Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
A Softpediat is emberek frissítik. Látszik is, hogy hibáztak. Egyrészt elírták a dátumot, másrészt a verziószámot is, vagy csak úgy maradt.
Ha nem ott találkoztál vele akkor máshol is hibáznak az emberek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az 1.7.9.1519-es verzió 2010. november 13-án lett publikálva. 2011. március 5-én nem tudom mi jelenhetett meg, mert az 1.7.9.1549-es verziót február 26-án tette közzé Ray és ez a tegnap publikált 1.7.9.1551 előtti legutolsó publikált verzió.
-
Bali27
addikt
Igen elolvastam..
És választ adott meg minden..
De ha ilyen piciből "meg lehet úszni" Akkor minek az a bazi nagy erőforrást evő stb Catalyst?
Ja tweakforce driverekről mi a véleményetek? Érhet valamit? Vagy csak simán Ati driver + tools?
És kiszurtam egy olyan dolgot a leirásban hogy játékprofilok...
Ha ide a játékprofilokhoz megadom a kmplayer.exe-t és csinálok rá egy profilt akkor gondolom a filmnézés is azok alapján történik.. Már csak az a kérdés hogy a filmnézésre milyen beélítás javasolt.. Mert a venti felpörgéséből hallom hogy fullon üzemel a kari..
[link] -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Van, ha gyorsítani akarsz a megjelenítésen. Némi képminőség-romlás árán drasztikusan nőhet a megjelenítési sebesség. Igényes user nem kapcsolja be.

infectedmann: Nem szerencsés a 2 együtt, és én olyat még nem hallottam, hogy vmi hiányolná a CCC-t.
kizcar: Rossz tanácsot ne adj! Ha mind2 progi fent van, az aktuális mindig felülvezérli a másikat, úgyhogy frankón meg lehet ezzel borítani a grafikát!!!
Santiagain: Nálam mind megy gond nélkül, szóval nem az ATT a ludas. XFire-rel van komp. probléma, olyan progikhoz saját profilt kell csinálni. Önmagában ATT-nak még rendszergazdi telepítés sem kell.
Colos1: GPU-Z, Furmark, és tsaik is gond nélkül mennek ATT-szal. NAV és más szarságok okozhatnak gondot. Viszont ha rosszak a 3D beállítások, lehet baj. Elméletileg DX sem zavarhat be, nálam sosem tette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óra topik
- RAID
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Házimozi belépő szinten
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A csalás az csalás.
És még annyi hogy próbálta valaki 11.4el az ATT-ot?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)