- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
MaTMaN
Használd nyugodtan az alternatívként feltüntetett progikat, sőt, akár bármi mást is. Az ajánlott alkalmazásokat inkább csak iránymutatásnak szántam, és mindenhol azt emeltem ki, ami vagy nekem a kedvenc, vagy többen is ajánlották, ha én nem használok olyasmit. Szerencsére annyi lehetőség van, hogy mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus megoldást.
Melyik alternatív lehetőségekre gondoltál? Pl. fórumos ajánlás alapján kísérletezem most többfajta fájlkezelővel, és úgy néz ki, hogy új kedvenc lesz. Mindig jó dolog új alkalmazásokat megismerni, mert csak így lehet tanulni, fejlődni, és megtalálni a legmegfelelőbbet.
pető bá'
Aha! Szóval sutyiban azért tölti magát.
Nekem általban nap végére marad 50-60%-om, de olyankor már inkább töltöm, hogy ne legyen gond. Maj 21%-kal értem haza, mivel több, mint 3 órán át beszéltem, utána pedig ment a WiFi, netezés, olvasás.
umek7
Köszönöm.
csokad
Köszi.
Írd meg magadnak a WP7-es verziót!
Biztosan sokan értékelnék. Én sajnos ahhoz nem értek, de nem is hiszem, hogy valaha fogok, mivel mint láthatod, android-fan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Nők, nőügyek (18+)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Macbook AIR M1 2020
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest