Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1901) #79335424 válasza Scaevola (#1895) üzenetére


#79335424
törölt tag

Root -ra Xposed framework és alá a RootCloak modul a megoldás. Amelyik alkalmazást kijelölöd a modulban, azzal elhiteti, hogy nem rootolt a teló. TV-GO -hoz használom. Símán kajálja.
TTS -hez én Svox Classicot használok Mariskával.

haliho0:
Nem pontosan értem ezt a widget dolgot, de eltűntetősdit Floating Widget -tel tudsz csinálni. Csinálsz egy profilt, belerakod az Elixír widgetet. Mivel Tasker plugin, ezért megjelenik a Robotban a külső alkalmazásoknál és tudod kapcsolgatni, hogy mikor jelenjen meg a widget.

[ Szerkesztve ]

(#1902) #79335424 válasza haliho0 (#1898) üzenetére


#79335424
törölt tag

Bocs, kifutottam! A hívás vége eseményre nem jó, hogy a hívóalkalmazás elvesztette a fókuszt? Hívás végén az eltűnik magától.

(#1903) #79335424


#79335424
törölt tag

Hangparancs_project.zip
Ez a hangvezérléshez szükséges pakk. Persze a Voice Speed Dial is kell még hozzá. Zip kicsomagol, Robotparancsokat importálni, névjegyek a helyükre. Voice Speed Dial -ban be kell tallózni a névjegyet és rámondani a parancsot. Van egy GSM és egy Browsercallos VOIP híváshoz parancsminta. Remélem, működik minden, mert a névjegyexportot nem sikerült megoldania a Google -nek.! Lehet a parancsokon még bőven finomítani. Pl. a hangerővisszaállítás még nincs kidolgozva. Fix 80% -ra áll vissza. Jó játékot!

[ Szerkesztve ]

(#1904) #79335424 válasza #79335424 (#1903) üzenetére


#79335424
törölt tag

Egy fontos dolog még kimaradt, aztán tényleg eldugulok. Ez a fajta hangvezérlés, jelen formában, csak GSM hívásra alkalmas droidokon működik. Wifis Tabon nem. Ez akkor tudna változni, ha a Voice Speed Dial fejlesztője beépítené a Tasker kompatibilitást, vagy a Robot ugyanúgy tudná kezelni a VOIP kimenő hívást, mint a GSM -et. Vagy maga a Robot lenne a hívó alkalmazás, ami megjelenne a Voice Speed Dial -ban.

(#1905) bartatamas válasza Scaevola (#1895) üzenetére


bartatamas
senior tag

Szia,

A program azt csinálja amit le is írtál. Eltárolja a hangerőt egy változóban, beállítja a csörgést maximumra, majd rögtön vissza is állítja a korábbira.

A legegyszerűbb ha a visszaállítás elé beraksz egy várakozást amíg a telefon csörög. Várakozás művelet, érték legyen 1000, amíg paraméter legyen Adott hívás állapotban van (csörög), wakelock bekapcsolva.

Hasonló megoldás van a 3. letölthető példában, csak ott nem hangerőt állítok, hanem rezeg csörgés közben, ezért ott ciklus van.

[ Szerkesztve ]

(#1906) bartatamas válasza haliho0 (#1898) üzenetére


bartatamas
senior tag

Itt kérdés hogy azt is akarod hívás végeként detektálni hogy ha nem volt beszéd csak csörgés. Tehát például valakit hívtál de nem vette fel? Mert ha igen, akkor ehhez egyszerűen csak a Hívás állapota megváltozott (készenlét) eseményt kell használni.

Ha csak azoknak a hívásoknak a végét ahol beszéd is volt, vagy csak a fogadott/kimenő hívások eseték akkor úgy kell ahogy B@ldrick írta. Vagyis egy parancsban először detektálod a hívást magát, majd ott engedélyezel egy másik parancsot ahol az esemény a Hívás állapota megváltozott (készenlét). Itt megcsinálod amit szeretnél és tiltod magát a végén.

(#1907) bartatamas válasza haliho0 (#1898) üzenetére


bartatamas
senior tag

Mi az a Floatig Elixir Widget parancsikon?

(#1908) haliho0 válasza bartatamas (#1906) üzenetére


haliho0
tag

Köszönöm, ez volt a jó megoldás, csak az elején nem találtam Hívás állapota megváltozott eseményt ugyanis az másik csoportban van mint a többi telefonálással kapcsolatos esemény.

(#1909) haliho0 válasza #79335424 (#1902) üzenetére


haliho0
tag

Erre nem próbáltam az elvesztette a fókusz eseményt, de az óra alkalmazásnál nem igazán vált be...
Az ébresztő végét szerettem volna elkapni vele de, nem működött. Az a gyanúm hogy a fókusz csak a fő Activityt (ablakot) figyeli és az ébresztő az óra alkalmazás egyik másodlagos ablaka...
Ha van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok szívesen fogadom.

(#1910) haliho0 válasza bartatamas (#1907) üzenetére


haliho0
tag

Leírom a feladatot:
Egyes bejövő hívásokat (családtagokét) úgy kezelek, hogy kinyomom és visszahívom őket.
Erre Készítettem egy kétgombos Elixir Floating Widgetet, melyet a megadott számok bejövő hívásakor megjelenítek. Egyik gomb csak simán megszakítja a hívást (nem érek rá), a másik megszakítja és azonnal visszahívja. A widgetet úgy állítottam be, hogy gombnyomásra eltűnjön. Működik is szépen, csak ha nem veszem észre a hívást vagy nem tudok foglalkozni vele, ottmarad a widget a képernyőn.
Most megoldottam egy Home mutatása művelettel, mely eltünteti ugyan, de ez nem túl elegáns és praktikus mert ha egy másik alkalmazásban matatok, kidob onnan.

(#1911) bartatamas válasza haliho0 (#1910) üzenetére


bartatamas
senior tag

Ez az alkalmazás az?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.milone.floatwidget

Látom az utolsó példáján egy Elixir widget van :)

Ahogy somatom írta, ez plugin-ként is működik. Próbáltad?

(#1912) bartatamas válasza haliho0 (#1910) üzenetére


bartatamas
senior tag

Kipróbáltam, nekem működik. Tök jó ez az alkalmazás.

(#1913) haliho0 válasza bartatamas (#1911) üzenetére


haliho0
tag

Pluginként még nem próbáltam, kipróbálom.
Az alkalmazás Fókusz kezelésére van ötleted? Valóban csak a fő Activityt (ablakot) figyeli?

Mármint mi működik?
Valóban tök jó ez az alkalmazás :)

(#1914) bartatamas válasza haliho0 (#1913) üzenetére


bartatamas
senior tag

Mihez kell a fókusz? Amúgy nem csak a fő activity figyeli. Úgy működik hogy Android alatt van a legutóbbi alkalmazások lista, ezen megy sorba és keres egy megfelelőt. Nem az ablakot, hanem a csomag nevet (alkalmazást) figyeli.

(#1915) haliho0 válasza bartatamas (#1914) üzenetére


haliho0
tag

Az ébresztő végét szerettem volna elkapni, ami elvileg az óra alkalmazás része, így az óra alkalmazásra állítottam be az Elvesztette a fókuszt. De nem működött, nem reagált az ébresztő befejezésére, kinyomására.

(#1916) #79335424 válasza bartatamas (#1912) üzenetére


#79335424
törölt tag

Látod, látod? Bezzeg, amikor írtam Neked róla, akkor nem figyeltél rá(m)! :D
Amíg nem Clipper+ -ban tároltam a böngészős könyvjelzőket, addig úgy csináltam, hogy egy Elixír könyvjelző parancsikont raktam Floating Widget profilba és ha bármelyik böngészőt elindítottam, akkor ez megjelent a bal alsó sarokban, nagyon halványan. Mivel abban a widgetben hosszú nyomásra lehetett böngészőt választani, így a parancsikont böngészés közben is lehetett használni. Akkor írtam, hogy tök jó lenne, ha bökésre a fókuszban levő böngészőt használná és csak ennek hiányában az alapértelmezettet, illetve nyomvatartásra a választhatót.
Egyébként ezzel csináltam lockscreen nélküli lockscreen -t is miniPC -re. Beraktam profilba egy teljes képernyőre nyújtott, átlátszó, kattintási művelet nélküli Elixír Widgetet.

(#1917) bartatamas válasza #79335424 (#1916) üzenetére


bartatamas
senior tag

Jó, jó, de tegyük hozzá hogy sokkal profibb Android felhasználó vagy mint én.
Szerintem az általad ismert és használt eszközkészlet kb az ötvenszerese az enyémnek :D

(#1918) Scaevola


Scaevola
tag

Sziasztok!

@haliho0 (#1897) Nuance
Próbálom felfogni a fórumot, hogy mit kell letöltenem, de nem vagyok benne biztos, hogy jól gondolom. A data.hunak köszönhetően másfél óra, mire lejönnek a fájlok.
Olyat töltöttem/töltök, hogy:
- vocalizer_e.tts_1.0.2.3m.zip
- Nuance_Android_premium.part2.rar
- Nuance_Android_premium.part3.rar
- Nuance_Android_premium.part1.exe
- NAhang.exe
Ez utóbbi egy valag mappát kipakolt, ami szinte evidens, mert van egy kártyára mappa és egy telepító apk-k mappa, de azt már nem tudom, hogy ez része-e az egésznek...
Megfognád a kezem? :DD

@B@ldrick (#1900)
Köszi! :)

@Somatom (#1901)
Letöltöttem mindkét progit, mégsem kajálja a McAfee secure container. :(
Csűröm, csavarom - fél napot elszórakoztam vele - de semmi... ill. nem semmi, mert már nem azt írja, hogy rootolt készüléken nem indul el, hanem egyszerűen elszáll... jelenthetném és leokézhatom... szóval ez szerintem felejtős... Ettől függetlenül köszi az ötletet, csak lesek, hogy hol tart ma a tudomány. :)

@bartatamas (#1905)
Ez így frankó, már használom is, köszönöm. :)
Kellett azért esetedben is pár perc, mire felfogtam, hogy mi az a 3. letölthető példa. (öregszem, na) :))
És ez a zsebben van a telefont érzékelő parancs... bámulatos. Van ilyen érzékelő vajon az SP-ben is?

Köszi mindenkinek, még egyszer! :C

apex

(#1919) #79335424 válasza bartatamas (#1917) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ez lehetséges. El sem hinnéd, hogy néha milyen feladatokat kapok. Volt már külső kamerás, realtime videóstream repülő emberről, távirányítással megrepedő akvárium, most pedig vérfarkast tanítok hörögni, meg szemet villogtatni. Apropó, olyat nem lehet, hogy a Robot közvetlenül kezelje a ledes vakut? A farkashoz elég a Tesla ledes megoldás, de gyorsabb lenne közvetlenül. Ki tudja, hogy mikor kérnek süllyedő hajóról leadott fényjeleket. :D

(#1920) bartatamas válasza #79335424 (#1919) üzenetére


bartatamas
senior tag

Meg lehet kérdezni hogy mi a foglalkozásod hogy ilyeneket kérnek?

Évekkel ezelőtt nézegettem a vakut, nem volt apis megoldás, ahogy néztem az alkalmazások készülék-specifikusan kommunikáltak a kamera driverrel. Én ebből nem kérek :)

(#1921) haliho0 válasza Scaevola (#1918) üzenetére


haliho0
tag

Az SD gyökerébe megy a Nuance mappa (én anno próbálgattam: a prémium az ötször akkora méret mellett nem mutatott minőségbeli különbséget, úgyhogy a sima verziót használom).
A apk-t felinstalálod.
Beállítások -> Nyelv és bevitel -> Szövegfelolvasó kimenet (ez az elérés készülékenként eltérő lehet...)
- itt kiválasztod a Vocalizer TTS-t, majd meghallgatod a példát.
Ha hallod, rendben vagy.

(#1922) #79335424 válasza bartatamas (#1920) üzenetére


#79335424
törölt tag

Kamionsofőr. :) Mert amit szeretek csinálni, abból sajnos, nem tudok megélni. De előtte jó pár évet dolgoztam színházaknál. Onnan vannak kapcsolataim és ezek a furcsa kérések előadásokhoz kellettek. Az akváriumot pl. a Ghost -hoz kérték az Operettbe. Emlékszel, egyszer, régen értekeztünk a billentyűparancsra induló videólejátszásról. Na, az ahhoz kellett. A vérfarkas pedig egy Helloween rendezvényen fog szerepelni.

[ Szerkesztve ]

(#1923) bartatamas válasza #79335424 (#1922) üzenetére


bartatamas
senior tag

Ez nagyon jó. Remélem nem vezetés közben csinálod ezeket :)

Volt akkor már olyan színházi előadás ahol E-Robot futott? :)

(#1924) #79335424 válasza bartatamas (#1923) üzenetére


#79335424
törölt tag

Persze. Több is. A Ghost -ban, a vége felé amikor a gyilkos leül az irodai gépe elé, akkor az jelenik meg a monitoron, hogy "Gyilkos Vagy"! Szellemet nem tudtam szerezni, úgyhogy a Robotra bíztam. Persze ez így nem nagy kunszt, csakhogy ehhez a vezérlőjel egy billentyűzeten leütött betü kódja, amit wifin küldenek a vezérlőpultról. Érdekes megoldás.

(#1925) Scaevola válasza haliho0 (#1921) üzenetére


Scaevola
tag

Halihó haliho0! :))

Amit leírtál, az sima ügy. Ott voltam szopóágon, hogy egy rahedli fájlom van/volt, amivel nem tudtam, hogy mit kezdjek... de végül, kiderült az ég.
Most fent van két Vocalizer is, az egyik nevében benne van, hogy Ex... és az nem is működik. :)

Ezzel szemben a sima Vocalizer megy és az első igazi sikerélményem is megvolt vele...
Tamás példájának köszönhetően pikk-pakk beállítottam, hogy mondja ki, ha sms-em jön, mondja ki, hogy kitől és olvassa fel az üzenetet.

Köszi mindkettőtöknek. :R

apex

(#1926) Scaevola


Scaevola
tag

Jó reggelt!

Tegnap próbáltam tovább cizellálni az sms felolvasást, de a feltétel létrehozását, annak logikáját még mindig nem értem.
Azt szeretném, ha egy bizonyos számról (névtől) érkező sms-eket ne olvasson fel a progi. (csomó rendszerüzenetet kapok unix gépekről, amikben csak számok és rövidítések vannak... mindezt hallgatni egy-két alkalommal még vicces, de egy idő után már nem az. :) )
Úgy szól a parancsom, hogy:
Esemény:
- SMS érkezett (itt már kapásból van egy feltétel, ami faszán működik, 07-20 óra között fut csak le.
Műveletek:
- Változó beállítása,
- Text to speech: "üzeneted érkezett"
- Text to speech: <"name"> + "tól"
- Text to speech: "az üzenet szövege a következő" (ide raknám a feltételemet)
- Text to speech: <"message">

A feltételt úgy adnám meg, hogy ha a name változó = UNIX, akkor ne fusson le a művelet.

Eddig egy létezik operátorhoz jutottam el.
Ha mindent kiértékeltetek akkor az alábbit látom:
kifejezés:
Létezik operátor
logikai: true
kifejezés:
változó értéke
bármilyen UNIX
név:
szöveges érték
szöveg: name
érték:
name

Szerintem ennek mennie kéne, de nem. :(
Hol rontom el, szerintetek?

apex

(#1927) #79335424 válasza Scaevola (#1926) üzenetére


#79335424
törölt tag

Szerintem vagy az eseményhez kéne további feltételként hozzáadni a számokat, tagadás operátorral, vagy a műveletek elejére betenni egy parancs megszakítása műveletet, aminek a feltétele a telszámok. Azt nem tudom, hogy a Robot kezeli -e a névjegycsoportokat. Ilyenkor hasznos lenne.

(#1928) Scaevola válasza #79335424 (#1927) üzenetére


Scaevola
tag

Ez világos - mondjuk ez a parancs megszakítása törénet tökjó, eddig erről nem is tudtam - nekem a feltételek kivitelezésével van gondom...
Parancs megszakítása, ha a name változó = UNIX-szal.
Parancs megszakítása már kész.

Megpróbálok egy képet feltolni ide...

Nem tudom, látszik-e, nincs előnézet...
de ha igen, akkor a változó kiértékelésénél UNIX van, míg a névnél name.

Miért nem megy ez így?

[ Szerkesztve ]

apex

(#1929) B@ldrick válasza Scaevola (#1928) üzenetére


B@ldrick
aktív tag

A feltétel létrehozásánál először ki kell választanod az egyenlőség operátort, majd két kifejezést állítasz be: első legyen a name változó, másik pedig egy szöveges érték UNIX értékkel.

[ Szerkesztve ]

▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Ubuntu • OpenMediaVault • XPEnology ▌

(#1930) bartatamas válasza B@ldrick (#1929) üzenetére


bartatamas
senior tag

Pontosan, amit csináltál (Scaevola) csak visszaadja a változó értékét, ami UNIX. Ezt össze kell hasonlítani valamivel. Tehát a kifejezés az lesz hogy: name változó értéke egyenlő-e azzal hogy UNIX. Ha igaz akkor szakítsa meg a műveletet.

(#1931) Scaevola válasza B@ldrick (#1929) üzenetére


Scaevola
tag

Ó gyerekek... ez egy hatalmas aha-élmény nekem, köszönöm a segítségeteket! :)
Így már világos, mint a nap.

apex

(#1932) zeon.hu


zeon.hu
nagyúr

udv!

ha egy parancson belül több esemény is van, hogyan tudom beállítani, hogy x idő teljen el az események között?
előre is kösz!

#?*@&!

(#1933) #79335424 válasza zeon.hu (#1932) üzenetére


#79335424
törölt tag

Sehogy. Az esemény az csak bekövetkezni tud. Ezért esemény. A "teljen el", az egy utasítás, vagyis művelet. Ha a csaj letérdel eléd, az esemény. Ha viszont Te akarod, hogy térdeljen le eléd, ahhoz bizony művelned kell valamit (pl. elővenni a pénztárcát). :) Szóval eseményt csak művelettel lehet kikényszeríteni.

(#1934) zeon.hu válasza #79335424 (#1933) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

műveletre gondoltam, kösz a helyreigazítást.
(tessék figyelembe venni, hogy 24 órán át osztottam :) )
szóval több műveletet hogyan választhatok el időben?

#?*@&!

(#1935) #79335424 válasza zeon.hu (#1934) üzenetére


#79335424
törölt tag

1.: Művelet1
2.: Művelet -> vezérlés -> várakozás.
3.: Művelet2

[ Szerkesztve ]

(#1936) haliho0


haliho0
tag

Van rád mód, hogy olyan alkalmazás fókuszba kerülését/kilépését figyeljem, ami nincs a listában?
Konkrétan az ébresztő végét szeretném megkapni, mely alkalmazás a log szerint AlarmClock névre hallgat, de ez nincs benne a listában.

(#1937) zeon.hu válasza haliho0 (#1936) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

(nem szakértői válasz)
Most tetted fel?
Mert akkor lehet, hogy frissíteni kellene a listát.
Mikor fókuszba akarod tenni, a lista alján van egy frissítés gomb.
Nálam minden ébresztő alkalmazást lát.

#?*@&!

(#1938) haliho0 válasza zeon.hu (#1937) üzenetére


haliho0
tag

Ez a gyári ébresztő.
Ha más megoldás nem lessz, teszek fel egy külső ébresztő alkalmazást, de amúgy nekem megtenné a gyári is.

(#1939) #79335424 válasza haliho0 (#1938) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ha már külső programot teszel fel, akkor sztem inkább az Elixírt telepítsd. Annak van ébresztő widget kapcsolója és a gyári ébresztőt indítja. Egyszer letiltottam vmi óraalkalmazást és megszűnt az ébresztőm. Nincs Nálad tiltva vmi ilyesmi?

[ Szerkesztve ]

(#1940) bartatamas válasza haliho0 (#1915) üzenetére


bartatamas
senior tag

Mi a gyári órád csomagja? Nekem Clock néven van a com.google.android.deskclock és ott van a listában.

(#1941) haliho0 válasza bartatamas (#1940) üzenetére


haliho0
tag

Az nekem is ugyanaz. De arra beállítva a fókusz figyelést, ébresztéskor nem reagál. Megnéztem a CatLogban, és ébreszteskor nem a Clock fut, hanem az AlarmClock, de ilyen alkalmazásom nincs, ezért - gondolom - ez az Clock alkalmazás egy Activityje.
Megjelníthető egyáltalán egy alkalmazás al-Activityje a fő futása nélkül?

(#1942) haliho0 válasza #79335424 (#1939) üzenetére


haliho0
tag

Letiltva nincs, mert amúgy megy rendes az ébresztő.
Elixír fent van, de még nem nagyon ismerem. De úgy érzem, az most nem segítene rajtam.
A konkrét feladatom: az ébresztő csengésének lejárta után (kinyomom vagy szundiztatom) szeretnék különböző információkat bemondatni a Robottal. Az ébresztő kezdésére van esemény figyelés, de ha akkor indítom a szöveget, akkor rábeszél a zenére, és amúgy sem vagyok még ébren, hogy halhassam :)

(#1943) alex devil válasza #79335424 (#1849) üzenetére


alex devil
senior tag

Köszönöm, sikerült kikapcsoltatni a wifit!

S23

(#1944) bartatamas válasza haliho0 (#1942) üzenetére


bartatamas
senior tag

Küldtem verziót tesztelni.

Amúgy az AlarmClock is a Clock alkalmazás alatt fut, megnéztem logban. Fókuszból azért esik ki mert az az activity úgy van beállítva hogy exclude="true", vagyis ne jelenjen meg a history-ban mint futó (futott) alkalmazás.

De mindegy is, remélem az új esemény segít.

(#1945) haliho0 válasza bartatamas (#1944) üzenetére


haliho0
tag

Tudtam, hogy valami huncutság van vele.
Köszönöm, a beépített működik.

Jelentem a Tasker projektem átportolásának nagy részével megvagyok. Köszönöm a hatásos segítséget.
Még egy eseményem van hátra: az időjárás lekérdezése, vagyis egy http oldal letöltése. Van erre jelenleg valamilyen lehetőség? Shell Scriptből esetleg megoldható? Tervezed esetleg valamilyen komolyabb script-nyelv kezelését (JS, php)?

Fórumtársak: az elmúlt napokban bekerült néhány új funkció a Robot fejlesztői változatába. A legfontosabb egy komplex naptárlekérdező parancs, amivel lekérdezhető két tetszőleges időpont közötti naptáresemények listája, névvel, kezdő- és befejező idővel.

(#1946) Kátai


Kátai
senior tag

Somatom kolléga segítségével sikerült beállítanom úgy a mobil adat kapcsolatot,hogy óránként bekapcsol pár percre majd pedig ki. Tökéletesen működik. Ezt szeretném még egy kicsit bonyolítani amennyiben lehetséges.
Tehát,van-e olyan megoldás ,hogy mondjuk este 22 és reggel 06 óráig nem kapcsolgat be-ki vagyis addig szünetelteti a mobil adat kapcsolgatását?

(#1947) bartatamas válasza Kátai (#1946) üzenetére


bartatamas
senior tag

Az eseményhez kell felvenni egy olyan feltélt hogy "Dátum / Adott idő van" és ott beállítani hogy 06:00-22:00

(#1948) bartatamas válasza haliho0 (#1945) üzenetére


bartatamas
senior tag

Tasker alatt hogy csináltad az időjárás lekérdezést?

Scriptelésen egyelőre nem gondolkodom. A következő nagy tervem - ami szerintem ugrásszerűen megnövelné az E-Robot felhasználási területetit - egy UI összerakó modul, kifejezések kiírásának lehetőségével, form elemek változóként történő megjelenésével, gombokhoz műveletek rendelésének lehetőségével. UI használható lenne widgetben is. Ez lenne a szép terv, persze a megvalósítás nagyon nem egyszerű.

(#1949) #79335424 válasza bartatamas (#1948) üzenetére


#79335424
törölt tag

Kemény dió. A Google is próbálkozott vele. Ők a puzzle -t gondolták tolmácsnak a programozás és a vizuális megjelenítés között. Próbáltad már az App Inventor -t? Én csináltam vele alkalmazást. Érdekes. Aztán a Google is inkább továbbadta a pojectet a MIT -nek.

(#1950) Kátai válasza bartatamas (#1947) üzenetére


Kátai
senior tag

Beállítottam,de nem tudom,hogy jó-e?
Ezt írja az eseményekhez pirossal: >Adott idő van:6.00-22:00<
Ha esetleg nem jó leírnád lépésről-lépésre?Nem vagyok valami nagy szakértő.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.