- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #34398 üzenetére
Nade kérem, nős ember vagy
-
távcsőves
senior tag
válasz
szupermacs #34398 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
"póló
1000 Ft" -
kenwood
veterán
egyebkent jah
megirtam neki a dolgot,es rakerdezett ,milyen tap,es mennyi lenne. duplan pozitiv,mert ugy is erdekli,es ipari hulladekot nem dug ra az alaplapra. persze ez is relativ,mert tobb millio irodai konfig megy el 10-15 eveket egy codegennel. max. annyi,h egy fsp mondjuk 0.0001, a noname meg 0.001 esellyel nullazza le a lapot. -
snecy20
nagyúr
Ó de kár hogy nem tudtam megörökíteni, kedvenc FB csoportunkban 256MB X600-at és 1GB-os Geforce 210-et hirdetett az eladó 20k-ért...az oltások nem maradtak el.
-
Met
nagyúr
válasz
kenwood #34389 üzenetére
Én viszem asztallal együtt és még a Phantom410-et is, 5k-ért de a postát felezzük mert jófej vagyok
Amúgy az ember nem hülye, Elado hazak a kepeken lathato allapotban két képen látszik hogy benne a táp és nincs leírva hogy az ár nem tartalmazza a tápot.
Mindjárt írok is neki hogy ne hagyja magát
-
kenwood
veterán
16 ezer forintos haz,lenyegeben ujszeru allapotu.
6k-ert hirdetem.
Ramir most az ember, hogy o az egyik kepen latott tapot is benne (valami 8-10 ezer forintos Fsp) es hogy az is benne van-e az arban ?Egyebkent jo,hogy ide irtam eloszor.
Valami kioktatot akartam valaszolni neki,de amig ezt a bejegyzest irtam,rajottem,h van 1 valag noname tapom,ami csak a helyet foglalja.
Felajanlom neki,hogy azzal viheti.
Kisebb osszeget mernek tenni ra,hogy ugy mar nem erdekli ot a dolog -
SUPREME7
őstag
válasz
seniman #34383 üzenetére
Ha telik bolti árra, akkor miért várjak 2 hetet, hogy legyen rá pénze? Azért mondom ez csak behisztizett. Ha nincs pénz, miért kell variálni? Sose értem az ilyet.
Valamelyik nap belefutottam egy helyi arcba, van pár negatívja azzal, hogy előre elküldetett videókártyákat,hogy ha működik fizet, majd hetekig nem fizetett és visszaküldte a kártyát, de ezt vagy 5x eljátszotta
-
SUPREME7
őstag
Tökjó amikor azért sértődik be a juzer mert nem rakom félre neki több mint két hétig a cuccot.
"akkor majd megveszem boltból."
Hát most rettenetesen érzem magam.
-
shteer
titán
alaplap hirdetés. Bp átvételi lehetőség feltüntetve
privi. Bp-en csak akkor ha dolga van ott (talán aug 20, tüzijáték vagy az Anna-bál?). ok, posta/futár? péntekre ide tud érni? nem, mert csak akkor eladó ha a gép minden részére vevő. 'nyád.
-
patomi
őstag
válasz
Trailblazer #34378 üzenetére
Az arcképre gondoltam, igaz nem fogalmaztam egyértelműen. És persze szándékosan nincs rajta. De a szöveg magért beszél.
-
Mr X
veterán
Valakinek innen apróról alkalmi áron egy S7 Edge? 80-ért adja a törött kijelzős telefont, a javítás ára hivatalos szervizben 90 ezer.
-
TaaT
nagyúr
"2004 BMW 530i black sedan inline V6 $4500"
-
Trailblazer
veterán
Ezzel a bökkenő az, hogy mások küldenének "worldwide", ám ők csak 3000 mah-s akkut árulnak, ami már van egy. (A lényeg az lenne, hogy a gyári értéknél erősebbet szeretnék.) Tehát nem ez a vízválasztó, hogy légiposta-e vagy sem. Meg egyébként régebbi telefonhoz ugyanúgy vettem extra nagyságú akkut, az az eladó is simán bevállalta.
-
Littoral
aktív tag
Hülyét nem kaptam tőle, de ilyenek is kijönnek néha a flow-ból
-
kcsa
veterán
válasz
Trailblazer #34361 üzenetére
Úgy nagy általánosságban problémás akkukat küldeni légipostán. Nem lehetetlen, de utánajárós. Gondolom ennyit nem ér neki
-
Laraxior
titán
Sanyipapa RX580-as 93k-ért... Értékelés nélkül...
Jó móka lesz ez -
Trailblazer
veterán
Nem konkrétan apró, de: eBay-ről vennék afféle extended akkut mobilhoz, ugyanaz a kaliforniai illető (és sajnos rajta kívül senki más) tizesével hírdet 5000 mah-sat, ám kizárólag országon belül, az USA-ba hajlandó küldeni. Ugyanez az analógia az egy "számmal" kisebb, 4050 mah-s akku esetében, ahol hongkongi a hirdető és kizárólag a britekhez küldené. A világ összes többi részének lakóinak büdös a pénze?
-
Weareus
addikt
Há' nincs egy normális eladó vga aprón, normális áron, azt a rongybatekert batyubabugyolált rézfánfütyülő hét szentséges kutyafáját nekijje!!
-
shteer
titán
vegyetek 65-ért nem minden áron eladó MSI GTX 1050 Ti-t az apróról
másik gyártótól alzában 50, iponban 51k
-
-
Papooo
senior tag
válasz
seniman #34339 üzenetére
A melóm sokkal durvább:
Amikor a biztiboy 1 hónap alatt anulja meg a szolgálati helyelye nevét, majd 3-4 hónap alatt tanulja meg hogy az automata nem áemté, hanem atm.Vagy amikor az ügyfél megfenyeget, hogy kiszerelteti az ötvenvalahány autójából a járművédelmet, mert a mobilja egyikhez sem csatlakozik bluetoothon, de mint kiderült a kihangosítóhoz sem, ami a verda tartozéka.
És fél óráig tart elmagyarázni, hogy a legújabb almafonja szar, és nem a rendszer.És ezek még az enyhébb dolgok.
-
Papooo
senior tag
Napi sértődés:
"-Posta játszik? 30000-ért vinném!
- Jó drága postás vagy, ferrarival szállítasz?
- Anyád" -
opr
nagyúr
válasz
szupermacs #34333 üzenetére
Google cached verzio van belole. (ment pu)
Kicsit osszekavarodott, szoval a hozzaszolasok nem stimmelnek, szoval igy erdemes ovlasni:
- hirdetes szovege: cached linkbol
- hozzaszolasok: rendes linkbol -
shteer
titán
A helyi "Adomány" se semmi
-
-
Papooo
senior tag
Tegnap esti élmény:
"-Csá! Elsviszem a sz@rod 40 hejett 30ér.
-Csak neked 45.
-Ne légy geci 38.
-Az vagyok 48
-Jolvan 40
-Csak neked 50
-K*vaanyád."Nem értem, hogy miért hiszi mindenki, hogy alkudozni csak lefele lehet.
-
TaaT
nagyúr
"Murvai Benikee – Számítógép alkatrészek adok veszek
Intel Dual Core
35 000 Ft
ZalaegerszegEladó A képeken látható kis gép.
Röviden:
Intel Core Duo 2.93Ghz (saját megj.: E6500)
3GB DDR2 Ram
320 GB SATA vinyó
Geforce 9600GT (512) Vidikari
Játékokra nekem tökéletes volt..
Amiket Futattam:
Csgo 100-150 FPS
Dead Speace 3 (full graf akadás mentes)
Farming Simulator 17
Stb stb stb..
Bivaly erős a vidikari szóval kezdő konfignak tökéletes." -
Smiley
addikt
válasz
quailstorm #34300 üzenetére
Ehhh, ugy mondjuk tenyleg izgalmasabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben