Új hozzászólás Aktív témák

• pető bá'

őstag

Üdv.

a Kétkerék alkalmazást ma kipróbáltam. Alapjában véve egy jól kitalált, és nem rosszul kivitelezett alkalmazás. Röviden csak annyit: Net nélkül indítottam egy 'Rögzítés'-t, Gps be, telefon zsebre. Szó nélkül fogadta a startot, ezért elindultam. Viszont a telefon (Galaxy 3) nem arról híres, hogy alap helyzetből 5mp alatt jelet fog, ez meg nem hatotta meg az appot, szóval mentem 1,5 km-t, mire elkezdte rögzíteni. Aztán egy óra múlva néztem rá, írta, hogy 18 ezer xy métert tettem meg, elkeztem volna felfele 'lapozni', de nem csinált semmit. hazaértem, megnéztem, lefagyott, ott, és akkor. utána többször csak a home képernyőről való újraindításra végezte el a kijelölt feladatot. szinte mindent. (lehet hogy kevés neki a telefon procija? :F ) viszont a szenvedés eredménye megvan, térképen lehet mutogatni, hogy merre jártam, mennyi idő alatt... igaz, a fagyás után csak a súgóval tudtam előkaparni a lefagyott eredményemet...

tényleg hasznos cikk, én is várom a folytatást! egy alkalmazást ajánlanék: Timeriffic. ha jól figyeltem ez nem volt említve hozzászólásban sem. meg lehet vele adni, hogy pl.: hétfőtől vasárnapig este 11-kor némuljon el, repülő(s) üzemmód, fényerő minimum, ébresztő hangerő 4-es stb.

Új hozzászólás Aktív témák