Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
"Táskeresőmíndekínek
9762 tag"facebook csoport.
Give them hell Ukraine!
-
fogtunder
nagyúr
válasz sanyi0627 #35886 üzenetére
van itthon egy törött kijelzős LG 4X, egy félbe roppant HTC Desire 626 Dual SIM, egy szintén törött kijelzős Lumia 630, és egy béta szoftveres LG K8 Dual SIM, amit nem lehet végleges szoftverre flashelni. ezeket odaadom cserébe, bár lassan már amúgy is, csak ne nálam álljanak
I hate morning people. And mornings. And People.
-
guftabi96
addikt
-
Trailblazer
veterán
válasz fogtunder #35875 üzenetére
Ez a klasszikus ugrott be egyből.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
-
fogtunder
nagyúr
átlinkelem ide, epikus
-
SUPREME7
addikt
Amikor a bluter nem működik ... de azért a T-s helpdesk toppon van, nem kockáztatta meg kitalálni mi lehet az, indítsá mindent újra, aztán majd lesz valami
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz fogtunder #35856 üzenetére
Felejtsd el. Inteleseknek nem adnak rizsát. Nem érdemlik meg. A boltban lehet meg is vernek.
De ha nem az amd-s közösség soha nem felejti el, hogy inteles voltál (amit még egy nv vga-l tetéztél is).
Szóval irány a ha ás tessék használt lapot venni aranyáron.Amd - Radeon - Ryzen
-
Trailblazer
veterán
válasz Laraxior #35851 üzenetére
Elég merész vagy, hogy a nicknevedet belefoglaltad a fb-nevedbe. Épp múlt héten "hörrentek" rám finoman, hogy vajon ezt a nevet (mivel nekem is volt nick "középen") használom-e a mindennapokban? És ha nem, nem-e kegyeskedek megváltoztatni? Kegyeskedtem, mert tavaly ilyenkor már buktam az első fb-fiókomat (ami idén lett volna 10 éves), és akkor nem voltak ennyire udvariasak...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
fogtunder
nagyúr
válasz Laraxior #35851 üzenetére
össze tud rakni egy gépet = ért hozzá a Lego Technik Porsche GTR-emet volt komplikált összerakni, nem egy számítógépet, anno dolgoztam IBM PC gyárban, olyan emberek rakják össze őket, akire egy fogpiszkálót se bíznék magamtól
(#35855) shteer: azt akarnék én is, egy jó kis Trident-Z kittel, csak egyelőre a racionális énem van erőfölényben, szükségem nincs rá, viszont egy valag pénz lenne.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz shteer #35849 üzenetére
kb. egy év és a Z97 ugyanebben a cipőben lesz, én is csak azért vettem tuning deszkát, hogy ha kevés lesz az i5-4440, akkor egy tuning procival aránylag olcsón szinten tudom tartani még a gépet 1-2 évig. és amúgy nekem is Pentium + B szériás deszkával indult a gépépítés, szépen apránként fejlesztettem.
szóval nulláról indulva nyilván nem egy halott platformba kell a pénzt pumpálni, hanem inkább megvenni a drágább RAM-ot, de aki ugyanabban a cipőben van, mint én, annak túl nagy extra költség lenne a 1151/AM4 váltás.
-
-
shteer
titán
válasz fogtunder #35848 üzenetére
Z77 vs Z97...
de ha nincs k-s CPU, nem muszáj a tuninglap. 2nd gen i5 teljesítményét meg a G4560 is hozza, az meg igencsak a belépőszint, lehet váltani később is feljebb
ha nekem most döntenem kellene, hogy bugázott Z77 a meglévő i5 alá vagy kihúzom egy darabig az olcsó pentával, az utóbbi mellett döntenék
szerintem jónak tűnik..
-
fogtunder
nagyúr
válasz seniman #35847 üzenetére
szerintem azért nem ilyen egyszerű a dolog, bár az újkori árak dupláját túlzásnak érzem, de nem csak RAM cseréről van szó, proci is kell. én még időben vettem jó áron Z97-es deszkát boltban, de ha annyi lenne neki és nem tudnák cserélni, akkor mondjuk visszakapom az árát, 32K, ér 30-at a 4440, 20-22 a 4*4 Hyperx Fury. erre nagyon keményen rá kellene fizetni, hogy egy értelmes i5, vagy Ryzen konfig kijöjjön belőle.
-
seniman
veterán
válasz shteer #35844 üzenetére
Még mindig olcsóbb egy vadi új garis lapot venni a drága DDR4 mellé,mint egy szénné hajtott Z77-et az utolsó bolti ár duplájáért,kapugaranciával. Csak manapság az emberek nem tudnak nagyobb távlatokban gondolkozni.Úgy ráparáztak a DDR4 árakra,mintha minden héten venni kéne egy kitet.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
kcsa
veterán
H77-et mennyiért tegyem fel?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
DJGABI
addikt
válasz Balesz1899 #35842 üzenetére
jaja arról van szó. én is ilyen 14ért vettem, 10ért eladtam. inkább nem merek rákeresni a z77ek mennyiért mehetnek
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
asrock b75 lapokkal mi a franc van? van fenn 10ért is meg 20ért is, mindkettő jegelve. múlt hónapban a kisebbik összegért adtam el. oké hogy nincs 1155ös, de ennyire?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
F.E.K..
senior tag
válasz seniman #35800 üzenetére
Szerintem igen-igen kevesen vannak akik az ilyen csúcskészülékeket valóban ki is használják. Ennek a teljesítménynek az igen-igen csekély töredékével az emberiség holdra szállt, de a marsot is elérte kényelmesen...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
seniman
veterán
válasz Trailblazer #35828 üzenetére
Bisztró? Iszunk?
-
cbmfan
őstag
válasz Trailblazer #35825 üzenetére
alap. falunettel szedjen le linux disztrókat a fene
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Simi37
őstag
Hú öcsém Árulok cuccot rám ír 0 napos reg... kíváncsi vagyok lesz-e üzlet....
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Astroboy
őstag
válasz Balinov #35814 üzenetére
Bu
csnkó Dávidka szerintem csak lazának akart tűnni mint a keresztapa a másik 1.20-as analfabéta előtt...
Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy melyikük belterjesebb: a "kani yorki" vagy ezek a véglények.fogtunder: Esküszöm rákívántam. Mármint nem ezektől, hanem úgy általában mint faház. Mondjuk szívesen építenék egyet.
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
"Posta: utánvét,elövét,és háztól házig futár
Személyes átvétel is oké"Nemtommi az az elővét,szerintem keveri a kissrác az előrendelést meg az előreutalást.
-
seniman
veterán
válasz Trailblazer #35806 üzenetére
Oké Norman,Nermál vagy mittudoménkicsoda.Ha elhozod a hátadon,a dupláját is kifizetem.Az hogy a csalós topikos tagok fele itt fog várni a kapuban,ne tévesszen meg,nem a cipekedésben akarnak segíteni.
-
Zolás
addikt
válasz Trailblazer #35806 üzenetére
Személyes találkozó kizárt, csak előreutalással lehetséges. Okoskodni vágyók ne is írjanak.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Trailblazer
veterán
válasz seniman #35805 üzenetére
Helo. Van egy ilyen álomházam amit keresel, csak emailen beszéljünk, mert a régi fiókomon elfelejtettem a jelszót, megszűnt e-mail cím miatt nem tudom visszaállítani, innen meg valószínű többes regisztráció miatt ki fognak dobni... Ezt miattad regeltem hogy irni tudjak.
Hosszú Lényeg ha érdekel írj egy e-mailt, ott válaszolok gyorsan a munkám miatt, és megbeszéljük: **********@gmail.comLehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
seniman
veterán
100év. Se a tulaj,se a kivitelező cég nem éri meg.
(#35801) Trailblazer
Nem tudom mikor növi el a magyar populáció ezt a hülye szokást,hogy a szomszédnak vesz autót,meg félmillás telót,hogy legyen mit kicsapni a pultra a helyi késdobáló kocsmában.
[ Szerkesztve ]
-
berek21
őstag
Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.