- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Van egy kolléga a fóromun, aki "nem tudja, hogy működik-e" laptopakukat árul, gondoltam rá, hogy olyanból szedjek aksit, dee szerintem veszek 18650<-3xAAA átalakítót, és azzal megoldom. 1részt annyit nem megy, hogy hetente elemcsere kelljen, másrészt az meg van itthon, mármint AAA. Elég sok.
-
PHM
addikt
válasz
norbert1998 #11298 üzenetére
Bontott notebook akkucellákkal messze jobban járnál.
Kis szerencsével megúszod pár száz forintból az akku kérdést. -
norbert1998
nagyúr
-
PHM
addikt
válasz
norbert1998 #11294 üzenetére
Nem kell elosztani, csupán a hatost kell az elejéről törölni.
Szerintem.
Ugyanilyen, csak 3800 mAh kapacitásúnak hazudott akkunál,
lefejtve a külső fóliát, alatta ott volt az eredeti. (800 mAh) -
Trailblazer
veterán
válasz
Újfent egy nagyszerű termék a kínai ipar által!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
6800. Lol:
-
norbert1998
nagyúr
6800 mah!! "pontos kapacitását nem tudom" én igen. oszd el kb 6-al a ráírtat
-
bullseye
addikt
Murdered Soul Suspect 3500
Sleeping Dogs 2500 (mondjuk azt legalább már nem is nagyon lehet kapni)
Eredeti, AMD kuponos!Hogy hol? Ph körút 9.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #11286 üzenetére
Talán ki van kapcsolva a hardveres gyorsítás vagy nem működik. Mert anélkül ha a procinak kell számolnia, a flash tartalmak mind egymagosak, akkor HD már akadhat rajta bőven.
-
snecy20
nagyúr
Júliusban beírta valaki hogy olcsóbban jobbat kapni. 3 hónap alatt sem tudta eladni az eladó ezen a remek áron... Ilyenkor úgy be lehetne írni hogy "na és kit is igazolt az élet?!"
-
ViZion
félisten
válasz
norbert1998 #11274 üzenetére
...képernyőbill?
Ha akarja vki, akkor megoldja. Kolléga német vagy magyar billről levelez OROSZUL. -
forintuser
őstag
válasz
norbert1998 #11274 üzenetére
Első sorban magamra gondoltam.
Nem gondoltam végig a gondolat menetet..Mondjuk a beviteli módoknál nekem német, és magyar is van.Gondolom azt is meg lehetne csinálni.Nem tudom mennyire rendszergazda folyamat módosítani azt..
-
norbert1998
nagyúr
válasz
forintuser #11273 üzenetére
És aki irodában dolgozik és az irodai gépekről ír? Oda is vigyen magyar billt?
-
forintuser
őstag
válasz
norbert1998 #11267 üzenetére
Én is külföldön vagyok.Én ékezettel akartam, akarok írni.Vettem magamnak otthon magyar billentyűzetet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyébként ezen gondolkodom most, hogy kerülhetett hozzá a lap? Mert van előélete az biztos. Szóval vagy kukázta valahonnan, vagy tudja hogy nem működik, de pénzt akar belőle, ezért írja ki hogy teszteletlen. Nem tudom melyik a rosszabb verzió.
(esetleg kapta, de nem tartom valószínűnek)
-
gban
veterán
Teszteletlen lga1155ös alaplap
Ár: 6 000 Ft
Tipusa:
MSI H61M1-P31/w8
Nem teszteltem sajna így árat is így adtam neki!
Persze alkuképes!Mennyi lenne ha tesztelt, hibátlan lenne?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MK VII #11251 üzenetére
Engem nem zavar. És van, aki nem is tehet ellene, hogy ekezetekkel írjon. Például aki külföldön lakik és nincsenek ékezetek a billentyűkön, az ha fejre áll sem fog ékezeteket írni. Ellenben az ismerős, aki alapján írom ezt, telefonon, ami tudja az ékezeteket, ír is ékezeteket.
De szerintem sokkal zavaróbb dolgok is vannak a fórumokon, mint az ékezetek hiánya. Először azt oldják meg. Utána beszelhetunk ékezetekről.
Meg amúgy is, ez egy fórum, nem egy nyelvtani gyűlés, ha ennyi baj lenne, össze tehetné mindenki a kezeit.3om,%k
,9el,km-er
Ma rnaygno nuo mhgoy srkni nem duti rni.
Ezt ki tudod bogaraszni? Van, aki így ír. Komolyan -
patomi
őstag
-
Mister_X
nagyúr
"Elado Imac
Ujszeru keveset hasznalt,garancia mar nincs ra.Memoria bovitheto vinyo nagyon jo allapotban.Szemelyes atvetel lehetseges budapesten futarral barhova,extra koltsegert."
Nem HardverApró, de tipikusan "mitől is vágnám fel az ereim egy műanyag egéralátéttel" kategória.
Pedig már az iPhone is ismeri a magyar ékezetes betűket és központozásra is megtanítanak általánosban. Rend kedvéért: milyen/mikori típus, milyen processzor, milyen GPU, mennyi RAM, mekkora HDD, OS X verzió, stb. - bár árból kiindulva late 2013 vagy early 2014.
-
törölt tag
válasz
patomi #11245 üzenetére
De, az alaplapon a foglalatban kell ket kis pockot kivagni vagy a procibol. Az esetek 99%-ban az alaplapbol vagjak ki, csak figyelni kell, mert utana beleteheto mindenhogy a proci. Illetve kell meg egy kis muanyag basz ami letakarja a nem kello labakat. Aztan meg ha nem ismeri fel a mikrokodot akkor meg Biost is flashelgetni kell, vagy ha nem mukodik a Speedstep es nem veszi vissza a feszultseget es orajelet, mert elofordulhat.
Erdemes elotte valamelyik topikban erdeklodni, hogy melyik alaplap, chipset megy macera nelkul.Egyebkent ennek a s771 nyomulasnak is akkor van ertelme ha nincs mas megoldas es gepet kell kicsit fejleszteni, de amugy nem erdemes foglalkozni vele. Persze mar ezt is kihasznaljak apron, megveszi a harmadannyiba kerulo Xeont es adja ugyanugy Core2 aron a geppel, sot az hogy Xeon meg gamerebb is.
-
MK VII
veterán
válasz
bullseye #11258 üzenetére
Utolsó utáni reagálás..
Már bocs, de rosszul írtam le a szót? Vagy mi volt a probléma vele?
Az, hogy milyen stílusban fejezem ki a mondanivalóm annak nulla köze van ahhoz, hogy vannak-e ékezetek. Nem is értem, hogy hogy tudtál egyenlőség jelet tenni a két dolog közé.(#11259) seniman
Jól teszed.. -
MK VII
veterán
válasz
bullseye #11256 üzenetére
Hát tudod szerintem meg írjon mindenki ékezetekkel buzizás és cigányozás nélkül..
Nem zárja ki a kettő egymást, ha jól gondolom.. Az meg ,hogy emberi lustaságot és igénytelenséget elnézel az a Te bajod..
Bár látom az igényesség nálad is utolsó szempont..
Odaszarom ékezetek nélkül oszt' jól van az úgy igaz?No, de mindegy.. Részemről off befejezve.. Felesleges minden szó gyakorlatilag..
-
bullseye
addikt
válasz
MK VII #11247 üzenetére
Hat tudod, szerintem meg inkabb irjon mindenki igy ekezetek nelkul, mint buzizva meg ciganyozva, ami szinten mindennapos itt a PH!-n lassan, es a szeme sem rebben tole szinte senkinek.
A sietseget, de meg a lustasagot is sokkal jobban megertem es elviselem, mint azt a melybunko pszichozist, amikor csak masok szisztematikus lenezesevel tudja valaki emberebbnek erezni magat.
-
MK VII
veterán
válasz
zoltanz #11252 üzenetére
Szerintem semmi köze a min nevelkedtem dolognak ahhoz, hogy kit zavar és kit nem..
Én is dömperes kisautóban gurulgattam az Édesanyám mellett a boltba mikor még 80ft volt egy kiló párizsi és 6 forint egy doboz Symphonia, C64 játékokat cserélgettem és még nekem is Dos volt a tananyag az iskolában.. -
Tim82
félisten
válasz
patomi #11245 üzenetére
Ehhez nem kell valami átalakítás az alaplapon?
Vagy az alaplapon a CPU foglalat műanyag részéből kell levágni két kis darabot, vagy a 771-es proci kupakjából is ki lehet vágni dremellel a megfelelő részt két oldalon - anélkül, hogy maga a CPU sérülne.
Megnézve a hirdetést, jó tudni, hogy a csajom asztali gépét nem sokkal kevesebbért el lehetne adni.
-
MK VII
veterán
válasz
Ed3r_X_ #11250 üzenetére
Nem.. Nem lehetsz rossz ember..
Egyébként tök normális jó fej topikosnak tartalak, lehet, hogy azért döbbentem meg jobban a kijelentéseden..Mindegy is..
Vannak emberek akiket nem zavarja engem meg kifejezetten zavar, ha ékezetek nélküli hozzászólást látok.. Ez van.. Ettől én már csak rossz ember lehetek? -
MK VII
veterán
válasz
Bjørgersson #11228 üzenetére
Lesz még ilyen végtelenedik hozzászólásom nyugodj meg..
Szóvá fogom tenni amikor csak lehet, hogy igénytelen lusta embernek tartom azt aki ékezetek nélkül ír.. Ennyi..Megértem én az ékezet nélküli szöveget nem arról van szó.. Egyáltalán nem érted miről "beszélek" és nagyon sokan nem értik.. Totálisan kiveszik az emberekből a Magyarságuk és a nemzeti értékek eltűnnek..
Jó persze, szarik ma már bele mindenki abba, hogy ki is ő valójában. Legyen meg a 120 centis TV és lehessen menni a plázába picsáskodni meg buzinak lenni, úgyis az a trendi, ha buta vagy meg metroszexuális köcsög..Az képemet meg hagyjuk. Egyrészt nem ősember másrészt meg nulla közöd van hozzá, hogy miért az a képem ami. És ne vonj párhuzamot a hozzászólásaim és a képem közt. Köszi.
Ja és igen hibáztam.. Kihagytam egy c betűt.. Ennyi hibája lenne minden topikozónak sokkal jobb hely lenne a PH!....
(#11233) Ed3r_X_
Nem.. Nem láttam még tőled ékezet nélküli hirdetést. Igazából nem is ez volt most amin fennakadtam hanem, hogy gyakorlatilag büszke vagy rá, hogy ékezetek nélkül írsz..
És igen legtöbbször nem látok tőled ékezet nélküli hsz-t. -
Simi37
őstag
Hát szerintem nincs olyan (vagy nagyon ritka/kevés) lap vagy proci amire ~5-6 évet adnak szóval amúgy sincs
-
törölt tag
Akkor a Hardverapró bugos, mert ár szerinti rendezésre egyetlen 140ezres van és az egy noti.
Címet meg be lehet linkelni.775-ös konfig végletekig fejlesztve, garanciálisan eladó!
A vélemény meg az, hogy 90-ről kéne elkezdeni alkudozni. A végletekig fejlesztés meg kicsit feljebb van, még ennél a platformnál is.
-
válasz
zoltanz #11236 üzenetére
inkább ékezetek nélkül írjon valaki mint vessző pont írásjel nélkül mert így teljesen olvashatatlan lesz minden másik kedvencem pedig az amikor a kérdés végére nem ír kérdőjelet ami angolul persze tényleg nem muszáj mert látszik a mondatszerkezetből de a magyar elég kötetlen így elég vicces helyzeteket okoz amikor egy karakteren akar egy ilyen spórolni
-
gozso
őstag
775-ös konfig érdekel valakit 140k-ért?
-
horush
addikt
"CISCO EPC2425 wifi-s!
Eladó a fent említett teszteletlen wifis kábelmodem. REV 1.0" - 3000Ft, Hardveraprón.Miért venne valaki ilyet? Sehol nem lehet használni, hiszen a szolgáltatók csak regisztrált eszközöket engednek a hálózatra, dísztárgynak meg kissé ronda és drága..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
MK VII #11226 üzenetére
Megérted? Meg. Szóban, gépen jól beszélek, írok? Igen. Innentől szerintem nincsen probléma. Ez az internet, és nem a való élet. Vagy te így összemosod a kettőt? Régen rossz dolog.
Ja, és ez már gépről írtam. Alternatív billentyűzetet utálok használni telefonon, az se téma. Láttál tőlem ékezet nélküli hirdetést? Ellenben a fórumon minden második ember ékezet nélkül ír. Egyszerűbb, praktikusabb, gyorsabb. Van akinek 12mp is sok.
-
attiati
veterán
komplett gépet hirdet pest megyében:
Kértem küldjön AIDA képernyőket és ha ok, akkor népligetig elmegyek érte.
Jó, de csak pár nap múlva tud küldeni.
Ok.Képernyőket persze nem küldött a megbeszélt időre.
Rátelefonáltam. Mindjárt küldi és utána hív, hogy tudják e hozni a gépet Népligetig.Persze se képernyő, se telefon. És hiába hívom, nem veszi fel.
Másnap küldöm a milliomodik sms-t, hívom. Semmi reakció.Egyszer csak ír, hogy VGA kábel eltörött, ezért nem tudott képernyőket küldeni. Nem volt jó helyen, azért nem tudta felvenni a telefont. És ismerős rokona elhalálozott, ezért nem tudja behozni Népligetig, menjek érte én. És vigyek VGA kábelt.
Normális az ilyen?
Ennyit sikerült intéznünk 5 nap alatt!u.i. felső tápos a ház, ezért a jobb szellőzés érdekében fejjel lefelé járatta a gépet !!
Ebbe nem is akartam igazán belemenni, hogy wtf. -
Bjørgersson
félisten
válasz
MK VII #11226 üzenetére
Ez volt kb. a végtelenedik hozzászólásod, amire be lehetne írni, hogy már értem, miért ősemberes avatarod van. Az értelmesebbje egyébként ékezet nélkül is képes megérteni a hozzászólásokat, akármennyire is megy a hiszti miatta. Ezek a szaros hasonlataid meg szánalmasan nevetségesek...
Egyébként pedig mp-cel. Ha annyira igényes és szakértő vagy, akkor rendesen szakértsél már.
-
Trailblazer
veterán
válasz
MK VII #11226 üzenetére
Ismerek egy halom programozót, akik anno otthon home computeren (C64/Spectrum/Amiga), egyetemen meg terminálon sajátították el a pötyögést, nos ők máig nem írnak ékezettel. Ez nem igénytelenség a részükről, egyszerűen így gyorsabb volt. Programozáshoz egyébként sem kell...
-
MK VII
veterán
válasz
Ed3r_X_ #11225 üzenetére
"En se hasznalok mobilrol ekezeteket, meg amugy is minek, csak az ido megy vele"
Azért ez a mondatod fájt... Hogy lehet valaki ennyire lusta és igénytelen??
Erre a kérdésemre adjon valaki egy értelmes választ.. Hogy miért ennyire igénytelenek az emberek a saját anyanyelvükkel kapcsolatban? 12mp-el tart tovább kb. megírni ékezettel egy szöveget mint anélkül..
Sajnálom, hogy ilyen sok ilyen ember van és egyre több lesz.. És még hangoztatják is...
A rizst is csak félig főzöd meg? Amúgy is minek úgyis kiszarod. A gyereket is csak félig takarítod ki a szarból, ha beszarik? Amúgy is minek úgyis beszarik megint. A barátnődet is csak félig dugod meg, mert időbe telik rendesen csinálni valamit? Amúgy is minek majd befejezi magának..
Komolyan nem értem az embereket.. -
patomi
őstag
__ Szinte uj __ I5 4590+Fatal1ty Performance Csere!
Sehol egy kurva ékezet a hirdetésben sehol,,, bakker a hajam égnek áll az ilyen moslék telefonon vagy fasz tudja min feladott hirdetésekkel. .. Most komolyan olyan kiba..ott bonyolult oda ülni a gép elé és kijavítani(?)
Annyira vehetné komolyan az üzlettársait, hogy normálisan szólítja meg a hirdetésben. -
MK VII
veterán
válasz
patomi #11218 üzenetére
Mondjuk ez érdekes dolog..
Épp tegnap jött egy ihlet, hogy eladom a szgépem, mert pénzre van szükségem.
Amikor én vettem az alaplapomat mondjuk akkor is olcsóbban picit mint a boltban, akkor volt 27500ft . Ezen agyaltam tegnap, hogy mégis milyen árat adhatnék meg neki.. Jelenleg ~10k-val drágább mint 1 éve mikor vettem. 27500ft-ért jelenleg új Z-s lapok elég fapadosok vannak csak. Olcsóbban biztos nem adnám mint amennyiért vettem, mert hülyét csinálnék magamból.. Viszont drágábban sem, mert akkor is hülyét csinálok magamból...Végeredmény.. Marad ott ahol van...
-
patomi
őstag
ASROCK Z97M OC FORMULA
40K ... 10 hó gari... Tök jó ár, mert most 56K... Igen ám, de vissza számolva a vételkori ára picivel 40K alatt volt(ipon)
Itt inkább az a durva, hogy boltban mennyit emelkedtek az árak.
-
Ed3r_X_
nagyúr
PNY 8800 ultra Reballozni kell
chh, 5500 Ft..
-
gban
veterán
Emlékeztek még az "Ebben a topikban újoncként viselkedünk" topicra?
Na ott ment hasonló
Csak törlődött, így már nem elérhető. -
Simi37
őstag
Me' gyün a weprendőrsgé oszt elvisz
-
MK VII
veterán
válasz
norbert1998 #11207 üzenetére
Szerek nélkül sport ember lehetsz.. Gyurmi Gyuri csak szerekkel..
-
TaaT
nagyúr
válasz
Trailblazer #11205 üzenetére
Valamiért az ínglis kő ugrik be sokszor, ami rossz sugallat.
Am manapság egyre ritkábban vétek
-
MK VII
veterán
válasz
norbert1998 #11196 üzenetére
Teljesen igazad van..
Leesett már.. De lejárt a szerkesztési idő..
F@szé rövidítek..(#11201) Out
Mert felszínesek.. Csak a látszat.. Ez a terndi.. Legyél gyurmi Gyuri meg Barbi baba az már másodlagos, hogy a szervezeted teljesen kikészíted és 50 évesen egy poharat nem tud felvenni az asztalról és nem tudja bekötni a cipőjét.. -
Out
addikt
válasz
Trailblazer #11199 üzenetére
Amíg nem voltak az írott nyelvben érzelem kifejezésére utaló jelek, addig az emberek hogy döntötték el, hogy mi komoly és mi csak poén?
Direkt nem használok semmilyen jelet, ha olyat írok, amit lehet komolyan is venni, de próbálok a szöveggel utalni rá, hogy poén. Sajnos nem jöttem rá, hogy miért nem értik az emberek a célzásokat és miért vesznek mindent komolyan, amit írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!