- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeriouS_77
tag
Köszi, a NoLed kimondottan tetszik.
-
bognar110
őstag
Köszi az infókat
-
aggleány
addikt
Túl sok összefüggés nincs, de amennyire láttam, ha valaki butaságot ír vagy kérdez, akkor elég határozottan szoktad felvilágosítani. Ezért írtam, hogy nekem sokat számít az, hogy azt írtad, hogy tetszik a cikk. Olyan emberkének, akinek mindig minden tetszik, nem nehéz a kedvében járni. Egyáltalán nem bántásból írtam, hanem azért, mert így ez nekem külön megtiszteltetés.
Ezt teljesen komolyan gondolom.
-
aggleány
addikt
Tudtad, hogy android-fan vagyok? Honnan???
Én is úgy kezdtem az androidot, hogy nem tudtam semmit.
Szépen olvasgattam a cikkeket, a fórumokat, és tanultam. Nem volt nehéz, mert érdekel a téma. Mostanra már elég sok mindent tudok róla, de mindig vannak újdonságok, és ha van olyan téma, ami nem érdekel, akkor azzal nem foglalkozom. Pl. soha nem érdekelt a romcsere és társai, ezért nem is tudok róla szinte semmit.
-
aggleány
addikt
MaTMaN
Használd nyugodtan az alternatívként feltüntetett progikat, sőt, akár bármi mást is. Az ajánlott alkalmazásokat inkább csak iránymutatásnak szántam, és mindenhol azt emeltem ki, ami vagy nekem a kedvenc, vagy többen is ajánlották, ha én nem használok olyasmit. Szerencsére annyi lehetőség van, hogy mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus megoldást.
Melyik alternatív lehetőségekre gondoltál? Pl. fórumos ajánlás alapján kísérletezem most többfajta fájlkezelővel, és úgy néz ki, hogy új kedvenc lesz. Mindig jó dolog új alkalmazásokat megismerni, mert csak így lehet tanulni, fejlődni, és megtalálni a legmegfelelőbbet.
pető bá'
Aha! Szóval sutyiban azért tölti magát.
Nekem általban nap végére marad 50-60%-om, de olyankor már inkább töltöm, hogy ne legyen gond. Maj 21%-kal értem haza, mivel több, mint 3 órán át beszéltem, utána pedig ment a WiFi, netezés, olvasás.
umek7
Köszönöm.
csokad
Köszi.
Írd meg magadnak a WP7-es verziót!
Biztosan sokan értékelnék. Én sajnos ahhoz nem értek, de nem is hiszem, hogy valaha fogok, mivel mint láthatod, android-fan vagyok.
-
csokad
senior tag
Áhh. Ez nagyonjó. Bár sajnos én nemsokra megyek vele. Ha valaki összedobna hasonlót WP7-ből az nagyon jó lenne!
Amúgy remek cikk! -
umek7
őstag
Jó lett
-
válasz
aggleány #179 üzenetére
"...kb. 3 naponta újraindul..."
mint az aláírásban látható, egy Galaxy 3-ról van szó. Igazából nem sokat telefonálok vele, és ha nem sokat piszkálom -> tehát nem használja túl sokat a kijelzőt akkor kibír 3 napot. ehhez hozzájön hogy most nincs mobilnet sem, mikor van (50 MB) akkor nagyrészt letiltva. persze ha több telefonálás, sok kijelzőhasználat van, akkor 2 napot bír. van akinek 1 után megadja magát, egész nap mobilnet, gps, 2-3 óra telefonálás, szinkronizálások. szóval az én használati szokásaimmal akár 3 napot kihúz (az egyébként 1500mAh-s telep). meg ugye azt írtam, hogy újraindul. ha valamiért gépre dugom (fájl másolás leginkább..
) akkor kap némi + töltést, és amíg gépnél vagyok hagyom.
szóval erősen felhasználó függő, mint bármi más is. -
mttssz
senior tag
Jó cikk, bár én sok helyen inkább az alternatívát használnám. Köszönjük szépen!
-
aggleány
addikt
llaszlo
Nem magammal kapcsolatban gondoltam, hanem úgy általában, amit itt-ott látok a fórumokon.
Köszönöm az ajánlást, igyekszem olyasmiket írni, aminek van értelme. Mármint a szakmai részben - a személyes bejegyzések csak szórakoztatóak.
Winner_hun
Talán egy icipicit lassul (tesztek szerint), de nem igazán észrevehető. Üzemidő szempontjából pedig még jó is, mivel arra több energia megy el, hogy kinyisson és becsukjon egy progit. A háttérben tárolás nem energiaigényes.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Armagedown #163 üzenetére
Majd ha kikapcsolt számítógéppel tudsz futtatni egy szövegszerkesztőt, akkor lesz ilyen is.
-
TRob1
veterán
Sajna nem értem a kérdésed (újdonság? ram? fürdés?)
, de megpróbálok válaszolni értetlenül is
. Párnaponta újab és újabb 2.3.4-es ROM-ot (újabb Android verziót) teszek fel, ugyanis egy úgynevezett CM Romot használok (CM=CyanogenMod, egy lelkes rom készítő csapat), amiből naponta-kétnaponta jön egy újabb, javított/módosított verzió (ezeket nightly-knak nevezik)
(#179) aggleány: Én is legtöbbször saját tapasztalatot írok
Mint pl. ez is: az újabb CM Romokkal bizony a Penge is elvan 3-4 napig vígan (persze ha nem játszik az ember vele egész nap, csak úgy normál módon használja) kép
-
aggleány
addikt
TRob1
Hát úgy tényleg nehéz.
Én nem romolok, úgyhogy saját tapasztalatot írtam.
pető bá'
Ezzel most azt akarod mondani, hogy három naponta kell tölteni???
Milyen androidos kütyü megy el három napig? Az enyém max. két napot bír, de a végén már nagyon sír.
-
-
válasz
aggleány #168 üzenetére
repülő üzemmódhoz: az első napokban (hetekben) mikor próbálgattam a telefont, mindig kikapcsoltam éjszakára (nem ez volt az ébresztő, van rádió
) mert úgy gondoltam, így takarékoskodom az akkuval. utána rászoktam a rep. üzemmódra, és megítélésem szerint többet fogyaszt egy ki-bekapcsolás mint az egész éjszakás repülő üzemmód. persze ez csak érzés, tapasztalat, semmivel nem tudtam kimutatni, de szerintem is felesleges kikapcsolni éjszakára az op.rendszeres telefonokat, ha az a cél, hogy akkuval spóroljunk.
-
aggleány
addikt
válasz
Winner_hun #171 üzenetére
Jó a kérdés, bele fogom írni a cikkbe, hogy "Ha nem tudod, mi az a Task Killer, akkor ezzel ne foglalkozz!"
szerk.: Sőt, már bele is írtam.
Az Android egy Linux alapú rendszer. Addig futnak a programok a háttérben, amíg nem nyitsz meg annyi programot, hogy kénytelen legyen bezárni a régit, hogy az újnak legyen elég memóriája a működéshez. Nem kell vele foglalkozni, intézi magának.
Elvileg ha a háttérben fut egy progi, gyorsabban nyílik meg, és kevesebb energia kell a megnyitáshoz is. Legalábbis én ezt olvastam, ha nem így van, majd kijavítanak.
-
Winner_hun
félisten
-
TRob1
veterán
válasz
Winner_hun #169 üzenetére
Használsz vmilyen Killer appot? Mert ha nem (amit jól teszel), akkor semmit nem jelent számodra. (Pengéhez eleve nem kell)
-
Winner_hun
félisten
Fontos! Az ébresztő programokat ki kell venni a Task Killer listájából...
Ez mit jelent és hol kell beállítani?
-
aggleány
addikt
macilaci78
Ezt csúnyán benéztem!
Én még ott tartottam, amit mindenhol olvastam a fórumokon, hogy nem árulják androidhoz, pedig de. Sorry.
Armagedown
A kikapcsolva is ébresztő program neve Nokia, ahogy a kolléga is írta.
Ez sajnos nem megy az androidnak, de cserébe millió más dolog igen. Én úgy döntöttem, hogy nekem jobb lesz a millió más, és éjszakára csak repülő üzemmódba teszem, nem kapcsolom ki. Úgy nem fogyaszt, olyan, mintha ki lenne kapcsolva, mert nem áll fel hálózatra, tehát nem fog zavarni senki, de ébreszt. Ez van. Ezt vagy elfogadja az ember, és akkor vegyen nyugodtan androidos telót, vagy nem, és akkor már oprendszer felé kell keresgélni. Ezt ne nagyon hangoztasd, ha nem muszáj, mert időnként előbukkannak harcos android-fanok, és megkísérelik leszedni érte a fejed. Nem azért, mert baj van Veled, hanem mert nagyon sokszor halljuk ezt a dolgot, és van, aki már alapból ugrik rá. Másik megoldás: tartani kell egy régi, egyszerű telót ébresztőnek, egy ismerősöm ezt csinálja.
-
TRob1
veterán
válasz
Armagedown #163 üzenetére
Haha... vegyél egy 3210-es Nokiát, az ébreszt úgy is
(#166) Armagedown: Szerintem meg nem, mivel ha ki van kapcsolva a telefon, itt tényleg ki van (nem úgy mint a többinél, hogy simán le is hallgatnak "kikapcsolt" telefonnál), illetve az androidosok nagyrésze nem is kapcsolja ki a telefont - mert minek -, hisz ott a repülőmód (felesleges mindig a bootra várni, mikor 1 mp alatt újra készenlétbe tud lenni a telefon)
-
zso73
veterán
válasz
DeathAdder #159 üzenetére
Dolphin brôzer. Ha kell flash,akkor Skyfire.
-
Armagedown
őstag
Engem olyan program érdekelne , ami képessé teszi a telefont arra hogy kikapcsolt állapotban is ébresszen
-
Zozoka73
tag
Köszi a cikket, egy pár új dolgot el is kezdek kimazsolázni
Z.
-
TRob1
veterán
válasz
Keresztapper #156 üzenetére
Aki a biztonságtól fél, az sztem eleve ne használjon Androidot, de más telefont is csak kivett akksival. Sőt, netet se kéne, és a legtutibb vhol egy nagy erdő közepe alatt élni, egy mindentől és mindenkitől jól elszigetelt atombunkerben...
-
DeathAdder
veterán
Az Opera Mini vagy Mobile bongészője gyorsabb a gyári böngészőtől?
Vagy melyik a leggyorsabb a tapasztalatok alapján? -
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #156 üzenetére
Én nem használok Dropboxot, de sokan ajánlották, ezért került bele a cikkbe - de köszönöm a figyelmeztetést.
Én úgy vettem észre, hogy a task killer erősen ROM-függő, nekem soha nem kellett, de én mindig gyári romot használok.
-
RootRulez
félisten
Hát nem tudom, de nekem mióta fent van a 2.2, folyton fagyogatott a telóm (FR után nem tettem vissza task killert). Nost miután lett rajta Task killer, azóta nem fagy) Ez nem ilyen placebo hatás, mert anno napi rendszerességgel kellett minimum egyszer kiszednem az aksit, mert behalt valamibe a teló. Nos most már napokig is elmegy, illetve tovább is, ha nem kapcsolnál mi ki néha... Nekem az a véleményem a Task Killerekről.
-
aggleány
addikt
Én? Durva???
Köszönöm, igyekeztem, hogy lehetőség szerint minél több hasznos dolog benne legyen.
Nem is láttam, hogy ilyen szépeket írtak róla.
Már készül a szórakoztató rész is, remélem, az is tetszeni fog. Azért szedtem külön a hasznos és szórakoztató alkalmazásokat, mert egy cikkben szerintem nagyon sok lett volna.
-
Inarus
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
Sebastian072 #148 üzenetére
Örülök, hogy találtál benne hasznos dolgokat.
-
Sebastian072
csendes tag
Nagyon hasznos írás!
Régóta vagyok android használó de most azt hiszem kicsit bővítem a repertoáromat. -
Cannabis7
senior tag
a bus snooze zseniális, nem is tudtam, hogy van ilyen, köszi
jó cikk lett, van pár program amelyikről nem hallottam, viszont tényleg hasznos tud lenni
-
gyuszmó
őstag
-
aggleány
addikt
Erre sajnos nincs ötletem.
Hátha lesz itt valaki, aki tud segíteni. Ha mégsem, akkor próbáld meg az Android appz topikban, ott elég sokan vannak mindig.
-
aggleány
addikt
Sajnos ezek a kis beépített izék odafigyelést igényelnek.
Az autós navinak csak az a dolga, hogy navigáljon, a telefonnál ez pedig egy mellékes dolog, tehát úgy illik, hogy az autós navi gyorsabban fogjon jelet, mivel nincs más dolga. Ha kivárod, és utána jól működik, akkor szerintem megéri azt a pár percet.
-
Binczet
tag
Lejárt a szerkesztési idő...
Na: figyelve, hogy az antenna felül legyen, úgy tűnik, tényleg nem nagyon vesztette el a jelet egyik sem. Az autós gps viszont nagyon cikkcakkos vonalat húzott, a telefoné viszont egész jó. Pedig úgy vettem észre, hogy a telefonnak sokkal-sokkal gyengébb a gps-e. Mondjuk +5 perc kellett neki a műholdak megtalálásához.. Ez lehet, hogy már off... -
aggleány
addikt
janos1988
A Jorte valóban egy kicsit bonyolult program, de ha rájössz, hogy mit hogyan kell csinálni vele, akkor már nagyon jó, és szinte mindent be lehet állítani rajta. Azok a progik, amiket javasoltál, nem ide valók, hanem a szórakoztató írásba.
dave666
Binczet
Úgy az igazi, ha ablak mellé tudsz ülni. Ez valahogy úgy van, mint a normál navikkal: az ablakban nagyon jó, de ha leteszed a boxba, ott már nem az igazi. Ha abba a zsebedbe teszed, amelyik az ablak felé van, akkor rendben lesz.
-
<Adamsky>
nagyúr
Én túrázáshoz szoktam használni OruxMaps-al. Ott egyfelől nézem a térképet, másfelől meg log-olom az útvonalat. Ilyenkor a telló (HTC Desire) a zsebemben vagy a táskám külső részében van. Onnan nem szokott gondot okozni neki a "kilátás". Arra szoktam egyedül odafigyelni, hogy az elején (mielőtt betenném a zsebembe) megtalálja a pozíciót (ezt szépen kézben tartva megvárom).
A busznál vonatnál szerintem a kocsi leárnyékolása lehet gond. Pl. ha vonatnál távol ülsz az ablaktól. Sajna (vagy szerencsére) ilyen tapasztalatom nincs.
-
Binczet
tag
Áruljátok már el, hogy én vagyok annyira lemaradva, hogy szerintem a zsebünkben lévő telefon nem látja a gps-műholdakat? A cellainfók oké, de az meg tökre nem pontos, ha pl. a második megállónál szeretnénk leszállni egy városban.
//gondolom senki nem úgy alszik el a buszon, hogy kirakja maga mellé a telefont :-D -
dave666
aktív tag
Köszi az írást, nagyon hasznos
-
janos1988
addikt
Jorte naptartol agyfaszt kaptam, le is toroltem 5 perc hasznalat utan. Vissza is sirom a Htc beepitett naptarat.
A Hir24 azt en is mindenkinek ajanlom. De viszont a Titanium Backuprol nem tudtam, koszi.
Par jo cucc meg (boccs ha volta(ak)): Google Sky Map, Gombfoci, Soundhound, Radiok+, gReader.
-
aggleány
addikt
pető bá'
Egy páran már kipróbáltuk, és eddig mindenkinek hibátlanul működött, bár minden teló sztenderd felbontású volt (480x800). Nálad lehetett akár proci gond, vagy akár az is, hogy az eltérő felbontást nem fogadta jól a progi.
Nem tudom, de holnap beleírom a cikkbe figyelmeztetésnek. Köszönöm, hogy leírtad.
Timeriffic lesz.
Már van hozzá egy csomó progi, de még lehet bővíteni, ezért kértem ötleteket.
lordfreyr
Úgy érzem, hogy nem értettelek félre.
Majdnem mindenhez nagyon sok progi van, és nem tudom mindet átnézni, hogy melyik lenne tényleg a legjobb. Saját tapasztalatom, ismerősök és fórumtársak ajánlása alapján válogatom be a cikkbe a progikat. Mielőtt bármi bekerül a cikkbe, kipróbálom, használom minimum pár napig. Nagyon sok lehetőség van, és a Market felülete mindig feldob pár hasonló progit, úgyhogy mindenki tud bőven válogatni. Egyébként lesz még folytatása a hasznos progiknak is egy következő írásban, addig pedig gyűjtöm az infót, hogy kinek mi lenne jó, de persze a többség szava dönt.
Sajnos a Google Translate-et a legtöbben egész oldalak fordítására használják, arra pedig nem jó, ezért nem ajánlottam. Majd utánanézek mások véleményének is, és ha többeknek tetszik, akkor a következő cikkbe beleveszem.
A Shush! szerintem egy másik program alternatívájaként fog megjelenni, és aki veszi a fáradságot, meg fogja találni.
vgergo
Köszi, meg fogom nézni.
kbencee
Megértelek. Valamit valamiért.
-
kbencee
aktív tag
Na, az ilyen bő és hasznos programválaszték miatt fogok visszaváltani androidra. Lehet, hogy döcögősebb a WP7-nél, de tény, hogy a programellátottság miatt jobban használható.
-
PaFec
aktív tag
Tudnátok segíteni? Skype nem megy fel. Gyári rom, felakarták rakni a a videohivàsos skypeot, nem ment fel, most a régi se megy vissza. Azt írja állandóan, kevés a szabad hely, pedig van bőven. Előre köszi.
-
vgergo
aktív tag
Egy nagyon fontos programot kifelejtettem (androidscreencast). Igaz ez nem a telefonon fut, hanem a pc és rootolt telefonokkal lehet csak teljes mértékben használni.
-
Rickazoid
addikt
válasz
aggleány #119 üzenetére
Szerintem nem értünk egyet, már ami a hsz-em értelmezését illeti. Arra céloztam, hogy a legtöbb androidos programnak van alternatívája, ami csak piciben tér el, mégis lehet, hogy pont az az apróság számít valakinek, amikor eldönti, hogy melyiket használja. Ez nem negatív kritika volt, csak egy megjegyzés.
A Google Translate meg szerintem pont eléggé használható, sosem találkoztam még félrefordítással, az angol nyelv eleve olyan, hogy egy szónak van 25 jelentése, néha teljesen eltérőek is. Földrész és szövegkörnyezet függő, ezért néz néha ki érdekesen egy-két fordítása, de attól még nem hülyeség, csak amerikai angol inkább. Persze nem mondatokat kell vele fordítani.
A Shush!-ról egyébként annyit, hogy sokan hajlamosak elfelejteni, a környezetemben is ismerek vagy egy tucat embert, aki gyakran amiatt nem érhető el, mert lenémítva felejti a telefonját. Sokaknak nincs rá szüksége, de hasznos program és feledékenyeknek számára bizony kötelezőnek is nevezhető. -
Üdv.
a Kétkerék alkalmazást ma kipróbáltam. Alapjában véve egy jól kitalált, és nem rosszul kivitelezett alkalmazás. Röviden csak annyit: Net nélkül indítottam egy 'Rögzítés'-t, Gps be, telefon zsebre. Szó nélkül fogadta a startot, ezért elindultam. Viszont a telefon (Galaxy 3) nem arról híres, hogy alap helyzetből 5mp alatt jelet fog, ez meg nem hatotta meg az appot, szóval mentem 1,5 km-t, mire elkezdte rögzíteni. Aztán egy óra múlva néztem rá, írta, hogy 18 ezer xy métert tettem meg, elkeztem volna felfele 'lapozni', de nem csinált semmit. hazaértem, megnéztem, lefagyott, ott, és akkor. utána többször csak a home képernyőről való újraindításra végezte el a kijelölt feladatot. szinte mindent. (lehet hogy kevés neki a telefon procija?
) viszont a szenvedés eredménye megvan, térképen lehet mutogatni, hogy merre jártam, mennyi idő alatt... igaz, a fagyás után csak a súgóval tudtam előkaparni a lefagyott eredményemet...
tényleg hasznos cikk, én is várom a folytatást! egy alkalmazást ajánlanék: Timeriffic. ha jól figyeltem ez nem volt említve hozzászólásban sem. meg lehet vele adni, hogy pl.: hétfőtől vasárnapig este 11-kor némuljon el, repülő(s) üzemmód, fényerő minimum, ébresztő hangerő 4-es stb.
-
zso73
veterán
Valaki tudja mi a neve annak a launchernek, témának, ahol középen egy részban átlátszó óra van ? Javarész fekete, és zöld háttérrel .
-
aggleány
addikt
válasz
Rickazoid #118 üzenetére
Az, hogy "Jó, bár...", az pont ugyanazt jelenti, mint hogy "Jó, de...". Magyarán nem jó. Sajnálom, hogy Neked nem tetszik.
Nem soroltam fel minden programot, ami létezik, erre ott van a Market. Persze, még sok programmal ki lehetne egészíteni, de nem fogom. Ha az ember felmegy a Marketre, ott a bal oldalon rögtön kap egy csomó alternatívát, lehet válogatni.
Szerintem nincs olyan, hogy "kötelező" program, mivel mindenkinek más a fontos. Én pl. nem felejtem el átállítgatni a hangerőt, tehát nekem ez egyáltalán nem fontos. Ha odafigyelve olvastad volna a cikket, észrevetted volna, hogy a Missed Reminder benne van. A Google Translate szerintem használhatatlan, rengeteg hülyeséget ír, én nem fogom ajánlani.
A Screen Filtert majd megnézem, így ránézésre jónak tűnik, lehet, hogy a következő cikkbe bekerül, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet.
-
Rickazoid
addikt
Jól összeszedted, bár második alternatívák hiányoznak, ezeknek a programoknak többségében van egyenértékű, mégis kicsit más alternatívája is.
Egy-két programmal még ki lehetne amúgy egészíteni, mint a Shush!, ami szintén kötelező darab, ha az ember hajlamos elfelejteni visszaállítani a telefont rezgő vagy néma módról. Ugyanígy hasznos a Screen Filter, ha a telefont éjszaka használóknak "kiégeti" a kijelző a szemét még legalacsonyabb fényerőn is. Aztán ott még a Missed Reminder, ami az elmulasztott hívásokat jelzi újra és újra. Szótárak helyett meg Google Translate. -
aggleány
addikt
válasz
Capricornus #116 üzenetére
Témakörök, amik biztosan lesznek: zene, film, rádió, kamera, launcherek, sms-progik, e-mail, olvasás, játékok, plusz még ami belefér.
-
aggleány
addikt
válasz
Capricornus #112 üzenetére
A Heavens Above. Nem biztos, hogy minden benne lesz, amit itt javasoltok, válogatni kell, mert ezer oldalas cikket nem szeretnék írni, de majd igyekszem, hogy a népszerűbbek benne legyenek.
-
gyuszmó
őstag
Melyik Bkv progi megbízható adatok terén?
Ismeritek a text widgettet?
Nagyon jó kis alkalmazást,bármilyen fontos infót kiírhattok a képernyőre. emlékeztetőnek.
Nekem sokat segített már -
aggleány
addikt
llaszlo
Ezt az értékelést különösen nagyra értékelem, ismerve kritikus hozzáállásodat a dolgokhoz.
Igyekszem, hogy a folytatás is jó legyen.
luw2win
Ez az ébresztő engem még soha nem hagyott cserben, remélem, Neked is beválik majd. Lesz folytatás.
qqcqqc
Nekem az Astro jött be legjobban, azért írtam azt, de mint láthatod, ott van az ES File Explorer is. Ebben a cikkben olyanokat akartam írni, ami mindenkinek jó lehet, ezért nem kerültek bele pestieknek való alkalmazások (SmartCity helyett BpMenetrend, mert a SmartCity fagy, Cirka), az a következőben lesz. Tudomásom szerint a Doc To Go normális neve Documents To Go, az pedig benne van a cikkben. A Barcode Scanner benne van, a MixZing pedig a szórakoztató cikkben lesz, mivel oda tartozik.
gyuszmó
Örülök, hogy tetszik.
petipetya
Köszönöm, ismerve a fórumon szereplő hozzászólásaidat, nagyon nagy dolog, hogy ilyesmit írtál.
Eltaláltad, tényleg elég sokat szoktam segíteni kezdőknek priviben is, ha megkeresnek.
student
A "Rootolt telefonokhoz" című részben van az AdFree.
dedike
Köszönöm, igyekeztem megfelelni az elvárásaimnak.
svili
Szerintem sem okos dolog tőlük, de hát ők tudják.
Köszönöm.
<Adamsky>
A szórakoztató progis írásban lesz Neked ceruzarajzos cucc.
Filmezés szintén a következő cikkben, és a MoboPlayer lesz a kiemelt filmnéző progi.
Joe.36
IGO nincs androidra, tehát nem lesz benne a cikkben. A többi, amit írtál, egy másik cikk témája. Ezek itt hasznos programok, az, amiket írtál, a szórakoztató részhez tartozik.
blcd
Igen, de ha le tudod tölteni, akkor biztosan menni fog. Olyan progit nem enged letölteni a Market, ami nem megy a telefonodon.
Capricornus
A MenetrendDroid benne van a cikkben, a többi progi, amit írtál, egy másik cikkben lesz.
Egy olyat írtál, ami eddig nincs benne, azt megnézem.
-
Capricornus
aktív tag
Üdv!
Bár lehet hogy csak egy szűk réteget érint, de tudom javasolni a következő alkalmazások kipróbálását is:
Csillagászat iránt érdeklődőknek:
Google Sky
Heavens Abovesat24 (műholdkép, jó kiegészítője lehet az időjárás alkalmazásnak)
Google+
(szerintem eddig jobb mint az androidos facebook kliens)Film és sorozat függőknek:
IMDbLossless zene lejátszáshoz:
andLess (bár eléggé fapados, de legalább lejátssza őket)A zseblámpát, a Menetrend Droidot meg az Angry Birds-öt már írták mások :-)
-
blcd
csendes tag
Kezdő andoridos vagyok, telenoros Bladem van, még nem nagyon akarok belenyúlni és 2.2-s ROM-ot rátenni. Ezek az appok amik az írásban voltak működnek 2.1-en is?
-
Joe.36
addikt
Én beraknám ezek közé még a:
Power AMP
Flashligt
Zedge
Lookout
Igo
Angry Birds
-
<Adamsky>
nagyúr
Tényleg klassz az írás! Találtam pár hasznos programot ...
Viszont nem tudom találkoztatok-e már olyan fényképezős progival, amivel ilyen ceruzarajzos fotót lehet csinálni? iPhone4-en láttam ilyet, és tetszett. Valami ilyesmire gondolok.
Nem tudom, volt-e, de én vid. lejátszásra a MoboPlayer-t ajánlom.
-
svili
tag
Most, amikor végre elérhető a Market fizetős része nálunk is bárki megvehet normális navit egy androidos telefonra.
Úgy tudom, hogy IGO amúgy is csak hackelve van androidra, hivatalosan nincsen (ami elég nagy balf@szság a gyártó cég részéről, dehát ők tudják..)Végül - de nem utolsósorban - gratula a cikkhez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest