- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Szeptember vége felé kezdtem összelapátolni a vízhűtésemet. Nagy vonalakban megvoltak a cuccok csak pár apróság kellett. Találtam két hirdetést ahol volt is alkatrész dögivel. (csőcsatik)
1.-nek írtam, hogy írja le pontosan mik is vannak a képen pontosan mert nem mindegy milyen csőhöz való.
Na Ő még nem válaszolt.
2.-nak írtam szintén hasonló kérdéssel, de aztán rájöttem, hogy a csomagolás is ott van és kitotóztam a méreteket. Írtam még egy pü-t leírva a méretet és kérve az eladót, hogy írjon egy árat mindre illetve erősítse meg, hogy a leírt típusok méretek amit kitotóztam matrica alapján stimmel-e.
Fejlemény:
ma jött egy pü amiben ennyi állt:
az egészet?Nem egy kapkodós idegbeteg az biztos..
-
kmisi99
addikt
Telefont hirdetek OLX en kb 40 000ft ot ér erre egy kihagyhatatlan ajánlatot kapok
"szia lenne egy pc ém a telodért
80gb hdd
2.7 dupla magas amd proci
5gb ddr2 ram
1gb shappfire videokártya a videokártyára 3 év gari van
ha érdekel irj" -
gban
veterán
Egy őstermelőtől származik az összes zöldség:
1155 HDMI GAMER ALAPLAP CSERÉLNÉM 775 RE AMIN VAN PROCESZORAL HÜTŐVEL - ez a cím, megkérdezném, ő érti-e amit mond.
KERESEK 775 ALAPLAPOT PROCIVAL AZ ÉN ASROCK Z68 GEN3 ALAPLAPOMÉRT
de bármit meghalgatok proccikat ramal
EZ CSAK ALAPLAP NINCS HOZÁ SEMIMásik aprója:
aser gép aser alaplapal ddr2 1gb al x2 amd procival 2x3800 as csere érdekel 1155 proceszor hütővel kiseb videokártya
Van kép is, netről, de ott vigyorog rajta hogy Acer....
Vajon hogy keresett rá hogy megtalálta -
proci985
MODERÁTOR
-
bullseye
addikt
na most én a másik oldalon kapok agyfrászt.
Hirdetek X360-t, nagyon régi, de minimálisan használt, stb. igyekeztem olyan árat találni neki, amiért valaki aki csak belekóstolna is, érdekesnek találja, jön, elviszi, örül. Az egyik első kérdés, mennyi lenne a vége... (de legalább más kérdések értelmesek voltak)
+ sportszereket, mert csak a helyet foglalják. Köztük egy 16 kilós kettlebellt, szintén (szerintem) jó áron, 5k-ért - mert nincs kedvem cipelni, vacakolni – oda is írtam, hogy helyszínen. Első kérdés: mennyi lenne a postázása. Megnéztem a vicc kedvéért: kb 2000 Ft, hátha elijeszti. Visszaírt, hogy a felét hajlandó fizetni... Meghatódtam, de inkább megpróbáltam most egyértelműbbre fogalmazni, de félek, hogy nem lesz elég.
-
gban
veterán
Monitorok között is vannak érdekes dolgok.
12ms 4:3 LG Flatron L1730S 19.900, és meg is magyarázza:
Ezen a fehér az valóban fehér, nem úgy, mint az idős monitorokon, ahol a CFL cső annyira el van már öregedve, hogy a fehér az pirosas-barnás színezetet kap és a színek is fakóak.
És friss hirdetés!Samsung Syncmaster 943N (2009-ig árulták, 5:4, 5ms) 15.000, ez is horror
Másik Samu, kor, méret hasonló, szintén 15, ezek lesnek egymásról....
Csak mint a hülyegyerekek az iskolában, lelesik a rosszat, aztán mindekinek megy az egyes. -
patomi
őstag
GeForce 9600GT .. 18E még szerencse,hogy irányár
-
gban
veterán
-
Yutani
nagyúr
NVIDIA GeForce GTX 550Ti 3GB GDDR3 kártya 21k-ért itt a HA-n...
-
horush
addikt
Alig használt TV eladó
Ár: 5 000 Ft
Termékleírás: "...", kép, termékinfó nincs. -
gban
veterán
válasz
sptkyle #3474 üzenetére
Miért, szerinted mennyi egy 645 ghz-es proci?
Annyit önmagában a proci is megér.
De ha még az időgépét is kölcsön lehetne kérni kis időre (bár időgépnél nem hiszem hogy van értelme az időtartamnak), amivel idehozta ezt a futurisztikus sebességű példányt, az minden pénzt megérne
-
sptkyle
senior tag
Itt az egyik hozzászóló (már nem emlékszem melyikőtök volt, de csókoltatom) hatására csatlakoztam egy FB csoporthoz kb 1 hónapja. Ti ne tegyétek.... Minden nap kaparom az arcom, annyira fájdalmas emberek vannak. Olyan emberek, akik egy fél értelmes mondatot nem képesek összerakni, de az iPhone 5-üket hirdetik.
Naponta tehetnék ebbe a topicba valamit az említett FB csoportból, de eddig megálltam...
intel pentinum cpu645 ghz
asus p8h61-I lx r2.0
asus gforce gt 620
dvdwwritter sh-224-2e
codegen 450W táp
kingston 5gb 1333mhz ram
cooler master silencio 550 ház
vinyó: wd 1tbA 645GHz -es CPU, és a 450W-os Codegen táp önmagában is üt, de hogy ezt a setup-ot 210K -ra tartja, az azért félelmetes.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kéne lassan egy "hülyétkapokavevőktól" topik is
ASUS netbok (Atomos EEPC) 25 körül hirdeti a srác. Odaír egy Istenbarma, hogy 10-nél többet nem ér, ő ad érte annyit.
Aprón 20k körül mennek, szóval a srác ára reális. De ilyen pofátlan ajánlatot ki se mernék ejteni a számon
Aztán fel van háborodva, ha Ármesterként odaírom, hogy 10-nél tuti többet ér, a 20k reális -
Yutani
nagyúr
Szépen elmagyaráztam neki, hogy:
1. Nézzen szét a HA-n, hogy ezek a kártyák mennyiért mennek
2. Nézze meg, hogy a 20-24k-s kategóriában mit árulnak
3. Nézze meg, hogy a 35-40%-kal gyorsabb HD 7770 kártyákat 17-18k-ért adják
4. Ébredjen rá, hogy a reális ár 10-12k körül van (inkább előbbi)Kíváncsi vagyok, mit reagál.
-
gban
veterán
Basszus, megvan a megoldás, figyelmetlenül olvastuk a hirdetést - teljesen korrekt az ár
Oda van írva, hogy minden tartozékával: tuti ad hozzá egy komplett gépet tartozékként, mert anélkül ugye nem használható.
De ha rosszul értelmezem, akkor meg monitort ad hozzá (tuti valami jóféle 24-est), lehet, az a "minden tartozék" egyike, mert anélkül nem ad képet.
Szóval tessék szépen elnézést kérni tőle, megvenni nem fogjátok, mert én már megyek is érte -
Sapphire ATI Radeon HD 5750 1GB GDDR5 Vapor-X PCIE ---> 24.000Ft
természetesen 0napos újonc.
felajánlottam a reális 10k-t privibe, aztán jól ki lettem oktatva. -
patomi
őstag
Úgy,hogy egyáltalán nem fizet... Vaterán volt fent anno egy alaplapom, jött a vevő és leütötte. Külső, nem regisztrált felhasználó... Majd jött az üzi,hogy neki nagyon kell, és küldjem el még másnap. Aha, mondom, ha a számlámon lesz az ára, akkor küldöm. Aztán még volt egy,két ígéret utalásra, de pénz sosem érkezett. Persze én sem küldtem csak egy negatív értékelést. (nem regisztráltaknak is lehet)
-
ViZion
félisten
Szerintetek az probléma, h hüvelykáposztától-t olvastam?
Szvsz ez min. szerdáig táppénz. -
djculture
félisten
Használt ruhát én se vennék de nagy divat egyeseknél ez a anglia ruhák használtan turi stb és ismertek rengeteg olyat is aki nincs rászorulva erre még is onnan vesz mindent.
Régen különben a 90-es években BÁV is bevette a fejhallgatókat én behozattam a sógoroktól a pioneert technics és egyéb itthon nem fellelhető márkákat használtam őket és eladtam ott nagyon jó áron. Kirakták kétszer ennyiért másnap már nem volt meg egyik sem. Walkmannal cd játszóval magnós deckkel ugyanez. -
Lacess
tag
Az is mennyire jó már, amikor ráírsz az emberre priviben hogy érdekelne a cucca, majd napokig se válasz se semmi. Majd mikor legközelebb ránézel a hírdetére akkor egy "Archíválva" pecsét fogad. (nem, nem azért mert nekem adta el...)
Hát köszi bammeg... -
gban
veterán
válasz
djculture #3452 üzenetére
Ecetes? Az jó, bár inkább uborkában....
Lehet, azért ecetes, mert kipucolta vele - inkább ecetes legyen mint zsírosEz a használt fülhallgató téma is már-már a használt cipőkre hajaz nálam.
"Eladó új xyz cípő, csak 3x voltam benne diszkóban" / "szinte új, csak másfél évet használt", stb.
Köjálilag tiltanám hogy ilyeneket meghirdessenek -
TaaT
nagyúr
Az előbb hívott valaki hogy kellene az egyik hirdetett cuccom, a hirdetésben benne van hogy 470ft a posta ajánlva. Mondta hogy már hétfőn fel kéne hogy adjam mert sürgős. Mondom ok, a 470ft természetesen csak előreutalásnál él. Ja hogy úgy már neki nem jó, és el is köszönt.
Ez most hogy akarta volna lebonyolítani a fizetést?
-
djculture
félisten
Eladó TDK hetcetes Fejhallgató!
Nekem nyolccetes kellene.. -
horush
addikt
"Üres GO energiaital, melyből Miley Cyrus ivott, mikor egyik koncertjén voltam Bécsbe!"
50 000 Ft
---
nincs több kérdésem. -
Dany007
veterán
Azért minimálisan illik utána nézni...
Én nem foglalkozom hivatásszerűen PC-vel, de így is rendszeresen figyelem az új híreket, teszteket. Amiben ma már alap a fogyasztásmérés.Ja, egyébként az is lehet, hogy a noname-ek nem bírják. Fene tudja.
A 620W így is, úgyis túl méretezett.Igen az is lehet, hogy egy régi konfigból maradt, no de oda is csak akkor kellhetett ha valami SLI konfigot tartott fen.
Volt nekem is c2d-m meg 9800gtx-em mindegyik egy 20% OC-n, de mérés alapján a 360-380W-ot sosem lépte túl. -
proci985
MODERÁTOR
-
gban
veterán
Igen, mert vagy gőzük nem volt hogy tulajdonképp mi mennyit vesz fel, és mennyi az össz teljesítményfelvétel, csak azt hallották hogy "sok kell neki", vagy tapasztalták is hogy nem elég neki egy 400-as.
400-as M-tech, Gaba, meg hasonló.
Emellett, voltak korábban is keményen fogyasztó procik meg vga-k, és úgy gondolják, az E8400 sokkal erősebb mint egy D930, egy 7770 sokkal bikább mint egy 8800GTX, így tuti jóval nagyobb táp is kell nekik. -
Dany007
veterán
Szerintem olyan 60-70k környéke max.
Most ha úgy számolok, hogy az én 5800k-m volt 32k újonnan...Asrock alaplap...
1x 4GB? : o
Meg a 7750-es se érhet mondjuk 20k-nál többet szvsz.De amin nálam most kiakadt a rugó az az, hogy a kis APU-hoz - mert ez még csak nem is a 100W TDP-s változat asszem - meg a 7750-es VGA-hoz a 620-as táp! : o LoL.
-
patomi
őstag
Ár: 100 000 Ft
Eladó FM2-es számítógép ami ezekből az alkatrészekből áll: Processzor AMD FM2 5600K négymagos, Alaplap ASRock FM2A75 Pro4-M, Memória Kingston HyperX blue 1*4GB késleltetés 9-9-9-27 DDR3 1600MHZ, Tápegység Gigabyte Superb 620W, Ház Kolink, DVD író Asus satás , Winchester Western Digital (Ezex) 1TB Sata3 64MB Cache, Videókártya Gigabyte AMD-ATI 7750 1GB DDR5 128bit dual graphicsban használható a processzorban levő integrált videóval. Eladás oka kisebb számítógépre váltás, minimális alku van a posta költség és felelőség viszont a vásárlót terheli!Az alkatrészek többsége garanciás.Talán egy 25-el kevesebb lenne a reális, bár gondolom ez a minimális alkunál több.
-
Bjørgersson
félisten
8 hónapos videokártya 4e Ft-tal az új ár alatt. Még a hülyének is megéri.
-
zolee5016
őstag
KHMMMMM
link. -
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3428 üzenetére
Ez az 5750 nagyon elterjedt a "gémerek" körében.
-
gban
veterán
válasz
Bjørgersson #3428 üzenetére
Mi ezzel a gond? Csak a fő paramétereket adta meg.
Ezen kívül van benne még 2 db 256 gigás ssd, egy blu-ray író, egy szinte új passzív táp, egy kevés memória, mindez 24 karátos arannyal bevont házban.
Most mondd hogy nem baráti az ár -
Bjørgersson
félisten
Jó kis gép jó áron
Ár: 60 000 Ft
AMD FX6200 3.8 Ghz AM3+proci
AMD HD5750 1GB videókártya
ASUS M5A78L-M USB3 alaplapNAGYON BARÁTI ÁRON ELADÓ !
-
patomi
őstag
"Chiftek nagy pc haz elado" fényképen meg ott a házon a nagy felirat CHIEFTEC
Csak be kéne másolni. A szövegben meg még kétszer ugyan ez. (mindez itt aprón)(az,hogy ékezetes betűket sokan már elfelejtették, már szinte fel sem tűnik)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Végül is akkor nem tippeltem olyan rosszul azzal, hogy valami stikli van a dologban. Ha már újonnan akarok venni valamit, akkor azt boltból teszem, és ahol kapok rá rendes garanciát.
Emlékszem még itt is zargattak aprón, hogy tudnának szerezni nettő árért VGA-t, mikor kerestem. Pár száz napos újonc, 0 pozitív, csak postai út. Aztán rá 3 hónapra kiderült, hogy csaló, és ban.
-
gban
veterán
válasz
Ed3r_X_ #3420 üzenetére
Nem a tartozék miatt nem visszavihető, hanem mert ha nem szerepel hogy kiment, akkor vissza sem jöhet
Nagykernél dettó ugyanez van szerintem nem egyszer.
Mert ha legálisan jön onnan ki az áru, akkor vissza is vihetem legálisan, mindegy hogy ki hozta ki.
Szóval szerintem nem nehéz kitalálni, hogy a bontatlan termékek hogy lehetnek garancia nélküliek.
Nem véletlenül nem kérek az ilyenekből, és nem utolsósorban 10-ből 9-en az árképzésnél csak azt veszik alapul hogy új, és kb. 3%-kal kerül többe a bolti garos cucc... -
gban
veterán
válasz
Bjørgersson #3412 üzenetére
Le vagy maradva, már ott tartunk.
De ez így normális - meg kell fizetni a komoly, több hónapos ellenőrzést.
Mindig azt mondtam, azért jobb a használt, mert azt már valaki tesztelte
De viccet félretéve, tényleg jellemző az elektronikai cuccokra (pc, tv, stb.), hogy ha van gyenge pontja, az kijön az első pár hónapban / első évben.
Sarkítva, jobb egy 2 éves tv-t venni ha egyikre sincs gar, mint egy teljesen újat.
Plazma előtti tv-m is besz@rt 3 hónap után, garban megcsinálták, aztán ment még 10 évig. -
ViZion
félisten
válasz
Bjørgersson #3412 üzenetére
Régen volt ilyen, mikor a magfeloldős korszak volt. Megvették, tesztelték. Amit lehetett feloldani, húzni, azt megplusszolták...
-
gban
veterán
válasz
Prémvadász #3406 üzenetére
Tegyük hozzá, hűtés nélkül, vagyis tuti nem próbált, de hogy is lenne az ha gőze sincs hogy mi ez?
Meg nem tévesztette el a kategóriát, meggyőződése hogy ez S370, a szöveg alapján -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Prémvadász #3406 üzenetére
Akkor mennyit ér a Slot 1-es P2-es Celeronom? Vagy P1 még? Fene tudja, csak 333Mhz. Itt takargatom, lehet kijönne belőle az új VGA?
-
Prémvadász
tag
Slot-1 proci 370 es kategóriában.Infó semmi de legalább baromi drága.
Intel Pentium 3 Socket 370 - Intel Pentium 3 Socket 370
Galéria »
Ár: 5 000 Ft
Eladó egy oldschool pentium 3 processzor. Alkuképes az ár
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!