- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
válasz
ielektros #10 üzenetére
Rengetegszer cipeltem már asztali multit, és nem a pontosság miatt kellet, hanem az automatizáltság miatt. Azért mert ha rányomtam a PC-n a gombra, akkor elkezdte a mérést. Ez a 34410-nél 5 másodpercbe tellett, a 34461-nél több mint két percbe. Nem beszélve arról, hogy lassan mér, a mérési sebessége tizedésze a 34410-nek.
Értem, hogy a 34401 helyett jött, és mint mondtam, annál egy fokkal jobb (már ha van benne GPIB option).A kijelzője nem jobb. Ha az asztalod felett van elhelyezve sokkal kevésbé kontrasztos mint egy LED-es kijelző vagy egy VFD. És bizony, nem előny az, hogy több funkciót lehet a képernyőre pakolni. Egy 34410-nél ha be akarod állítani a LAN-n akkor megnyomod a konfig gonmbot, és addig nyomogatod a jobbra balra gombokat, amíg a megfelelő menü az orrod előtt nem lesz. Ennél el kell olvasni minden apró kis írást a funkciógombok mellett, egyszerűen csak lasabb vele dolgozni. A kijelző frissítéséről nem is beszélve. Mondom ezt úgy, hogy elég sok multimétert használtam már, és most egy 3458a-val dolgozom (kb 2 millió forint az ára, direkt nem hasonlítom hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest