Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
MaTMaN
Használd nyugodtan az alternatívként feltüntetett progikat, sőt, akár bármi mást is. Az ajánlott alkalmazásokat inkább csak iránymutatásnak szántam, és mindenhol azt emeltem ki, ami vagy nekem a kedvenc, vagy többen is ajánlották, ha én nem használok olyasmit. Szerencsére annyi lehetőség van, hogy mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus megoldást.
Melyik alternatív lehetőségekre gondoltál? Pl. fórumos ajánlás alapján kísérletezem most többfajta fájlkezelővel, és úgy néz ki, hogy új kedvenc lesz. Mindig jó dolog új alkalmazásokat megismerni, mert csak így lehet tanulni, fejlődni, és megtalálni a legmegfelelőbbet. 
pető bá'
Aha! Szóval sutyiban azért tölti magát.
Nekem általban nap végére marad 50-60%-om, de olyankor már inkább töltöm, hogy ne legyen gond. Maj 21%-kal értem haza, mivel több, mint 3 órán át beszéltem, utána pedig ment a WiFi, netezés, olvasás.umek7
Köszönöm.

csokad
Köszi.
Írd meg magadnak a WP7-es verziót!
Biztosan sokan értékelnék. Én sajnos ahhoz nem értek, de nem is hiszem, hogy valaha fogok, mivel mint láthatod, android-fan vagyok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 - 4060 GPU - 2 év garancia - számla
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Melyik alternatív lehetőségekre gondoltál? Pl. fórumos ajánlás alapján kísérletezem most többfajta fájlkezelővel, és úgy néz ki, hogy új kedvenc lesz. Mindig jó dolog új alkalmazásokat megismerni, mert csak így lehet tanulni, fejlődni, és megtalálni a legmegfelelőbbet.
Nekem általban nap végére marad 50-60%-om, de olyankor már inkább töltöm, hogy ne legyen gond. Maj 21%-kal értem haza, mivel több, mint 3 órán át beszéltem, utána pedig ment a WiFi, netezés, olvasás.