Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Van ajánlott APP Iphone-ra, csomagkövetéshez? Jelenleg a "Parcel" nevu appot hasznalom, de ha van esetleg olyan ami köztudottan több infót közöl általában a csomagokról akkor megnézném szivesen azt is.
Köszi
Üdv
BreakerMSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
KTU
addikt
ALLDOCUBE iPlay 10 tablethez érkezett kijelzővédőfólia,
Order time & date: 13:14 Mar. 20 2018
4db fólia $ 6.68 -ért vettem, most US $6.08
Sajnos tablet még sehol, így nem tudom mennyire jó rá.
kb. pizzás dobozban küldték + fekete nylon tasak, szerencsére nem hajtották össze, így épségben ideért.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
őstag
Ma megérkezett egy "17 key RF controller" 5050 RGB LED szalag vezérlő. Jónak néz ki és ez végre - mivel RF - nem akad össze a TV/Digi box távirányítójával.
Szintén ma jött egy ORICO CSL-4U fali töltő. Az RGB LED-hez be is szereltem. (Mást is fog táplálni.)
Jónak tűnik. A képpel ellentétben a ház - az USB előlapot kivéve - matt helyett fényes fekete műanyag.
Viszont ez én példányomnál az előlap - ház illesztésénél egy helyen egy kicsit karcos/sorjás, de ez nem érdekel. Nem nézegetem és a TV háta mögött úgy sem látszik. -
SZIGMA
aktív tag
válasz Theory66 #120382 üzenetére
Szia!
Szerintem 22 EUR a határ cég<>magánszemély viszonylatban,
a 45 EUR mintha magánszemély<>magánszemély között működne, de majd kijavítanak,ha nem jól tudom.
Szóval valószínűleg azon múlik majd a vámkezelés,hogy a röntgenesnek milyen kedve lesz, egyébként én a helyedben mindenképpen számolnék az ÁFA+kezelés kombóval.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
térfigyelő, nem feltétlen wifis dóm kamerából van most ajánlott, olcsó?
Üdv,
Attila -
MAC72
tag
válasz FingR86 #120384 üzenetére
Ha lesz kupon rá kipróbálom. Kíváncsivá tettél. Utána olvasok majd kicsit. A C6-ban az is tetszik, hogy fülre lehet akasztani, és nem esik le akkor sem, ha nem nyomom be mélyen. Amúgy valóban kicsit végre járatták, de de azért nem annyira, hogy zavaróan torzítana. Full hangerőn én nem viselem el sokáig, filmhez bőven elég a fél hangerő is. Én leginkább filmnézésre használok fülhallgatót, hogy ne zavarjam éjszaka a családot.
A gyerekek fülében folyton ott van, ők a nagyobb fogyasztók nem vigyáznak rá túlzottan ezért mindig jól jön egy pár darab tartalék itthon. Köszönöm az ajánlást, ha lesz olcsón kipróbálom azt is. -
spammer
veterán
válasz sambenez #120381 üzenetére
trackitonline.ru-ra vittem fel fel a csomagokat
UG-s kezdetű volt több darab is, ezeket a infókat látja:
Electronic notification of shipment
Accepted from sender
Arrived at postal office
Left postal office
Illetve kettőnél erről is volt infó: Flight departSzóval annyit lát, amíg kint a postához kerül, illetve amíg elhagyja az országot.
Van egy UD....CN is, ott több infót mutat: mint az előzőek + Handed over to Airline/Transporter + Import (Item arrived at country of destination) HU (HUBUDA)
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
FingR86
őstag
válasz MAC72 #120367 üzenetére
nekem annyira nem jött be a dolog.
van egy awei 920 is itthon, az sem volt drágább max 1-2$-al (na jó tévedtem, 3$ pontosan)
de fényévekkel jobb hangja van. annak ha oda csutkázom a hangerőt, fogja és beszakítja a dobhártyám, ez meg inkább csak erőlködik.[ Szerkesztve ]
-
MAC72
tag
válasz smoky6 #120371 üzenetére
Január 27, de előtte egy nappal is rendeltem egyet, az nem jött meg még. Várok pár napot, adok neki esélyt.
Ha nem érkezik meg írok nekik hátha újraküldik, mert 5 dollárért tényleg nagyon jó vétel volt. Nyomkövetés szerint az enyém is február 6 óta az országban van.MarioAna: Többünknek megérkezett abból az időből mostanában, még él a remény szerintem.
Egy darabot még én is várok. -
Theory66
aktív tag
Srácok szeretnék venni egy Xiaomi Light Weight cipőt, de kéne egy kis segítség.
GB-ről jönne 54.99$ áron, ha jól gondolom ez vámmentes még, így nem kell EU Express-ért külön csengetni (45 Euró a határ nem dollár ugye)?
Esetleg ha valaki tud ennél jobb árat ne tartsa magában -
FingR86
őstag
UC*********MY trackingről tudni vmit?
valós ez vagy csak ilyen gép generálta akármi?2018-03-25
11:40:00
Item Arrived at Hungary,In Transit
2018-03-24
14:11:44
Item Sent to Hungary,In Transit
2018-03-24
12:27:32
Item Posted Over The Counter to Hungary,In Transit
2018-03-24
12:19:24
Dispatch PreAlert to Hungary,In Transit[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Banggod on kaptam 10% os kupont vásárlás után, úgy nézem nincs korlát a felhasználására.
Tudtok onnan ötleteket adni mire éri meg felhasználni? Olcsó és közepes árkategóriában, pár 10ezerrel bezárulva, de ha van valami évszázad vétele 100 ezer körül és pont kellene is akkor az is beleférhet.
-
trebrona
nagyúr
válasz Donki Hóte #120364 üzenetére
Magyarít, nem véletlen volt a célzás. Magyaros a gulyás.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
petipetya
nagyúr
válasz rushty #120370 üzenetére
Erre több okból sem tudok válaszolni:
- Edge helyett a Chrome böngészőt használom.
- Nem hagyom nyitva a nem használt tabokat, mert zavarnak és nem látom át a böngészőt.
- Win10 vagy Chrome optimalizálásos YouTube videóban (ne kérdezd, melyikben) láttam egy beállítást, hogy a Chrome használaton kívüli lapjait egy idő után kilövi a memóriából - ez is aktiválva van egy rakat Win10 beállítással együtt."nincs rá lezsóidő"
-
Zeki
nagyúr
-
bertokl
tag
BlitzWolf BW-BS3 Versatile 3 in 1 Bluetooth Tripod Selfie Sticks
$13.99
[Qualcomm Certified BlitzWolf® BW-C7 USB Type C Quick Charge QC 2.0 33W Car Charger
US$5.99
BlitzWolf® Graphene Earphone BW-ES1 In-ear Wired Control Earphone With Microphone
Pontozva: $12.74
Broadlink MP1 Smart Home Wifi Timing Plug Power Strip 4 Ports Individual Wireless Remote Control
Pontozva: $19.54 -
MAC72
tag
Megérkezett az elveszettnek hitt Excelvan C6 bluetooth fülhallgató.
Ledöbbentem, amikor kipróbáltam. Ez valami bitang jó. 5 féle fülhallgató van jelenleg itthon ezen kívül.
Egyiknek sincs ilyen hangereje. Ez tűnt fel először. Nagyon hangos.Szerintem szépen is szól. Szépen csilingel, vannak bőven mélyek is, de nem olyan tolakodóan sok, hogy tompa lenne. Filmre, zenére is próbáltam, nem tudok belekötni. Járkáltam vele a lakásban, nem szakadozott, nem zajosodott. Stabil a bluetooth kapcsolat.
5 dollárért vettem, ennyiért ajándék volt, de szerintem simán megéri megvenni teljes áron is.
A tartósságról még nem tudok nyilatkozni, de bízom benne, hogy nem okoz csalódást. (Valaki a múltkor jelezte, hogy neki valahol elszakad, szétnyílt.) Rock Zircon megy a fiókba, most az új jövevény a kedvenc. -
tobias40
veterán
Hi!
USB OTG Cable kellene android fejegységhez aminek a másik végébe egy pen drive menne amiről megy a zene.Normál usb nem micró!!
Tudtok ilyet occsón? -
petipetya
nagyúr
válasz Donki Hóte #120356 üzenetére
Pedig simán megszokható matrica nélkül is, csak szoftveresen kell belőni a magyar billentyűzetet hozzá. Nekem például eszembe sem jutna matricázni a Jumper Ezbook 3 Pro-t, mivel már ráállt az agyam az ékezetes betűk helyére.
"nincs rá lezsóidő"
-
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Erős Pistával
-
DeFranco
nagyúr
-
zoltan6
őstag
-
Vigyorka
aktív tag
válasz Talala #120354 üzenetére
A termék kifizetése után derül ki, hogy mennyi a szállítási-díj. /Nagyon oda kell figyelni!!!/
A megrendelt árut gyorsan és sértetlen csomagolásban kaptam meg. /..és még eredeti is!/
Ma is rendeltem tőlük! /... változott a termék ára - én kifogtam a jó árat! 21-25 EUR között/Vigyorka
-
Rimuru
veterán
Rendszeren belul termelszetesen olyan kiosztast hasznalsz amit akarsz, hardveresen meg max matricat tudsz rarakni.
Vigyázat, csalok!
-
veterán
-
bertokl
tag
-
bertokl
tag
EU raktárból:
Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 - 8GB + 256GB + HD GRAPHICS 620 SILVER Win 10 Intel Core i5-7200U
$729.99
szállítás: $13.30(#120322) Pubi78: szerintem jelenleg nincs annál jobb ár, amit te linkeltél.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Pubi78 #120346 üzenetére
Te kérdezted, hogy nincs-e valakinek kupon ehhez a termékhez. #120322
secret -küldött egy kódot meg összeget.
Te: De volt ez olyan 10 körül is. nem?
Na erre küldtem, hogy igen volt 10 körül valamikor.
Mi is most a te problémád ezzel? - nekem semmi csak alá támasztottam az állításodat, hogy igen volt olcsóbban is.
hogy valaki félszavakat ír - hát momentán te írtál fél szavakkal #120322 mert nem jeleztél pontos áruházat......
De bocs, hogy segíteni próbáltam.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Pubi78
csendes tag
válasz Beni2360 #120343 üzenetére
Nem igazán értem,hogy mi mi van!
Minden második link GB kupon vagy link! Mi is most a te problémád ezzel? És a másik pedig,hogy olcsóbban szeretném megvenni,de ez sem ördögtől való mert mindenki azért van itt. Az meg hogy valaki félszavakat ír arra meg annyit hogy nincs nálam a varázsgömböm. Köszönöm -
HXY
addikt
Pontokkal $24 volt januárban. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz -secret- #120330 üzenetére
Na de innen olvasva: (#120322) Pubi78 - nincs szó GB-ről az Ebay kü. topikban.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
HXY
addikt
válasz Titmouse09 #110941 üzenetére
Raspberry Pi-t (3 vagy 3+) lehet mostanában valahol $20-25 körül rendelni?
-
Met
nagyúr
-
-
Arcképgyáros
Hallod, ilyen Geniusom van. Szerintem van vagy 15 éves mikrofon, még a Tescoban volt párszáz forint. Na most már kezd haldokolni.
szerk.: Volt Creative Fatality fejhallgatóm, de 2 fülest és 4 mikrofont elfogyasztottam 2-3 év alatt szóval felejtős a füles. Na meg nyomta is a fejem.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz -secret- #120332 üzenetére
Fülest én sem használok de kellet mikrofon.
Az asztaliból ilyet használtam de egy idő után kényelmetlenné vált hogy le kell hozzá "hajolni".
Utána vettem ilyen mikrofont, 2016-ban, azóta is használom.
Viszont ennek a madzagja rövid, laptophoz jó lehet de a pc mögé már nem ér le."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
bertokl
tag
Original Xiaomi Fast Charging Car Charger Metal Style
HSC4thD063
$6.99 -
Graphics
Jómunkásember
DSUB/VGA kábelbe csavart keresek, olyat, amit a kék csavar helyére lehetne tenni.
Csavarboltban voltam, de egyedi a menete. Ebay-ali maradt.
Sima lapos, vagy csillagcsavar kéne.
-
Beni2360
félisten
válasz -secret- #120325 üzenetére
Tavaly Augusztusban vette 2 db. Ezy egynek az ára
De ezt már csak Voltal mérik manapság.
[ Szerkesztve ]
-
Pubi78
csendes tag
Broadlink RM 3 mini kupon nincs valakinél?Köszönöm
-
tillatrilla
senior tag
válasz mr_kickass #120318 üzenetére
Köszönöm. Otthonról pcről megpróbálom majd este. Mobilról nyögve nyelős...
Üdv: Attila
-
Graphics
Jómunkásember
Halló, esetleg Canon DSLR géphez, EOS 700D tud valaki valami olcsó gimballt?
-
mr_kickass
tag
válasz tillatrilla #120316 üzenetére
Kulcsszavak: Gearbest, ticket, garancia, reklamacio
-
BlackDevil
aktív tag
válasz huniross #120263 üzenetére
Szia. Én kerestem, vagy én is. Én ezt vettem meg végül. Remélem jól fog szuperálni!
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok. Nekem ebben tud valaki segíteni?
[link]Üdv: Attila
-
bazsimano
őstag
válasz Pubi78 #120302 üzenetére
ilyet talaltam ...a broadlink temaba...nem tudom mennyire on mennyire off...de belinkeltem.
-
Yasuo
aktív tag
válasz MasterDeeJay #120310 üzenetére
Köszi! Akkor USB3-as lesz.
-
Saccco
nagyúr
-
válasz Yasuo #120309 üzenetére
Az USB2 szabványon nem lehet átnyomkodni akkora sávszélt mint amit a kártyád támogat. Ezért kell USB3-as olvasó. A 2-esek olyan 25-35mb/s-et tudnak jobb esetben maximum (ez írásnál elégséges lehet, de olvasásnál a töredéke mint amit a kártya tud). A normális 3-as olvasók tudják azt amit a kártyád.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Yasuo #120307 üzenetére
Abban az ár sávban nincs. Amúgy Transcend kb. 2.000ft körül szokott lenni.
Szerk.: [link]
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni ehhez a MicroSD kártyához USB-be dugható kártyaolvasót. Van ezekből ajánlott darab? Jó lenne 1-2usd körül megúszni.
Köszi -
Vigyorka
aktív tag
válasz Pubi78 #120302 üzenetére
A különbség: "A mini nem tartalmazza az RF-t, csak IR-t. Ezenkívül valószínűleg nem támogatott az rm híd és a plugin." + A jelerőssége is jobb a Pro.nak (állítólag..)
Mind a két készülékedhez jó mind a kettő.
A klímát is akarom vele "buzerálni" azért vettem a Pro-t.
Vigyorka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS