- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
kenwood #10892 üzenetére
Hehe...
És mi lennél? Sony?
Komolyan: ez lehetne extra feature, akár fizetős, vagy a nagyon régieknek felajánlani.Régebben -más fórumokon- ViZ voltam, ott még poénkodott is Zion koma, h lehetnénk a ViZion... így az is lettem. De az olyan rég volt, talán még internet sem volt...
-
kenwood
veterán
Tegnap az egyik vevo a beszelgetes kozben tobbszor elsutotte a Kenny szot.
elsore nem ertettem,masodjara csak sejtettem, valahol a negyedik-otodiknel esett le,hogy nem a south parkos kisfickora gondol.Egyebkent tizenx eve,amikor sos kellett regelnem,jo otletnek tunt lenezni a terdemhez,es az elso szot,amit meglatok,kivalasztani nicknamenek.
Ma mar biztos nem az erositom utan valasztanek becenevet
Az a baj,hogy sok valasztasom nincs,mivel nevvaltasnal a regit letiltjak,es akkor megy a kukaba 1000 plusz ertekeles,az arckep meg a 10 eves reg is -
Speed®
titán
Eladó 2 db NVIDIA Gforce videókártya !gyorsan-olcsón - 40k
1. GTX460/1GB (~15k)
2. NVIDIA kártya (még módosítok rajta) - 1GB/128Mbit
1GB/128Mbyte
2x512 dual memória azt hiszemA 2. kemény, kíváncsi vagyok már tényleg, ~25k értékben mi lehet
-
vwpolopg
őstag
-
Trailblazer
veterán
válasz
djculture #10882 üzenetére
Ezt nem láttam (még), de erről a "néger Emerson" mém jutott eszembe.
-
djculture
félisten
válasz
Trailblazer #10881 üzenetére
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
Ugyan nem olyan durva mint amik ebben a topicban szoktak repkedni, de most kaptam egy üzit egy hirdetésemre
:
,, A tok megvan még? És után vettel lehetseges-e??"
Egy valamilyen raultól jött
Se egy szia, se egy helló, na meg még Vettel is odakeveredett...
-
djculture
félisten
Csak az eladó előre tudja hogy elmúlik 4 év mire eltudja adni akkorra meg már ennyit fog érni
-
kenwood
veterán
válasz
Yutani #10868 üzenetére
Ezen en biztosan nem fogok valtoztatni.
Max akkor,ha lehet majd intervallumot hirdetni.
Szerintem nagyobb hulyeseg lenne 75ezret kiirni a 6870-re,mint ez.
Nem kell ahhoz diploma, hogy sikeruljon parositani az arat a cimben szereplo kartyak valamelyikevel.
Ha pedig valaki annyira vakon van, hogy nem tudja eldonteni,akkor megnyitja a hirdetest,es ott szerepel tetelesen.
Itt most nem is az okozta a poenos szitut, hogy az szelektiven olvasott az ember.
Nekem is volt mar,h elkertem privatban a telszamat valakinek,aki beleirta a hirdetesbe.
Vicces attol lett, hogy komolyan gondolta a 7000 forintos arat a 290x-ert.
Meg szerencse,hogy beirta a 8kt es idoben kiderult,kulonben o lett volna megsertodve, hogy a tranzakcios koltseget levontam volna a visszautalasbol. -
horush
addikt
válasz
Yutani #10864 üzenetére
Sosem ertem, hogy miert nem lehet feladni kulon, ha tobb termeket akar árulni.. Nem fog azert gyorsabban elmenni, mert fél óránként tudja uppolgatni..
Persze mindig a legolcsóbb ár van kiírva, hogy megnyissak az emberek, s ne lassak egybol a valódi (altalaban horror) arat. -
Yutani
nagyúr
-
totron
addikt
válasz
#90933760 #10855 üzenetére
Ha õszinte a haverjával és a tényleges kapacitás szerint, árában adja el, nincs (nem lenne) ezzel gond. Más kérdés, hogy az ilyen bóvlik általában komplett turpisságcsokorral kedveskednek és rendszerint itt érvényesül legmarkánsabban a..hát nevezzük tervezett elavulásnak. Még ha helyén kezeli az ember sem tud megbízható eszköz lenni az ilyen.
-
kenwood
veterán
Ramir az arc a [link] a hirdetes kapcsan.
Erdeklodik a 290x hibaja felol.
Jon a kedvenc kerdesem "miert adod el?"
Ezutan kiterunk a postara,kozlom, hogy 1000 forint.
Valasz :
Ok,akkor utalom a 8000 forintot,legkesobb delre a szamladon a penzRendben,elfelejtettem 20k-ra modositani a hirdetest,mert a 4850 tegnap ment el,de azert na.
-
törölt tag
válasz
seniman #10853 üzenetére
Na ja, egyik haverom is nemrég mondta hogy "vett netről", igaz az memóriakártya volt, aztán meg nem is fér rá annyi. Most meg féláron másik haverjának akarja elpasszolni. Fasza vagy. Nem elég, hogy kamu cuccokat árulnak, még aki megveszi és rájön ő is bizniszeli tovább, meg a következő is. Így lesz egy átverésből sokszoros.
-
ViZion
félisten
válasz
Yutani #10850 üzenetére
Gépgyártó cégnél elhangzottak:
- miért aluból rendelték? Ha fémből lenne, akkor le tudnánk gyártani.
- csinálunk rá sablont, az lesz az etanol.feljönnek kérdezni a csomagolást:
- X rendelést hogy csomagoljuk be?
- EU raklapra, zsugorfóliázva, etikett, etc, ahogy a többit.
- De hogy gondoltad?
- A sorrend a fontos, első a raklap, az legyen alul. Utána az alkatrészek... -
seniman
veterán
Most néztem,tele a lófogás 500gigás,meg terrás pendrive-okkal
-
Out
addikt
válasz
norbert1998 #10849 üzenetére
Ne vesződj vele, már régóta eurót használnak....
-
snecy20
nagyúr
válasz
norbert1998 #10847 üzenetére
Innentől kezdve egy szervizes kolléga se lepődjön meg, ha feltűnnek a Dzséd laptopos delikvensek.
-
snecy20
nagyúr
válasz
norbert1998 #10845 üzenetére
Dzséd.
-
snecy20
nagyúr
válasz
norbert1998 #10840 üzenetére
A jade az mi is pontosan?
-
seniman
veterán
válasz
norbert1998 #10840 üzenetére
Eddig csak micsucsubiról hallottam.
De eddig a legszebb az volt amikor asszony nagymamija keverte az epilátort és a vibrátort
-
seniman
veterán
"egy ixpéria l et tudok eladot"
No comment.Én egy szamszunkkalakszit tudok
-
seniman
veterán
Anonimusz újra támad
Most 775-ös lappal:[link]
Megnézem,hol indul ez el 64giga RAM-mal
-
seniman
veterán
-
Aramir
őstag
Atom gép
[link] -
orionpro
tag
válasz
norbert1998 #10789 üzenetére
Az a kis zacsi olyan, ami a ciposdobozokban szokott lenni. Nyilvan páramentesitonek, jobb esetben szagelszivonak van titulálva.
-
pycur
tag
Csak hogy a témába bekapcsolódjak: tesóm 1 éve adott fel neten vásárló usernek laptop memóriát. Utánvéttel adta fel. Vártuk a végeredményt. 2 hétig nem jött semmi. Ami kezdett kicsit furcsa lenni. Nade a 2 hét+1. napon visszajött a csomagja a postára, hogy a címzettje nem vette át. Hát jó. Hazahozta. Itthon kibontja...és egy 100 ftos öngyújtó volt a látszólag sértetlen borítékban. Megy vissza a postára, hát ez hogy lehet? Ők nem tudják....és hol volt eddig a csomag? Ők nem tud(hat)ják.... Mit lehet tenni? Semmit.... na ez a szégyen a postánál... ha vmi borítékot adsz fel, jól csomagold be, hogy ne tudják sértetlenül visszaküldeni üresen....sok ragasztó, filctoll firka + esetleg tűzőkapocs....
-
Speed®
titán
válasz
norbert1998 #10809 üzenetére
Akkor lehet másik eladót keresni vagy elfáradni a boltba..1 hetes 0/0 újonc vs. 5000+ napos 111(x5)+300+os eladó. A többi mese..
-
TaaT
nagyúr
Amúgy egyetlen utánvétes küldés biztonságos ilyen téren, az a Lófogás GLS, csak akkor kell fizetni ha átvették, ha nem, ingyen visszahozzák.
-
válasz
norbert1998 #10809 üzenetére
Én pont fordítva, csak előre utalok, de úgy is küldök.
Ha már átvertek több mint 100.000ft-al (10 éve), te is meggondolod, hogy küldesz e utánvéttel.
Utánvéttel ugyanúgy átvernek ha akarnak. -
Speed®
titán
válasz
norbert1998 #10806 üzenetére
Nem veszi át, pk. duplája bukta. 70 éves bácsika/nénike totyogjon be a bankba (ráér) és fizesse be direktben a vételár+pkt, olcsóbb is, mint az utánvét.
-
TaaT
nagyúr
válasz
norbert1998 #10806 üzenetére
"Utánvéttel bárkinek lehet küldeni. Ott nem tud átvágni"
Aha, és a postaköltség? Aszed a magyar posta ingyen megkocsikáztatja?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Dr. Gonzο #10791 üzenetére
Majdnem eltaláltam, majdnem
Sethdobaloah: Én pl az erősítőt is meg a gépet is akkor, mikor porosnak tűnik, mikor látszik rajta, hogy ráfér a takarítás. Most, hogy az asztalon van, sokkal tisztább a gép, mint mikor a szőnyegen volt. (Core 300, a táp is és a venti is szív alulról)
Yutani: Utánvéttel bárkinek lehet küldeni. Ott nem tud átvágni (feltéve, ha magyar kereteken belül mozog a dolog).
-
törölt tag
Nyilván minden hasonlat sántít, de szerintem félre értetted. Nem az a kérdés biztonságos -e kinyitni, hanem hogy miért nyúlna hozzá egyáltalán az egyszeri júzer?
Amíg működik a "doboz" addig jó, ha meg nem akkor elviszi a szerelőhöz.
Az autószerelőm se reklamál ha sáros a kocsi.
Az egérszar nyilván más nagyságrend, de azért poron szerintem nem illik kiakadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!