- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #326 üzenetére
-
Keresztapper
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #322 üzenetére
Miért kell őket bezárni? Miért nem felel meg a linux kernel erőforrásgazdálkodási képessége?
Sokaknál windows-os / winmo-s csökevény, hogy reflex szerűen task managert keresnek. Linux alatt erre szerintem nincs szükség.
Ha nálad ez mégsenm működik, akkor valaki biztosan tud ajánlani majd alkalmazást erre. Én ilyesmit nem használok.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
aggleány #315 üzenetére
Erre az esetre ajánlanám az Easy Reminder-t. Nekem anno Motorola V3i-n nagyon tetszett ez a feature, vagyis, hogy az elmulasztott eseményekről időközönként hangjelzéssel értesít.
Más:
Ha esetleg valaki hozzám hasonlóan otthoni kis szervert is működtet, amin torrent kliens is fut, akkor ajánlom figyelmébe a Transdroid nevű kis alkalmazást. Rettenetesen jó.
Illetve ennél a témakörnél maradva, hasznos lehet az AndFTP is. Bár plugin van a Total Commander-hez is, ami elláthatja ezt a feladatot. -
Keresztapper
senior tag
Szia!
Ennyi elég persze. Az a helyzet, hogy ezt csak úgy fogod tudni megoldani, ha olyan főzött ROM-ot teszel fel, amibe beleforgatták ezt a script-et. A ROM elnevezésében a készítő ilyenkor fel szokta tűntetni az a2sd vagy data2ext kifejezéseket, de látom, hogy nem szeretnéd root-olni sem a készüléket, így meg sajna nem fog menni a dolog.
-
Keresztapper
senior tag
Ebben igazad is van és tényleg nem kötekvés képpen írom, de ezzel a módszerrel csak annyi a gond, hogy az alkalmazások adatállományának egy (esetenként jókora) része továbbra is a NAND-ban marad. Nekem anno nem jelentett igazi megoldást, de persze készüléke és ROM verziója is válogatja, hogy mennyi a szabad belső terület, mert ha van alapból 150-200 Mb, akkor az mindenre elég lehet ezzel a megoldással is.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
aggleány #253 üzenetére
Lehet, hogy nem érdekes, de hasznos.
Bocsánat az angol kifejezésért, de nem tudtam a magyar megfellelőjét.
Viszont nem egyszerű kapcsolgatásról van szó, hanem valamihez rendelt "kapcsolgatásról"
Pl. ha bekapcsolom a wifi antennát és a PDA csatlakozik pl egy meghatározott hálózathoz, akkor elindít egy programot, (pl Skype-ot).
Vagy ha mondjuk elindítom a meghatározott navigációs app-ot, akkor a kijelző fényerejét 100%-ra állítja.
Vagy ha bedugom a fülest, akkor a PDA rezgő profilra vált (mert ha éppen nincs a füles a fülemben, akkor utcán nem veszem észre hogy csörög).
Használható lokációk is, így ha hazaérek, akkor profilt válthat, vagy bekapcsolhatja a wifit stb...
Szóval gyakorlatilag végtelen módon és helyzetre konfigurálható, beleértve ebbe azt is, ha egy esemény megtörténtéhez több dolgot, dolgok sorozatát is akarom rendelni.
Így sem érdekes?
-
Keresztapper
senior tag
Én is ajánlok valamit:
Egy XDA-s fejlesztő alkalmazása, amiben mindenféle eseményt (programok indítása, hangprofilok, rádiók állása, képernyő tulajdonságok) triggerelni lehet. Szerintem nézd meg, mert nagyon hasznos dolog.
-
Keresztapper
senior tag
Ez az oprendszered verziójától is függ. Ha legalább froyo van a PDA-n, akkor az app 2 SD-vel át lehet mozgatni a telepített alkalmazások adatait az SD kártyára, de a legjobb megoldás, ha van egy ext4-es partíciód az SD kártya elején, ami mountolható internal storage-ként.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Armagedown #163 üzenetére
Majd ha kikapcsolt számítógéppel tudsz futtatni egy szövegszerkesztőt, akkor lesz ilyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest