- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
pető bá'
Egy páran már kipróbáltuk, és eddig mindenkinek hibátlanul működött, bár minden teló sztenderd felbontású volt (480x800). Nálad lehetett akár proci gond, vagy akár az is, hogy az eltérő felbontást nem fogadta jól a progi.
Nem tudom, de holnap beleírom a cikkbe figyelmeztetésnek. Köszönöm, hogy leírtad.
Timeriffic lesz.
Már van hozzá egy csomó progi, de még lehet bővíteni, ezért kértem ötleteket.
lordfreyr
Úgy érzem, hogy nem értettelek félre.
Majdnem mindenhez nagyon sok progi van, és nem tudom mindet átnézni, hogy melyik lenne tényleg a legjobb. Saját tapasztalatom, ismerősök és fórumtársak ajánlása alapján válogatom be a cikkbe a progikat. Mielőtt bármi bekerül a cikkbe, kipróbálom, használom minimum pár napig. Nagyon sok lehetőség van, és a Market felülete mindig feldob pár hasonló progit, úgyhogy mindenki tud bőven válogatni. Egyébként lesz még folytatása a hasznos progiknak is egy következő írásban, addig pedig gyűjtöm az infót, hogy kinek mi lenne jó, de persze a többség szava dönt.
Sajnos a Google Translate-et a legtöbben egész oldalak fordítására használják, arra pedig nem jó, ezért nem ajánlottam. Majd utánanézek mások véleményének is, és ha többeknek tetszik, akkor a következő cikkbe beleveszem.
A Shush! szerintem egy másik program alternatívájaként fog megjelenni, és aki veszi a fáradságot, meg fogja találni.
vgergo
Köszi, meg fogom nézni.
kbencee
Megértelek. Valamit valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Macska topik
- Magisk
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest