Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
-
hatter
tag
Köszi szépen, ez is jó aláíró! Közben meg lejött egy torrentről, nehezen!
Még annyi kérdésem volna hogy az ATT-ban programhiba vagy mindegyik verzióban ez áll fent hogy ha beállítok pl 6%os venti sebességet akkor leugrik 5%-ra ha 3-at akkor 2-re ha 1et akkor 0%-ra miután az Alkalmaz gombra kattintok, csak azért volna fontos hogy hol a hiba mert így nem tudok menteni 1%-os venti sebességet, ami a leghalkabb, és a gpu sem melegszik fel.
Köszönöm! -
BullZeye
veterán
Használja, de be van rakva 3D kivételnek, így nem is vált 3D-re már, viszont az FPSt így is mutatja. Ami érdekes, hogy FF6 is GPU gyorsítást használ, ott mégsem mutatja.
Ami igazán zavaró, hogy sok windowsos ablakban is mutatja emiatt az FPS-t, ha csak IEben mutatná nem érdekelne.
OSDnek lehet megadni programkivételeket?
-
Bali27
addikt
Ki fogom kapcsolni.. Jövö héten esedékes az uj Oprendszer felrakása, és akkor fogom feltenni az Attot is..
Még 1 kérdés.. Remélem nem nagy hülyeség..
Mivel az OpenCl driver külön van a vga drivertől, .....szóval Att alatt is ugyan ugy fogja tenni a dolgát mint amikor Catalyst van fent? -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
ATI Tray Tools 1.7.9.1547 Beta
"Fixed some localization bugs with new options in Direct3D dialog window"
-
katt777
félisten
Engem a Wlive figyelmeztetett, hogy vírusos a telepítő. Mintha az AMD kezét érezném a dolgoban...
A gépen lévő AVG nem talált benne semmit, pedig az aztán szívesen riaszt vírusmentes programokra is, amelyek hasonló tömörítési eljárást alkalmaznak azokhoz.
Pancsermeste: CF-t tud kezelni, illetve ki is kapcsolható. Értelemszerűen be kell kapcsolni, ha akarod.
-
AtHoS
nagyúr
-
katt777
félisten
Valami 1Xűbb megoldás nincs?
MediaCenter nekem jó lenne, mert az rendben felvesz minden, ráadásul a Movie Maker tömörített WMV formátuma csak minimálisan nagyobb a DivX-nél, miközben klasszisokkal jobb minőség, csak az a barom MC lekapcsolja a felvételt műsorújság szerint, hiába indítom kézzel!
Csak +30percre lehet max. állítani, és ha előbb kezdődik a műsor + nincs reklám, akkor szívás. W7 topicban senki nem tudott megoldást mondani. Ráadásul tesztképpen, én hülye, feltettem a CCC-t az új driver mellé, na, azóta bármit állítok, alapból csíkoz a MC is (bár nem annyira), nem kell hozzá "super" konverter.
-
katt777
félisten
-
AtHoS
nagyúr
Nah, Ray-t elkapta a gépszíj mivel ismét egy újabb builddel rukkolt elő: 1.7.9.1528
-
Colos1
őstag
A CCC kb. feleannyit sem tud, és 3X annyira eszi az erőforrásokat. A profilozása meg olyan, hogy beállítom a profilt, és azt kézzel kell kiválasztanom, nem tudja azt, hogy indítom az alkalmazást, és autón társítja mellé a profilt. Vagy meg tudom oldani, hogy kreálok parancsikonokat a profilokhoz, és 3X annyit szórakozok vele, mint ATT -vel.
Asszem itt írtam, hogy sokáig nVidiám volt, és amikor az NVCPL után megláttam a CCC -t, a kedvem is elment a Radeonoktól. Az ATT beállítási lehetőségei viszont az NVCPL -en is túlmutatnak. Nem felejtem el, az öcsémnek már Radeonja volt (4770), nekem nVidia (9600 GT), és az NVCPL segítségével bármely játékot jobban be tudtam finomhangolni, mint az öcsém a CCC -vel. Pedig az övé elvileg erősebb volt.
Ennyit számít egy jó CPL.De legyen, átfogalmazom a mondatomat
:
Még a végén rájön az AMD, hogy a CCC annyira hiányos egyes funkciókban, hogy szinte semmire sem jó
-
katt777
félisten
A nagy ötletek mindig egyszerűek.
EarL 007: Ha leveszed az órajeleket, persze, hogy magasabb lesz a GPU kihasználtsága!
Attól még nem fog többet fogyasztani, mintha magasabb frekin és feszen menne kisebb kihasználtsággal. Nálam 100/200MHz@0.703V-on 0-39% között mozog HD4870-en, de ált. 10 alatt van. Kari meg 0% ventin (1032RPM), 40°C-on.
Az egy dolog, hogy milyen GPU és RAM-ok vannak a kártyán, már a többi alkatrész lehet más, a bios meg még nagyobb eséllyel. Anno az én 4870SE-m is csak GDDR5 módban működött ATT-szal, pedig a hűtést leszámítva ref. kártya, de egy jó ideje már az ismertek között van, és nem kell neki GDDR5 kényszerítés.
A .1472-es OK, a .1969 volt szar W7 alatt.
-
-
AtHoS
nagyúr
Ray újra beindult
1.6.9.1451
-
Khaal
őstag
Köszi, kétszer is elolvastam a cikket, de nem esett le hogy az a bekezdés mire vonatkozik.
Így most megtaláltam a beállítást, csak éppenséggel nem lehet bepipálni, mert a "képarány megtartása" opció ki van szürkítve. Mit kellene átállítanom, hogy használható legyen? Monitoromban sajnos nincsen ilyen beállítás, és nem szeretném csak ez miatt felrakni a CCC-t. -
AtHoS
nagyúr
Ejj közben új verzió: 1.6.9.1449
Khaal
A cikkben írja katt777, hogy a Display menüt hogyan lehet előcsalni. Abban nézz körül szerintem. Nekem szerencsére a a monitorom megoldja az ez irányú problémákat. -
AtHoS
nagyúr
És még újabb: 1.6.9.1439
-
katt777
félisten
Baszki, még mindig a 1433-as van fent!
Hát a héten semmi újdonság?
Hú, 58xx topicban van két zseni, akik szerint minden ATI driver tökéletes, és minden user hülye rajtuk kívül.Hát, csak a 9.10 ráinstallálásával nálam XP-n eltűnt a kényszerített mód, szűz rendszerre feltéve meg megint volt, a sok C. hotfixről nem is szólva...
-
AtHoS
nagyúr
Nya mégis van új verzió
: 1.6.9.1432, letöltés innen
-
AtHoS
nagyúr
A ma reggeli verzió: 1.6.9.1427, ami letölthető a szokásos linkről
-
katt777
félisten
Bocsi, kicsit régen jártam erre.
Örülök, hogy azért működik a topic.
Szoftveres mód cask az órajeleket kezeli, feszt tudtommal nem. Viszont 4870 miatt én is csak olvastam róla, mert megy hardveresen.csongi: HD48xx topicban azt írták, hogy ha külön játék-profilokat használnak, akkor megy, csak az auto szabályozást nem szabad engedni, mert az t CoD szerverek cheat-nek érzékelik.
Fesz. állítás ott van az órajelek alatt már egy jó ideje.stamy: Az ATT low-level driver vezérlése miatt célszerű mindent defaultra állítani, mielőtt eltávolítod, de ilyen kavarásokat inkább CCC szokott csinálni, ha az is fent van mellette.
zoltanz: Catalyst profilokhoz van szerkesztő a Radeon Bios Editorban, azt nézd meg, ha CCC-t akarsz használni. RivaTuner nem kezeli a feszt, viszont pl. HD46xx kártyákhoz jó, én is azzal szabályoztam anno (cikk a honlapomon v. logout).
hfrankee: Miért nem mentetted ki a profilokat? Nekem úgy tűnik egyébként, hogy a feszek nincsenek levéve. Ventiről hiába kapnál beállításokat, mert kártyáktól, a környezetüktől, és a háztól is függ, amibe építetted, hogy mi ideális.
Henker2: Elméletileg rendszergazda módban kell telepíteni, de nekem sima telepítéssel sem volt gondom, csak le kellett OK-zni, amikor kiírta, hogy nem megfelelő driver próbál települni. Vagy egyébként low-level driver installation a Start menüben, azt is próbálhatod rendszergazdi módban. Ha UAC-ot (ami egy ritka felesleges baromság) nem kapcsoltad ki, az még bezavarhat.
-
csongi
veterán
Amire jutottam. ha kikapcsolom az erőszakos 3D felismerést akkor egyből indul az xfirével. Viszont nem emeli 3D beállításokra az óra jelet. kvázi így sem jobba helyzet. Ha Az autómatikus 3D felismerést kapcsolom ki akkor ugyan ez van. A kivételek közé még nem raktam be. ez a következő próbálkozás. Sajna A kivételekkel is ez történt
-
csongi
veterán
Ahogy mondod. olyan mint régebben volt az All seeng eye. tesztelgetésem során azt vettem észre hogy elég csak 1* megcsinálni. És addig amíg újra nem indul a gép nincs probléma, mindig elindul. OP: XP pro SP3. ha ez így marad akkor remélem tudtam segíteni a cod4-es társaságnak.Sok időt kihagytam mert nem ment Az ATT-vel.
Más. Beállítottam a feszültségeket, de a legújabb verzióban nincs a ventillátor beállítási fül mellet a feszültség fülecske. Így nem tudtam profilbeállítást csinálni a fesszel. Remélem így is kezeli a beállított értékeket. -
-
Dino01
újonc
Sziasztok.
Egy Sapphire X1950-es AGP-s kártyám van. WinXP SP3.
Az AtiTray verzió 1.3.6.1042, rendben működik vele.
Újabb működőt nem találtam, mindenhol csak a legújabbakat lehet letölteni.
Ezekkel sajnos nem megy!
Felistall, megjelenik a trayon, majd ha ráviszem a kurzort eltűnik az ikon.
Próbáltam a Start menüben LowLevelDriver, Shell beállítások változtatását.
Akármit csinálok ez van!
Help Plíz !!!!!!!!!!!!!!! -
katt777
félisten
Tényleg egyrészt a tuningra, másrészt a 3D funkciókra hegyeztem ki.
3D beállítások mi mit csinál részére azért nem tértem ki, mert azok nem igazán ATT specifikusak, hanem általános VGA infók, amelyekre valóban nem kaptam kérdéseket.
A képernyőforgatás, video és színek beállítása, szintén általános dolgok, amit általában bárki tud kezelni, aki kicsit is használta már a rendszerét. De abban igazad van, hogy ezek hiányoznak az írásból, amelybe a lényeges infókat igyekeztem sűríteni, és így is elég hosszú lett.
Sajna a külső hardveres cuccok kezelését illetően meg van kötve a kezem szerény konfigom határainál.
A programkivételek lehetőségét megmutattam, mindemellett a videomegjelenítőkre valóban nem tértem ki, viszont ezek közül egyre több képes már valóban 3D gyorsítást használni, pl. a sztem gyakran használt Nero csomag Showtime-ja is.
A figyelmeztető hang rohadt idegesítő tud lenni.Ott van annak a hűtő...
De gondolkodom még a dolgokon (közben is módosítottam már az írást), és igyekszem a mellékes információkat is beletenni. Talán majd a végéhez teszem hozzá, hogy ne akassza meg azokat, akik tényleg a VGA finombeállítását, és a tuningot akarják áttanulmányozni.
Hardvert sajna nem tudok beszerezni, hidd el, nyitott lennék egy tesztre, hogy pl. mit lehet kezdeni a HD3870 VGA kártyával, és hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest