Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Tessék leszállni egymásról.
Most csak kitakarítottam a topikot, de aki nem képes normálisan viselkedni, azt kirakom egy időre.DRM is theft
-
Terminator_
tag
Rezsi: 17.537 Ft - víz, gáz, villany, közös költség, internet, TV (tél van, drága a gáz ) ez csak az én részem, a lakás (50 m2, 40 éves tégla-beton) rezsije ennek duplája
Dupla 35074Ft
Ez tök jó lenne nekem is ha csak annyi lenne a rezsim,de sajnos nem így van!
Villany 17800Ft
Gáz 12000Ft
KK 14500Ft
Víz 4000Ft
Internet,Tv 6200ftnálam kb így alakul.
Hibás-Lcd-Monitorokat-Tévéket,Mosógépeket valamint Mosogatógépeket veszek! Írj bátran pü-t,vagy hívj +3630-659-98-22 .
-
DeFranco
nagyúr
válasz Terminator_ #458 üzenetére
A rezsi tipikusan legalább 50%-ban döntés kérdése. Mire égetsz el ilyen horribilisen sok villanyt? Hány helyiség, helyiségenként hány watt világítás. Egyéb nagyfogyasztók?
(Érdekes, a szomszédunkban téglától újították fel a lakást, nagyon jól néz ki, de lepetéztem, hogy a kb. 20 m2-es szobában van 2 db három égős csillár, és legalább 6 falikar. Fényárban úszik a szoba, de...)
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr X
veterán
válasz Terminator_ #458 üzenetére
A közös költségben mi van, hogy ennyi?
-
Mr X
veterán
válasz Terminator_ #462 üzenetére
szép...
-
Vikt0r
aktív tag
18 èves egyetemista vagyok
kollègium 18000Ft
haza utazàs 10000Ft
BKV bèrlet 4000Ft
kaja 12000Ft plusz amit otthonról hozok
egyèb kb 5000Ft
összesen 49000Ft amit èn elköltök kb havonta ès azt mèg nem szàmoltam amit èdesanyàm fizet nekem ( tel. szàmla, otthonról hozott kaja, mosàs). -
DeFranco
nagyúr
Hó vége van. Jöhet az elszámolás?
-
DeFranco
nagyúr
Kész is
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Hajvágást meg lehet spórolni egy tuti hajvágóval. 5-6 ezerért már tök jók vannak, nekem 3 fodrász után megtérül. Múlt héten vágta barátnőm, szuper lett, hátul sose tetszett, ha fodrász csinálta(pedig jóban vagyunk, mindig elmagyaráztam, hogy mit akarok ), így viszont tökély lett, úgy csinálta, ahogy szerettem volna
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
DeFranco
nagyúr
válasz hoffman_ #473 üzenetére
Ezt én is terveztem már, de a fodrászom sajnos nem hajlandó olyan frizurát csinálni nekem, ami jól is áll, és géppel is kivitelezhető. Valamit mindig belerak, amitől muszáj visszamennem. Nem hülye a csaj
Mondjuk a dolgok jelenlegi állása szerint lehet nemsokára nem lesz ilyen problémám...
-
hoffman_
nagyúr
válasz DeFranco #474 üzenetére
Áh, nekem szerencsém van, ha le van vágva 2-3 centisre, akkor faszán áll, ebbe sok csavart nem lehet tenni se géppel, se ollóval, se semmivel. Szóval mostantól lehet, hogy offolom a fodrászt
Milyen dologállás, miről maradtam le?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Jhonny06
veterán
Oké, szóval akkor még egyszer: hogy van ez a havi 71,6k? Egyedül, vagy közösen? Miért nem számolsz bérleti díjat, saját lakás? Ezek pesti árak?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Jhonny06 #481 üzenetére
Yuppi! 71,6k + 50k a bérleti díjra = 121,6k
20k a lakáselőtakarékosság havonta = 141,6k
Marad kb. 18k amit okos ember félretesz, vagy esetleg elkölt belőle valamennyit.
(illetve ezen felül még megmarad az a rész, amit a bérleti díjon megspórol, mert az nem 50k csak nagyvonalú voltam )
szerk: ebben nem sok _ennyire_ spórolósság van, kiváncsi lennék, véleményed szerint mi az, amiről le kellett mondanom. Szerintem kb. semmi, régóta figyelem magam, és amit akarok, azt megveszem, lehet tépelődés van egy ideig, de nem azért mert nem futja, hanem.. nevezzük szükségesség-vizsgálatnak, és ha azon átmegy, akkor zsák.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Milliókat tehetsz félre pár ezerből: így fogj hozzá
Hoppá...
Mondjuk a tragédia az, hogy ezt általános iskola hetedik osztályban október magasságában meg kellene tanítani, nem egy pénzügyi portál címlapján hozni vastag betűkkel.
Mindenféle felvágás nélkül - de tényleg, bűnnek tartom a nagyképűséget, nem szeretnék ebbe a hibába esni - fel nem foghatom, hogy lehet, hogy valakinek az itt leírtak nem alapvetőek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Adobe Lightroom topic
- OTP Bank topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen