Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz csongi #343 üzenetére

Még annyit esetleg megnézhetnél, hogy kikapcsolod az auto 3D váltást vagy a beállításoknál az "Agressive 3D detection"-t kikapcsolod. Lehet az kavar be ide.

Az auto váltás kikapcsolásánál természetesen neked kell kézzel megadni melyik túlhajtási profil legyen éppen használva.

Esetleg az auto 3D beállításánál kivételek közé berakni az xfire-t, mert ahogy értelmezem inkább azzal akad össze és nem a cod4-el.

Az utolsó két verziónál Ray megcsinálta, hogy szoftveresen is lehessen azokat a kártyákat kezelni, melyeket amúgy nem ismer fel a program. Mikor telepíted az ATT-t, akkor lehet a szoftveres kezelést bekapcsolni.
    Nekem 4830-asom van és ezt alapból ismeri, tehát én nem engedélyeztem a szoftveres kezelést. Így a feszállítási lehetőség nálam ott van ahol kell.
    Az meg, hogy működik-e illetve csinál-e valamit az állításnál már más kérdés. Sokan panaszkodtak, hogy hiába tolják feljebb a feszt, a VGA-t nem sikerült úgy sem jobban túlhajtani. Természetesen mások meg azt mondták magasabb fesszel stabilabb működést értek el.

Új hozzászólás Aktív témák