- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Kicsit csak. De a sok pozitiv mellé kell nagativ is legyen itt abszurdisztánban.
Én a hibás cuccok eladóit se nagyon értem. Van egy full döglött vga. Ref hűtő. Amúgy kb noé tekerte vele annó. Aztán olyan árakat írnak rá, hogy feléből engedne az is sok (mert ugye tartozék, doboz 0).
Na ezt magyarázza el nekem valaki (ha meri). -
M_o_g_y_i
őstag
Eldugott helyről trafizni, az nem a "szabályok betartatása", hanem a sunyi pénzbehajtó gépezet egyik eleme. Aki ezt nem látja, az vak/hülye. Az meg, hogy ki nem tartja be a szabályokat és miért, már egy más történet. Ha látványosan, nyíltan csinálnák, pont azzal érnék el a trafizás IGAZI, EREDETI célját. Befejeztem.
-
ViZion
félisten
azért ezzelis vitatkoznék. A rendőrök is hmmm... szemetek. Nálunk a rosszul beállított közlekedési lámpánál álltak folyamatosan (zöldön max 2 autó ment át, zöldből sárga majd pirosba váltás olyan gyors volt, hogy a kocsi zöldben indult és pirosban fotózták...). Persze miután a lámpát beállították, már nem olyan fontos nekik ott fotózni... Szal. pénzre mennek, nem arra, hogy biztonságosabb legyen a közlekedés. És ez országos. Arról is tudnék mesélni, hogy tussolták el a konkrét feljelentést, jah, persze nagy céggel szemben ugye eleve esélytelen. Sebaj, döntetlennel lezártuk, a rendőrök aktív "segítségével". Nevetséges banda.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Lehet, de tudnád mennyit szívok még a 775-ös érában készült gépekkel is, nem hiányzik még itthonra is
Meg ami engem érdekel, az sajna az egyik leggépigényesebb játék. AC Unity
Meg főként az új AAA címek. Van 1-2 régi favorit, amihez elég lenne az említett kombó, de a végtelenségig azokkal se játszhatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest