Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aggleány
üzenetére
repülő üzemmódhoz: az első napokban (hetekben) mikor próbálgattam a telefont, mindig kikapcsoltam éjszakára (nem ez volt az ébresztő, van rádió
) mert úgy gondoltam, így takarékoskodom az akkuval. utána rászoktam a rep. üzemmódra, és megítélésem szerint többet fogyaszt egy ki-bekapcsolás mint az egész éjszakás repülő üzemmód. persze ez csak érzés, tapasztalat, semmivel nem tudtam kimutatni, de szerintem is felesleges kikapcsolni éjszakára az op.rendszeres telefonokat, ha az a cél, hogy akkuval spóroljunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- FOTÓS beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- JBL STAGE 2 9634
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) mert úgy gondoltam, így takarékoskodom az akkuval. utána rászoktam a rep. üzemmódra, és megítélésem szerint többet fogyaszt egy ki-bekapcsolás mint az egész éjszakás repülő üzemmód. persze ez csak érzés, tapasztalat, semmivel nem tudtam kimutatni, de szerintem is felesleges kikapcsolni éjszakára az op.rendszeres telefonokat, ha az a cél, hogy akkuval spóroljunk.