Új hozzászólás Aktív témák

• aggleány

addikt

pető bá'

Egy páran már kipróbáltuk, és eddig mindenkinek hibátlanul működött, bár minden teló sztenderd felbontású volt (480x800). Nálad lehetett akár proci gond, vagy akár az is, hogy az eltérő felbontást nem fogadta jól a progi. :F Nem tudom, de holnap beleírom a cikkbe figyelmeztetésnek. Köszönöm, hogy leírtad. :R Timeriffic lesz. :K Már van hozzá egy csomó progi, de még lehet bővíteni, ezért kértem ötleteket.

lordfreyr

Úgy érzem, hogy nem értettelek félre. :N Majdnem mindenhez nagyon sok progi van, és nem tudom mindet átnézni, hogy melyik lenne tényleg a legjobb. Saját tapasztalatom, ismerősök és fórumtársak ajánlása alapján válogatom be a cikkbe a progikat. Mielőtt bármi bekerül a cikkbe, kipróbálom, használom minimum pár napig. Nagyon sok lehetőség van, és a Market felülete mindig feldob pár hasonló progit, úgyhogy mindenki tud bőven válogatni. Egyébként lesz még folytatása a hasznos progiknak is egy következő írásban, addig pedig gyűjtöm az infót, hogy kinek mi lenne jó, de persze a többség szava dönt.

Sajnos a Google Translate-et a legtöbben egész oldalak fordítására használják, arra pedig nem jó, ezért nem ajánlottam. Majd utánanézek mások véleményének is, és ha többeknek tetszik, akkor a következő cikkbe beleveszem. :K

A Shush! szerintem egy másik program alternatívájaként fog megjelenni, és aki veszi a fáradságot, meg fogja találni.

vgergo

Köszi, meg fogom nézni. :K

kbencee

Megértelek. Valamit valamiért. :K

Új hozzászólás Aktív témák