Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz AtHoS #337 üzenetére

Bocsi, kicsit régen jártam erre. :((( Örülök, hogy azért működik a topic. :C
    Szoftveres mód cask az órajeleket kezeli, feszt tudtommal nem. Viszont 4870 miatt én is csak olvastam róla, mert megy hardveresen.

csongi: HD48xx topicban azt írták, hogy ha külön játék-profilokat használnak, akkor megy, csak az auto szabályozást nem szabad engedni, mert az t CoD szerverek cheat-nek érzékelik.
    Fesz. állítás ott van az órajelek alatt már egy jó ideje.

stamy: Az ATT low-level driver vezérlése miatt célszerű mindent defaultra állítani, mielőtt eltávolítod, de ilyen kavarásokat inkább CCC szokott csinálni, ha az is fent van mellette.

zoltanz: Catalyst profilokhoz van szerkesztő a Radeon Bios Editorban, azt nézd meg, ha CCC-t akarsz használni. RivaTuner nem kezeli a feszt, viszont pl. HD46xx kártyákhoz jó, én is azzal szabályoztam anno (cikk a honlapomon v. logout).

hfrankee: Miért nem mentetted ki a profilokat? Nekem úgy tűnik egyébként, hogy a feszek nincsenek levéve. Ventiről hiába kapnál beállításokat, mert kártyáktól, a környezetüktől, és a háztól is függ, amibe építetted, hogy mi ideális.

Henker2: Elméletileg rendszergazda módban kell telepíteni, de nekem sima telepítéssel sem volt gondom, csak le kellett OK-zni, amikor kiírta, hogy nem megfelelő driver próbál települni. Vagy egyébként low-level driver installation a Start menüben, azt is próbálhatod rendszergazdi módban. Ha UAC-ot (ami egy ritka felesleges baromság) nem kapcsoltad ki, az még bezavarhat.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés