Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
MaTMaN
Használd nyugodtan az alternatívként feltüntetett progikat, sőt, akár bármi mást is. Az ajánlott alkalmazásokat inkább csak iránymutatásnak szántam, és mindenhol azt emeltem ki, ami vagy nekem a kedvenc, vagy többen is ajánlották, ha én nem használok olyasmit. Szerencsére annyi lehetőség van, hogy mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus megoldást.
Melyik alternatív lehetőségekre gondoltál? Pl. fórumos ajánlás alapján kísérletezem most többfajta fájlkezelővel, és úgy néz ki, hogy új kedvenc lesz. Mindig jó dolog új alkalmazásokat megismerni, mert csak így lehet tanulni, fejlődni, és megtalálni a legmegfelelőbbet. 
pető bá'
Aha! Szóval sutyiban azért tölti magát.
Nekem általban nap végére marad 50-60%-om, de olyankor már inkább töltöm, hogy ne legyen gond. Maj 21%-kal értem haza, mivel több, mint 3 órán át beszéltem, utána pedig ment a WiFi, netezés, olvasás.umek7
Köszönöm.

csokad
Köszi.
Írd meg magadnak a WP7-es verziót!
Biztosan sokan értékelnék. Én sajnos ahhoz nem értek, de nem is hiszem, hogy valaha fogok, mivel mint láthatod, android-fan vagyok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Robotporszívók
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Apple watch utlra 2 eladó 2028.05.19-ig garanciális
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600G eladó!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Melyik alternatív lehetőségekre gondoltál? Pl. fórumos ajánlás alapján kísérletezem most többfajta fájlkezelővel, és úgy néz ki, hogy új kedvenc lesz. Mindig jó dolog új alkalmazásokat megismerni, mert csak így lehet tanulni, fejlődni, és megtalálni a legmegfelelőbbet.
Nekem általban nap végére marad 50-60%-om, de olyankor már inkább töltöm, hogy ne legyen gond. Maj 21%-kal értem haza, mivel több, mint 3 órán át beszéltem, utána pedig ment a WiFi, netezés, olvasás.