- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
seniman #4795 üzenetére
Dehogy tudja..köze sincs hozzá. A HD7950/R9-280 is erősebb, több SP van benne (Tahiti-LE/1536 vs. Tahiti/1792). A HD7970/280X még erősebb, 2048SPs. Ráadásul mind 3GB/384bit, míg a Tahiti-LE 2GB/256bit, ami meg is látszik rajta, limitálja. Max annyiban különc az XTje, hogy jól bírja a RAM OCt is, ami többnyire nem igaz ezekre..de arról elfelejt írni, hogy az OC miatt fix fesszel kell használni, mert a gyári Boost katasztrófálisan túlfeszel..szerethető kártya, mert lehet vele sokat berhelni, ill. az XT kapta a legjobb hűtést gyárilag, de azért 54k..huh :S
-
Speed®
titán
HD 7870XT (kivételes darab) eladó - 54k
Ez azért enyhén gáz, különösen tőle..röpke 20k jattot kérne rá, mert viszi az 1100/1700at..az enyém 1200 felett megy,felrakjam 60ért szerintetek
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz
Trailblazer #4787 üzenetére
BF4 DVD... rárakod a VGA-ra... és VISZI!!! NÉÉÉGY!
Most ezen megint mit nem értettél? -
Trailblazer
veterán
Asus NVIDIA 8800GT 512MB 256bit Videokártya (Még a Battlefield 4-et is viszi)
Azért nem kispályás a kártya mert még a GTA 4-el vagy akár a Battlefield 4-el is elbír
Izé...
-
ViZion
félisten
válasz
Trailblazer #4784 üzenetére
Miért nem elég neked, ha egy gép az utolsó csavarig GÉMER?
ehh, ilyen vevőket mááá... -
Solad
addikt
válasz
M_o_g_y_i #4782 üzenetére
Ha valakit az tart vissza a gyorshajtastol, ha tudja hogy barmiko barhonnan merhetik, akkor tolem tegyek. Akkor sem megyek a megengedettnel gyorsabban ha nem latok trafit... Nehogymar azon haborodjunk fel hogy az egyebkent szabalykerulok nem tudnak lelassitani mert nem lattak a trafizo rendort... A latvanyos trafizasnal ugyanis ez tortenik.
En is befejeztem
Szerk: off
-
M_o_g_y_i
őstag
Eldugott helyről trafizni, az nem a "szabályok betartatása", hanem a sunyi pénzbehajtó gépezet egyik eleme. Aki ezt nem látja, az vak/hülye. Az meg, hogy ki nem tartja be a szabályokat és miért, már egy más történet. Ha látványosan, nyíltan csinálnák, pont azzal érnék el a trafizás IGAZI, EREDETI célját. Befejeztem.
-
Solad
addikt
válasz
M_o_g_y_i #4780 üzenetére
A rendorseg birsagokhoz valo erdekes hozzaallasa senkit nem jogosithat fel a szabalytalankodasra. Marpedig aki nem szabalytalan, azt ritkan buntetik meg. (Vannak kirivo esetek, mint pl az elotted levo hozzaszolasban is, ezt elismerem)
De azon ne legyen mar hiszti hogy valahol kinn van egy trafi...
Mondom ezt azok utan hogy en is kaptam mar csekket takarasban levo tabla miatt. A masik oldala a dolognak hogy egy szabalytalan autosnak koszonhetoen negyszer mutottek eddig a terdem.
-
ViZion
félisten
azért ezzelis vitatkoznék. A rendőrök is hmmm... szemetek. Nálunk a rosszul beállított közlekedési lámpánál álltak folyamatosan (zöldön max 2 autó ment át, zöldből sárga majd pirosba váltás olyan gyors volt, hogy a kocsi zöldben indult és pirosban fotózták...). Persze miután a lámpát beállították, már nem olyan fontos nekik ott fotózni... Szal. pénzre mennek, nem arra, hogy biztonságosabb legyen a közlekedés. És ez országos. Arról is tudnék mesélni, hogy tussolták el a konkrét feljelentést, jah, persze nagy céggel szemben ugye eleve esélytelen. Sebaj, döntetlennel lezártuk, a rendőrök aktív "segítségével". Nevetséges banda.
-
djculture
félisten
Azért elég betyár az az internetes világ no meg a renmdőrség is elég szégyen munkát csinál, vannak emberek akik 4-5 éve fosztogatják ki különböző hirdetési protálokon kamu néven az embereket. Pl ez a Sekk Petra is mostanában Nagy Mária álnéven nyomul 2010 óta több ezer embert átvert, mostanában már facebookon nyomul. Céges hirdetésekkel 10488808-87764489-65789008 Erste -bankszámla kéri a lóvét, aki ezzel találkozik ne legyen átvert ügyfele lehetőleg
[link] -
proci985
MODERÁTOR
válasz
seniman #4770 üzenetére
ja, de az realis. 580 kb egy R7 270 szintjet hozza jobb esetben, az meg 40 korul mozog ujonnan, boltbol, garival, tobb memoriaval, fele fogyasztas mellett.
69x0/gtx5[7|8]0 szeria jelenleg kozepkategoria alja, ami fHDre nemi kompromisszummal meg epp eleg, tetejeben lassan 3-4 evesek es a tudasukhoz kepest irtozatos etvagyuk van.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Lazán túlárazva. 1 éve a kb 2x erősebb konfigomat adtam egy tízessel olcsóbban
-
Aramir
őstag
válasz
djculture #4751 üzenetére
Annál jobb megoldás volt a hdd-t kicserélni, aztán pc-ről crosslink kábellel összekötve áttolni a játékokat rá, még ki írni sem kellett
Facebookról
"Samsung NP350V5C-S02HU laptopon eladó!
Szép karcmentes álapotban,külső monitor pillenytyú egérrel volt ahsználva,így nincsennek koások rajta." -
Petyyyyy
addikt
-
TaaT
nagyúr
-
zolee5016
őstag
Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630
Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630 - Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630 - Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630 - Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630 - Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630 - Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630 - Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630 - Alig használt kifogástalan állapotban lévő Geforce GT630
Ár: 22 000 Ft
Újonnan még a 4gb is 21k........
-
djculture
félisten
-
horush
addikt
"Nagy HDD kiárusítás!!"
-WD1500HLFS - VelociratorRaptor 160Gb - 8500Ft/db (2db van)
-ST380013AS - 80Gb - 3000Ft
-WD800JD - 80Gb - 3000Ft
-WD1600AAJS - 160Gb - 4000Ft
-ST3160812AS - 160Gb - 4000Ft
-HDT721025SLA380 - 250GB - 5000Ft
-HD253GJ - 250Gb - 6000Ft/db (5db)
-WD2500AAKS - 250Gb - 6000Ft/db (2db)
-ST3320418AS - 320Gb - 7000Ft
-ST3500418AS - 500Gb - 8500Ft/db (2db)
-ST500DM002 - 500Gb - 8500Ft
-HD103SI - 1Tb - 12000FtTehát a "kiárusítás!!" azt jelenti, hogy reális ár + 30-60%?
-
-
ViZion
félisten
válasz
sptkyle #4743 üzenetére
Te is hibázol gépelés közben néha, nem?
Igen, kövezzük meg, mert véletlenül 1 nullával többet írt???Haverom 2 joy-al, kb 5-6 eredeti gémmel, egy memkarival, halom írott koronggal árulta 15 k-ért, majd 12-re lealkudták és elvitték. Ez kb. 2-3 éve volt, mikor a PS3-at vette. Majdnem sírtam, 12k-ért még porfogónak is megérte volna.
Esetleg a hirdetőre ráírni, h csere PS3-ra és adok még KP-t?
-
sptkyle
senior tag
Nem 10 éves hirdetés, friss:
Eladó Ps2 közel 130 db játékkal melyből 2 eredeti egy 8 GB kártyával és újságokkal.
Kódmester és 576 konzol újságok.
Sajnos kart nem tudok hozzá adni.
CSAK KÉZPÉNZ ÉRDEKEL MÁS NEM.
60000 Ft -
seniman
veterán
Passz,nem tudom,hogy külső linket lehet e hirdetni.De volt már ilyen többször is.Ráadásul a kolléga abban a hitben van,ha a licit nem lesz elég sikeres,akkor megmarad a portéka.Aztán felvilágosítottam,mivel minimálár nincs,köteles odaadni a legnagyobb licitet tevőnek.
(#4739) TaaT
Ez tény
Gondolom azért is hirdeti ott,mert az itteni gépek közt nem nagyon tudna labdába rúgni.Rájönne hamar mit neveznek itt "csúcsgépnek".Azt az egyet becsülöm benne,hogy nem írta oda hogy gémer
-
seniman
veterán
Újabb szakértő,a maga i5-ös "csúcsgépével"
[link]
Itt is megtalálható,csak azt nem linkelhetem
Keressetek rá,hol szóltam hozzá
-
-
zolee5016
őstag
Keressetek rá az aprón itt
komplett gép kat:konpjuter ellado -
Aramir
őstag
Nem aprós, de hátha felbukkan majd 1-2 itt-ott
[link]
Mondjuk az is hülye, aki utcán egy ismeretlen "sráctól" vásárol ilyesmit -
gozso
őstag
Csak Egyben! (Lap + proc)
Pentium D915 2*2.8GHz ( FSB 800MHz; 4MB L2 Cache ) + hűtő
Gigabyte GA-945PL-S3P ( Socket 775; [4*]DDR2 667; PCI-ex; SATA/ATA... STB.. )
I.ÁR: 20k
.............................................................................
Csak Egyben! (Lap + proc)
Intel Pentium 524 3.06GHz ( Prescott core; HT tech [ virtuális 2 magos] 1MB L2; FSB 533MHz)
Asus P5SD1-FM/s ( Socket 775; [2*]DDR1 400; PCI-ex; SATA/ATA ... STB...)
I.ÁR: 15kcsak tessék, csak tessék... időutazás... back to the future
-
gban
veterán
-
MurdR
veterán
Eladó p4-es ddr2 gépház+alaplap
Eladó egy p4 ddr2 a gép neve gaba az alaplap msi tipusu tartalmaz 2db 1gb ramot 1db intel celeron 2x 3000-es procit 1db dvd iro olvasot továbá eladó 1dbmaxtor 40gigás és 1db hitachi deskstar 82.3gb-os idés vincseszter amely windows 7-tel van telepitve igy hejszinenn kiprobálhato csak szeméjes átvétel lehetséges.
-
Traxx
őstag
Kolléga gépére vettem pár hete 3K-ért ASUS Silent Square-t
De lett volna 2-ért Gigabyte G92, csak a srác nem írt vissza AMD-s lefogatóval kapcsolatban, és pont az kellett volna. De tény, hogy ki kell fogni, mert azelőtt hetekig nézegettem olcsó hűtőt, és nem nagyon volt, vagy túlment volna ezen a kereten, ha a postát is hozzávesszük.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Bjørgersson #4695 üzenetére
Az komoly ár. ~2 éve kellett egy szükségkártya, akkor vettem hibátlan DDR4-es 3870-est 7-ért.
-
ViZion
félisten
válasz
Nem hiszem el, h aki ilyet ír, az nem ért hozzá. Sztem csak símán hazugsággal akarja eladni. Sok tizenéves van itt is, aki fű alatt vesz ezt-azt, haverokkal szereli és várja a csodát...
A kreatív fogalmazásra és a szépséghibára én mindenképpen adnék egy erős 6/10 pontszámot.
zolee5016: aki ezek után nem szeret bele a mocidba, az símán egy b... biciklis.
(#4676) djculture:
Isteneeeeem!
KELL! Gyermekkorom egy darabja! És nem, nem 12 éves leszek 2 hét múlva, hanem bő 3× annyi... Emlékeztek amikor bejöttek az érintőgombosak? Egy évesen már bármitől váltottak csatornát
Persze ma ezt gondolom "intelligens auto tuning" TV-nek hívnánk...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
DX10.1-es kártyán is fut az AW?
-
zolee5016
őstag
válasz
Bjørgersson #4700 üzenetére
de meghirdethetem streetfire-mod-nak is.3x pénzért..egykerekezni lehet vele..azaz csak azt, első keréke sincs még.......
PL: eladóvá vált szeretett ,nagy becsben tartott ,ulrtabrutál chiptunningos ,110 lovas streetfire mocim.
lazán 240 -el húzhatsz és a mod-nak köszönhetően egykerekezni gyerekjáték vele.
-kisebb esztétikai hibája,nincs főtengely,és az első futőmű hiányos(nincs kerék) ettől függetlenül kellemes játszó-és bajtárs....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- !!Újszerű!! AsRock RX 7700XT 12GB /Jótállással!/Szép állapotban!/Beszámítás! Posta ok!
- Xbox Series X - dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- !!ÚJSZERŰ!! Gigabye Aero RTX 4070 Super 12GB /Jótállással!/Beszámítás!/Posta ok!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával