Hirdetés
- 🖥️⛅
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- +363025648**
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Ne politizáljunk, nagyon szépen kérem
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz TazLeacher #81 üzenetére
En tokre meg tudom erteni DeFrancot, engem is erdekelne, hogy mennyit koltok: nem azert, mert barmit akarnek kezdeni a kolteseimmel, hanem ugy szimplan l'art pour l'art alapon, hogy legyen egy csomo adatom, amit lehet banyaszni, hatha kijon belole valami erdekes.
Annak idejen kiserleteztem is ezzel, de eleg maceras volt a dolog es el is maradt a dolog par honap utan - viszont az adatok reprezentaciojanak problemajaval kuzdve sikerult ujra feltalalnom a kettos konyvelestDRM is theft
-
dabadab
titán
A Kassadin - DeFranco meccset kerem abbahagyni, koszonom.
DRM is theft
-
dabadab
titán
Akkor az kb. olyan lehet, mint szuleime (mondjuk az nem ytong, hanem tegla): egy-ket raktak fel kintre plusz hungarocellt, a kazant lecsereltek egy modern kondenzacios darabra, mindjart kb. felere esett a gazfogyasztasuk.
(#431) Crystalheart: nalatok a szigeteles nem "rossz", hanem "nem letezo". B+, ha semmi mast nem csinalanal, csak felragasztanal a foldszinten korbe hungarocell tablakat (ugy remlik, be sincs vakolva meg a hazatok, szoval tul sok macera nem lenne), az is rengeteget segitene.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
dabadab
titán
Tessék leszállni egymásról.
Most csak kitakarítottam a topikot, de aki nem képes normálisan viselkedni, azt kirakom egy időre.DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest