Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Uninstall lett... Nálam nagyon sok apró bug volt ami idegesített. Kezdve ezzel a hibás indulással (hol hibásan indul, hol nem
), aztán meg nem is tölti be az elmentett profilokat induláskor (mindig én indítom el manuálisan) szerintem a feszt sem adja rendesen. És némely játék kidobott menet közben. Most uninstall lett és azóta megy minden rendesen kivéve a Crysis ami azóta egy ATT64BIT-es file hibával játékbetöltés után mindig kidob... 
-
Myers
senior tag
Gondolom neked is olyan 1,12V körül ad a kártya 625-ön. Szerintem a feszt ne emeld és úgy próbáld. 700-on szerintem alapfesszel is mennie kell.
A 2. képen az errorhoz: nem lehet, hogy valami rendszergazdai jog kell neki? Mert nem tudja azt a fájlt írni. Nézd meg, hogy létezik-e már az a fájl, mielőtt még hibát dob. Ha nem létezik, akkor valami jogosultság gubanc van. Ha meg létezik, akkor miért akarja írni?
Szerintem az előbbi.Exe fájlt nem nagyon szokás írni.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az a 10-20 MHz nem sokat ér már.