Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
llaszlo
Ezt az értékelést különösen nagyra értékelem, ismerve kritikus hozzáállásodat a dolgokhoz.
Igyekszem, hogy a folytatás is jó legyen.
luw2win
Ez az ébresztő engem még soha nem hagyott cserben, remélem, Neked is beválik majd. Lesz folytatás.
qqcqqc
Nekem az Astro jött be legjobban, azért írtam azt, de mint láthatod, ott van az ES File Explorer is. Ebben a cikkben olyanokat akartam írni, ami mindenkinek jó lehet, ezért nem kerültek bele pestieknek való alkalmazások (SmartCity helyett BpMenetrend, mert a SmartCity fagy, Cirka), az a következőben lesz. Tudomásom szerint a Doc To Go normális neve Documents To Go, az pedig benne van a cikkben. A Barcode Scanner benne van, a MixZing pedig a szórakoztató cikkben lesz, mivel oda tartozik.
gyuszmó
Örülök, hogy tetszik.
petipetya
Köszönöm, ismerve a fórumon szereplő hozzászólásaidat, nagyon nagy dolog, hogy ilyesmit írtál.
Eltaláltad, tényleg elég sokat szoktam segíteni kezdőknek priviben is, ha megkeresnek.
student
A "Rootolt telefonokhoz" című részben van az AdFree.
dedike
Köszönöm, igyekeztem megfelelni az elvárásaimnak.
svili
Szerintem sem okos dolog tőlük, de hát ők tudják.
Köszönöm.
<Adamsky>
A szórakoztató progis írásban lesz Neked ceruzarajzos cucc.
Filmezés szintén a következő cikkben, és a MoboPlayer lesz a kiemelt filmnéző progi.
Joe.36
IGO nincs androidra, tehát nem lesz benne a cikkben. A többi, amit írtál, egy másik cikk témája. Ezek itt hasznos programok, az, amiket írtál, a szórakoztató részhez tartozik.
blcd
Igen, de ha le tudod tölteni, akkor biztosan menni fog. Olyan progit nem enged letölteni a Market, ami nem megy a telefonodon.
Capricornus
A MenetrendDroid benne van a cikkben, a többi progi, amit írtál, egy másik cikkben lesz.
Egy olyat írtál, ami eddig nincs benne, azt megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest