Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
aggleány
üzenetére
Szerintem nem értünk egyet, már ami a hsz-em értelmezését illeti. Arra céloztam, hogy a legtöbb androidos programnak van alternatívája, ami csak piciben tér el, mégis lehet, hogy pont az az apróság számít valakinek, amikor eldönti, hogy melyiket használja. Ez nem negatív kritika volt, csak egy megjegyzés.
A Google Translate meg szerintem pont eléggé használható, sosem találkoztam még félrefordítással, az angol nyelv eleve olyan, hogy egy szónak van 25 jelentése, néha teljesen eltérőek is. Földrész és szövegkörnyezet függő, ezért néz néha ki érdekesen egy-két fordítása, de attól még nem hülyeség, csak amerikai angol inkább. Persze nem mondatokat kell vele fordítani.
A Shush!-ról egyébként annyit, hogy sokan hajlamosak elfelejteni, a környezetemben is ismerek vagy egy tucat embert, aki gyakran amiatt nem érhető el, mert lenémítva felejti a telefonját. Sokaknak nincs rá szüksége, de hasznos program és feledékenyeknek számára bizony kötelezőnek is nevezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest