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony