- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ezt sajna csak CCC-rel tudod megcsinálni, viszont van egy jó ebben, mégpedig az, hogy ha eltávolítod a CCC-t, akkor a beállítás megmarad a registry-ben. Ezt mentsd ki, és akkor bármikor használhatod CCC nélkül. Én mondjuk úgy csinálnám, hogy lementeném a rendszerpartíciót, aztán a CCC inst/beáll./uninst, aztán, ha már megvan a reg key, vissza a rendszerpartíció, hogy CCC és az AMD telepítő bizonyosan ne b.sszon bele a rendszerbe.
ATT-t viszont leszedhetnéd a legújabbat. -
AtHoS
nagyúr
Próbáld be ezt a kis alkalmazást: ATI GPU Scaling Fix for Windows 7
-
katt777
félisten
Azért kicsi az esély az összeakadásra, mert az egyik felülvezérli a másikat. Pl. ha ATT-ban beállítasz valamit, akkor egy CCC vezérlés ezt felülírja, és vice versa. Pl. az egyik főnöködnek engedelmeskedsz, amíg a másik mást nem mond, aztán ha szól az előbbi, akkor ismét az, csak ált. a főnökök prioritása nem azonos, mint a VGA-vezérlő programoké.
-
katt777
félisten
Majd lesz.
Tudok pár tulajról, aki már pakolta vissza a 9.9-et 4xxx kártyákhoz, 3xxx tulajok meg szinte játékonként váltogathatják a 8.7-et (utolsó 3xxx Cat.) és az újat.Lehet, hogy az nV szemétkedik, de az ATI sem különb, ezt több éve ATI-sként megtanultam. Azért nem mindegy, hogy egy játék rosszabbul megy egy ATI kártyán nV ellenében, vagy simán a saját drivereit avultatja valamelyik (na, melyik?
) cég, hogy új kártyákat vegyenek a userek. Pl. az nV driverét anno, amikor feltelepítettem, évekig azzal ment minden játékom. Ma már az nV-val is akadnak gondok (viszont azokat javítják), talán túl sok volt ATI-alkalmazott ment át hozzájuk...
fazi001: Win7-nek semmi baja, e módon a CCC és az ATT pedig nem akadhat össze, tehát rossz drivert telepítettél, esetleg sérült valamelyik fájl. Javaslom, hogy távolíts el minden ATI cuccot, még a driver-t is (W7 ezt szépen leszedi, de driver sweeper nem árthat), aztán pucold ki a registry-ből az ott maradt ATI bejegyzéseket (reg pucoló progik nem feltétlenül szedik ki!), és csak ezután telepítsd újra csak a drivert, kizárólag eszközkezelőből. Természetesen az újraindításokról se feledkezz meg az egyes fázisok között!
+1 hibalehetőség: Ha driver eltávolítás után restart nélkül futtattál vmilyen pucoló programot, akkor kivégezted a telepítést, mert a pucoló progi eltávolítja a restart után eltávolítandó fájlokat, így a rendszer mindig újra el akarja távolítani azokat, viszont nincsnenek ott, ha meg telepíted, akkor eltávolítja, ergo nem működik normálisan a VGA. Nem feltétlenül ez a hiba, csak ilyen is előfordulhat.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden ATT felhasználónak!
-
fazi001
csendes tag
igen ezt ismerem,de én vagy 4 éve használom őket együtt és soha nem kellett kikapcsolnom,bár az ördög nem alszik ezért most megtettem.Sajna nem engedi mert újrainditás után ismét be van pipálva.Marad a ccc lepucolása hátha úgy jó lesz.Addig is köszönöm.
szerintem itt a win 7 a bűnős... -
katt777
félisten
Az újabb VGA-khoz is folyamatosan optimalizálja Ray, csakhogy az ATI meg folyamatosan rontja a régebbi kártyák támogatását, ergo (pl. az OGL Heaven bmarkban már szinte egyáltalán nem működik 9.12-es meghajtóval, míg 9.9-cel csak egy-egy elem hiányzik a grafikából), ha vmelyik ATT verzió már jól működik, nem érdemes újabbat feltenni.
-
nandon
tag
Szia!
Nekem azért kéne ez az egész, hogy miután betöltődik az oprendszer, a kártya ne a gyári beállításokon, hanem egy energiatakarékos üzemmódban menjen. Az indítópulton elhelyeznék egy batch fájlt, ami minden indításnál lefut, teljesen automatikusan. Persze lehet, hogy van egyszerűbb megoldás is, és ezért kértem a segítségeteket!
köszi! -
AtHoS
nagyúr
1.
Az aláírás szükségessége ugye a 64bit-es OPrendszer miatt van, tehát ha ilyet használsz és nem lőtted ki egyéb módon ezt a figyelést, akkor természetesen érvényes marad az OPrendszer miatt2.
Elvileg telepítés közben lehet "bepipálni" a GDDR5 kezeléssel kapcsolatos problémát megoldó funkciót. Nekem GDDR3-as karim van így nem tudok ennek megfelelően érdemben nyilatkozni az esetleges probléma meglétéről/hiányáról.Mindenesetre ATT telepítése után:
"Ini fájlban át kell írni 1-re a GDDR5 opciót, amit a setup nem csinál meg, onnantól kezdve rendben jelzi az órajeleket, és a profilok beállításánál sem duplázza meg."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest