- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
- Doky586: Egyszerű boot
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
bexinho23 #120670 üzenetére
Én igazából soha nem értettem ezt a biztosított szállítást, hogy mire jó. Én ilyent még soha nem fizettem, és rengeteg ingyen postás köüvetés nélküli rendelésem volt már. Nyilván épelméjűnek tartom magam, tehát értelemszerűen paypallal fizetek, de eddig még mindig vagy újraküldték ami nem érkezett meg, vagy visszafizették. Paypalhoz még emiatt nem kellett fordulnom, de ha esetleg mégis szívózna a GB akkor második lehetőségnek az is ott van.
Tud valaki valami értelmes indokot mondani hogy az a biztosítás amúgy mire jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Műszaki rajz készítés
- Sweet.tv - internetes TV
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 4S alkatrésznek.
- HP SPECTRE X360,15,6"4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,16-32GB RAM/512SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ
- Labtec 2.1 Pc hangfalszett
- 2026.12.28-ig Garanciás Wot Yenkee YMS WT300 vezeték nélküli gamer egér
- Gyárifüggetlen patika állapotú 8/256gb-os Xiaomi Redmi Note 13 pro 5g eladó 120wattos gyári töltővel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest