Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz Zola007 #144189 üzenetére
Egy Gubintu nevű koppintásról írtam anno, az nem nyűgözött le. Itt kapható 10 USD-s áron, ha érdekel.
Ez a másik Billfold Wallet nemrég érkezett, a kialakulása praktikus, ám süt róla a műbőr anyaga: a kinézete is hagy kívánnivalót maga után, és a tapintása, kezelése, nyitása, egyszóval minden. Nem olyan légies, mint a valódi bőr, hanem van benne egyfajta ajtónyikorgáshoz hasonlítható merevség. Ezt leszámítva praktikus tárca.
"nincs rá lezsóidő"
-
citkar
addikt
válasz Zoli-bácsi #144191 üzenetére
Január 30. után érdemes reklamálni. Nyomkövetési számot a rendelés menünél/részleteknél szoktak megadni, ha adnak. A postás topikban talán okosabbat is mondanak.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
Van egy Nov. 29.-én rendelt csomagom: Estimated delivery Dec 14, 2018 - Jan 30, 2019 idővel.
Mikor érdemes reklamálni ha nem érkezik meg?
Nyomonkövetési számot merre kell keresni? Nem találom sehol.
-
Real_Necro
veterán
válasz KaiotEch #144160 üzenetére
5.1 zenére? Bírjuk megfizetni. Én anno filmre is választottam inkább sztereót. Így lett Dali Concept 6 Hivox tuninggal valamint Radnai R. kábeleivel, meg egy minőségi Marantz.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Zola007
veterán
-
kenand
veterán
válasz Kalandor #144171 üzenetére
Picit olcsóbb is szokott lennei (Xiofang 17-20 USD), MIjia 23 USD most egy kicsit több, e nem vészes
Xiaofang 21 (tovább okosítható)
MIjia 1080p (gen 2 sajnos, nincs benn BLE gateway, de kevés embernek kell) v, nem okosítható, de szebb képe van 25 USD
Kupon nincs, nem a legjobb ár, de nem is rossz..
De saját tapasztalat alapján egy ONVIF kompatibilis IP kamera (alig drágább) jobban használható
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz AndrewBlase #144182 üzenetére
Láttam ilyeneket, de nem ismerem az ilyen készleteket és mivel a kocsi jó, így nem komplikálnám az életem
-
Skillet
addikt
KATT
Lehet, hogy csak gearbest app-ban jelenik meg a link.
Egy érdekes szappanadagoló van terítéken[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
petipetya
nagyúr
válasz Criminal017 #144183 üzenetére
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz ReFleXx #143961 üzenetére
A zseb felső szegélye a szegecs vonalában van, így éppen valósághűen látható a tárca és bicska elhelyezkedése benne: a Victorinox a szegélyen függeszkedik, és a zsebbe nyúlva nem is érződik, hogy ott lenne. A nadrág a hagyományos regular fit, tehát nem ilyen tökszoritó slim és egyéb divatviselet, ahol a zsebbe tett telefonok elhajlanak.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Zola007
veterán
válasz mazsi #144174 üzenetére
én azért kíváncsi lennék milyen sokkal jobb alternatívát tudsz ajánlani 35 ezerért, normális gyártótól
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sepsi0
őstag
válasz Kalandor #144171 üzenetére
Volt egy táblázat, higy miben tér el az új a régitől. Butított az új, igaz nekem nincs egyik sem csak tervben volt.
Amire emlékszem, régiben volt 5 GHz-es wifi, több ir led, azt hiszem más volt a soc is. Az új 30$ körűl indított, a régi 40-50$ között volt, nagyon akciósan 35$.Aztán lehet nincs érezhető különbség, talán az okos otthon topikban olvastam részleteket.
Hozzá teszem, hogy egyik Xiaomi termékben sem csalódtam eddig. -
-
-
-
mazsi
senior tag
válasz Ghard #144162 üzenetére
4 helyen néztem meg. 2 helyen volt szerintük B20, kettőn meg nem. De ez a cucc fasorban sincs. Egyedül a kamerája erős közepes, de mindenhol csak a felbontást, a látószöget, és a fényerőt írják-még a gyári oldalon is. Ez a processzorsebesség pedig minimum 4 éves tempót tud. Elhiszem hogy te nehezebben őszülsz meg várakozás közben, de a programozóknak is szólhatnál hogy ennek még elfogadhatónak kellene lennie És eszembe sem jut csúcskészüléket venni játékra, azt meghagyom a balekoknak.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz Kalandor #144165 üzenetére
XIAOMI MIJIA 360 Degree 1080P Alibuy91252 kuponnal $34.99?
[ Szerkesztve ]
-
Xiaomi kamera (biztonsági, nem akció) vagy egyéb Xiaomi smart home kuponja van valakinek?
.
-
Breki
veterán
Részlet a tesztből.
Hangminőség
A hangminőségről szóló részt mindenképp két részre kell osztanom.Az első eset, amikor egyetlen M3 hangószót vásárolunk és azt magában hallgatjuk. Ebben az esetben picit dobozhangja van hangszórónak, szép, tiszta hangokat hallunk, de nincsen semmilyen “hűha” faktor. Ahhoz pedig, hogy tökéletes legyen hangzás, érdemes egy 12–16 négyzetméteres térben hallgatni.
02_e
A második eset – és itt kezdődik igazán a móka – amikor két M3 hangszórót vezeték nélkül összekötünk, beállítjuk, hogy sztereóban szeretnénk hallgatni őket, kiosztjuk a bal- és jobboldali szerepeket a hangfalak között és leülünk eléjük, velük egy magasságban egy 20–25 négyzetméteres térben. Ebben az esetben olyan dinamikát tud produkálni ez a rendszer, hogy a kollégákkal alig hittünk a füleinknek.
Emlékszem, ahányszor mutattam egy-egy ismerősömnek a hangfalakat, mindig azt kérdezték, hogy “Jó, jó, szépen szól, de honnan jön a mély hang? Hol a mélynyomó?”. Senki sem hitte el, hogy egyáltalán nincs, és csak ez a két kicsi hangszóró szól, mindenki kereste, hogy hol a harmadik hangszóró. Egészen elképesztő mérnöki munka eredménye, hogy milyen minőségű és dinamikájú hangot tudtak egy kisméretű házból kihozni. Ennek megvalósításához egyébként saját belső processzorral és DAC-kal is rendelkeznek a hangszórók.
A specifikációkat tekintve egészen pontosan Realtek Atheros Wi-Fi modul, CSR 4.0 APT-X Bluetooth, Realtek Hi-End DAC chip és DSP, valamint Texas Intsruments nominális 30W-os FET-es erősítő modulok hajtják meg a karbon, vagy kevlár hangsugárzókat
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
Breki
veterán
válasz KaiotEch #144157 üzenetére
Hordozható, saját aksival rendelkezik.
Sima hangrendszeren nem tudom mit értesz.
Én mikor megkaptam hanyatt estem a hangjától és két három órán át hallgattam spotifyvel, pedig elismert hifista által tuningolt hangrendszerem van.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
GIJoe
addikt
válasz Axe Miskolc #144153 üzenetére
Én simán elalszom ha silent módban fut, biztos van olyan review, ahol rámérnek zaj szempontjából is
a SVAN 979-t benthagytam a cégnél, így pontosat nem tudok mondani, a ver 1.re sem... -
Zola007
veterán
válasz mazsi #144152 üzenetére
azt értem, hogy lefordítottad nekünk a tomsguide reviewt, de amúgy 2 tank benzinért mit vártok?
jelentem, engem lehet nyugodtan szivatni ezzel a telefonnal, ha valaki ajándékozós kedvében van[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mazsi
senior tag
válasz zebede #144129 üzenetére
Három éve jobb telefonok mentek ennél. Brutálisan szar processzor, majdnem kevés memória, átlag alatti kijelző. Ennél sokkal jobbakat lehet kapni. Az Asus márka pedig ne tévesszen meg senkit, Európába jó 4-5 éve nem hoznak értelmes telefonokat
Ja a fő gond hogy elvileg B20 sincs benne, ami városban szar ügy, de vidéken meg használhatatlan. Szerintem csak szivatjátok a családtagot akit ezzel leptek meg.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
motrola
aktív tag
válasz martillo #144142 üzenetére
2019-01-24 16:09:43
---------------------------- HU Delivered
2019-01-24 03:30:00
Vecses HU Out For Delivery
2019-01-24 03:15:00
Vecses HU Arrival Scan
2019-01-24 00:59:00
Vienna AT Departure Scan
2019-01-24 00:30:00
Vienna AT Arrival Scan
2019-01-23 15:56:00
Nurnberg DE Departure Scan
2019-01-23 06:02:00
Nurnberg DE Arrival Scan
2019-01-23 03:00:00
Loebichau DE Departure Scan
2019-01-22 23:43:00
Loebichau DE Arrival Scan
2019-01-22 20:36:00
Berlin DE Departure Scan
2019-01-22 20:01:00
Berlin DE Arrival Scan
2019-01-22 19:00:00
Dahlwitz-Hoppegarten DE Departure Scan
2019-01-22 17:00:30
Dahlwitz-Hoppegarten DE Origin Scan
2019-01-22 14:08:07
DE Order Processed: Ready for UPSJó gyors volt. Porszívó.Működik.A cél állomás nem Vecsés kicsit messzebb.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
erdey_a
addikt
válasz Sterilzona #144111 üzenetére
nem tudom, hányféle "bőrminta" létezik, de az octaviában nem marad rajta, a szélvédőre teszem.
Vérboci
-
Ciccuka
veterán
Dodosee endoszkópot vett már valaki?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
martillo
tag
Koszi a segitseget, infot mindenkinek, berendeltem egy Alfawise-t, remelhetoleg jovo het vege fele mar en is a boldog es elegedett tulajok koze fogok tartozni.
Jovok majd en is sajat tapasztalattal, amint megerkezett. -
őstag
válasz Breki #144106 üzenetére
Deviza váltási témakör:
-> FinTech topik
-> frissen nyílt Curve topik
-> Revolut topik -
martillo
tag
válasz Breki #144135 üzenetére
Koszi az infot, akkor eleg ha ezt valasztom?
"Expedited Shipping $9.50 2-5 business days"@dudi6,
Neked meg a kodot koszi, levonja a 10 dolcsit, igy ingyen lenne a szallitas, ha eleg az expedited.@ztibor,
Koszi neked is az infokat! Ennek a biztositasnak van ertelme???[ Szerkesztve ]
-
ztibor
senior tag
válasz martillo #144126 üzenetére
A fast-08 az lengyel raktár, onnan már nincs plusz áfa. A kuponkóddal és biztosítással együtt nálam 112.82$
Viszont hogy legyen alternatívád, a banggoodon a Dibea D18 a 15OFFDIBEAD18 kuponnal 95.99$+4,45$ szállítás vámmentesen, kínai raktárból.
Én ilyet rendeltem pár napja. -
Breki
veterán
válasz dudi6 #144130 üzenetére
G-W-3 új neve: Fast-27 (Egyesült Királyság)
G-W-4 új neve: Fast-08 (Lengyelország)
G-W-5 új neve: Fast-23 (Csehország)
G-W-6 új neve: Fast-30 (Franciaország)
G-W-16 új neve: Fast-29 (SpanyolországTehát, Lengyelország, mivel európai raktárból jön nem kell rá Priority line. Úgy emlékszem DHL-el jött pár nap alatt.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
veterán
válasz DeFranco #144118 üzenetére
Mi ugyanazt a fajtát használjuk, amit pl a füredi szívkórházban is használnak (nem xiaomi) és meg vagyunk elégedve a pontosságával.
Igaz, pénzt nem adtunk volna érte, de ajándékba kaptuk.
Egyébként viszont nálunk nem a kéz, hanem a homlokpuszi vált be pontosabb érzékelésre."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
zebede
őstag
válasz Mr.Csizmás #144131 üzenetére
Végül is tehetnének bele 6/128 gigát, meg rányomhatnák a Pie-t és adhatnák 25k-ért, úgy jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Appból vásárolva 33-34k Asus Zenfone Max Plus, 5,7", 4130mAh, dual SIM + microsd slot, B20...
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
válasz Devil Smile #144121 üzenetére
Az lehet. Észrevettük már, hogy a régebbi típusok mind jobbak mint a mostaniak. Akár szerszámról, ruháról vagy bármi másról legyen szó. Mi már át is szoktunk inkább az Aldira, az még "normális" termékeket árul.
-
martillo
tag
Sziasztok,
Alfawise FJ166A flash sale-ben most 109$ FAST-08 raktarbol.
Ez akkor honnan jonne? Melyik szallitast kell ehhez valasztani, hogy ne kelljen plusszban fizetni mas ra? Van 9,5$-os es 37,5$-os szallitasi opcio is.Koszi
-
Saccco
nagyúr
Hallom, hogy jön beg.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
dudi6
senior tag
válasz Devil Smile #144117 üzenetére
Nekünk is ilyen van. Össze vissza mér. Írtunk a Lidl-nek, küldtek egy másikat, az is szar. Most van 2 rossz hőmérőnk. Olvastam erről a típusról panaszokat, hogy másoknak is rosszul mér.
Kíváncsiságból megértem most is magam, 37,7 fok, pedig semmi bajom. -
DeFranco
nagyúr
válasz Ferike81 #144116 üzenetére
Szintén próbáltuk, szintén azt mondom hogy hulladék. Addig tök jó amíg nem hasonlítod össze egy hiteles méréssel (rendes lázmérő rendesen mérve) mert önmagával tényleg konzisztens és 1-2 tizedes hibahatárral mér csak éppen a valósághoz nem sok köze van.
Szerencsére a valósággal való köszönőviszony keveseket érdekel, szóval ettől még le lehet élni egy boldog életet egyébként is amit nem tudok nem fáj
Minimális biológiai ismerettel felvértezve meg az is kiderül hogy a hónaljas hagyományos mérés is csak közelít (szerencsére az egész jól) a homlokos mérés meg a fülben mérés helyett sokkal olcsóbb az ingyenes, elem nélkül működő ún. "tenyeret" használni mert egyrészt mindig kéznél van (kunc) másrészt valamivel pontosabb mint ezek a fézerek.
A fül amúgy pontos lenne ha mindenkinek csúcstiszta lenne a füle és egyforma a hallójárata, amíg ez nem teljesül addig minden mérés egy középiskolai tornaóra 3 pontos kosárra dobás felmérőjének sikerszázalékával analóg amatőr kézben.
Lássuk még mi szokott lenni: ja igen, a kórházban is ezzel mérnek: 1: naponta elvégeznek 1000 mérést van rutin és ismert az eszköz tévedése 2: általában kipróbált céleszköz nem valami dzsunkaré sajomi 3: mérés nélkül ránézésre megmondja a schwesterelke hogy milyen lázad van ezzel csak azért mérnek mert előírás.
Egy szó mint száz visszavittük, mi hagyományos digitálissal mérünk nyelv alatt, a gyerekre meg rá tudunk szólni hogy tűrjön fél percet, most lesz 4 éves, már megvettük neki is az új lázmérőt a következő alkalomnál már neki is nyelv alatt mérünk.
Alvás közben meg szvsz felesleges méregetni, túl vagyunk pár betegségen, ha lefekvéskor lázas akkor csillapítjuk ha meg alvás közben lázasodik be akkor meg úgy is megébred rá, ha meg nem akkor hadd aludjon.
A fentiek magánvélemény, előzzük meg a vitát, mindenkinek elhiszem hogy az ő homlokmérője nagyon pontos. mkay.
[ Szerkesztve ]
-
Devil Smile
őstag
válasz AtiSnatch #144105 üzenetére
Nekunk a Sanitas (lidl) van egesz jo tud kulon ful es test homersekletet 3500korul szokott lenni.. altalaban 2-3 merest csinalunk mi is a gyereken (szinten 2 eves) 1-2mp a meresi ido.. es max 1-2tizedes kulonbseg szokott lenni.. ha jol tudom a gyogyszertarakban is kapsz ilyen hasonlo aron es legalabb itthoni garis..
mondjuk a videoban a ficko a kozepso gombot nyomkodja ha jol emlekszem azzal kell a fulben merni levett kupakkal es az oldalso gombbal pedig egyeb helyeken.. (homlok, halantek stb ) ahogy nyomja a gombot mutatja is a kijelzon a kis ful ikonnal...[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Ferike81
senior tag
válasz Breki #144103 üzenetére
Nekünk Omron van. Szerintem semmirevalók ezek a motyók. Magamon teszteltem, 38,6 volt a lázam a higanyossal mérve, ez meg 37-39-ig mindent mutatott. 5 mérés ötféle érték. Gyerekeknél nem is kísérleteztünk vele. A 10mp alatt mérő Omron viszont jó, az hagyományosan hónaljban mér.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Beni2360
félisten
válasz Breki #144101 üzenetére
Hát én is néztem anno de nagyon gyenge 12V és kicsi az aksi Amperszáma. Írták is, hogy max fél óra amit kibír. Bútor összerakáshoz már kevés. Én is most szerelem át a 19W gépemet erre az újabb aksira. Olvasd a hozzászólásokat.
Azok a bit fejek jók lesznek hozzá de nem géphez való. Ilyen géphez komolyabb bitfej kell ami többet is kiszolgál. Ha átugrik egy párszor ezeken a fejeken már annyi lesz neki. Gyakorlatból beszélek. Vanádium fejes komoly fej kell és avval nem lesznek gondjaid.Itthon se drága hozzá.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cidalain
veterán
válasz AtiSnatch #144100 üzenetére
ilyenem nincs kínaiban, viszont van Beurer itthon.
azért nem egy atomegyszerű cucc, mint a higany. mivel a mérés 5 másodperc, beleesel abba a hibába, hogy jaj mozgott a gyerek, inkább megmérem mégegyszer. na, akkor totál mást mért (1-2 tized). na akkor legyen egy harmadik, kontroll mérés. megint totál más. dassza meg van 3 különböző mérésed 1 perc alatt, vonsz egy átlagot, azt jó lesz az úgy... a hagyományos is lehet hogy ugyanez, de amikor 2 perc egy mérés, akkor nem csinálsz kontroll méréseket.
miénket lehet homlokon, és fülben használni. persze mérjük egymás után, de mindig van 1-2 tized eltérés ott is.
jó, persze nem tudom hogy megy ez pontosan, de lehet hogy az 1-2 tized fok szórás még bőven jó egy 8 ezres lázmérőtől. passz. nekem ez elfogadható, de hogy a kínai mennyit szór, azt nem tudom.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Breki
veterán
válasz AtiSnatch #144105 üzenetére
8.99 szállítással.
Más, most olvasom a a facebook-on ezt, csak egy részét másolom nehogy reklámnak tűnjön, az átváltós része érdekel igazából tényleg jobb-e.Van erről itt tapasztalat?
Sokan próbálnak megoldást találni a deviza vásárlás és a kapcsolódó problémák megoldására, például külföldi vagy webshopos vásárlás, külföldi pénzfelvétel, stb.
Erre az utóbbi időben számos Fintech cég kínál altenatívákat, például Transferwise, Revolut amelyek Magyarországon talán a legismertebbek.
Pár hete került be nálunk a köztudatba (mivel nemrég lett itthon elérhető) egy új megoldás, amely sok esetben használhatóbb is lehet ezeknél: A Curve (https://www.curve.app)
Ez egy angol pénzügyi szolgáltató, ami ingyen biztosít egy bankkártyát (nincs havi és éves díj, ha az ingyenes csomagot választjuk, sőt ingyen ki is postázzák).
Eltérő a többi megoldástól, hogy nincs mögötte számla, a meglévő bankkártyákat lehet beregisztrálni alá, ez könnyebbé teszi a használatát.Hogy mire jó:
- Külföldi, vagy külföldi webshopos vásárlás esetén jóval kedvezőbb árfolyamon lehet váltani a devizát vele mint a magyar kártyákkal (Curve kártyával fizetünk ami átváltja forintra és forintban terheli meg a bankkártyát, az árfolyam hasonló a Revoluthoz)
- Több kártya használata esetén (akár hitel, akár betéti), elegendő csak a Curve kártyáját vinni magunkkal és a saját alkalmazásában lehet kiválasztani, hogy éppen melyiket terhelje
- Pénzfelvétel esetén jelenlegi szabályok szerint 10 darab ingyenes saját devizában bármelyik magyarországi automatából. A Curve átadja az MCC kódot a banknak, így elvileg a bank tudja detektálni, hogy pénzfelvéte...Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz Real_Necro #144102 üzenetére
Ha jobban belegondolok végül is van otthon kötél is
Breki: ez most elméletileg akciós. te mennyiért vetted?
[ Szerkesztve ]
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Errol a wifis csengorol van valakinek tapasztalata? Esetleg egy bevalt darab hasonlo aron?
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Kérdezek is akkor, megjött az aksis csavarhúzó pár nap alatt, 17 dollár volt, de nincs hozzá bitkészlet.
Ez most szintén akciós, ezek a fejek jók lehetnek bele?
32 az egyben csavarhúzókészlet 4,29 helyett 3,99 dollár.
Kuponkód: GBAFFYL580Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2db tökéletesen funkcionáló Kingston A400 120GB (100/33 25TB és 100/86 3TB) egyben eladó
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest