Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
válasz
ielektros
üzenetére
Rengetegszer cipeltem már asztali multit, és nem a pontosság miatt kellet, hanem az automatizáltság miatt. Azért mert ha rányomtam a PC-n a gombra, akkor elkezdte a mérést. Ez a 34410-nél 5 másodpercbe tellett, a 34461-nél több mint két percbe. Nem beszélve arról, hogy lassan mér, a mérési sebessége tizedésze a 34410-nek.
Értem, hogy a 34401 helyett jött, és mint mondtam, annál egy fokkal jobb (már ha van benne GPIB option).A kijelzője nem jobb. Ha az asztalod felett van elhelyezve sokkal kevésbé kontrasztos mint egy LED-es kijelző vagy egy VFD. És bizony, nem előny az, hogy több funkciót lehet a képernyőre pakolni. Egy 34410-nél ha be akarod állítani a LAN-n akkor megnyomod a konfig gonmbot, és addig nyomogatod a jobbra balra gombokat, amíg a megfelelő menü az orrod előtt nem lesz. Ennél el kell olvasni minden apró kis írást a funkciógombok mellett, egyszerűen csak lasabb vele dolgozni. A kijelző frissítéséről nem is beszélve. Mondom ezt úgy, hogy elég sok multimétert használtam már, és most egy 3458a-val dolgozom (kb 2 millió forint az ára, direkt nem hasonlítom hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest