Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, a BlitzWolf zajszűrős szuperolcsó fejhallgatója kapható valahol eu raktárban? Sajna kinából tuti nem jönne meg mire kéne
"If you're good at something, never do it for free!"
-
w.miki
veterán
csak a főlapon lévő általános kuponokat tudom bemásolni, az FB csoportokat most nem néztem.
US $50 off orders over US $300
Code: 15OT51
US $30 off orders over US $200
Code: 12OT21
US $15 off orders over US $100
Code: 11OT11Na még ezeket írták az egyik csoportban:
Kuponok 11.11-re:
11SALE8 - $8/50
11SALE15 - $15/100
11SALE30 - $30/200
11SALE40 - 40/250$
11SALE50 - 50/300$
11OT11 - 15/100$
12OT21 - 30/200$
15OT51 - 50/300$[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
nimfas
addikt
Általános Aliexpress Kupon nincs NOVEMBERRE?
-
ben-ga
tag
Láttatok akciós autós kamerát a 11.11 alkalmából?
-
edk-
őstag
válasz w.miki #185489 üzenetére
Ezt vettem. Fúj jól.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
w.miki
veterán
Ilyen erős levegő fúvókát vett már valaki? Milyen? Pl.:
Mini Turbo Violent Fan Turbo Fan 110,000 RPM Powerful Blower
AMNVOLT TF1-Pro High-speed 110000RPM Portable Jet Fan Air Blower Turbo Fan(Bocs V nem Válasz akart lenni)
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Nerazim #185487 üzenetére
Már mint a számlákat?
Valami böngésző problémád lehet, 2021 októberig visszanézve ott a számla letöltés, ha nem törölted a vásárlást, akkor meg vissza kell állítani és látni fogod, letöltheted.
Ehhez hasonlót kellene látnod a My Orders, az adott vásárlásnál az Order details-ra kattintva: -
w.miki
veterán
Nekem is a legfrissebb van, és nem találom benne a Discount Finderst.
csak a Coinon belül az Earn more coinsnál érhető el, naponta 1x
Te megtaláltad valahol?Automatikusan frissítette a Play, de mind1 is, mert a régi verziókat meg egy idő után úgyis letiltjál
[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
Köszi mindenkinek, akkor választok innen.
-
tlala
addikt
válasz eldoble #185479 üzenetére
Érdemes még körbenézni az 1.99USD-s turkálóban, nem rég én onnan vettem ezeket a 2 m-es Essager kábeleket az asszony I eszközeihez (most persze az eredeti oldalukat tudom csak linkelni).
Nagyon jó minőségűek (sokkal-sokkal jobb, mint pl. az ócska, hamar megtörős, amit az Ipadhez gyárilag adtak)
1.
2.
3.[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 2m-es IPhone töltő kábelt, USB-A-s és szemüvegtörlőt ami normális minőség és jó árban van?
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan fűthető, pulóver alá vehető vékony mellényt Aliról aminek:
* a csatlakozó feje strapabíró, nem törik meg, és belül van egy PowerBank tároló zseb
* nincsen fűtött nyaki része (mert az éget engem)
* a kezelő gombjai alul vannak és nem a mellkason?Legutóbb ezt vettem (N191) , de sajnos kontakthibás lett a csatlakozója: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Köszi, csak fura volt, hogy böngészőben asztali gépen meg ott vannak. Megpróbálom a lentebb ajánlott hackkel.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
titán
válasz xcvbxcvb #185471 üzenetére
A 8.83.4 az aktuális, de írtam hogy nem volt frissítés amikor már nem jelent meg nekem a promóció.
De tévedtem, nem állították le csak eltüntették a linket. A főoldalon a More to love résznél a Selected beállításnál egy olyan termékre rákattintva ami benne volt ebben a promócióban (az ára szokásos a 1.99, 2.99, 3.99) előkerülhet a 3+ items from US $ 1.99Nem azért vannak a frissítések mert jól működik, hanem azért mert pont nem jól és javítják a hibákat. Én azon az elven vagyok ha egy hibát kijavítanak akkor érdemes lecserélni az adott programot, app-ot. Pl a Chrome mindkét változatát igencsak ajánlott volt frissíteni mostanában annak aki nem akart meglepetést.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
Tudtam vásárolni is .
8.80.1-es verzió. Az tény hogy én ritkán szoktam piszkálgatni az appot. Mert ami jól működik minek bántsam?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
titán
válasz xcvbxcvb #185469 üzenetére
Nem ez a lényeg hogy látszik nálad, használható-e, nem írja hogy most nem aktuális? Mert változott a kinézet, nekem úgy tűnik hogy a tied a régebbi.
Eleve gyanús hogy a 3+ items from US $1.99. szöveg alatt nem az ottani tételek jönnek elő, $10.04, $13.70, $11.16 nem felel meg az $1.99 kiírásnak.
Ha törlöd az app gyorsítótárat akkor frissül nálad is.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Nerazim #185465 üzenetére
Sehol, 150 € nettó értékig készül számla az áfa elszámolás igazolása miatt és letölthető a a vásárlási tételsornál, Order details és a Download invoice gomb. Ha ennél több az érték akkor nincs számla, kérhetnél az eladótól, ez már nettó összegű, mert az áfát itt szedik be nálunk, de nem igazán adnak és nincs is rá szükség egyik esetben sem, mert nem egészen felel meg a NAV által megadott formának.
[ Szerkesztve ]
-
gboszi
senior tag
Sziasztok töltőt keresek amin menő lenne, ha két usb-c és egy usb-a lenne. Elvesztem a millió találatban. Egy macbook lenne rajta (30W a gyári) és két apróság. Az sem baj (sőt) ha itthonról van, jó lenne a gyorsan Köszi
"If you're good at something, never do it for free!"
-
Nerazim
őstag
Bocsánat láma riadó! De hol tudom beállítani Alin, ha számlát szeretnék kérni egy adott termékről?
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Digitalpimp #185461 üzenetére
Nálam ott van még. A coin-os gomb alatt van egy 11.11. banner és az alatt van.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
titán
válasz Digitalpimp #185461 üzenetére
Az AliExpress topikban már írtam hogy 11.11. miatt leállítják. Holnaptól indulnak a kedvezmények a nagy napra és az lesz az elsődleges.
-
Digitalpimp
senior tag
Hali! Az Ali appban a 2 dodós lomok hova lettek elvarázsolva, mert sehol nem találom. Valaki help, köszi.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok!
360 fokos (kerek csatlakozós), mágneses USB töltő kábel rengetegben vesztem el, ezzel kapcsolatban szeretnék tapasztalatokat begyűjteni.
Kinek melyik vált be? Nyilván nem várok tőle 200W-ot, de amiket eddig volt szerencsém kipróbálni, azok olyan lassan voltak képesek csak tölteni hogy szinte használhatatlanok voltak, annak ellenére hogy oda van (hazudva) a leírásban ezeknél is, hogy képesek a gyorstöltésre.
(aliexpress preferált)
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
pooty
tag
Sziasztok,
esetleg van valakinek tapasztalata mini kávéfőzővel?
Láttam ilyenből akkusat is és csak valami sima pumpálósat is.
Melyik ajánlott?
Melyik márka ajánlott?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
QbHead
aktív tag
válasz BB9000 #185441 üzenetére
nézd meg ezt, hasonló ár, kicsit jobb tudás, és nagyon jó minőségű mind az elektronika mind a komponensek
[pinepower]
edit: látom már megrendelted, na mindegy[ Szerkesztve ]
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
Janaboy
veterán
válasz barizo #185450 üzenetére
Nekem egy ilyen van:
WYSE ZxO
Proci - AMD G-T56N 1.65 GHz dual-core SOC APU with AMD Radeon HD Graphics
- GPU Type: Radeon HD 6320
RAM - 2G DDR3Talán ha jól emlékszem a memóriát feltoltam 4gbra és a rendszer egy ssdn fut.
Alap dolgokra nekem bőven jó, mondom úgy hogy 3 különböző csatoló van rajta (bluetooth, rflink, zigbee)De ez tényleg nagyon off itt, Okos otthonos topikban több segítséget kapsz.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
-
Janaboy
veterán
válasz barizo #185445 üzenetére
Nekem egy Synology DS220+ van, amin fut a Torrent meg végzi a megosztast médiahoz.
Erre amúgy elvileg fel lehet rakni a home assistantot, de régebben voltak ezzel gondok ha jól emlékszem.
Esetleg egy Docker + HA.Külön gépre egy Dell Wyse mini gépet használok, ezen fut a HA OS, de van hasonló meg HP T510, T520.
De nagyon attól függ hogy a Home Assistanton belül miket szeretnél használni.
Ajánlom hogy térj be az Okos otthon topikba, ha még nem vagy, ott szoktak erről beszélni.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Czimby
addikt
válasz barizo #185445 üzenetére
Van itt xpenology topic, ahol az otthon épített pc-re teszik fel a synology rendszerét.
Van pár dolog ami ami így nem működik, de olcsón/ingyen ki tudod próbálni ha van valami régebbi pc-d.Nekem Intel atom itx konfig megy így kb 10eve.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
edk-
őstag
válasz BB9000 #185441 üzenetére
Számomra is ismeretlen, én nem kockáztatnék vele.
Ezt próbáltam, 2-3 laptop és 2 telefon egyidejű töltése nem okozott neki gondot. Korábban ment rá a BG588ff3 kupon.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
van most működő BG coupon code esetleg? Neten néztem, de nem működik egyik sem, pl. a BGAFF7OFF sem él már. -
BB9000
senior tag
Szeretnék beszerezni egy USB töltőállomást.
Tudásában ez tetszene: Asometech 110W
4 db USB-A port + 4 db USB-C port PD és QC 3.0 töltési képességekkel + kijelző, amin portonként lehet követni az aktuális töltőáramokat + vezetéknélküli töltés lehetősége, ami nekem nem létszükséglet, de ha már van, akkor jó. Össz töltési teljesítmény: 110W, ami nekem bőven elég lenne.
Az ára 12 127 Ft, ami még megfelelő, de nem tudom milyen elektronika van benne, mivel számomra teljesen ismeretlen márka ez az Asometech. Félek tőle, hogy hamar megadja magát, akkor pedig kidobott pénz lenne az ára.
Tudtok-e ajánlani hasonló tudású, de megbízhatóbb, ismertebb gyártótól származó töltőállomást ? Vagy esetleg ismertek-e olyan web-oldalt, ahol ezeknek a belső felépítését, elektronikáját kivesézik és rámutatnak az egyes modellek erősségeire/gyengeségeire? -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Kellene nekem egy épkézláb bluetooth fejhallgató.
Olyan 30$ magasságában kapható pár típus, az ANC nem létszükséglet, de jó lenne ha tudna 2 eszközhöz csatlakozni és mindenképp over-ear legyen.
Ezekekkel van valakinek tapasztalata?
Blitzwolf HP5
Blitzwolf HP6
Baseus D05[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
válasz barizo #185436 üzenetére
Privát megjegyzés, hogy van minden is itthon nekem.
Inkább vegyél egy jó NAS-t (pl egy Synology), ami tudja a torrentet és a szükséges kiszolgálást, amire igényed van.
És HA-nak pedig vegyél egy a topikban ajánlott kis gépet, nyilván ha nem kell nagyon számítási kapacitás, az olcsó venti nélküli cuccok pont meg fognak felelni.Janaboy
-
zeon.hu
nagyúr
Gillette Fusion proglide pengét lehet most valahol jó áron venni?
Nem gond, ha eredeti#?*@&!
-
barizo
tag
Sziasztok
otthoni HA szervernek, média tárnak/nasnak ,torrent kliensek keresek Mini Pc-t
Fenti feladatra ( 7/24 üzem) tudtok ajánlani beszerzési helyet, esetleg konfiguráció ?
koszonom -
GIJoe
addikt
Breville Barista Mini 152€ + posta
-
winfos
tag
Teljes oldalon szoktam keresni, nem konkrét eladótól így mindig máshonnan jött.
Bár én ezeket nagyrészt akkor veszem amikor kivételes akció van
-
Jarod1
veterán
Rendelt már valaki nyeregcsőre rögzíthető csomagtartót?
Kerékpárra. -
-
winfos
tag
válasz bbsofficial #185428 üzenetére
Első rendelésemnél kaptam egy kupont ami 48k fölött -19k
-
winfos
tag
válasz Directors #185426 üzenetére
Szia!
Én rendszeresen vásárolok Aliról, most Temuról is "legot".
Van már 1000-2000-4000-12000db szettem is, mindegyikel maradéktalanul meg vagyok elégedve márkától függetlenül.
Most épp a Temuról jön egy 10001db-os Eiffel-Torony (32k-ért sikerült megcsípni)
Szóval részemről ajánlott.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Lehet most vásárolni az Alin elfogadható minőségű "legót" ?
Rendőség,tűzoltóság, mentő állomás érdekelne a legjobban.
Gyerkőcöknek lenne karácsonyra.[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
-
GIJoe
addikt
Mini PC BMAX B6 Pro - i5-1030NG7, RAM 16 Go, 512 Go SSD 225€ kupon: NNNFRBB6PR
-
Ciccuka
veterán
Ez vajon milyen gép lehet a valóságban?
DERE R16 Pro 16in Laptop Intel Celeron N95 up to 3.4Ghz 2.5K IPS Full HD 12GB DDR5 512GB SSD
Hírlevélben 310$ vagy 292€ (112e)[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
GIJoe
addikt
Focusrite Scarlett 2i2 Gen3 120€
-
veterán
Ez. acoin dolog egyébként nagyon kitolás bizonyos szempontból
Sok-sok éve egyes játékokkal mikor naponta 1-2 coint kaptál, és a játékkal 30-40 coint szeresztet, írtó boldog voltam. Aztán léptek egy szintet, és már 1-27 coint lehetett szerezni. Abból megint feljebb léptek, most meg már hozzád vágják.
Csakhogy...
A régebben párszáz coinom sokkal többet ért. Aztán nekiálltam gyűjteni, és összejött 1900. Hatalmas mennyiség volt akkoriban. Aztán jött egy szintlépés, és majd' tízszeresét lehetett szerezni, de a beváltásnál is kb 1500 coin plusz pénz volt pl egy termék, azaz a keményen gyűjtögetett érmék elértéktelenedtek. Most meg már eszméletlen mennyiséget gyűjthetsz - én meg ráunttam emiatt.Szóval egyre többet lehetett gyűjteni, de egyre több is kellett a vásárlásoknál. Beindult az ali coin infláció
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
Digitalpimp
senior tag
válasz lac14548 #185416 üzenetére
Vannak a coinnal olcsóbb cuccok, azért ott többet lehet spórolni, csak sokat kell görgetni, meg ismétlődnek a cuccok többféle áron.
-
lac14548
aktív tag
válasz xcvbxcvb #185415 üzenetére
Nekem 93259 coin van,
jó lenne, ha egyszer valami nagyobb mennyiségben is be lehetne váltani igazán nagy kedvezményre.
Néha enged belőle 30-50 coint felhasználni egy-egy rendelésnél ami kb. 150-400 forintnak felel meg..../Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #185411 üzenetére
Ali 8.83.4 szerintem az a legfrisseb.
Nálam így néz ki a Coins menü most.
Múlt héten a játékok alatt volt egy Discount Finder menüpont, amire kattintva, külön oszlopban ott volt a Cart, és a History szerinti termékek, amire még további kedvezményeket adott.
Most meg nagyjáblra dobja be a termékeket ide alulra nálam.
Earn more Coinsból megnyitható a régi Discount Finder, de csak naponta 1xOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Ciccuka
veterán
-
w.miki
veterán
Ali App-ból hova tűnt a Discount Finder? Megtalálta valaki?
régen ott volt a coins alatt, Cart-ra, és History-ra bontva adta a kedvezményeket. Most nem találom ottOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
GIJoe
addikt
ZTE Blade A73 5G, 128 GB, Grey 130€
-
GIJoe
addikt
Western Digital_BLACK P50 2,5" Game Drive SSD 5 TB 100€
+ tudtommal azaz a HDD ami szétszedhető! -
Beni2360
félisten
válasz Jarod1 #185401 üzenetére
Hát erre szakosodtak. Ahol készül ott is ez a szitu. Na meg itthon is van egy cég akinek ilyen körülményei vannak az adat vissza nyeressel meghalt hdd-ről.
1972-73-ban 2 évig dolgoztam a NDK-ban hasonló kétfaktoros beleptető teremben ahol ablak nyitás is tiltva volt. A vezérlő chippek a lábakkal való össze forrasztása történt. Annyira azért nem volt szigorú mint ott lehet.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB-DDR5
- Ps5 Playstation 5 Kiegészítők: Borítás, RGB Talp, Akasztó, Wall Mount, Lemeztámasz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest