Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- +363025648**
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
A kosztpénz hogy jön ki 15k-ra, ha abba még a fürdőszobai dolgok is benne vannak?
-
Jhonny06
veterán
Nemcsak személytelen, de szerintem teljesen egészségtelen. Milyen kapcsolat az, ahol ilyen szinten méregetni kell, hogy ki mire mennyit, ezt én fizetem, ezt te? Ott valami nincs rendben, bizalomhiány minimum. Ha veszek egy kocsit, akkor kvázi beszállásnál vagy kiszállásnál a páromnak oda kell adnia a pénzt a benzinért? Nyilván sarkított példa, de ilyen érzést kelt. Én baromi hülyén érezném magam. Tökéletesen egyetértek azzal, amit jer1cho ír. Mondjuk az egy más kérdés, hogy nagyobb jövedelem mellett könnyebb nem gondolni rá, de ettől még.. kicsit olyan, mintha már előre azt tervezgetnéd, hogy amikor szakítotok/elváltok, akkor kinek mennyi marad (lásd.: tildy által említett kocsi jogtulajdonosa).
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz TazLeacher #156 üzenetére
Szerintem a TESCO-ban is árulnak normális, prémium néven futtatott kaviárt. Mondjuk azt hozzátenném, hogy ezek közül egyik sem igazi kaviár, az 10k-tól indul legalább, 100g-os kiszerelésben.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz DeFranco #367 üzenetére
"Egy budos szo nem igaz beloluk"
Biztos? Mert itt sokan írták, hogy átlagos kiadások mellett pont kijönnek egy hónapban és egyik se volt 100k alatti fizu, ehhez képest 2011-ben 78k volt a minimálbér, szerintem nem nagy tudomány elképzelni, hogy kb. valós, amit ír. (Az már más kérdés, hogy ilyen fizu mellett baromi sokat költ cigire, de a lényegen nem változtat.) Ha csak azt vesszük, hogy mennyi elmegy egy lakásbérlésre összesen egy hónapban, gondolj bele..
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Oké, de egy meglévő házról beszélünk, míg Pesten tudjuk, hogy miként állnak a lakásbérleti díjak (azaz egy kis lakás bérleti díja + rezsi + közös költség jóval több összesen, mint egy nagy ház csak rezsije). Mindennel együtt szerintem nem nagyon lehet 50 alatt kijönni ezekből Pesten. És akkor maradt 28k-d kb. minden másra.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Crystalheart #377 üzenetére
2 millió szigetelésre? Aligha. Azt inkább úgy mondanám, hogy félig befejezett ház. Két külön kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Oké, szóval akkor még egyszer: hogy van ez a havi 71,6k? Egyedül, vagy közösen? Miért nem számolsz bérleti díjat, saját lakás? Ezek pesti árak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest