- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Rickazoid #118 üzenetére
Az, hogy "Jó, bár...", az pont ugyanazt jelenti, mint hogy "Jó, de...". Magyarán nem jó. Sajnálom, hogy Neked nem tetszik.
Nem soroltam fel minden programot, ami létezik, erre ott van a Market. Persze, még sok programmal ki lehetne egészíteni, de nem fogom. Ha az ember felmegy a Marketre, ott a bal oldalon rögtön kap egy csomó alternatívát, lehet válogatni.
Szerintem nincs olyan, hogy "kötelező" program, mivel mindenkinek más a fontos. Én pl. nem felejtem el átállítgatni a hangerőt, tehát nekem ez egyáltalán nem fontos. Ha odafigyelve olvastad volna a cikket, észrevetted volna, hogy a Missed Reminder benne van. A Google Translate szerintem használhatatlan, rengeteg hülyeséget ír, én nem fogom ajánlani.
A Screen Filtert majd megnézem, így ránézésre jónak tűnik, lehet, hogy a következő cikkbe bekerül, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest